- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
aynen öyle canım..
korkuttun beni çok olumsuz şeyler var sandım kız:)) bugün birde içim çok sıkılıyo.
maddi açıdan çok aşırı bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum ama tabi ki olucak.ev kurmak tekrardan kolay değil.babama allah çok versin ne diyim:)
merhaba canım benimde canım sıkkın bakalım neler çıkacak:26:
dikkafalı sabırsız bir erkek yüzünden senden yaşça büyük belki baban olabilir diye düşündüm ters düşmüşsün.yani olgun olan kişi onun davranışlarını tasvip etmiyor.ben erkek kardeşin olabilir diye düşündüm varmı kardeşin yada öyle kardeş gibi gördüğün biri.sen zoraki bir bekleyiş içine girmişsin bunalmışsın bulunduğun ortamdan uzaklaşmak kafandaki bazı düşünceleri atıp rahatlamak istiyorsun.dikkatsizlik sonucu yakın zamanda bir miktar para kaybın olabilir .canım bence senin hayatında bir davan var birşeyleri ispatlaman gerekiyor bu yüzden sıkıntılısın.etrafındakiler senin düzgün bir yaşam tarzın olduğunu,sezgilerinin güçlü olduğunu,yeni heyecanlara açık olduğunu fakat sabırla bunu dengelediğini düşünüyorlar.hayatında koç,aslan,yay burçlarından biri varmı bu kişiyle ilgili yanlış bir başlangıç yapıp üzülebilirsin.
Eki Görüntüle 820914 Eki Görüntüle 820915 Eki Görüntüle 820916 Eki Görüntüle 820917 Eki Görüntüle 820918 Eki Görüntüle 820919 Eki Görüntüle 820920 Eki Görüntüle 820921 Eki Görüntüle 820922 Eki Görüntüle 820923 Eki Görüntüle 820924 Eki Görüntüle 820925 Eki Görüntüle 820926 Eki Görüntüle 820927
kızlar msj atarken süre kısıtlaması oldugu için bnde buraya yazaym dedim. biliyorum ikinzde kötüsünz. yarn saat 2 - 3 gbi buralarda olucam. yeni kahveleri için için gelin :)
kızlar msj atarken süre kısıtlaması oldugu için bnde buraya yazaym dedim. biliyorum ikinzde kötüsünz. yarn saat 2 - 3 gbi buralarda olucam. yeni kahveleri için için gelin :)
nasıl bi sıkıntı gördün canım?
maddi zarar eve çıkıcam malum çok para gidicek.söyle şimdi aklımda kalır bu sıkıntı kötü de olsa söyle
canım buraya ekliyorum resimleri. ben yeni katina falı bakmaya başladım ten,saç ve göz rengini yazarsan katina falına bakabilirim.yada tarot
canım ne yaptın yüksek lisansa başladın mı?
nasılsınız kızlar görüşemiyoruz uzun zamandır
Falımı yorumlayanların fallarını yorumlayacağım kızlar.
Neyse halim çıksın fâlim.
Eki Görüntüle 824326 Eki Görüntüle 824327 Eki Görüntüle 824328
Eki Görüntüle 824329 Eki Görüntüle 824330 Eki Görüntüle 824331
Eki Görüntüle 824332 Eki Görüntüle 824333 Eki Görüntüle 824334
Eki Görüntüle 824335 Eki Görüntüle 824336
canım buraya ekliyorum resimleri. ben yeni katina falı bakmaya başladım ten,saç ve göz rengini yazarsan katina falına bakabilirim.yada tarot
canım ne yaptın yüksek lisansa başladın mı?
nasılsınız kızlar görüşemiyoruz uzun zamandır
canm ben beyaz tenliyim kumral saçlıyım göz rengim de ela
o da kumral saçları da kumral gözler kahve sanırım :)
jadooo ya nerelerdesn sen? ayran içtik ayrı düştük resmen. bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım. enişte beyle nasıl gidiyor düğün hazırlıkları ? bir gün iç kahveni de gel hadi :)
resimleri eklemeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 824290 Eki Görüntüle 824291 Eki Görüntüle 824292 Eki Görüntüle 824293 Eki Görüntüle 824294 Eki Görüntüle 824295 Eki Görüntüle 824296 Eki Görüntüle 824297 Eki Görüntüle 824298 Eki Görüntüle 824299 Eki Görüntüle 824300 Eki Görüntüle 824301 Eki Görüntüle 824302 Eki Görüntüle 824303 Eki Görüntüle 824304
bu aralar yaşantının tekdüze ve sıradan oldugunu düşündüğün anların var fakat bu günler yakında son bulacak ve hayatına yeni bir canlılık gelecek ve sen yeniden etrafına neşe saçmaya başlayacaksın. sinirlerin de bu aralar oldukça gerilmiş sanırım eski erkek arkadasınla olan konulardan dolayı. fakat bu günlerde sakın bir anlık öfkeyle hayatını etkileyecek önemli kararlar alma canım. yakın zamanda hayatına başka biri giricek ve o kişiyle sağlam ve güvenli bir beraberlik yasamaya başlayacaksın. bu ilişkin kalıcı olacak senin için. eski sevgilinle devamlı olmayacağını ve hayatına yeni girecek biriyle ciddi bir ilişki yaşayacağını sana daha önceden de defalarca söylemiştim zaten. sıkıntılarını içine atıyorsun da bu senin için iyi değil. kendine daha cok zarar verirsin. sorunlarını biriktirmemeye çalış. işlerini de bugünlerde daha sıkı takip etmen gereken günlerdesn. iş hayatında karsılacağın insnlar biraz sert ve disiplinli kişiler. kötü bir habern var. bir nikah görüyorum ama bu senin değil aileden ya da komsularından birinin olacak
sağol canım çok güzel yorumlamışsın çıkar inşallah falın. eski sevgilim sence pişman mı görsen yazardın ama yine de sorayım dedim pişan olup geri döner mi sence
bilmiyorum görmedm canım. ama seni sevmeyen ve seni önemsemeyen birinin boşluğa düşüp sana anlık olarak geri dönmesi senin için ne kdr önemli onu bilmiyorum. geleceğin yok senin onunla
öyle tabiyki ben zaten barışmak istemiyorum ama işte insan emek verince haksızlığa uğrayınca pişman olsun istiyor bilirsin başlarda böyle olur
bence sen onu kendi içinde affet bırak ne hali varsa onu gördün. bunu onun için değil kendin için yap. çünkü onu affetmezsen kendi yoluna da bakamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?