Çok dertliyim bacılar bakın falıma nolur :)))
Eki Görüntüle 760190 Eki Görüntüle 760203 Eki Görüntüle 760202 Eki Görüntüle 760201 Eki Görüntüle 760200 Eki Görüntüle 760199 Eki Görüntüle 760198 Eki Görüntüle 760197 Eki Görüntüle 760196 Eki Görüntüle 760195 Eki Görüntüle 760194 Eki Görüntüle 760193 Eki Görüntüle 760192 Eki Görüntüle 760191 Eki Görüntüle 760204
Ay bu konu çok tatlıymış kahveler fincan fotoğrafları falan
jado senı gordugume cok sevındım bana ıskambıl bakarmısın bende sorunla ısımlerını yazarsan katına bakabılırm :)ben kumralım aklımdakı kısı esmer:)
canım bu kişiyle aranızda bir ilişki görünmüyor şu anda. senden yana aradaki mesafelerin yok olması ve bir yakınlaşma isteği var. evlilik de olsa fena olmaz diye düşünüyorsun ama şimdilik bu mümkün görünmüyor. erkeğin kendi içinde acayip sorunları var. çok problemli bir kişi. senin yanında açık tenli bir erkek çıktı. senin kısmetindeki kişi açık tenli görünüyor falda.
katina çok isterim canım ama soru kısmına gelince tıkanıyorum :) isimleri yazsam soru sormadan ilişki yorumu yapsan olur mu. nadide-engin. nişanlıyız.
erkek arkadasın senden bıseymı sakladı bılemıyorum ama sana bı haber gelıcek ve sen senden saklanan bıseylerı ogrenıceklsın veya bıseylerden suphelenıyosan varsa boyle bısey suphelerın dogru cıkıcak ama bunların kotu oldugunu dusunme bunlar senın gucune guc katıcak seyler olucak dahada dogrusu senın kayınvalıdenle alakalı sıkıntınmı var?yanı cıkan kartları ben suna yorumladım senın kayınvalıdenle yada erkek arkadasının aılesıyle alakalı bıtakım suphelerın var ve bunlar dogru cıkıcak ve haberlerı sana gelıcek ve bu haberlerın sonucunda senın elın kuvetlenıcek koz kazanıcaksın gıbı geldı ben bunları hıssettım dogrumu?dogru dıılse yenı acılım yapcam sana..
Çok dertliyim bacılar bakın falıma nolur :)))
dün gece ayrıldım erkek arkadaşımdan. geri bir ton derdimde var tabi.bende size kahve bakarım kızlar nolur bakın bu iç huzursuzluğu beni öldürecek.yeni biliyorum ondan diceksinizde ondan değil.noluuuur
Canım için çok ferah çıkmış aslında. Bazı şeyleri kafanda daha bi netleştirmişsin ve kafa olarak rahat ermiş görünüyorsun.
Sazlı sözlü bir ortama gireceksin eğleneceksin orda.
Hacivat karagöz gibi bişi çıkmış. Anlamı nedir bilemedim ama ilginç geldi.
Sen erkek arkadaşına ayrılırken bişi mi verdin ona? Elinde bişey sunmuşsun sanki. Belki bu bi söz falan da olabilir. Kafasını karıştırmış bu onun.
Canım içine oturmuş bişeyler var ama daha çok rahatlama görünüyor sana fincanında da böyle çıktı tabağında da.
Hayatına parazit olmaya çalışan kişiler var senin boşluğundan faydalanıp seni üzmelerine fırsat verme.
Dileğinin önü açık görünüyor. Başlangıçta biraz açmazda görünebilir sana ama sonrası güzel.
ben de istiyorum falıma yorum
hani hani ekle hemen bakalım:)
Eki Görüntüle 761120 Eki Görüntüle 761121 Eki Görüntüle 761122 Eki Görüntüle 761123 Eki Görüntüle 761124 Eki Görüntüle 761125 Eki Görüntüle 761126
falıma bakanların falına bakarımmm :)
Eki Görüntüle 761120 Eki Görüntüle 761121 Eki Görüntüle 761122 Eki Görüntüle 761123 Eki Görüntüle 761124 Eki Görüntüle 761125 Eki Görüntüle 761126
falıma bakanların falına bakarımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?