- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Şu günlerde bir sıkıntı yaşıyorsun buda seni biraz üzüyor.
Çok sıkıntılı bir dönemdesin ve bu sıkıntıların bir süre daha devam edecek.
Birinin eğlenceli bir günü var. Bu nişan ya da doğum günü olabilir.
Aklında bir erkek var seni kırmış ama gönlünü alacak.
Yaşamında bazı gelişmeler olacak. Beklediğin bir haberin var bu daha çok ön planda olacak senin için.
Çok üzgün çıkmışsın.
İşin veya okulunla ilgili sorun yaşıyorsun. Ama yakında düzelecek moralini yüksek tut.
canm tşk ederim yeni gördm. falınn oldguu linki atarsan ben de sana bakarım.
Bakmak istersen burada canım. Bakamasanda canın sağolsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...ir-kalbime-gir-kalbimden-cik-fincana-gir.html
buralarda hepten kimsecikler kalmamış yahu..
ben geldiiiiim
buraların hiç tadı tuzu kalmamış yafrum artık ya kimsecikler ugramıyor artık. özledm
buraların hiç tadı tuzu kalmamış yafrum artık ya kimsecikler ugramıyor artık. özledm
falıma bakan şekerlere elimden geldiğimce dönüş yapacağımm :)
Eki Görüntüle 840227 Eki Görüntüle 840229 Eki Görüntüle 840230 Eki Görüntüle 840231 Eki Görüntüle 840233 Eki Görüntüle 840234
Eki Görüntüle 837135 Eki Görüntüle 837136 Eki Görüntüle 837137 Eki Görüntüle 837138 Eki Görüntüle 837140 Eki Görüntüle 837141 Eki Görüntüle 837142 kizlar yorumunuzu bekliyorum bende yükleyin bakicam soz
iyi diyelim iyi olsun jadoo sen nasılsıniş güç başlayınca tadı tuzu kalmıyor haklısın canım. yaza şenlenir gene :)
nasılsınız kızlar :)
bakayım canım canım sıkkındı benimde oyalanırım:)
kahvemi şimdi içiyorum ama ben kaçma noluuur ihtiyacım var benimde:)
ben seni baya sıkıntılı gördüm.içine atıyosun çoğu şeyi bu sana zarar veriyo.
sana bir haber gelicek beklediğin büyük bir haber iş aşk ama ne konuda bilmiyorum.sen bu haber karşısında çok düşünüceksin kafa patlatıcaksın ne yapsam diye.yakın zamanda bu olay.
bir yolun ucunda bir erkekle konuşman olucak daha zamanı var.ince uzun biri bu erkek.sonu temiz çıkmış ama.
resmen sürünerek bişeyler yapmaya çalışıyosun canım kendini parçalıyosun.ama bu neyse hala olmuyo iş yada okula yordum ben.hala zamanı var sonunda olmicak sanki sen bambaşka bişey yapıcakmışsın gibi geldi bana.
maddi sıkıntıların olabilir bu sıralar.
senin bu erkekle 3 buluşman olucak bak hep zaman var aralarında ama sık sık olmicak yani.
sanki sen arkanı dönmüşsün birine bu senden kısa biri.oda peşinden geliyo.yada sensin bu kısa olan sen birinin peşinden gidiyosun izliyosun hep onu.
büyük bir kısmetin var ben bu çocuğa yordum ama ucunda o çıkmış yani.
çok teşekkür ettim canım valla sırtımı döndüm de aklımı döndüremedimburdayım daha bekliyorum canım
falıma bakan şekerlere elimden geldiğimce dönüş yapacağımm :)
Eki Görüntüle 840227 Eki Görüntüle 840229 Eki Görüntüle 840230 Eki Görüntüle 840231 Eki Görüntüle 840233 Eki Görüntüle 840234
Bir sıkıntın var. Bu sıkıntın kalple ilgili. Bir kalp var aşıksın sanırım hep birini düşünüyorsun.
Kendi kendini yiyorsun düşünmekten oda içini sıkıyor. Çok fazla sıkılmışsın. İçin sıkılmış.
Bir bayan var anneniz bu yakın durmuş size bir konuyu paylaşacaksınız.
Çok kararsızsın ve onun yardımıyla mutlu olacaksın.
Genişçe ve uzunca bir yol var. Yolun üstünde de ara ara da kesikler var. Yani engeller bunlar.
Ama yolun sonu falın sonuna kadar gelmiş. Yani istediğin birşeyi karşına engeller çıkacağı halde bile yapacaksın.
Sen birşey için çok mu dua ediyorsun? Çok fazla olmasını istediğin birşey var ama bir türlü gerçekleşemiyor.
Haberin yok senin ama bunun olmasını senden gizli çevrenden biri engelliyor.
Barışmak istediğin biri mi var senin? Küslükten sıkılmışsın ve O'nu özlemişsin.
Falında barışma gözüküyor canım. Bu kişi her kimse barışacaksın bu kişiyle.
Sıkıntılı dönemin bir bayağı bir sürecek.
Hane içerisinde kavgalar tartışmalar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?