Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
reddmars canm kahve falı fazla bakamıyorum artık burclar ve sorunu yolla askla alakalı katinana bakiyim daha iyi olur senin icin.jado sanada özelden yazcam

canım benim burcum boğa, onun ki sanırım terazi. yeni bir gelişme olacak mı? beni neler bekliyor?

hoşgeldin topiğimize :)
falıma bakarsan ben de yeni fincan eklemek isterim :)
katina bilmiyorum ama tarot veya melek destesinden bir kart çekebilirim :) veya iskambil aşk falı bakabilirim :)

tieneeen bende geldiiim.kahveni yorumlasam banada bakar mısın faal?
çok iyi değilim bazen tutturuyorum o kadarcık ama denicem şimdi:)
sana gelicek çook sevineceğin bi haber var.bu öyle böyle bi haber değil ama baya büyük bir haber ve devamıda peşpeşe gelicek sanki.iri biri var..bu aileden sanki yada yakın çevrenden.zamanında bir kavga yada tartışma gibi bir durum oldu mu bilmiyorum ama seni üzmüş gibi duruyor.ama pişman olucak yakın zamanda senden af dilicek canım.bir yolun var temiz.senin içine baya oturmuş birşey var gibi.bu aşkla ilgili mi bilmiyorum ama hala atlatamamışsın zamanı var gibi.bu kadar görebildim ben.

vallahamıııııııı ya nerdeyse hepsi tam. sadece ayrılık nedenlerimiz biraz değişikti ama yorumlamalarını düşününce bence kısmi olarak dogru. ama hırgür felan tam yani tam yok artık dedim. ayy ne zaman döncek kız onu diyeydin

hoşgeldin topiğimize :)
falıma bakarsan ben de yeni fincan eklemek isterim :)
katina bilmiyorum ama tarot veya melek destesinden bir kart çekebilirim :) veya iskambil aşk falı bakabilirim :)

göndermişin canım bakıcam sanada birazdan bende isterim fal ama hangisi bilemedim. aşk falı ilişki falı hangisi daha tutarlıysa o olsun. baktın karar veremedin hepicigi birden

_Jadaloz_ bu senin yorum canım alıntı yapmayı unutmuşum.

Bebek haberi alıcaksın mutlu edecek bu seni. Bebek kız gibi geldi bana. Birçok gitmek uğramak istediğin yerler var ama bir türlü gidemiyorsun kafanda bir çok plan var oturtamıyorsun yerlerine. adında T harfi geçen bir kısmet var. Bu kısmet olumlu olacak. Seni çok düşündürecek ama sonu güzel. ( bekar mısın evlimisin bilmiyorum canım bekar olduğunu düşünerek yorumluyorum eger değilsen cok yakın birine bu kısmet kardeşin gibi mesela)
İki kişinin tartışması arasında kalıcaksın. Bir şekilde orta yolu sen bulucaksın.
Kendini sürekli düşünmeye zorluyorsun sanırım. Hep düşünceler var. En ufak detaylar bile senin için düşünülmeli gibi. Kendi kendini sıkıyorsun gibi sürekli. Bu sıkıntılı halin nazardan. Sana sokulmaya calısan sinsi biri var. Arkadaş gözüken kılıklılardan. Ona dikkat et. Sürekli bişeyler söyleyerek senin düşünerek canını sıkmaya çalışıyor. İki yolun var. Birisi deniz kıyısı bi yerde. Tatil gibi olabilir.
Sürekl hayal kurarmısın ? hayallerin var hep. Bunlarda seni cok düşünmeye iten sebepler. Bi hasta var en kısa zamanda ziyaret etmelisin.biraz olumsuz gibi.
Çok istediğin bir şey olucak çok az zamanı kalmış olmasına.birine bir yardımın dokunacak o kişi sana minnettar kalıcak. Huzurlu yaşama yakınsın. Yakın zamanda bir düğün olabilir. Evine iki kişi gelicek seni mutlu edicek insanlar. Evdeki neşeni yerine getirecekler. Bir miktar para geçicek eline seni çok rahatlatıcak. Evde 4 tane sorun varmış ikisi hallolmuş gibi ikiside sırayla hallolucak. Birtanesi orta yaşta bir bayanla ilgili bu sorunların. İlk bu sorunu çözüceksin. Bir iş teklifi alabilirsin.

Genel anlamda falın çok karışık aslında. Sürekli düşüncelerin var hep düşünüyorsun. Yapma dicem ama bende öyleyim

Son düzenleme:

bende kahve içtiydim biride bana bi bakar mı kii yamuk cıkmış diye resimler tekrar ekledim ama eskileri silemiyorum sanırım :) hangisi kolayınıza gelirse artıkın :))

Eklentiler

• $20130716_215201.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $20130716_215303.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $20130716_215315.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $20130716_215351.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $20130716_215448.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
canım falın çok karışık çıkmış çok fazla yorum yapamam bu fincana. yine de bak diyorsan bakayım. yoksa başka fal bakayım canım :)
saol cnm o an bakamadıysan bakma blyrm br kere br fala gönüllü bakılmadğnda kötü şeyler çıkıyor :) yeni içtim kapattım onu yollarım birazdan

