çok teşekkür ederim canım yüklersen elimden geldiğince yorum yaparım
iyi diyelim iyi olsun jadoo sen nasılsın
iyiyim canım özledim sizleri :)
canım sanıyorum esmer bir erkekle karşılıklı konuşma yapacaksın ve bir anda bütün öfkeni boşaltacaksın ve bu sözler o adamı gerçekten üzecek. isminin içinde y harfi olan biriyle bir ilişkin olacak bu belki şu an mevcut olan ya da daha sonra hayatına girecek olan kişi olabilir. bu insan senin hayatının aşkı olacak,belki de öyledir :) bu insanla ömürlük bir ilişkiniz olacak (hadi inşallah :)) ancak bu ilişki için çok çabalaman gerekli. çünkü karşındaki erkek hatayı kabul edebilen bir yapıda görünmüyor. veee ayrıca çiçek gördüm beyaz papatyalar kapıda hazır ol :) ayyy birde kabak gibi göz var sende. nazar duası filan okut hemen.
bir haberin var bu haber geçmişle ilgili daha önce olmuş ancak bunu yeni öğreneceksin. ve hayırlı bir haber sevincin var.
ayrıca hane içiniz biraz karışık bilmiyorum erkek kardeşin falan var mı ama hane içinden bir erkekle kavgan var. ve o kayıtsız kalıyor senin sözlerine. ancak kısa süreli bir sıkıntı bu uzun sürmeyecek. bunun dışında ailenize nazar eden insanlar var. şimdilik bu kadar
esmer erkek eski sevgilim canımy yok adında ama daha dün karşılaştık konuşmadım oda konuşmadı.ortak arkadaşlarımız çok onlarla konuştum yanlarındaydı oda tanımıyomuş gibi yaptım çünkü üzdü beni çok..
birde yakın zaamnda mı görüyosun bu durumu tatlım?
3 ya da 5 vakit diyorum .ama ay olarak kabul etme. en fazla 5 hafta içinde inşallah bir konuşma yapacaksınız. bunun dışında yazmayı unutmuşum senden bu erkeğe haber götürecek olan bir kız arkadaşın var. sanıyorum saçları omuzlarında belki biraz daha uzun. ve görüşme bundan sonra olacak.
Akşama burdayım internetim yoktu benimdekonuşalım kahvenide iç akşama bebeğim:)
iş güç başlayınca tadı tuzu kalmıyor haklısın canım. yaza şenlenir gene :)
nasılsınız kızlar :)
kuzum nişan vardı anca gelebildim. eğer buralardaym dersem şimdi bile içerim kahveyi.)
biz iyiyiz jadomm da seni özledik işte. babyym de ugrayamıyor pek. ben kaldım buralarda
iç canım hızlı iç:))
koş hadi yap hemeeen bekliyorum.bende ekledim
özledim fallaşmayı be kaç gündür internetim yok telefondan giriyodum çok kötüydü:)
yaptım canım içiyorum bile :)
Önümüzdeki günlerde bir bebek ya da hamile haberiniz var canım . Yakın bir zamanda iki tane haber alacaksın. biri doğrudan seninle ilgili güzel bir haber diğeri darda olan bir tanıdığınızın aydınlığa feraha çıkma haberi.. maddi açıdan güzel gelişmeler olacak aile içinde. ayrıca ya araba yada ev alma satma durumu olabilir. canım benim zaman planlarını hayata geçirme zamanıdır. ortam ve şansın bunun için oldukça uygun. Ani bir haber seni sevindirecek. Bir meseleyi 4 kişi oturup sonuçlandırmaya çalışacaksın. İnatçılığıyla seni üzen biri bu huyunda bir süre daha devam edecek ama sabırlı ol nihayetinde vazgeçecek. ( sanırım bu eski sevgilin ) biraz para girecek hanene ancak gitmeside girmesi kadar çabuk olacak.
bende şimdi fincanımın resmlerini çekiyorum hemen koyucam canm :)
yeni falımmmmmmmmmmmmmm
her kmse bir çıksa karsıma da bende görsem artıkın :)
Sen nerelerdesin canım ya sen gelince topik şenlendi burasida ağzına yüreğine saglık bende bakan yok diye hic ilgilenmedim falını yeni gördum sözümü unutmamsenin bir dileğin var sırt sırta dönmüş iki kişiyle ilgili.bu dilek olur gibi olucak ama daha sonradan bozulucak farklı yollara gidicek bu kişiler.
ailende kargaşa var kavgalar sık olucak gibi bu sıralar.
gözün var canım direk çıkmış görmüşsündür sende dikkat et çünkü bu göz seni o kadar etkiliyoki.
sana küçük miktarlarda para gelicek 3 kere
e c harfli birisi var.bununla bu sıralar çok sık görüşmen tartışman var.
senin için iyi konuşmuyo bu aslında ama sen sonunda yine barışıyosun ılımlısın çünkü.
canım küstüğün bir erkek var mı hafif iri biri bu sana doğru geliyo çünkü sende ona gidiyosun ama yavaş yavaş bu.
sana hediye getiriyo bu adam
bu kadar görebildim
yeni falımmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?