reddmars canm kahve falı fazla bakamıyorum artık burclar ve sorunu yolla askla alakalı katinana bakiyim daha iyi olur senin icin.jado sanada özelden yazcam
başına musallat oldum ama kusura bakma cnm :)
merhaba kızlar topik çok iyi olmuş. katina falını ilk kez duydum ya hiç bilmiyordum. tarottan malesef pek anlamıyorum. netten bakıyorum onada ama hep aynı yorumlar çıkıyor otomatikkahve falı bakıyorum bende
katina falı bakan arkadaşım bende istiyorum.iftardan sonra ugramaya çalışırım fincanını kapat bekle beni
canım buyur :) sende sorunu ve burcları söyle bakarım
Eki Görüntüle 757131 Eki Görüntüle 757132 Eki Görüntüle 757133 Eki Görüntüle 757134 Eki Görüntüle 757135 Eki Görüntüle 757137 Eki Görüntüle 757138
güzel baktın tesekkür ederim bende yengec burcuyum bu arada simdi sırada senin falın;
mesleği nedir bu erkeğin böyle ticaretle ugrasıyor gibi cıkmıs yogun birisi ayrılık nedeniniz onun ilgisizliği sanki kariyer odaklı biri olabilir.sinirlenince çok hır gür cıkaran bir erkek seni fazlasıyla incitmiş ve kapanmayacak derin yaraalar bırakmıs ama sen geri dönse barısacak durumdasın.Unutamamıssın unutturamamıslar onu sana çevrende herkes sizin daha olmayacağınızı sna inandırmak istiyor arada onun icin gözyası döküyorsun ama suanki kartın diyorki gözyasların yerini bulacak.ondan sana iyi haberler gelecek dönüş çıktı
hoşgeldin topiğimize :)
falıma bakarsan ben de yeni fincan eklemek isterim :)
katina bilmiyorum ama tarot veya melek destesinden bir kart çekebilirim :) veya iskambil aşk falı bakabilirim :)
saol cnm o an bakamadıysan bakma blyrm br kere br fala gönüllü bakılmadğnda kötü şeyler çıkıyor :) yeni içtim kapattım onu yollarım birazdancanım falın çok karışık çıkmış çok fazla yorum yapamam bu fincana. yine de bak diyorsan bakayım. yoksa başka fal bakayım canım :)
göndermişin canım bakıcam sanada birazdanbende isterim fal ama hangisi bilemedim. aşk falı ilişki falı hangisi daha tutarlıysa o olsun. baktın karar veremedin hepicigi birden
şimdiden yüreğine sağlık canım :)
2 tane önemli gelişme yaşıcaksın biri çok yakında.biriyle tartışman var arkanı dönüyosun ona ama o affet diye elinden geleni yapıyo.sanki bu nişanlın:) adında y yada e harfi olan birinden bir haberin var geçmişten gibi bu aranız bozulmuş kopmuşsunuz.sen yinede affetmiceksin ama.bir yolun var çok sevinecedğin bi yol bu.çok mutlu olup dönüceksin ordan.3 4 kişiyle karşılıklı görüşmelerin var.belki bir sorundan ötürü belki de 3 4 yere gidiceksin tam çözemedim onu:)bir sıkıntı olucak ailede sanki ama öyle büyük bir sıkıntı dğeil senin içini sıkıcak bir durum.gözleri olanlar var sende dikkat et.gözü çıksın onların:)) bu kadaar.
ben beyaz tenliyim o esmer canım iskambil bakarsan çook mutlu olurum
jado bana iskambil açar mısın ? ikimizde kumral, ben daha koyu tenliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?