şimdiden yüreğine sağlık canım :)

Eklentiler

• $2013-07-17-1114.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $2013-07-17-1115.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $2013-07-17-1116.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $2013-07-17-1117.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $2013-07-17-1118.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $2013-07-17-1122.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 59

2 tane önemli gelişme yaşıcaksın biri çok yakında.biriyle tartışman var arkanı dönüyosun ona ama o affet diye elinden geleni yapıyo.sanki bu nişanlın:) adında y yada e harfi olan birinden bir haberin var geçmişten gibi bu aranız bozulmuş kopmuşsunuz.sen yinede affetmiceksin ama.bir yolun var çok sevinecedğin bi yol bu.çok mutlu olup dönüceksin ordan.3 4 kişiyle karşılıklı görüşmelerin var.belki bir sorundan ötürü belki de 3 4 yere gidiceksin tam çözemedim onu:)bir sıkıntı olucak ailede sanki ama öyle büyük bir sıkıntı dğeil senin içini sıkıcak bir durum.gözleri olanlar var sende dikkat et.gözü çıksın onların:)) bu kadaar.
ben beyaz tenliyim o esmer canım iskambil bakarsan çook mutlu olurum

jadoo konuşmaya çok ihtiyacım var. ne yapacağımı bilmiyorum. geçmişim yine depreşti.

göndermişin canım bakıcam sanada birazdan bende isterim fal ama hangisi bilemedim. aşk falı ilişki falı hangisi daha tutarlıysa o olsun. baktın karar veremedin hepicigi birden

sağol canım yorumlarını beğendim ve tuttu da bazı şeyler :)
ben de senin kahve falını yorumladım

Canım için daralmış senin bişey olduğundan değil aslında gözle görülür elle tutulur bişi yok ama çok sıkıntılısın.
Düşündüğün ve karar veremediğin şeyler var. Neye karar verirsen ver güzel sonuçlara çıkıyor seçtiğin tüm yollar.
Evlenecek veya nişanlanacak biri var mı? Abiye bir kıyafet gibi bişey çıkmış. Bu kişiyi pek iyi görmedim ben. Akrep gibi kuyruğu çıkmış. Ve bir tartışmaya yol açmış. Etrafındaki insanları üzmüş. Eğer atlatılırsa sonrası güzel görünüyor. Ama bazı şeylerin görmezden gelinmesi her şeyin üzerine gidilmemesi lazım.
Dua eden bir bayan var. Melek yüzlü biri gibi çıkmış güzel dualar ediyor güzel şeyler oluyor. Bu kişinin üzerinde nazar var ama. Büyük br nazar hem de.
Yeni br başlangıç görünüyor sana. Hızlı gelişecek bir olayla beraber.
Bunların dışında pek bişey çıkmamış zaten. İçin çok temiz insanlara karşı güzel şeyler düşünen birisin. Etrafın da geleceğin de çok aydınlık görünüyor.

şimdiden yüreğine sağlık canım :)

Kız senin falların hep mi karışık çıkıyo böyle :)
Kafanın karışıklığımı yansıyor yoksa hyatını mmı karışık yaşıyorsun :)
Küstüğün biri var mı? İki kişi birbirine sırtını dönmüş. Aralarındaki olay büyük bişi değil ama, çözülecek yakında.
E harfli biri vr büyük bir kargaşanın ortasında kalmış. Çok etkilenmiş çevresindeki olaylardan.
Sevgi seçil se… ile başlayan öyle bi isim var. Samimi bir insan içten pazarlıklı değil. Düşündüğünü dobra söyleyen ve her şeyde yardımcı olabiilecek biri.
Bir erkek çıktı. Beyaz tenli siyah saçlı biri. Sana bir adım atacak bu kişi.
Gitmek istediğin bir yer var açık görünüyor yolun. İki kişi gidiyorsunuz sanki.
Hane dışından biri var akraba komşu vs olabilir. Hane içini öyle güzel karıştırıyor ki. Aklı fikri hinlikte. Onun sözüne güveniyosunuz siz de. Haneniz ferah normalde ama dışarıdan gelen sıkntılar hane etrafını sarmış

teşekkür ederim canımm :)

canım çok güzel bir ilişkiniz var. sevgi saygı aşk huzur güzel olan her şeyi barındırıyor. senin zamana ihtiyaç duyduğun bir konu var. aranızda mesafe mi var? sevginizde özlem çıkmış. birbirinizi özlüyorsunuz. azıcık bi zaman kalmış onu da atlatın rahatlayacaksınız canım

kızlar ben biraz rahatsızım kaçıyorum, falıma bakanları bekletmeyim diye girdim. bugün başka fal bakamam sanırım.
görüşürüz

jado bana iskambil açar mısın ? ikimizde kumral, ben daha koyu tenliyim.

tamam sana da açayım da öyle gideym

canım onun yanında açık tenli bi kız çıkmış. onunla beraber sanırım. ama bu kızla sorunları var. aralarına mesafe giriyor ve seninle görüşmek isticek bu erkek.
senin yanında da başka biri çıktı kumral bu kişi de. sana bir teklif getirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…