bunlarda benim fallarım tatlım:)
ay benim eski salak sevgilim mi ki bu? onuda özledim ha aslında baya:) onla ilgili bişey gördün mü canım ya:26:
evet tatlım sanırım. sana düşkün yani sana birşey olsun istemiyor. biraz kendini anlatma sorunu olan ve biraz durumları karışık bu aralar onun canım. ama senin düşüncende çıkmış bazen onun için sıkılıyorsun ama sıkılma sakın ondan haber alcaksın zaten.
bu eskisi sana geliyo biraz daha bekle.sizde nazar var ilişkinizde sende de ayrıca.sen sıkıntılarını atıcaksın ilk seferki gibi değil falın çok temiz.bu erkekle bir yolun var bak.sen bir yere gittikten sonra bi birleşme var ama.biraz beklemelisin.akrabalarına dikkat et çok gözleri değiyo aile içi karışık çok sıkıntlı karanlık çıkmış.bi olaylar olabilir.dedikodular coşmuş valla canım ya.senin bu erkekle olman için azıcık çabalaman gerekicek.ara ara görüşmeler ve ondan gelicek telefonlar var.hep o çıkmış bu nasıl fal kız:)aileye bi haber gelicek büyük bi haber.iyi mi kötü mü çözemedim ama ortalığı karıştırıcak bi haber bu
dedikodu her zman oluyor ya. aman ben tınlamıyorum artık :) nazar konusunda çok haklısın tatlım öyle ne yazıkki.... birleşme yakın mı pekim:) çabalama derken:/ ya ben arayan olmak istemiyorum ilk arayan o mu oluyor tam anlamadım:/ ah ah çok hoşlanıyorum ve galiba karşılıklı ki çıkıyor bilemedim :) hayırlı haberler olsun inşallah.....
yakın zamanda mı haberim vaar.ay hadi inşallaah:)
canım arama.ben ondan gelecek haberler gördüm.ilk arayan olmak hiçbi kız istemiyor ki zaten:) ilk birilerinden haberlerini alıcaksın bu kısa zamanda.telefonu sonrasında.birleşmenize zaman var.1-2 ay diyim birleşme için öyle geçti içimden.
haberin var tatlım. çok üzgün ve pişman gördüm...sıkıntıları var ayrca gerçekten gördüm bu durumunu. alırsın haberlerini artık :)
canım aramicam içimden bişey yapmak gelmiyor zaten ne yalan sölim. diğerlerine yaptıkta ne oldu hiçbişi o yüzden içimden gelmiyo ne yazık ki... bakalım canım artık ararsa :) ay canım içinden geçenler doğrudur hislere çok güvenirim...baksana her falımda çıkıyo hem :)
Eki Görüntüle 818608 Eki Görüntüle 818625 Eki Görüntüle 818630 Eki Görüntüle 818631 Eki Görüntüle 818632 Eki Görüntüle 818633 Eki Görüntüle 818634 kızlar lütfen falıma bakarmisiniz pc bozuk telden giriyorum cok kısıtlı takip ediyorum ama ne olur bende bakicam ne olur
falda iddalı değilimdir ama 6ncı hislerim iyidir akrep burcuyum hem:) yani inşallah çıkar olayları bilsem tam tanısam aslında daha iyi bilebilirdim de sende baya bildim belki bunuda bilirim:))
canım bizde keyfimiz olsun diye bakıyoruz. hislerin kuvvetli olması çok güzel bence.aslında karmakarışıklardayım diye bir başlıkaçmıştım. http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/654457-karmakarisiklardayim.html
burdan bakabilirsin canım. evet canım ya sen söyledikçe herşeyi biliyyosun. çok şaşırdım ilk zamanlar :)
canım falın çok kötü valla başımı zonklattı ilk bakışta.sıkma dert etme bu kadar herşeyi.kocaman nazar çıkmış.n yada c harfli biri var. yada sende var bu haarfler çünkü bu kişi didinip duruyo ve önü kapalı hep.çok uğraşıyo bişeyleri yapabilmek için.çok fazla konuşuluyosun ve çoğu insana herşeyi anlatıyosun bu yüzden aslında bu durum biraz.o kadar çok dileğin varki.bunların hepsinin sonucu aynı yere bağlanıyo ama inşallah olur bence olucaklar.sen arkanda birini burakıp yoluna devam ediceksin.bi arkadaşında olabilir bu seçemedim bağlantını kopartıcaksın ve diceksin ki asıl şimdi mutlu olucam.mantığınla yapıcaksın bunu yani.hane içi çok sıkıntılı.bi el sıkışması görüyorum iş durumu falan varsa eğer.aileden biriylede kavgan var yaknı zamanda ama önemli bi kavga değil.
Sagol canım yüreğine saglık
bakada bakar mısın?
Eki Görüntüle 818803 Eki Görüntüle 818804 Eki Görüntüle 818805 Eki Görüntüle 818806 Eki Görüntüle 818807 Eki Görüntüle 818808 Eki Görüntüle 818809 Eki Görüntüle 818810 Eki Görüntüle 818811 Eki Görüntüle 818812 Eki Görüntüle 818813 Eki Görüntüle 818814 Eki Görüntüle 818815 Eki Görüntüle 818816 Eki Görüntüle 818817 Eki Görüntüle 818818 Eki Görüntüle 818819
ay inşallah senin falında çıkar kız:)
inşallah canım.çıkarsa çook mmutlu olurum bilirim o zaman güzel fal bakıyorum :)
çıkan falların oluyo mu umutlanayım mı biraz
arkadaşlarım bana baktırıyor hep. kuzenlerimde öyle canım. gelen misafirlerde namımı duyup geliyolar hatta bazı fallara bakamadığım oluyo çok kötü şeyler hissetiiğimde .umudunu yitirme olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?