Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım sanıyorum esmer bir erkekle karşılıklı konuşma yapacaksın ve bir anda bütün öfkeni boşaltacaksın ve bu sözler o adamı gerçekten üzecek. isminin içinde y harfi olan biriyle bir ilişkin olacak bu belki şu an mevcut olan ya da daha sonra hayatına girecek olan kişi olabilir. bu insan senin hayatının aşkı olacak,belki de öyledir :) bu insanla ömürlük bir ilişkiniz olacak (hadi inşallah :)) ancak bu ilişki için çok çabalaman gerekli. çünkü karşındaki erkek hatayı kabul edebilen bir yapıda görünmüyor. veee ayrıca çiçek gördüm beyaz papatyalar kapıda hazır ol :) ayyy birde kabak gibi göz var sende. nazar duası filan okut hemen.

bir haberin var bu haber geçmişle ilgili daha önce olmuş ancak bunu yeni öğreneceksin. ve hayırlı bir haber sevincin var.

ayrıca hane içiniz biraz karışık bilmiyorum erkek kardeşin falan var mı ama hane içinden bir erkekle kavgan var. ve o kayıtsız kalıyor senin sözlerine. ancak kısa süreli bir sıkıntı bu uzun sürmeyecek. bunun dışında ailenize nazar eden insanlar var. şimdilik bu kadar

esmer erkek eski sevgilim canım y yok adında ama daha dün karşılaştık konuşmadım oda konuşmadı.ortak arkadaşlarımız çok onlarla konuştum yanlarındaydı oda tanımıyomuş gibi yaptım çünkü üzdü beni çok..
birde yakın zaamnda mı görüyosun bu durumu tatlım?

3 ya da 5 vakit diyorum .ama ay olarak kabul etme. en fazla 5 hafta içinde inşallah bir konuşma yapacaksınız. bunun dışında yazmayı unutmuşum senden bu erkeğe haber götürecek olan bir kız arkadaşın var. sanıyorum saçları omuzlarında belki biraz daha uzun. ve görüşme bundan sonra olacak.

anam inşallah gündür:))
çok teşekkür ediyorum canım.

Akşama burdayım internetim yoktu benimde konuşalım kahvenide iç akşama bebeğim:)

kuzum nişan vardı anca gelebildim. eğer buralardaym dersem şimdi bile içerim kahveyi.)

iş güç başlayınca tadı tuzu kalmıyor haklısın canım. yaza şenlenir gene :)
nasılsınız kızlar :)

biz iyiyiz jadomm da seni özledik işte. babyym de ugrayamıyor pek. ben kaldım buralarda

kuzum nişan vardı anca gelebildim. eğer buralardaym dersem şimdi bile içerim kahveyi.)

biz iyiyiz jadomm da seni özledik işte. babyym de ugrayamıyor pek. ben kaldım buralarda

iç canım hızlı iç:))
koş hadi yap hemeeen bekliyorum.bende ekledim
özledim fallaşmayı be kaç gündür internetim yok telefondan giriyodum çok kötüydü:)

Önümüzdeki günlerde bir bebek ya da hamile haberiniz var canım . Yakın bir zamanda iki tane haber alacaksın. biri doğrudan seninle ilgili güzel bir haber diğeri darda olan bir tanıdığınızın aydınlığa feraha çıkma haberi.. maddi açıdan güzel gelişmeler olacak aile içinde. ayrıca ya araba yada ev alma satma durumu olabilir. canım benim zaman planlarını hayata geçirme zamanıdır. ortam ve şansın bunun için oldukça uygun. Ani bir haber seni sevindirecek. Bir meseleyi 4 kişi oturup sonuçlandırmaya çalışacaksın. İnatçılığıyla seni üzen biri bu huyunda bir süre daha devam edecek ama sabırlı ol nihayetinde vazgeçecek. ( sanırım bu eski sevgilin ) biraz para girecek hanene ancak gitmeside girmesi kadar çabuk olacak.

bende şimdi fincanımın resmlerini çekiyorum hemen koyucam canm :)

teşekküür ederim canım bekliyorum resimlerini.

