bana bakarmısın?bence sen onu kendi içinde affet bırak ne hali varsa onu gördün. bunu onun için değil kendin için yap. çünkü onu affetmezsen kendi yoluna da bakamazsın
Iyiki bisey biliolar bazilari ne hava ne hava :-D:-D:-D:-D
evet biliyorum. ama bununla hava atmıyorum. önce laflarına dikkat et de konuş. daha sayfanıın ilk bölümünü okusaydn bu topiğin amacını anlardın... mecbur değiliz senin falına bakmaya, sende bu topici boş yere kullanamazsn kmse sana bu hakkı vermiyor. girdiğin topicte başta açıklamayı iyice bi oku idrak et ondan sonra katıl. sana uymuyorsa da çık kendine başka bir bölüm aç bu kadar basit..
bana bakarmısın?
iyidir canım senden naber hangi rüzgar attı seni
jadooo ya nerelerdesn sen? ayran içtik ayrı düştük resmen. bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım. enişte beyle nasıl gidiyor düğün hazırlıkları ? bir gün iç kahveni de gel hadi :)
ben de iyiyim canım uğraşıp duruyorum işte :) evimi taşıdım sonunda ve nikah yaptık artık evli bir hatunum :)
kahvemi her gün içiyorum da fal bakmaya zamanım olmuyor canım o yüzden de koymuyorum foto. bi taraftan okul (08.00-17.00 arası) bi taraftan ev, bi de müdür yardımcılığı sınavına hazırlanıyorum. kendime vakit kalmıyo pek
sen neler yapıyorsun iş bulabildin mi?
canım ne yaptın yüksek lisansa başladın mı?
nasılsınız kızlar görüşemiyoruz uzun zamandır
yeni falım kızlar
Falımı yorumlayanların fallarını yorumlayacağım kızlar.
Neyse halim çıksın fâlim.
Eki Görüntüle 824326 Eki Görüntüle 824327 Eki Görüntüle 824328
Eki Görüntüle 824329 Eki Görüntüle 824330 Eki Görüntüle 824331
Eki Görüntüle 824332 Eki Görüntüle 824333 Eki Görüntüle 824334
Eki Görüntüle 824335 Eki Görüntüle 824336
yk canım bulamadm ev modu takılıyorum bu ara. bir yandan alese bir yandan kpssye çalışıyorum iştebu arada çok sevndm canm. yanlış htrlamıyorsam bir kere söylemiştim sana çıkan falda ama babam izin vermiyor ki demiştin. sonunda muradına ermene çok sevndm güzlm. haftasonları bari ugra arada. özlüyoruz seni
eveet nerelerdesin jado?
başlıyorum yarına hala kalcak yer derdim var giremiyorum bilgisayardan pek yazamıyorum size:) koşturmadan ötürü telefondan sık sık takip etmeye çalışıyorum.
sen nasılsın canım nasıl gidiyo?
evde olmadan sınavlara çalışmak çok zor oluyor zaten senin için daha iyi olmuş sanki işi bırakman canım
valla yine vermiyodu da karambole getirdikev taşımak için gelmişlerdi biz de hazır siz burdayken yapalım sonra gelebilcekmisiniz hep beraber dedik kabul ettirdik güç bela :)
uğramaya çalışırım canım benim :)
tebrik ederim canım çok sevindim :)
benim de koşuşturmaca evimi taşıdım ev yerleştirmekle uğraşıyorum bi yandan. nikahımızı yaptık sevdiceğimle :) bi sürü değşiklikle geldim :)
iyilik benden de :) geliyorum ben arada bakıp gidiyorum :)
ben de iyiyim canım uğraşıp duruyorum işte :) evimi taşıdım sonunda ve nikah yaptık artık evli bir hatunum :)
kahvemi her gün içiyorum da fal bakmaya zamanım olmuyor canım o yüzden de koymuyorum foto. bi taraftan okul (08.00-17.00 arası) bi taraftan ev, bi de müdür yardımcılığı sınavına hazırlanıyorum. kendime vakit kalmıyo pek
sen neler yapıyorsun iş bulabildin mi?
Aaay çok sevindiiim hayırlı uğurlu olsun:) ben hala düzene giremedimbide eski salak sevgilimle karşılaştık sorma depresyonumu yani. Konuşmadık üstüne gece hakaret ettim mesajla buda gündüz düzgünce cevap yazmışta o kadardı
jadoo hosgeldin nasilsin... Hayirli olsun cnm Ya cok sevindim Allah tamamina erdirsin :)) bu arada seninle fallasmayi da cok ozledim :)))
sağl canım :)
düzene girer merak etme canım zamanla. kız ne hakaret ediyon boşver adı üstünde ESKİ, yeni ortama giriyorsun yeni insanlar tanıyacaksın :)
hoşbuldum canım iyilik sağlık sen nasılsın :) teşekkür ederim canım, amin :)
falları ben de özledi ama zamanım olmuyor canım fal için
fallaşmak isteyenler için yeni falım ...
heeey:)
canım seni azıcık rahatlamış gördüm artık için ferahlıyo.
sanki sen bi yol ayrımı yaşıcaksın bi karara varman gerekicek.
koşturmalı bi süreçtesin.
biri resmen gözünün önünde düşücek tepetaklak olucak ve hiç yardım etmiceksin yakınından biri bu belki de küs olduğun sana zarar veren biriydi geçmişte yakın zamanda bu olay birde.
elini beline koyup birini azarlıyosun yaa:) eli maşalı çıkmışsın adigeee:))
sevinç yaşayacağın bi haberin var azıcık bekle çok güzel bi haber:)
senin erkek arkadaşında olacak bu haberden biraz sonra bunlara zaman var azıcık ama çok iyi biri olucak bu adam ayağını yerden kesicek tabiri caizse yani
ay içicektim ama çok başım ağrıyodu içemedim akşam geldim eve daha canım ankaradan.ayy ahdi inş canım ağzına sağlık :)
bu arada senin yeni falın var mı?
ay içicektim ama çok başım ağrıyodu içemedim akşam geldim eve daha canım ankaradan.
yarına içeyim haber veririm sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?