Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

kendini sıkıntılı hissettiğin zamanlardan yavas yavas kurtulmaya başlamışsın canım ama tam anlamıyla derin bir nefes alıp rahata kavusman için biraz daha zamanın var. biriyle tartışma içine girmen muhtemel güzlm bu aralar. fena mı münakaşa olacak bu. nasıl bir durum bu bilemedm ama bir durum ya da yaşayacağın bir olay neticesnde çok sevineceksn. bir miktar para gelecek canm eline. bir de senin bu eskisi var ya onunla ayrısınız bliyorum ama şöyle söyliyim ayrılık aşamsına gelmenzde başka kişilern etkisi olmuş (aldatılma olarak değil bu) yani çekememe gibi bir durum olup ona gidip farklı konusmalarla ara açılmaya çalışılmış. o insanlar şuan hala daha onun çevresnde ve olası bir yeniden beraber olma durumunuza karsı aynı taktiği sürekli uygulamaya devam ediyorlar. yani senden duydukları ya da gördükleri olaylara 1e 3 katıp gidip ona anlatıyorlar ki tekrar bir araya gelmeyin diye. bu kişilern kim oldugunu tahmin ediyor musun ? ayrıca hayırlı bir habern var kısa sürede gelecek canm

ağzına sağlık tatlım.ay bilemedim bunun cins bi kaç arkadaşı var onlardır kesin güya beni severlerdi ama..
bu benim eskisinden gelcek bir haber mi adigee:)

merhaba canıım..
sen çok karamsarsın içini çok sıkıyosun olumsuz olaylar üst üste gelmiş sanki.
sırtını döndüğün biri var bu erkek değil bir bayan o kadar haklıyım ben bilirim modundasın ki.o kadın kimse arkandan bakıyo sana bence çok uzatma bu konuyu:)
ince senle aynı boyda biriyle konuşman var bu konuşmaya koşarak gidiyosun bayadır beklediğin bi konuşma galiba.
biri hakkında bi haberin var sanki bu erkek ondan direk gelicek bu haber ama..
kısmetlerin var bunlar maddi ama erkek olarak görmedim yani.
karanlık bir dönemin olucak biraz daha sıkılıcaksın sen ama kısa sürücek bu süreç.
canım sen geceleri ağlıyo musun? öyle çıkmış.biraz daha sabredersen geçicek bu dönemin ama çok olumlu gibi de görmedim:26::26::26:

istediğin şeylere doğru uzanıyorsun, sana hiç uzak değiller ve önünde bir engel yok sadece zamana ihtiyacın var.
Bir süre üstünde kara bulutlar dolaşacak ama seni yıkacak kadar kötü olaylar değil bunlar atlatacaksın.
sana yüz çeviren insanlar olabilir bazı konularda onları kafana takma çünkü zaten senin yanında aslında hiç olmamış ve çıkarcı davranmışlar.
senin bir yolculuğun olacak yakın zamanda.
biriyle tanışacaksın, ama bu kişi çok şeyler yaşamış, kötü olaylar atlatmış ve sırtında çok yükü var, o kişiye destek olman gerekebilir.
kısmetin açılacak güzel olaylar seni bekliyor şansın dönecek.
sırtını döndüğün bir konuda doğru olanı yapmışsın, kendine açtığın yeni sayfa gayet temiz ve önü açık.
bir kavga yaşayacaksın, hane içinde büyük ihtimalle çünkü tabakta gördüm, ciddi olabilir.

Canım yorumun için teşekkür ederim. Senin hislerine güveniyorum ben zaten.

Canım sağolasın..

kızlar bu fal moralimi bozdu kac gündür kötü rüyalar görüyorum yorumlarsanız cok sevinirim dilekle kapadım zor açıldı ama bakamadım icim daraldı ne olur bakarmisiniz s'il vous plaint lütfen

bakıyorum canım üstte de benim falım var bakar mısın?
falın o kadar sıkıntılı değil ama sıkıntılı evet.
sen çok kötü bi dönemdesin çok kafan karışık napcağını şaşırmışsın ve elin ayağında bağlanmış aslında.
dileklerin var bunlar olmıcaklar ama zaten 2 tanesi zor dilek.
akrabalarından kısa boylu ya göbekli ya hamile kim varsa yakın zamanda canını sıkıcak aldırış etme bence.
aile içi çok sıkıntıda çok büyük dertler var.2 kişi birbirinden git gide uzaklaşıyo.
sen çok çaba gösteriyosun beklediğin şeyler var ama hep karşı tarafta ters tepiyo istediğin gibi olmuyo yani.yine öyle bi durum yaşıcaksın.
canım kocan yada sevdiğin kişi bu.sen ona arkanı mı döndün? gittikçe sanki uzaklaştırıyosun onu kendinden.yani bu erkek hafif toplu senden uzun belki başka bi akrabanda olabiir tipi böyle değilse kocanın.
çok dedikodu dönüyo senin hakkında bunlar genelde kötü kıskançlıktan ötürü çünkü.
birinden akıl isticeksin.ama akıl isteyeceğin kişiye dikkat et iki yüzlü biri bu sen farkında değilsin.
sıkma kendinide bu kadar

kızlar yarından itibaren 5-6 gün aranızda olamıcam. bende dedim belki içinizde gitmeden bir fallaşmak isteyenler vardır diye geldim. nerelerdesniz ?

