Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
jadaloz fincanda bariz belli şekilleri anlayabiliyorum...21. sayfadaki fincanda gördüğüm tavuskuşu var hemde çok belirgin şekilde...bu maddi kazanç demek...fincanın altında çok telve var bu da toplu para demek...birbirleriyle konuşan biçok insan var bi ortama girebilirsin...

bi de yeni fncanında ufak bi gözyaşı gördüm...tabaktaki kahveyi fincana dökerken ses çıktımı...çıktıysa az bi gözyaşın var...

bi de yeni fncanında ufak bi gözyaşı gördüm...tabaktaki kahveyi fincana dökerken ses çıktımı...çıktıysa az bi gözyaşın var...

bilmem hiç dikkat etmedim :)
teşekkür ederim yorumların için :)
ben senin için hangi faldan bakayım :)

bilmem hiç dikkat etmedim :)
teşekkür ederim yorumların için :)
ben senin için hangi faldan bakayım :)

canım benim sana tavsiyem eğer mutlu bi aşk yaşarsan pek söyleme herkese nazar değmesin...

valla benim için tarot açabilirmisin...benim bu çekingenliğim içime kapanıklılığım hüzünlü halim ne olcak...

canım ben nişanlıyım herkes biliyor zaten çevremde Rabbim nazarlardan korusun :)

bu hüzünlü halinin sebebi bir erkek yüzünden mi? can sıkıntısı, hayal kırıklığı, mutsuzluk görünüyor zaten kartında. kendini çok yorgun ve tembel hissediyorsun. bunları yenebilmen için öncelikle kendini tanıman gerekiyor. neleri iyi yapabiliyorsun bunu görmelisin kendi kişisel becerilerini olduğu gibi kabul edip yapabileceğin şeylere yönelmelisin. geçmişte yaşadığın olumsuzlukları unutup ileri bakmalısın.

allah tamamına erdirsin inşallah...

9 ay önce annemi kaybettim üzüntüm ondan kendimi toparlamaya çalışıyorum...sağol emek verdin...

esmer biri mi ? çevremde esmer biri yok. merak ettim.

Son düzenleme:

canm biraz beklettm kusura bakma ne olur :)

desteğe yardıma ihtiyacınız olduğunda sizin yardımınıza yakınınızda olan güçlü bir insan var şapkalı biri çıkmış asker veya devlet memuru böyle bir insanla görüşme yapabilirsiniz. yakın zamanda birşey yapmaya zorlanmışsın bu da bir kavga sonucu olduysa tedirginlik duymuşsun. Ama her ne yapmaya zorlandıysan önü açık bir şeymiş, bu zorlama iyi olmuş ilerisi için. bu günlerde alacağın bir haber canını sıkabilir. üzüldüğün korktuğun konuları endişeleri çok fazla paylaşıp etrafndakileri üzmek istemiyorsun ancak etrafındakiler tam tersi bunları duymak ve sana yardımcı olmak istiyor. bir de sanki bir knuda dönüp dolaşıp sürekli aynı noktaya dönüyorsun. S harfi çıkmış falında. bugünler de çok sevineceğin bir olay yaşayabilirsin bu belki de bir sürpriz de olabilir :) Falın için ne dilek tuttuysan eğer şuan fidan daha ağaç olmamış canm yavaş yavaş büyüyecek ve güzelleşecek. yani ksacası sabır.

önemli değil canım :) teşekkür ederim annenin yorumları için :)

merhaba canım inş geçer sıkıntını atlatırsın , biraz falına bakmayı denedim :))

Cidden sıkıntıda olduğun çok belli resmen yüreğine çöreklenmiş ve de sıkıntıya odaklanmışsın sende. Sanki toplu 4 kişilik bir konuşmanın ardından orta boylu gibi zayıf olmayan bir kişi diğer 3 kişinin kararına uyuyor gibi.
Bir de başka bir adamın haneden çıkışıyla hanedende çıkan bir şeyler var gibi.
Senin iki kişinin arasında kalma durumu mu desem ya da daha çok sanki bir öyle bir böyle davranan biriylesin gibi bugün dediğinin yarın tam tersini diyebilen biri gibi senin hakkında da öyle. Bu arada benim bildiğim şekliyle niyetin olacak tabaktaki son damla o tabağın köşesine ulaşmış :)) Bir de tabakta biriyle ters düşüp farklı yönlere dönmüşsünüz ama bi süre sonra başladığınız yerde buulacaksınız gibi kendinizi ama var zamanı gibi...

çok teşekkür ederim canım benim.inşallah düzelir aramız onunda pişman olur bi öyle bi böyle olan kendiside..çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…