Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

seni konuşan çok kişi var çevrende kötü dedikodular dolanıyo gibi peşinde.çok büyük bir sıkıntın var ama atlatmak üzeresin.bu sıknıtıya yol açanda bi düşmanın olmuş baya kötü düşman bu.bir sürü düşünce var kafan çok karışık senin ama bir türlü doğru kararı bulamıyosun.aslında o doğru karara çok yakınsında olmuyo oda göremiyosun.kara bulutlar dolanıyo etrafında canım çok dikkat etmelisin.ama derdini tasanı bi zaman sonra pat diye atıcaksın hiç farkında olmadan.

kızlar günaydın. bugn bana tarot, iskambil yada katina bakanların kahve falları yorumlanacak. bilginize

jado senı gordugume cok sevındım bana ıskambıl bakarmısın bende sorunla ısımlerını yazarsan katına bakabılırm :)ben kumralım aklımdakı kısı esmer:)

jado senı gordugume cok sevındım bana ıskambıl bakarmısın bende sorunla ısımlerını yazarsan katına bakabılırm :)ben kumralım aklımdakı kısı esmer:)

canım bu kişiyle aranızda bir ilişki görünmüyor şu anda. senden yana aradaki mesafelerin yok olması ve bir yakınlaşma isteği var. evlilik de olsa fena olmaz diye düşünüyorsun ama şimdilik bu mümkün görünmüyor. erkeğin kendi içinde acayip sorunları var. çok problemli bir kişi. senin yanında açık tenli bir erkek çıktı. senin kısmetindeki kişi açık tenli görünüyor falda.

katina çok isterim canım ama soru kısmına gelince tıkanıyorum :) isimleri yazsam soru sormadan ilişki yorumu yapsan olur mu. nadide-engin. nişanlıyız.

hay o acık tenlı erkek yerın dıbıne batsın emı ya her faldan fırlayıp gelıyo:)tamam canım o zaman ılıskınızın gelecegı olarak bakıp yazıyorum hemen

erkek arkadasın senden bıseymı sakladı bılemıyorum ama sana bı haber gelıcek ve sen senden saklanan bıseylerı ogrenıceklsın veya bıseylerden suphelenıyosan varsa boyle bısey suphelerın dogru cıkıcak ama bunların kotu oldugunu dusunme bunlar senın gucune guc katıcak seyler olucak dahada dogrusu senın kayınvalıdenle alakalı sıkıntınmı var?yanı cıkan kartları ben suna yorumladım senın kayınvalıdenle yada erkek arkadasının aılesıyle alakalı bıtakım suphelerın var ve bunlar dogru cıkıcak ve haberlerı sana gelıcek ve bu haberlerın sonucunda senın elın kuvetlenıcek koz kazanıcaksın gıbı geldı ben bunları hıssettım dogrumu?dogru dıılse yenı acılım yapcam sana..

hmmm, öyle bişey olmadı canım olacak dediğin için doğru mu yanlış mı bilemem ki şimdiden. ama şu ana kadar öyle bişey olmadı inşallah da olmaz saklamasınlar benden bişi :)

Çok dertliyim bacılar bakın falıma nolur :)))

Senin sıkıntılarını dinleyen biri var canım sürekli sana iyi görünmeye çalışıyor dertlerini dinliyor seni anlıyor ama sen onu pek anlamıyorsun gibi. O kişinin de çok derdi var anlatamıyor sana. Hatta senin sıkıntılarından daha büyük çıkmış sorunları.
Bir çift çıkmış küsmüşler birbirlerine. Erkek kızın gönlünü almaya çalışıyor ama kız baya kırılmış.
Bebekli bir bayan gördüm. Kocasıyla sorunları var gibi görünüyor. Arada bebek olduğu için kadın görmezden gelmeye çalışıyor bazı şeyleri. Ama erkek çok umursamıyor.
Canım e harfli biriyle karşılıklı konuşman var. Aynı yolda yürüyorsunuz ama düşünceleriniz birbirinden çok ayrı çıkmış.
Bu kadar görebildim canım

dün gece ayrıldım erkek arkadaşımdan. geri bir ton derdimde var tabi.bende size kahve bakarım kızlar nolur bakın bu iç huzursuzluğu beni öldürecek.yeni biliyorum ondan diceksinizde ondan değil.noluuuur

Canım için çok ferah çıkmış aslında. Bazı şeyleri kafanda daha bi netleştirmişsin ve kafa olarak rahat ermiş görünüyorsun.
Sazlı sözlü bir ortama gireceksin eğleneceksin orda.
Hacivat karagöz gibi bişi çıkmış. Anlamı nedir bilemedim ama ilginç geldi.
Sen erkek arkadaşına ayrılırken bişi mi verdin ona? Elinde bişey sunmuşsun sanki. Belki bu bi söz falan da olabilir. Kafasını karıştırmış bu onun.
Canım içine oturmuş bişeyler var ama daha çok rahatlama görünüyor sana fincanında da böyle çıktı tabağında da.
Hayatına parazit olmaya çalışan kişiler var senin boşluğundan faydalanıp seni üzmelerine fırsat verme.
Dileğinin önü açık görünüyor. Başlangıçta biraz açmazda görünebilir sana ama sonrası güzel.

evet düzelebilmesi için çok çabaladım.kısmet artık.teşekkürler canım

canım merhaba :)

bu aralar biraz sıkıntılı bir döneme girebilirsin. ama bu problem ve zorlukla biraz sabır etmen gerekecek. zamanla bunları çözüme kavuşturacaksın çünk. bu dönemde yaşadıklarından psikolojik olarak kötü etkilenebilirsin ama bir adam çıkmış burda uzun boylu biraz yapılı ama çok değil ( sanırım partnern) onun bu dönemde sana çok büyük desteği olucak. düğün tarihiniz yakın bir zamanda mı bilmiyorum ama burda bir yüzük çıkmış. bu aralar szi sıkıntıya sokucak yüklü miktarda bir para da elinizden çıkabilir canm. şu sıralar her iş için oldukça çabuk karar vermek zorunda kalabilirsin. bir de uzun süredr beklemede olan bir işin varsa onu da yakın zamanda çözüme kavuşturabilirsin. hoşçakal :)

yine etrafında çok konuşan kişi çıkmış seni.çok güzel bir yere gidiceksin orda bekleyeninde var zaten.2 kişi konuşuoyusunuz bu muhtemelen nişanlın.içi kararmış bişeyler olmuş dertlerini anlatıyo sana.biri seni kırıp üzücek dikkat et.2 tane peşpeşe gelicek güzel birbrine bağlı haberlerin var.çevrene dikkat et canım.başkada kötü bişey yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…