Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
hoşgeldin canım :)
burda genelde karşılıklı fal bakıyoruz :) katılabilirsin aramıza :)

çok sağol canım tşk ederim. benim fal bakmak gbi bir hünerm yok ama bana katina yda iskambil bakan eğer kahve resmlerini koyarsa akşam valideye yorumlatabilirim

Son düzenleme:
çok sağol canım tşk ederim. benim fal bakmak gbi bir hünerm yok ama bana katina yda iskambil bakan eğer kahve resmlerini koyarsa akşam valideye yorumlatabilirim

ben koydum fincan resimlerimi bi önceki sayfada kalmış olabilir. iskambiline bakarım ben de senin :)

ben koydum fincan resimlerimi bi önceki sayfada kalmış olabilir. iskambiline bakarım ben de senin :)
şimdi fark ettim :) akşam iftadan sonra müsait bir zamanında anneme baktırırım canm. en geç gece yarısına falın gelmş olur. iskambil için ten renklernden başka birşey gerekli miydi canm?

şimdi fark ettim :) akşam iftadan sonra müsait bir zamanında anneme baktırırım canm. en geç gece yarısına falın gelmş olur. iskambil için ten renklernden başka birşey gerekli miydi canm?

tamam anlaştık :) ten rengi yeterli, söyle bakayım ben şimdi

ben beyaz tenliyim canm o da kumral. sorumu biliyorsun zaten

canım şu an birlikte misiniz bu kişiyle?
aileden kaynaklı bir mesafe görünüyor aranızda. o seni tüm kalbiyle seviyor yoğun bir sevgi besliyor sana karşı. ama sen çok kıskançsın. esmer bir kız çıkmış erkeğe yakın biri bu. arkadaşı akrabası falan olabilir. o kişiden çok kıskanmışsın. aranızı açabilir senin kıskançlıkların canım.
bir ayrılık acısı yaşayacağını söylüyor tarot kartın. yeni bir çevreye girerek sıkıntılarından kurtulacaksın. sağlığınla ilgili bir sıkıntı çıkmış ama kısa zamanda kavuşacaksın sağlığına

geldim geldiiiiiiiiiim:)
bakıyorum hemmen.adında L harfi olan biriyle bir konuşman var.bu çevrenden arkadaşın gibi.biraz canını sıkıcak bir konuşma olucak bu.3 tane peş peşe gelicek birbiriyle bağlantılı haberin var.özellikle ilki seni öyle mutlu edicek ki göklere çıkıcaksın resmen:)4 kişi bir yere gitmiş oturup sohbet ediyosunuz.ama bu 3ü bir sen tek kalmışsın gibi ortam.bir konuda sen üste çıkıyosun yada onlardan üstün konumdasın bilemedim.3 kişinin gözü var.birinin ki bir iç sıknıtısı kötülüğe yok açıcak diğerleri sessiz sakin duruyo böyle.yine etrafın karışmış senin.çok görüşmen konuşman var.çevrende biri varr bu L harfli kişi belki de bilmiyorum ama yakın zamanda birinden bir kötülük yada iyiliğine karşılık bulamama gibi bir durum yaşıcaksın canın çok sıkılıcak canım bu kadar.
benim sorum acaba yds'yi geçip istediğim yerde yüksek lisansa başlayabilicek miyim? babam ikna olucak mı:))

teşekkür ederim canım :)

hemen çekiyorum kartını :)

canım babanla bu konuyu detaylı olarak konuşman gerekiyor. birlikte tüm iyi kötü yanlarını ele alıp doğru olan şeye karar vereceksiniz. itibarı olan bir yerde olacaksın diyor kartın

canım zihnin ne kadar net çıkmış.resmen bir sürü insan var. hepsi iri iri. :) çok laf söz görüyorum. kumral bir kadın ve esmer bir erkek karşılıklı konuşuyorlar. esmer erkeğin arkasında yine bir kadın var ona laf yetiştiriyor gibi. kalabalık bir yerler var. sanki düğün , nişan gibi bir şeyler olacak. küçük kuşların var. uzaklardan haber geliyor. bir tanede tavuz kuşun var. bereketli güzel bir hayvan. tabağında ferah çıkmış küçük küçük balıkların var.

benim için iskambil açabilir misin canım . ben ve o kumral. o daha açık tenli.

okun sağ tarafında kalp var ama önünde göz var eğer yanlış farketmediysem...göze dikkattttt......

yaa _Jadaloz_ bana da bakar mısın? ben hiç anlamıyorum bu işten sana bakamam maalesef ama çok meraklıyım bu konuya

hangi fincanda grdün :) bilmem herkesin yorumu farklıdır ani aşk diyorsan öyledir :)

ilk sayfadaki fincanda bariz belli yukarı doğru ok var ani aşk demek...sağ tarafında içi dolu kalp var karşılıklı aşk demek ....yanlız dikkat ikisi arasında göz var....pörtlek göz dediğimiz cinsten...

teşekkür ederim canım yorumun için :)
açıyorum hemen falını

canım siz yeniden barışacaksınız galiba. kalpleriniz yanyana çıktı. evet mesafeleriniz var ama zamanla düzelecek sanki. ama seni isteyen başka biri daha var esmer biri bu. gerisi sana kalmış. zamanını bekleyip eski sevdiğini mi seçersin yoksa yenisi mantıklı gelir onu mu seçersin bilemiyorum :)

hmm bakmadıysan eğer yeni fincanıma göz atarsan sevinirim onun üstünden baya zaman geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…