Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
bunlarda benim fallarım tatlım:)

bu eskisi sana geliyo biraz daha bekle.sizde nazar var ilişkinizde sende de ayrıca.sen sıkıntılarını atıcaksın ilk seferki gibi değil falın çok temiz.bu erkekle bir yolun var bak.sen bir yere gittikten sonra bi birleşme var ama.biraz beklemelisin.akrabalarına dikkat et çok gözleri değiyo aile içi karışık çok sıkıntlı karanlık çıkmış.bi olaylar olabilir.dedikodular coşmuş valla canım ya.senin bu erkekle olman için azıcık çabalaman gerekicek.ara ara görüşmeler ve ondan gelicek telefonlar var.hep o çıkmış bu nasıl fal kız:)aileye bi haber gelicek büyük bi haber.iyi mi kötü mü çözemedim ama ortalığı karıştırıcak bi haber bu

dedikodu her zman oluyor ya. aman ben tınlamıyorum artık :) nazar konusunda çok haklısın tatlım öyle ne yazıkki.... birleşme yakın mı pekim:) çabalama derken:/ ya ben arayan olmak istemiyorum ilk arayan o mu oluyor tam anlamadım:/ ah ah çok hoşlanıyorum ve galiba karşılıklı ki çıkıyor bilemedim :) hayırlı haberler olsun inşallah.....

yakın zamanda mı haberim vaar.ay hadi inşallaah:)
canım arama.ben ondan gelecek haberler gördüm.ilk arayan olmak hiçbi kız istemiyor ki zaten:) ilk birilerinden haberlerini alıcaksın bu kısa zamanda.telefonu sonrasında.birleşmenize zaman var.1-2 ay diyim birleşme için öyle geçti içimden.

haberin var tatlım. çok üzgün ve pişman gördüm...sıkıntıları var ayrca gerçekten gördüm bu durumunu. alırsın haberlerini artık :)

canım aramicam içimden bişey yapmak gelmiyor zaten ne yalan sölim. diğerlerine yaptıkta ne oldu hiçbişi o yüzden içimden gelmiyo ne yazık ki... bakalım canım artık ararsa :) ay canım içinden geçenler doğrudur hislere çok güvenirim...baksana her falımda çıkıyo hem :)

falda iddalı değilimdir ama 6ncı hislerim iyidir akrep burcuyum hem:) yani inşallah çıkar olayları bilsem tam tanısam aslında daha iyi bilebilirdim de sende baya bildim belki bunuda bilirim:))

canım falın çok kötü valla başımı zonklattı ilk bakışta.sıkma dert etme bu kadar herşeyi.kocaman nazar çıkmış.n yada c harfli biri var. yada sende var bu haarfler çünkü bu kişi didinip duruyo ve önü kapalı hep.çok uğraşıyo bişeyleri yapabilmek için.çok fazla konuşuluyosun ve çoğu insana herşeyi anlatıyosun bu yüzden aslında bu durum biraz.o kadar çok dileğin varki.bunların hepsinin sonucu aynı yere bağlanıyo ama inşallah olur bence olucaklar.sen arkanda birini burakıp yoluna devam ediceksin.bi arkadaşında olabilir bu seçemedim bağlantını kopartıcaksın ve diceksin ki asıl şimdi mutlu olucam.mantığınla yapıcaksın bunu yani.hane içi çok sıkıntılı.bi el sıkışması görüyorum iş durumu falan varsa eğer.aileden biriylede kavgan var yaknı zamanda ama önemli bi kavga değil.

falda iddalı değilimdir ama 6ncı hislerim iyidir akrep burcuyum hem:) yani inşallah çıkar olayları bilsem tam tanısam aslında daha iyi bilebilirdim de sende baya bildim belki bunuda bilirim:))

canım bizde keyfimiz olsun diye bakıyoruz. hislerin kuvvetli olması çok güzel bence.aslında karmakarışıklardayım diye bir başlıkaçmıştım. http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/654457-karmakarisiklardayim.html
burdan bakabilirsin canım. evet canım ya sen söyledikçe herşeyi biliyyosun. çok şaşırdım ilk zamanlar :)

Sagol canım yüreğine saglık

Canım az önce baktım site attı msj bosa gitti sınır oldum resmen neyse canım falında kibiri iki yüzlü bi erkek var bu insan makamca senden yüksek ve sana yalan haber getiriyor seni uzuyor ve bi kavga var canım ailenle galiba olucak kapıyı çarpıyorsun ama ipler kopuyo ve pişmanlık olucak aslında cok kismetlisin ama sen görmüyorsun ve arkanı donuyorsun mutluluğu elinde iter gibisin ve baska yere bakmıyor sanki inatlasiyorsun hayatla yani olanlar seni bi türlü mutlu etmiyor ama dikkatli ol derim falında yalan var ve iki yüzlü cok güçlü bi erkek var güvenme aman bide bi hediye var ve bi anahtar var

çıkan falların oluyo mu umutlanayım mı biraz

arkadaşlarım bana baktırıyor hep. kuzenlerimde öyle canım. gelen misafirlerde namımı duyup geliyolar hatta bazı fallara bakamadığım oluyo çok kötü şeyler hissetiiğimde .umudunu yitirme olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…