Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Çok fazla laf kuruntusu çıkmış, sıkıntın yok ama çok kuruntuların var. Birşeyleri kafana çok takıyorsun.
Alacağın çok güzel bir haberin var ve bu haberden sonra biraz rahatlayacaksın.
Birisinden bir hediye alacaksın o kadar sevineceksin ki anlatamam resmen havalara uçuyorsun.
Çok sevdiğin biri bu. O'da zaten seni çok seviyor.
Hane içinden birinin güzel bir haberi daha var.
Sana birisi sırtında omzunda yük gibi herşeyine karışıyor, canını sıkıyor.
Senin önemli ve büyük bir fikrin var okul veya iş hayatınla ilgili olabilir. Bu fikrin gerçekleşecek.
Güzel bir döneme gireceksin. Hatta biraz romantik bir dönemde olabilir.
Hanede bir erkek etrafında 2 bayan var birisi sen ama birisini çözemedim annen olabilir. Hastalık durumu gibi bişi olabilir. Dikkat edin.

ferah aydınlık bir dönem başlamış senin için. yakında rahata erecek ve giderek yükseleceksin. yakın bir zamanda bir yolun çıkmış yolun sonunda bir kısmet çıkmış şehirler arası.. sanki bu aralar biri seni çok ihmal etmiş bu kişi yakın zamanda yine senin yanında olacak. sevenlerin kadar çekemeyenlerinin olduğunuda unutmamalısın.şansın yüksek her şeyi başaracak bir enerjin var, önünde huzur ve saadetten başka bir şey yok... sürpriz ,neşe dolu bir olay seni bekliyor. olumlu düşünüp olumlu yaşamaya çalış zira arzuladığın her şeye fazlasıyla kavuşacaksın .ve mümkün olduğunca yatırım yap. işin ya da okulun hakkında verdiğin kararların neticesi çok olumlu olacak.

çok büyük bir balık çıkmış canım büyük bir kısmet veya miras olabilir. gideceğin 2 yolun var henüz senin bile düşünmediğin temiz aydınlık yollar. biraz zamanı var. şu sıralar maddi anlamda sıkıntılar yaşıyor olabilirsin. bu bir süre daha devam edecek. sanki bir konuda pişmanlığın var ya da bir üzüntü yaşıyorsun. artık kime karşıysa bir şekilde karşı tarafa hissettireceksin bunu. şu aralar biraz sıkıntılısın ama bu durum uzun sürmeyecek yalnızca biraz sabırlı olman gerekiyor. aklında bir adam mı var? resmen esmer gülümseyen kaşları falan çok güzel bir adam gördüm. ya hayatındaki ya hayatına girecek olan kişi bu adam.

bunun haricinde haneye baktığımda aile içinde sıkıntılı biri var. size belki belli etmiyor ama resmen yere çökmüş kıvrılmış acı çekiyor vaziyette. bu sıkıntı artık her neyse az bir zamanı kalmış bitti bitecek. bu sıkıntının bitmesiyle de size yer değişikliği görünüyor. bir taşınma söz konusu olabilir. içinizden biri işinde yükselebilir. ve bütün bunlar bu sıkıntılar bittiğinde olacak. bu kadar canım.

internetim yoktu canım ya geldim ama geri:)
eski erkek arkadaşımla karşılaştık yine konuşmadık okuyo canım esmer normal evet..
oof yeni falımı ekliyorum canım bu çocukla ilgili nişallah güzel şeyler çıkar:26:

babymm buralardaysan yeni kahve iç hadi ben içiyorum şimdi

çok büyük bir kısmetin var çok yakın zamanda.
çok sıkıntılı çıkmışsın bir süre daha sıkıntılısın ama.
bir erkek var ya hayatında yada hayatına giricek yakınlaşmanız var bununda biraz zamanı var.
ailevi sıkıntıların var.
sanki maddi anlamda biraz ama geçiyo canım.
birine yol göstericeksin yakın zamanda.
ailede kavgalar olabilir kopukluk çıkmış.
bu kadar görebildim canım ya

