canım ben bılmıyorum kii sen bakamıyonmu yani şimdiii :26:
hoşgeldin canım :)
burda genelde karşılıklı fal bakıyoruz :) katılabilirsin aramıza :)
çok sağol canım tşk ederim. benim fal bakmak gbi bir hünerm yok ama bana katina yda iskambil bakan eğer kahve resmlerini koyarsa akşam valideye yorumlatabilirim
şimdi fark ettim :) akşam iftadan sonra müsait bir zamanında anneme baktırırım canm. en geç gece yarısına falın gelmş olur. iskambil için ten renklernden başka birşey gerekli miydi canm?ben koydum fincan resimlerimi bi önceki sayfada kalmış olabilir. iskambiline bakarım ben de senin :)
şimdi fark ettim :) akşam iftadan sonra müsait bir zamanında anneme baktırırım canm. en geç gece yarısına falın gelmş olur. iskambil için ten renklernden başka birşey gerekli miydi canm?
ben beyaz tenliyim canm o da kumral. sorumu biliyorsun zaten
Eki Görüntüle 758922 Eki Görüntüle 758923 Eki Görüntüle 758924 Eki Görüntüle 758925 Eki Görüntüle 758926 Eki Görüntüle 758927
falıma bakanların falına bakılır :)
geldim geldiiiiiiiiiim:)
bakıyorum hemmen.adında L harfi olan biriyle bir konuşman var.bu çevrenden arkadaşın gibi.biraz canını sıkıcak bir konuşma olucak bu.3 tane peş peşe gelicek birbiriyle bağlantılı haberin var.özellikle ilki seni öyle mutlu edicek ki göklere çıkıcaksın resmen:)4 kişi bir yere gitmiş oturup sohbet ediyosunuz.ama bu 3ü bir sen tek kalmışsın gibi ortam.bir konuda sen üste çıkıyosun yada onlardan üstün konumdasın bilemedim.3 kişinin gözü var.birinin ki bir iç sıknıtısı kötülüğe yok açıcak diğerleri sessiz sakin duruyo böyle.yine etrafın karışmış senin.çok görüşmen konuşman var.çevrende biri varr bu L harfli kişi belki de bilmiyorum ama yakın zamanda birinden bir kötülük yada iyiliğine karşılık bulamama gibi bir durum yaşıcaksın canın çok sıkılıcak canım bu kadar.
benim sorum acaba yds'yi geçip istediğim yerde yüksek lisansa başlayabilicek miyim? babam ikna olucak mı:))
Eki Görüntüle 758922 Eki Görüntüle 758923 Eki Görüntüle 758924 Eki Görüntüle 758925 Eki Görüntüle 758926 Eki Görüntüle 758927
falıma bakanların falına bakılır :)
okun sağ tarafında kalp var ama önünde göz var eğer yanlış farketmediysem...göze dikkattttt......
jadaloz fincanda yukarı doğru bir ok gördüm doğrumu...sanırım ani bir aşk demek...
hangi fincanda grdün :) bilmem herkesin yorumu farklıdır ani aşk diyorsan öyledir :)
canım zihnin ne kadar net çıkmış.resmen bir sürü insan var. hepsi iri iri. :) çok laf söz görüyorum. kumral bir kadın ve esmer bir erkek karşılıklı konuşuyorlar. esmer erkeğin arkasında yine bir kadın var ona laf yetiştiriyor gibi. kalabalık bir yerler var. sanki düğün , nişan gibi bir şeyler olacak. küçük kuşların var. uzaklardan haber geliyor. bir tanede tavuz kuşun var. bereketli güzel bir hayvan. tabağında ferah çıkmış küçük küçük balıkların var.
benim için iskambil açabilir misin canım . ben ve o kumral. o daha açık tenli.
yaa _Jadaloz_ bana da bakar mısın?ben hiç anlamıyorum bu işten sana bakamam maalesef ama çok meraklıyım bu konuya
ilk sayfadaki fincanda bariz belli yukarı doğru ok var ani aşk demek...sağ tarafında içi dolu kalp var karşılıklı aşk demek ....yanlız dikkat ikisi arasında göz var....pörtlek göz dediğimiz cinsten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?