Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
Iyiki bisey biliolar bazilari ne hava ne hava :-D:-D:-D:-D

bana bakarmısın?

sence falına bakar mıyım ?

bu soruyu kendin cevapla istersen. daha bir hafta önce bana bu şekilde konuşan sen şimdi falına mı bakmamı istiyorsun. yok be canım ben hava atmayı tercih ediyorum. şaka gbisin :)

iyidir canım senden naber hangi rüzgar attı seni

iyilik benden de :) geliyorum ben arada bakıp gidiyorum :)

jadooo ya nerelerdesn sen? ayran içtik ayrı düştük resmen. bizler iyiyiz sen nasılsın bakalım. enişte beyle nasıl gidiyor düğün hazırlıkları ? bir gün iç kahveni de gel hadi :)

ben de iyiyim canım uğraşıp duruyorum işte :) evimi taşıdım sonunda ve nikah yaptık artık evli bir hatunum :)
kahvemi her gün içiyorum da fal bakmaya zamanım olmuyor canım o yüzden de koymuyorum foto. bi taraftan okul (08.00-17.00 arası) bi taraftan ev, bi de müdür yardımcılığı sınavına hazırlanıyorum. kendime vakit kalmıyo pek
sen neler yapıyorsun iş bulabildin mi?

yk canım bulamadm ev modu takılıyorum bu ara. bir yandan alese bir yandan kpssye çalışıyorum işte bu arada çok sevndm canm. yanlış htrlamıyorsam bir kere söylemiştim sana çıkan falda ama babam izin vermiyor ki demiştin. sonunda muradına ermene çok sevndm güzlm. haftasonları bari ugra arada. özlüyoruz seni

canım ne yaptın yüksek lisansa başladın mı?

nasılsınız kızlar görüşemiyoruz uzun zamandır

eveet nerelerdesin jado?
başlıyorum yarına hala kalcak yer derdim var giremiyorum bilgisayardan pek yazamıyorum size:) koşturmadan ötürü telefondan sık sık takip etmeye çalışıyorum.
sen nasılsın canım nasıl gidiyo?

yeni falım kızlar

canım öğlen kahve içemedim malum millette kalınca koşturma oluyo hep:9 buralardasan içeyim mi?
falına geçiyorum
gözün var tam ortada çıkmış biraz daha rahatlamışsın artık ama çok dedikodun ve koşturman var.canım sanki sana başka şehirden gelicek bi haber var.böyle iki arada bir derede kalıcaksın çok düşünceksin bu durumu iş teklifi falan olmasın?
sen bu aralar çok üzüyosun kendini..hep bişeyler düşünüyosun kafanda kuruyosun istemeden de olsa biriyle arana çit çekmişsin bu kız mı erkek mi göremedim.o sana ulaşamıyo artık.
kendini yıpratmamaya çalış.ruh halim kötü bu kada görebildim malum canım biliyosun

sen çok sıkıntılısın çok içini karartıyosun etrafında buna yardımcı oluyo.
sen ince uzun biriyle görüşüyosun hatta yavaş yavaş korkarak gidiyosun görüşmeye neden bilmiyorum ama bu temiz güzel bir konuşma olucak.sen sanki bieşy için çabalıyosun ya iş okul o tarz bişey için gibi geldi ama kendini çok sıkarak yapıyosun bunu ve o yüzden rahat değilsin hiç bu konuda da.
sıkıntıların yakın zamanda geçmicek canım artıcak hatta ama sonra pat diye geçicek bi anda.sana gelicek bi haber var geçmişten.
büyük bi haber bu sen onu da takıcaksın çünkü.
biri karşında diz çökücek bu küs olduğun biri çok yakın zamanda.
biri var iri uzun etekli bi bayan onunla tartışıyosun ama bu tartışmanın nedeni başka biri 3ncü biri yani.
bu kadar görebildim canım ruh halim kötü çünkü bakamadım pek.

Bu sayfayi yeni goruyorum..
Ahh keske bende bir kahve icsem de banada bir fal bakan ciksa su gurbet ellerde..
Kimsem yok ki, bana baksin ...

evde olmadan sınavlara çalışmak çok zor oluyor zaten senin için daha iyi olmuş sanki işi bırakman canım
valla yine vermiyodu da karambole getirdik ev taşımak için gelmişlerdi biz de hazır siz burdayken yapalım sonra gelebilcekmisiniz hep beraber dedik kabul ettirdik güç bela :)
uğramaya çalışırım canım benim :)

tebrik ederim canım çok sevindim :)
benim de koşuşturmaca evimi taşıdım ev yerleştirmekle uğraşıyorum bi yandan. nikahımızı yaptık sevdiceğimle :) bi sürü değşiklikle geldim :)

Aaay çok sevindiiim hayırlı uğurlu olsun:) ben hala düzene giremedim bide eski salak sevgilimle karşılaştık sorma depresyonumu yani. Konuşmadık üstüne gece hakaret ettim mesajla buda gündüz düzgünce cevap yazmışta o kadardı

jadoo hosgeldin nasilsin... Hayirli olsun cnm Ya cok sevindim Allah tamamina erdirsin :)) bu arada seninle fallasmayi da cok ozledim :)))

sağl canım :)
düzene girer merak etme canım zamanla. kız ne hakaret ediyon boşver adı üstünde ESKİ, yeni ortama giriyorsun yeni insanlar tanıyacaksın :)

jadoo hosgeldin nasilsin... Hayirli olsun cnm Ya cok sevindim Allah tamamina erdirsin :)) bu arada seninle fallasmayi da cok ozledim :)))

hoşbuldum canım iyilik sağlık sen nasılsın :) teşekkür ederim canım, amin :)
falları ben de özledi ama zamanım olmuyor canım fal için

bende iyim cnm is guc okul derken Zaman gecip gidiyo iste :)))

Kim var kizlarrrr ???

fallaşmak isteyenler için yeni falım ...

Eklentiler

• $SAM_1134.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $SAM_1135.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $SAM_1137.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $SAM_1140.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $SAM_1141.webp
    18 KB · Görüntüleme: 71
  • $SAM_1143.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 56
fallaşmak isteyenler için yeni falım ...

heeey:)
canım seni azıcık rahatlamış gördüm artık için ferahlıyo.
sanki sen bi yol ayrımı yaşıcaksın bi karara varman gerekicek.
koşturmalı bi süreçtesin.
biri resmen gözünün önünde düşücek tepetaklak olucak ve hiç yardım etmiceksin yakınından biri bu belki de küs olduğun sana zarar veren biriydi geçmişte yakın zamanda bu olay birde.
elini beline koyup birini azarlıyosun yaa:) eli maşalı çıkmışsın adigeee:))
sevinç yaşayacağın bi haberin var azıcık bekle çok güzel bi haber:)
senin erkek arkadaşında olacak bu haberden biraz sonra bunlara zaman var azıcık ama çok iyi biri olucak bu adam ayağını yerden kesicek tabiri caizse yani

ayy ahdi inş canım ağzına sağlık :)

bu arada senin yeni falın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…