Evet falında cok buyuk bi kısmet bi balık var ama o balığı kuyruğundan tutmuş orta boylu kilolu bi bayan engel oluyo ama bu buyuk kısmet hayirmidir şermidir bilinmez bu kadın bu kısmeti tutmuş ama zamanı değil yani bu kadının tek istegi doğru zamanda olması herseyin ve iyide oluyo her ne kadar sen haksızlık edildiğine inansanda hayatındaki bu buyuk fırsatı bekleyende hazır degilsin yani eğer bisey ölmüyorsa daha iyisi olucakmi içindir bunu bil çünkü kismetlisin bi kızsın kendini bazen şanssız dualarım karşılıksız doye düşünsende aslında oyle değil sen el üstünde turuluyorsun ve cok seviliyorsun çevrende ve seni hep kollayan sarıp kuşatan bi meleğin var o kadar güzel bisey ki bu sen nereye gitsen yanında sen cok güzel bi ev ve cok ferah bi hanedeye gideceksin ve hayatının devamı bu hanede devam edıcek hayal bile edmiycegin bi mutluluk seni bekliyor burada sen cok dumalı bi kızsın kuzenin olabilir kan bağım olan bi sırdaşın var o sana her zaman destek olucak ve sende ona cok yakında bi yardımda bulunacaksın canım sen böyle 3 yada 4 bayanla bi evdsin beraberim yasıyorsunuz yoksa dahamı yakında oturuyorlar bilemem hep iç içmediniz iyi anlaşamadığınız olsada hep berabersiniz canım sana bi yol var ama biraz zaman var en faz la 6 ay sonra bu yoldan bi haber gelicek ve sen bu yola kocaman bi bavulla çıkıyorsun

kızlar bu da bugnkü falım :)

Eklentiler

• $SAM_1277.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $SAM_1280.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $SAM_1281.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $SAM_1283.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $SAM_1286.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $SAM_1288.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_1291.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $SAM_1292.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $SAM_1294.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $SAM_1295.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 53

Bugünlerde çok neşeli olacaksın güzlm biranda birçok yerde olmak isteyeceksin resmen. Eğlencenin ve hareketin olduğu her yerde senii de görmek mümkün olacak. Son zamanlar bayagı bir telaşen koşuşturman olmuş. Ama yakında bu koşusturmalarının karşılıgını fazlasıyla alacaksın. sana dogru içinde kocaman bir sevgiyle biri geliyor hemde çok yakın bir zamanda. kalabalıklara gireceksin birkaç hafta içinde böyle yaşları senden büyük bunlar ailen olabilir yada bazı farklı görüşmeler güzel şeyler senin için.. Çevrendeki negatif kişilerden uzak dur,olay yaratacaklar seni de çekmeye çalışacaklar. Olaylar karşısında gösterdiğin davranış en doğrusu canm aynen devam… Uzun boylu bir erkeğin sana yardımı dokunacak isminde H harfi olabilir, bu yardım 2 ay ya da 2 hafta içinde gelecek. Hanene bir balık girecek ama hemen geri çıkacak yani para gelecek geri çıkacak.

Canım falında en dikkatcekici o kalp ben direk ona baktım cok buyuk ama bu kalp hem asık hemde cok daralmış senin yolların var sen ailenden baya uzun bi yola uzağa gidicesiniz ve bu yol sonunda sen bu yolda hayatını devam ettireceksin yani senin kısmetin senden uzakta ve o yüzden ailenden uzakta bi yuva kuracaksın ve o yüzden cok uzun yollarda hayatını devamettiriceksin canım cok hoş biri var var falımda uzun boylu biri var sen bu insandan cok etkileneceksin sevgilim varmi bilmiyorum ama bu insanı oyle bi yere koyuyorsun ki kimse dokunmasın diye el üstünde tutucaksin cok güzel bi ortam eğlenceli ve kalabalık bu ortamda cok mutlu olucaksin bir erkek var falında sanki sırtında cok buyuk bi yük var üzgün ve bükülmüş beli sen bu erkeğe destek olmak istiyorsun isminde e harfi var bi kadınla bi kavgan var laf dolaniyo aranızda cok kırıyorsun ama bu insan oyle biri değil aslında aranızda yanlış anlama oluyor cok sert bi kadın bu ama sen bu kadın icin cok değerlisin konuşmayı denelisin kırmadan önce senin cok istediğin bi Dilek var bu dilekle ilgili cok güzel bi haber gelicek 3 veya 5 günde

