Eki Görüntüle 837135 Eki Görüntüle 837136 Eki Görüntüle 837137 Eki Görüntüle 837138 Eki Görüntüle 837140 Eki Görüntüle 837141 Eki Görüntüle 837142 kizlar yorumunuzu bekliyorum bende yükleyin bakicam soz
Şekerim oöncelikle ojenin rengine bayıldım falın karamsar çıkmış ama kapatirkende dilediğin her neyse onda umudun tam kalmamış ama Yinede istiyorsun ya olursa diye bekliyorsun senin erkek arkadasın masabaşı bi istemi çalışıyor esmer ve zayıf yani normal bi yapıda söyle diyim ona senden dogruda olabilir arada abartılırsa olabilir cok haber gitmiş yani adamın kafası karamiş oa karşı hayla ne hissettiğinden emin değil diyim elinden yüklü para çıkıyor bu aralar biraz maddi sıkıntı içindesin yeni bi ortama girmişsin ve o ortama alışmaya çalışıyorsun arkanda bıraktığın insanlar var ve onları şimdiden özlemişsin bu yüzden kısa kısa ve yakın. Zamanlarda seyahatlerin oluyor biri var bi bayan baya buyuk yani annen olabilir tam emin değilim ondan yardım istiyorsun kolları sivamis sana yardıma geliyor sıkıntın ne ve neden bu kadar yardıma ihtiyacın varmi yenilikler var belkide hayatında o yüzdndir bi yerden bi borç alıcaksin bi para geliyor eline ama anlamiycaksin bile oyle hızlı gidicekki elinden bi bayan sana bi haber getirecek beklediğin ve cok istediğin bi haber cok mutlu olucaksin havalara uçacaksın bide hic beklemediğin biranda ozel bi hediye var güzel bi hediye ve cok değerli bisey bu cok şaşıracaksın
internetim yoktu canım ya geldim ama geri:)
eski erkek arkadaşımla karşılaştık yine konuşmadık okuyo canım esmer normal evet..
oof yeni falımı ekliyorum canım bu çocukla ilgili nişallah güzel şeyler çıkar:26:
babymm buralardaysan yeni kahve iç hadi ben içiyorum şimdi
Evet falında cok buyuk bi kısmet bi balık var ama o balığı kuyruğundan tutmuş orta boylu kilolu bi bayan engel oluyo ama bu buyuk kısmet hayirmidir şermidir bilinmez bu kadın bu kısmeti tutmuş ama zamanı değil yani bu kadının tek istegi doğru zamanda olması herseyin ve iyide oluyo her ne kadar sen haksızlık edildiğine inanıyorsun hayatındaki bu buyuk fırsatı bekleyende hazır degilsin yani eğer bisey olmuyorsa daha iyisi olucagi içindir bunu bil çünkü kismetli bi kızsın kendini bazen şanssız dualarım karşılıksız doye düşünsende aslında oyle değil sen el üstünde turuluyorsun ve cok seviliyorsun çevrende ve seni hep kollayan sarıp kuşatan bi meleğin var o kadar güzel bisey ki bu sen nereye gitsen yanında sen cok güzel bi ev ve cok ferah bi hanedeye gideceksin ve hayatının devamı bu hanede devam edıcek hayal bile edmiycegin bi mutluluk seni bekliyor burada sen cok dumalı bi kızsın kuzenin olabilir kan bağım olan bi sırdaşın var o sana her zaman destek olucak ve sende ona cok yakında bi yardımda bulunacaksın canım sen böyle 3 yada 4 bayanla bi evdsin beraberim yasıyorsunuz yoksa dahamı yakında oturuyorlar bilemem hep iç içmediniz iyi anlaşamadığınız olsada hep berabersiniz canım sana bi yol var ama biraz zaman var en faz la 6 ay sonra bu yoldan bi haber gelicek ve sen bu yola kocaman bi bavulla çıkıyorsun
Canım telden girdiğim icin yazıda cok yanlış oluyo tel belleğine göre yazıyı tamamlıyor
Eki Görüntüle 840773 Eki Görüntüle 840774 Eki Görüntüle 840775 Eki Görüntüle 840776 Eki Görüntüle 840777 Eki Görüntüle 840778
bebeğim ekledim akşama gelicem acil çıkmam gerekti mucuk
kızlar bu da bugnkü falım :)
Eki Görüntüle 840951 Eki Görüntüle 840955 Eki Görüntüle 840961 Eki Görüntüle 840966 Eki Görüntüle 840976 Eki Görüntüle 840982 Eki Görüntüle 840987 Eki Görüntüle 840991 kızlar bunu yeni ictim aslında kocamıda benide ilgilendiren ortak dileklerle kapadım yorumlarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 840773 Eki Görüntüle 840774 Eki Görüntüle 840775 Eki Görüntüle 840776 Eki Görüntüle 840777 Eki Görüntüle 840778
bebeğim ekledim akşama gelicem acil çıkmam gerekti mucuk
kızlar bu da bugnkü falım :)
Eki Görüntüle 840951 Eki Görüntüle 840955 Eki Görüntüle 840961 Eki Görüntüle 840966 Eki Görüntüle 840976 Eki Görüntüle 840982 Eki Görüntüle 840987 Eki Görüntüle 840991 kızlar bunu yeni ictim aslında kocamıda benide ilgilendiren ortak dileklerle kapadım yorumlarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?