Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Canım sen su eski sevgiliyle neden konuşmuyorsun ya git sen söyle bitmedi de ilk adımı sen at tabi bu benim tavsiyem

gel arada artık haftasonları falan uğra:)
fallaşırız:)))
okul nasıl gidiyo canım evlilik ne zaman

uğruyorum aslında her zaman, bakıyorum napıyosunuz diye :)
evlilik, aslında evlendik :) ama düğüne daha çoookkk var :)

biz iyiyiz jadomm da seni özledik işte. babyym de ugrayamıyor pek. ben kaldım buralarda

ben de özledim valla canım

kimler burada :)

dogru kçük birşeyden dıkayı yine konusmuyoruz kaç gündür. bzm olmucak galiba artık anldm ben

uğruyorum aslında her zaman, bakıyorum napıyosunuz diye :)
evlilik, aslında evlendik :) ama düğüne daha çoookkk var :)

ben de özledim valla canım

kimler burada :)

ben burdayımm :)

süpersin canımcım :) ben beyaz tenlym o körolasıcada kumral :)

:) :)

canım bu çocuğun ailevi problemleri had safhada. belki seninle paylaşamıyor olabilir aranızdaki ufacık problemler ona çok büyük görünüyor olabilir, ailesinde yaşadığı sıkıntılar yüzünden oluyor tüm bunlar. seninle sürekli görüşebilmeyi istiyor. derin bir sevgi besliyor sana karşı, yakın olabilmek istiyor ancak bunları senin istediğin güzellikte yapabilmesi için zamana ihtiyaç duyuyor. aşamadığı büyük sıkıntıları çıktı hem kart kesiminde hem açılımda. senden yana da mesafe kartı çıktı canım. yaşanan şeylerden dolayı sen yorulmuş gibisin bu yüzden araya bir mesafe koyma yoluna gitmişsin ya da aklındaki düşünce bu. fal erkek odaklı çıktı canım. şu an kartlarınız birbirinden ayrı ama erkek sana yakınlaşmak için bir yol bulacak gibi görünüyor

çok sağol canım benim. sorunları var mı bilmiyorum varsa da dediğin gbi bahsetmedi hiç. beraberken süperz gülüyoruz eğleniyoruz tlfnla konusmalar msjlaşmalar da güzl hatta ben arayıp sormuyorum pek ondan bekliyorum diye fırca yiyorum sürekli. ama gel gelelim küçücük sebepsiz şeylerden bir inat tutuyor ikimizi birden hadi bakalım sonra en az 1 hafta ne o arıyor ne ben :) yoruldm gerçekten. artık kndimi çkmeye karar verdm. gerçi o kararı hep veriyorum da gözlerini bir görüyorum o eşşek sıpasının tmm bitiyor herşey :) şiştimmm valla :)

rica ederim canım :)
konuşun canım bu durumu, bu şekilde birbirinizi yıpratacağınızı daha anlayışlı davranmayı vs..
yoluna girer inşallah her şey, ufak şeylerden nem kapmayın siz de :)

rica ederim canım :)
konuşun canım bu durumu, bu şekilde birbirinizi yıpratacağınızı daha anlayışlı davranmayı vs..
yoluna girer inşallah her şey, ufak şeylerden nem kapmayın siz de :)

heey ben yok muyum fal bakmak isteme konusunda:)))

merhaba kızlarrrr
fallaşmak isteyenlere iskambil açabilirim. kahvemi içiyorum şu an, kahve falı istiyorum ben de :)

Son düzenleme:
yeni falım kızlaaaaaaaaaar:))

Canım ağzından yılanlar çıkmmış biri var.
Öyle bi dolmuşsun ki canım patladım patlıycam noktasına gelmişsin. İçinde heşeyi tutmak yerine arada bi dışa vursan sıkıntılarını senin için de çevren içinde daha güzel olacak sanki.
3 vakte kadar 3 ayrı dileğin oluyor canım. Kalkıp göbek atacağın şeyler üstelik:) ilki tamamen kendi çabaların, diğer ikisi için birinin yardımına ihtiyacın var
Hayatın sürprizlerle heyecanlarla dolu görünüyor. Ani kararlar, “an”a göre yaşama hakim şu sıra.
Bir başkasının sorunları seni yıpratabilir.
Tabağında almış başını gidiyorsun :) yanına gitmeyi planladığın biri mi var? Bulunduğun şehirden başka bir yere gidiyorsun.
Bu kadar görebildim canım

gitmicem ki bir yere jado ya:26:
hı bi ara eve gidip gelicem ama:)
eski sevdiceğim ararsa göbek atabilirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…