canım merhaba :)

destege, yardıma ihtiyacın oldugunda senin yardımına yakınında olan güçlü bı ınsan var şapkalı biri çıkmış asker veya devlet memuru böyle bir insanla görüşme yapabilirsin. Yakın zamanda bir şey yapmaya zorlanmışsın bu da büyük bir kavga sonucu olduysa tedirginlik duymuşsun. Ama her ne yapmaya zorlandıysan önü açık bir şeymiş, bu zorlama iyi olmuş ilerisi için. eşinizle hayatınızla alakalı gerçekten çok güzel gelişmeler var ve çok eminim güzel yönde bir değişiklik yaşayacaksınız. Bu günlerde alacağın bir haber canını sıkabilir. Üzüldüğün korktuğun konuları endişelerini çok paylaşıp etrafındakileri de üzmek istemiyorsun ancak etrafındakiler tam tersi bunları duymak ve sana yardımcı olabilmek istiyor . S harfi çıkmış fincanında çok sevineceğin bir olay yaşayabilirsin. Falın için ne dilek tuttuysan eğer su an fidan daha agaç olmamış canım yavaş yavaş büyüyecek ve güzelleşecek yani kısacası sabır.

Canım falında bi e harfi var bu kişi sana bi haber getirecek ama oyle temiz ve seni oyle mutlu edıcek bi haber cok güzel bi ortam cok iyi zaman geçireceğin yeni insanlarla tanısmissin bu ortamda yakınlaşıyorsun ya seninle yanyana duran bi bayan var dert ortağı oluyor ve sana cok açık cok dürüst bi insan ve öyleki seni onunla konuşmak hep huzurlu ediyor ya istediğin yakın bi zamanda oluyor oyle havalara uçuyorsun ki herkesi arayıp anlatıyorsun ve etrafında sana yakın olan destek olan herkesin haberi olucak bu durumdan güzel ve ferah bi fal arsa yada benzeri bi bahçe var ailen bi yatırımda bulunayacak senin icin alınıyor bu arsa veya bahçe herseyiyle senin bunu cok yakında ogreniceksin cok güzel bi gelin var bu falda sana Uğur getirecek bu beyaz temiz elbiseli kadin dileklerin yıldızların var okul yada is tam emin değilim yükselme var cok yükseliceksin

eski sevgilimi görmedin mi kız
direk kalp çıkmış kız sende hadi hayırlısı:) ama bu biraz sıkıntıyla gelicek bir kalp gibi geldi bana.
canım el ele verip bir işi başarıyosun sen çok güzel bu.
sen bir yola gidebilirsin sanki.aileden dışarı.
bu kalp seni çok mutlu edecek emin ol:)
bu gittiğin yolda da tanışabilirsin bununda.
birine kızmışsın arkanı dönmüşsün ama bu iyi olmuş aslında senin için sonradan anlicaksın.
biraz sıkıntıların var geçicekler ama zamanla sabretmelisin

yaa sende mi eski sevgilimle bir gelişme görmedin
canım falına geliyorum.2 kişinin beklediği bir haber var ikiside ayrı ucunda resmen bekliyolar.
haberin gelmesine az kalmış sanki güzel haber gelicek canım.
sen çok içini sıkıyosunn ama boşuna sıkıyosun geçicek dertlerin.
kendini oku üfle valla gözün var senin.
kafandan çok dilek geçiyo hepside oluyo ama 2si güzel olurken diğeri istemediğin şekilde olucak.
şapkalı birinden yardım görüceksiniz siz.
maddi gelicek şeyler var canım büyük bi kısmet çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…