yeni falımmmmmmmmmmmmmm

Eklentiler

• $SAM_1260.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $SAM_1262.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $SAM_1263.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_1265.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $SAM_1267.webp
    18 KB · Görüntüleme: 43
  • $SAM_1268.webp
    24 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_1271.webp
    16 KB · Görüntüleme: 49
  • $SAM_1273.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $SAM_1274.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $SAM_1275.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 71
yeni falımmmmmmmmmmmmmm

sen ne kadar sıkıntılısın ya içim karardı ilk bakınca resimlere.
bir erkekle sarılman var canıım yeni bir ilişkin var yani çok güzel gidicek bu.
kafanda bazı soru işaretleri var bunları insanlarla konuşuyosun ama daha çok soru işareti yaratıyo sanki bu durum
sen kilolu birinin karşısında eziliyosun haksızsın muhtemelen seni yerin dibine sokuyo gibi bu kimse
5 arkadaş buluşman olucak ve sana biraz iyi gelicek bu.
bu çocukta ayaklarını yerden kesiyo resmen kız:)

Sen nerelerdesin canım ya sen gelince topik şenlendi burasida ağzına yüreğine saglık bende bakan yok diye hic ilgilenmedim falını yeni gördum sözümü unutmam

Şekerim oöncelikle ojenin rengine bayıldım falın karamsar çıkmış ama kapatirkende dilediğin her neyse onda umudun tam kalmamış ama Yinede istiyorsun ya olursa diye bekliyorsun senin erkek arkadasın masabaşı bi istemi çalışıyor esmer ve zayıf yani normal bi yapıda söyle diyim ona senden dogruda olabilir arada abartılırsa olabilir cok haber gitmiş yani adamın kafası karamiş oa karşı hayla ne hissettiğinden emin değil diyim elinden yüklü para çıkıyor bu aralar biraz maddi sıkıntı içindesin yeni bi ortama girmişsin ve o ortama alışmaya çalışıyorsun arkanda bıraktığın insanlar var ve onları şimdiden özlemişsin bu yüzden kısa kısa ve yakın. Zamanlarda seyahatlerin oluyor biri var bi bayan baya buyuk yani annen olabilir tam emin değilim ondan yardım istiyorsun kolları sivamis sana yardıma geliyor sıkıntın ne ve neden bu kadar yardıma ihtiyacın varmi yenilikler var belkide hayatında o yüzdndir bi yerden bi borç alıcaksin bi para geliyor eline ama anlamiycaksin bile oyle hızlı gidicekki elinden bi bayan sana bi haber getirecek beklediğin ve cok istediğin bi haber cok mutlu olucaksin havalara uçacaksın bide hic beklemediğin biranda ozel bi hediye var güzel bi hediye ve cok değerli bisey bu cok şaşıracaksın

yeni falımmmmmmmmmmmmmm

Canım falın cok sıkıntılı yani hep vardır ya yüreğin kabarmış geyiği ama cidden senin icin daralmış patlamak uzeresin nefes alicak bi ortam ariyosun yani tam ferahların diyorsun yine aynı yüreğin daralıyor etrafındaki insanlarla problemlerin var seni anlamadıklarından yakınıyorsun birinden ya hoşlanıyorsun yada etkilenmişsin ama sanki karşılığını alamamissin bu durumdan kurtulmak istiyorsun yani yeni bi ask bekliyorsun dileklerin var aslında heran hayatında yenilikler olabilir böyle beklenmedik seyler senin biraz degisikliginde ihtiyacın var bence kafan cok dolu böyle devam etme yani bekleme hep bekliyorsun biraz çabala bence böyle bi kosede oturmuş insanların senin hayatını yönetmesine izin verir gibisin yapma derim iyice bunalıyorsunuz çünkü seni hayatında cok otoriter bi kadın var ve hep sana müdahale ediyor biraz seni engelliyor senin tepkin sert ve kırıcı olucak bu kadına karşı aslında kötü biri değil ama kişiliği böyle uzun zamandır görmediğin birinin nişanına yada düğününe davet var cok eğlencesine mutlu olucaksin biriyle tanışıyorsun burada senden biraz uzun böyle Çekik gözlü bi erkek dalgalı sacli ve sana haber gondericem seni. Cok yakın bi arkadaşınla ailende biri hastalık atlatmış artık sahada iyi oluyor bu durum seni gercekten cok sevindirecek kısa mesafeli yolculuklar var aniden planlamadan çıkılacak güzel ve senin icin iyi olucak bu yolculuklar ve ziyaretler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…