dedikodu her zman oluyor ya. aman ben tınlamıyorum artık :) nazar konusunda çok haklısın tatlım öyle ne yazıkki.... birleşme yakın mı pekim:) çabalama derken:/ ya ben arayan olmak istemiyorum ilk arayan o mu oluyor tam anlamadım:/ ah ah çok hoşlanıyorum ve galiba karşılıklı ki çıkıyor bilemedim :) hayırlı haberler olsun inşallah.....
cnm banada bakarmısn bende sana kahve ve çingene tarotu bakayım
Eki Görüntüle 820882 Eki Görüntüle 820885 Eki Görüntüle 820883 Eki Görüntüle 820884 Eki Görüntüle 820886 Eki Görüntüle 820887 Eki Görüntüle 820888
kızlar ben geldimmm.. canm sıkkın sizin aranıza gelirsem belki keyfim yerine gelir diye düşündüm. bu yeni falım kızlar. falıma bakanın falına bakarım bnu biliyorsunuz zatenhaa bu arada kahveden başka bir fal bakan arkdslar baktıkları faldan da bakabilirler. onlara da karsılığında fal bakarım :)
hoşgeldin canımcım özledik seni:)
ya özellikle bir sıkıntın içine çok oturmuş ama bir sürü derdin var senin canım yao kadar kafan karışık çıkmış ki.resmen karnına bacaklarını çekip ağlıyosun.çok bunalmışsın.bak canım yakın zamanda 4 haber görüyorum sana.bunların biri bir erkekle ilgili 3ü farklı türde haberler ama neler göremedim.erkekten direk haberi almıyosun yalnız kısa boylu hafif tombul bir kız getiriyo bu haberi sana.canım senin bir yolun var bu yol şehirler arası anlamında değil.bir zaman var o sırada çabalaman gereken bir yol bu.o yolun ortasında bırakcak gibisin sakın bırakma sonu güzel olucak çünkü.bu bence işle ilgili bir durum.sana bir bayanın verdiği akıllar var.bu güzel tatlı bi bayan.sen o kadar daralmış bunalmışsın ki o bunu görüp yardımına koşuyo sakinleştiriyo seni ve bu bir süre böyle devam ediyo.sen aşırı bunaldım dediğin bi anda bir erkekle konuşucaksın.bu erkek senden biraz uzun çok çook uzun değil.ama bi gelişme olur mu bilmiyorum çünkü kafanda tonlarca soru varken herşeyi erteliceksin gibi.canım bu aralar çık kişiyi kırıyo olabilirsin farkında olmadan dikkat et bence..c yada ç harfli birini görüyorum bu eskilerden tanıdığın biri.bu adım adım sana yaklaşıyo ama iyi biri değil bu.sen skıntılarını biraz atınca bu sıkıntılı zamanında gelen erkekle olucaksın canım sarılmanız var.
Eki Görüntüle 820897 Eki Görüntüle 820898 Eki Görüntüle 820899 Eki Görüntüle 820900 Eki Görüntüle 820901 Eki Görüntüle 820902 Eki Görüntüle 820903 Eki Görüntüle 820904 Eki Görüntüle 820905 Eki Görüntüle 820906 Eki Görüntüle 820907 Eki Görüntüle 820908 Eki Görüntüle 820909 Eki Görüntüle 820910
canım buda benimki.benim bu malla cuma karşılaşıcaz %99.
iyi şeyler görürsün inşallah:26:
Eki Görüntüle 820882 Eki Görüntüle 820885 Eki Görüntüle 820883 Eki Görüntüle 820884 Eki Görüntüle 820886 Eki Görüntüle 820887 Eki Görüntüle 820888
kızlar ben geldimmm.. canm sıkkın sizin aranıza gelirsem belki keyfim yerine gelir diye düşündüm. bu yeni falım kızlar. falıma bakanın falına bakarım bnu biliyorsunuz zatenhaa bu arada kahveden başka bir fal bakan arkdslar baktıkları faldan da bakabilirler. onlara da karsılığında fal bakarım :)
öncelikle falına başlamadan birşey söylemek istiyorum. hatrlarsan sana bir falımda söylemiştim onunla bir masada oturup cddi bir konusma yapacaksınız diye. hatırlataym dedmşimdi falına geçiyorum :)
bu aralar bir zarara uğrayacaksın canım fakat bunu sadece maddi anlamda yormamak gerek manevi anlamda da olabilir. arabayla bir yere gidiceksn canm sen. ayrıca bir taşınma da söz konusu. bu da sanırım sınavı kazandgn için çıktı :) dieğr sıkıntın için manevi anlamda da olabilir demiştim ama fincanının diğer iki tarafında da maddi anlamda bir zarara ugrayacağın çıktı.senin için büyük bir mktar para kaybetme riskin var. dkkatli olmanda fayda var güzlm. içinde bazı endişe ve korkular mevcut. sanki hayatında bazı şeyler düzene girmeye başladıktan sonra her an birşey olacakmış gibi br his içindesn. içinde bulunan bütün sıkıntıları da atmaya başlamışsın ne güzl. ama nedense ben hep bir sıkıntı içine gireceğini görüyorum bu falda. içim karardı resmen. daha fazla bakmayayım canım. aradan 1-2 gün geçsin yenisini iç tekrar bakayım olur mu
nasıl bi sıkıntı gördün canım?