Eklentiler

• $SAM_1146.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $SAM_1147.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_1149.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $SAM_1152.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $SAM_1153.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
  • $SAM_1158.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $SAM_1159.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 51
kızlar yarından itibaren 5-6 gün aranızda olamıcam. bende dedim belki içinizde gitmeden bir fallaşmak isteyenler vardır diye geldim. nerelerdesniz ?

yaa tabiki ben buraların daimi üyesi bunalımda bir insan olarak buralardayım:))
sıkma sen canını hem falına o kadar yansımış ki sıkıntıların içini çok karartıyosun çok olumsuzsun olma.
bak geçen falına göre bu sefer aşırı bunaltmışsın kendini canım bu kadar karamsar olma tekrar söylüyorum sana.
sen resmen sinir krizi geçiriceksin:S böyle elindekileri fırlatıyosun canım her yere.
bir erkeği küstürebilirsin dikkat et ters davranıyosun.
ay kafan ne kadar dolu senin aman allahım yani.
biri sana zarar vermeye çalışıcak geçmişten gelen biri bu belkide küs olduğun biri sanki bayan ama bu dikkatli ol uzunca biri.
çok çabuk nazara geliyosun ve bir gözün var oda etkiliyo bu kadar karamsar olmanı.
ağlıyosun yakın zamanda.2 kişi yardım etmeye çalışıyo sana ama kimseyi takmıyosun sen.
bu ağlaman kendi iç sıkıntılarından biri bişey yapmıcak yani.
sen bişeyler için uğraş içindesin ve az bi çaban kalmış eğer bırakmazsan çabalarsan olumlu sonucu merak etme hiç..
u harfli biri var mı hayatında? sanki öyle biriyle konuşman olucak 5li bir vakitte.5gün değil ama azıcık daha uzun.
insanları kendinden uzaklaştırıyosun ama insanlar gitmemeye niyetli:) çok konuşman var insanlarla ama kendini sıkma bu kadar lütfen.

o erkeği ben kendime fen halde küstürdüm canım. dsarı cıkmıyorum artık kendimi eve kapadım. telefnları da kapatıyorum bazn. sana hiç bir şekilde ulaşamıyorum diye kavga cıkardı gecen gn haklı da. ama içimden gelmiyor. sadece ona değil hiç kimseye. şimdlik arkdslarım beni merak edip hala aramaya ve bni evden cıkarma çabalarındalar ama onlara karsılık verdiğim söylenemez. şimdilik git desem de gitmiyorlar ama ne kdr sürer bu bilmiyorum :/

gitmemek için uğraşıcaklarda bence gitmicekler:)
yapma böyle sanada dedim çocuğuda ara.hem bak aramak biriyle konuşmak insana iyi gelir ilgi hep iyidir
düzeliceksin sende güven bana bi kaç ay sabret sadece ve olması gerkeeni yap uygula

canım sürekli gerçekleşmesini diledğin bir şey var senin. bu dileğin gerçekleşecek 1 aydan biraz daha uzun sürebilir süre olarak. yakınlarında zor durumda olan bir yakınının senin yardımına ihtiyacı var. aslında hayatında hersey gzl gidiyor ama sen neden hep olumsz yönnden bakmaya niyetlisin anlamış değilim. bir bak etrafında başkalarıının sahip olmadgı şeylere sahipsin, olmak istediğin mevkidesin ve basarılısın. iyi bir aileye sahipsin ama ilişki olarak o cocukla bilikte değilsin diye herseyn olumsuzunu görüp kendine hayatı zindan etmeye kararlısın. bu arada okulla alaklaı önüne küçük problemler çıkıcak ama abartılacak birşey değil üstesnden geleceksn. dedm ya küçük şeyler. seni mutlu edecek deym yerndeyse havalara ucuracak bir habern daha var.btmiş olan ilişkinle alakalı hala bir ugras içindesn sen. direkt olarak barısmak iiçin olmasa da onunla alakalı şeyler istiyor ve yapıyorsun. ama ben bu yolda gidersen seni hiç de iyi şeylern beklemediğini söyleyebilirim canm. onun ugruna yaptıgın hiç birşey sana iyi sonuclarla sönmücek bunu bil. tekrar söylüyoorum buraya dkkat et. onun için yaptıgın hiçbir şey sana olumlu olarak dönmücek... ama bu olumszlugun yanında sana kariyernle ilgili gzl hbrler verebilirim çok güzl basarılar görüyorum ben. kariyer anlamda yüzün son derece gülecek ve ailende seninle gurur duyacaklar. etrafındaki sana karsı iyi niyet beslemeyen insnlara karsı da dikaktli ol canım

evet tamamen o salak odaklı düşünüyorum sürekli.
bişey yapmıyorum onun için ki canım sadece duyduklarım gördüklerim..
o öküz bi gelse istiyorum o kadar
sağol canım benim

kızlar bu gece buralardaym. falıma bakanın falına bakarım ...

Eklentiler

• $SAM_1161.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $SAM_1163.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $SAM_1165.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $SAM_1166.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_1169.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $SAM_1170.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $SAM_1173.webp
    23 KB · Görüntüleme: 49
  • $SAM_1174.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $SAM_1175.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_1176.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $SAM_1177.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 54
kimse yok mu kızlarrr hadi gelnde fallaşalım yahu ...

Şu günlerde bir sıkıntı yaşıyorsun buda seni biraz üzüyor.
Çok sıkıntılı bir dönemdesin ve bu sıkıntıların bir süre daha devam edecek.
Birinin eğlenceli bir günü var. Bu nişan ya da doğum günü olabilir.
Aklında bir erkek var seni kırmış ama gönlünü alacak.
Yaşamında bazı gelişmeler olacak. Beklediğin bir haberin var bu daha çok ön planda olacak senin için.
Çok üzgün çıkmışsın.
İşin veya okulunla ilgili sorun yaşıyorsun. Ama yakında düzelecek moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…