Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

kızlar msj atarken süre kısıtlaması oldugu için bnde buraya yazaym dedim. biliyorum ikinzde kötüsünz. yarn saat 2 - 3 gbi buralarda olucam. yeni kahveleri için için gelin :)

kızlar msj atarken süre kısıtlaması oldugu için bnde buraya yazaym dedim. biliyorum ikinzde kötüsünz. yarn saat 2 - 3 gbi buralarda olucam. yeni kahveleri için için gelin :)

Yaa sen çok tatlısın. Tamam canım inşallah güzel şeyler çıkar

canım buraya ekliyorum resimleri. ben yeni katina falı bakmaya başladım ten,saç ve göz rengini yazarsan katina falına bakabilirim.yada tarot

nasıl bi sıkıntı gördün canım?
maddi zarar eve çıkıcam malum çok para gidicek.söyle şimdi aklımda kalır bu sıkıntı kötü de olsa söyle

canım ne yaptın yüksek lisansa başladın mı?

nasılsınız kızlar görüşemiyoruz uzun zamandır

canım zaten sana çok fal borcum var o yüzden istersen bak istersen bakma sen bilirsin
katina falına bakayım istersen ten göz saç rengini yazarmısın

canım buraya ekliyorum resimleri. ben yeni katina falı bakmaya başladım ten,saç ve göz rengini yazarsan katina falına bakabilirim.yada tarot

canm ben beyaz tenliyim kumral saçlıyım göz rengim de ela
o da kumral saçları da kumral gözler kahve sanırım :)

canım ne yaptın yüksek lisansa başladın mı?

nasılsınız kızlar görüşemiyoruz uzun zamandır

jadooo ya nerelerdesn sen? ayran içtik ayrı düştük resmen. bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım. enişte beyle nasıl gidiyor düğün hazırlıkları ? bir gün iç kahveni de gel hadi :)

yeni falım kızlar

Eklentiler

• $SAM_1121.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $SAM_1123.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $SAM_1126.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $SAM_1127.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 75
  • $SAM_1129.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $SAM_1131.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 52
canım katina falın
kızıl yada kumral bir erkek etrafında bir sürü kişi olan ve arkadaşları tarafından sevilen biri bu kişi hayatında yada hayatına girmek için sana hiç beklemediğin bir fırsat sunacak.yalnız bu kişiyle olan ilişkinde tutarsızlıklar var sana yalan söylediğini gerçek yüzünü göstermediğini düşünüyorsun.bu kişiyle ilgili bir karar vermeden önce onun gerçekte nasıl biri olduğunu öğrenmelisin.bu kişiyle aranızda tartışma mı geçti kötü sözler söylenmiş.geçmişte vijdan azabı çekip kendine olan güvenini azaltan bir hata yapmışsın.senin sevdiğin siyah saçlı siyah gözlü buğday tenli biri var sen bu kişinin iyi biri olduğunu düşünüyorsun fakat yanılıyorsun o düşündüğün gibi iyi biri değil bu kişiyle bir karşılaşman olabilir.başta söylediğim kişiden haber alacaksın sağlığıyla ilgili bir haber olabilir bu kiyiyle ilgili şüphelerin devam edecek.canım senin sağlığınla ilgili endişelerin varsa eğer endişelenmene gerek yok sağlıklı birisin yada iyileşeceksin.hamilelik söz konusu ise iyi bir doğum gerçekleşecek.ilerde etrafında farkedilmediğin ve kimsenin sana önem vermediğini ve hoşlandığın kişinin ilgisini kaybetmeye başladığın ve nefret ettiğin bir zaman gelebilir.ilerde yine hastalanabilirsin

bu aralar yaşantının tekdüze ve sıradan oldugunu düşündüğün anların var fakat bu günler yakında son bulacak ve hayatına yeni bir canlılık gelecek ve sen yeniden etrafına neşe saçmaya başlayacaksın. sinirlerin de bu aralar oldukça gerilmiş sanırım eski erkek arkadasınla olan konulardan dolayı. fakat bu günlerde sakın bir anlık öfkeyle hayatını etkileyecek önemli kararlar alma canım. yakın zamanda hayatına başka biri giricek ve o kişiyle sağlam ve güvenli bir beraberlik yasamaya başlayacaksın. bu ilişkin kalıcı olacak senin için. eski sevgilinle devamlı olmayacağını ve hayatına yeni girecek biriyle ciddi bir ilişki yaşayacağını sana daha önceden de defalarca söylemiştim zaten. sıkıntılarını içine atıyorsun da bu senin için iyi değil. kendine daha cok zarar verirsin. sorunlarını biriktirmemeye çalış. işlerini de bugünlerde daha sıkı takip etmen gereken günlerdesn. iş hayatında karsılacağın insnlar biraz sert ve disiplinli kişiler. kötü bir habern var. bir nikah görüyorum ama bu senin değil aileden ya da komsularından birinin olacak

sağol canım çok güzel yorumlamışsın çıkar inşallah falın. eski sevgilim sence pişman mı görsen yazardın ama yine de sorayım dedim pişan olup geri döner mi sence

sağol canım çok güzel yorumlamışsın çıkar inşallah falın. eski sevgilim sence pişman mı görsen yazardın ama yine de sorayım dedim pişan olup geri döner mi sence

bilmiyorum görmedm canım. ama seni sevmeyen ve seni önemsemeyen birinin boşluğa düşüp sana anlık olarak geri dönmesi senin için ne kdr önemli onu bilmiyorum. geleceğin yok senin onunla

öyle tabiyki ben zaten barışmak istemiyorum ama işte insan emek verince haksızlığa uğrayınca pişman olsun istiyor bilirsin başlarda böyle olur

bilmiyorum görmedm canım. ama seni sevmeyen ve seni önemsemeyen birinin boşluğa düşüp sana anlık olarak geri dönmesi senin için ne kdr önemli onu bilmiyorum. geleceğin yok senin onunla

öyle tabiyki ben zaten barışmak istemiyorum ama işte insan emek verince haksızlığa uğrayınca pişman olsun istiyor bilirsin başlarda böyle olur

bence sen onu kendi içinde affet bırak ne hali varsa onu gördün. bunu onun için değil kendin için yap. çünkü onu affetmezsen kendi yoluna da bakamazsın

hayır canım ben affetmem ama bir zaman sonra umurumda da olmaz kendi yoluma bakarım herkes yaptığını bulur ona kızıp hayatımı mahvetmem ben iyiyim Allah a şükür evvelsi gece ve dün kötüydüm ama şimdi iyiyim her geçen gün daha da iyi olacağım .önemli olan geriye dönüp baktığımda kendime olan saygımı kaybedecek birşey yapmamış olmam ve kimsenin ahını almamış olmam.bunları da başardığımı düşünüyorum o düşünsün bunların hesabını nasıl vereceğini

bence sen onu kendi içinde affet bırak ne hali varsa onu gördün. bunu onun için değil kendin için yap. çünkü onu affetmezsen kendi yoluna da bakamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…