maddi zarar eve çıkıcam malum çok para gidicek.söyle şimdi aklımda kalır bu sıkıntı kötü de olsa söyle
canm ben böyle şeylerde kötüyü söyleyip kötüyü çağrma taraftarı değilimdir hiç bir zmaan. ama şunu söyleym maddi manevisıkıntılar bardağın hr tarafında vardı zaten.
merhaba canım benimde canım sıkkın bakalım neler çıkacak:26:
dikkafalı sabırsız bir erkek yüzünden senden yaşça büyük belki baban olabilir diye düşündüm ters düşmüşsün.yani olgun olan kişi onun davranışlarını tasvip etmiyor.ben erkek kardeşin olabilir diye düşündüm varmı kardeşin yada öyle kardeş gibi gördüğün biri.sen zoraki bir bekleyiş içine girmişsin bunalmışsın bulunduğun ortamdan uzaklaşmak kafandaki bazı düşünceleri atıp rahatlamak istiyorsun.dikkatsizlik sonucu yakın zamanda bir miktar para kaybın olabilir .canım bence senin hayatında bir davan var birşeyleri ispatlaman gerekiyor bu yüzden sıkıntılısın.etrafındakiler senin düzgün bir yaşam tarzın olduğunu,sezgilerinin güçlü olduğunu,yeni heyecanlara açık olduğunu fakat sabırla bunu dengelediğini düşünüyorlar.hayatında koç,aslan,yay burçlarından biri varmı bu kişiyle ilgili yanlış bir başlangıç yapıp üzülebilirsin.
Eki Görüntüle 820914 Eki Görüntüle 820915 Eki Görüntüle 820916 Eki Görüntüle 820917 Eki Görüntüle 820918 Eki Görüntüle 820919 Eki Görüntüle 820920 Eki Görüntüle 820921 Eki Görüntüle 820922 Eki Görüntüle 820923 Eki Görüntüle 820924 Eki Görüntüle 820925 Eki Görüntüle 820926 Eki Görüntüle 820927
ah canım o olucak ki normal.ben çok çok kötü bişey gördün sandım ama çok daha kötü bişey görmedin dimi?
çok normal maddi manevi sıkıntılar biliyorsun..
bu eski malımla geçen falın dışında bir durum görüyor musun?
maddi aileme çok yük olmam inşallah diyorum ama çok şükür durumumuz hayet iyi.ha bide şu var dedem bize yük olabilir babannem vefat etti özelden bir ara anlatırım ama tamamen yükler böyle demek hoş değil de çok kötü şeyler yaşattılar.
çok çok kötü birşey görmedm canım kastettiğin konuyu biliyorum ama aklına öyle bir durum glmesin sakın onu kastetmedm ama ben baktıgım fallarda hep olumsz şeyler söylemeyi sevmiyorum. o yuzden çıkan olumszluklar çok olunca dile getrmek istemiyorum. babanne dede konsuunda söylediklerini de anlayabiliyorum canım. aynı durumu bende ananem ölünce dedmle yaşamaya başladık. tabiki onlar bzm büyüğümüz ama bazen öyle şeyler yapılıyor ki o büyüklük sayılamayacak haddeye getirebiliyorlar
Banada bakarmisin lütfenkatına ask falıdır askla alakalı bı sorun varsa yada aklındakı bırısı ıcın o kısının ısmını verırsen bakabılırım genel hayatın ıcınde bakabılırım ama bıraz yuzeysel kalablır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?