Eki Görüntüle 842433 Eki Görüntüle 842434 Eki Görüntüle 842435 Eki Görüntüle 842436 Eki Görüntüle 842441 Eki Görüntüle 842446 Eki Görüntüle 842451
kızlar bu gece için fal açıcam sadece. sonradan yazan olursa bakamayabilirim şimdiden söyleyim
Eki Görüntüle 842433 Eki Görüntüle 842434 Eki Görüntüle 842435 Eki Görüntüle 842436 Eki Görüntüle 842441 Eki Görüntüle 842446 Eki Görüntüle 842451
kızlar bu gece için fal açıcam sadece. sonradan yazan olursa bakamayabilirim şimdiden söyleyim
jadomm bende geldm. koy hadi resmlerini. canm sıkılıyordu benm de[/QUOTE
neden sıkılıyosun canıım sende kahve iç hadi
iskambil bakayım mı canım ?
canım sana 3 kademeli bir haber var ama bu haber aslında tek bir haber 3 kademede gelicek.
çok temiz ve ferah için.
ailede biraz sıkıntı olucak ama çabuk atlatıcaksınız.
haneyi gizliden izleyen biri var sanki.
bir yola gidişin var.
etrafın karışık birilerine söz dinletmeye anlatmaya çalışıyosun senden kısa biri özellikle seni takmıyo inatla.
çok falza ikili konuşma ve dedikodu var sende canım ama bunlar sıkmıyo seni kötü değiller
sen görüşmeyeli ne kdr da ferahlamışsın şekerm öyle. tam hatırımda yok ama sanırım senin hiç bir falını böyle ferahlamış görmemiştim. nazar değmesin
için ferahlamış evet ama tabi bazı sorunlarda olmaya devam ediyor sanırım. öncelikle sana şunu söylemek istiyorum sanırım bu ara fındık kabugunu doldurmayan şeylerden belki de yasadıgınız streslerden dolayı sevdiceğinle tartışmalarınız oluyor. sevdiceğinle birbirinizin kıymetini bilmelisiniz. sürekli tartışmak ilişkinize zarar verir canm. bu ara yasadıgın herşeyin altında bir şey arıyorsun, ayrıntılara daha bi dkkt etmeye başlamışsın. bazı şeyleri oluruna bırakman senin hayrına canm. herşey olacağına varır nasılsa. kendini bu kdr üzmene değmez. birinin sözleri senin içine işlemiş, çok sıkıntı yapmışsın. sıkma kendini bu kadar. herşey senin istediğin gbi gerçekleşecek. Hayli zamandır görmediğin biri var, görüşürüp konusmaya karar veriyorsunuz. mutlu olacağın bir çözüme kavusacaksın bu görüşme sonunda. bir erkek var ve sen onunla tartışmaktan kaçınıyorsun. bir de sen bu ara bir eşyanı ya da senin için kıymtli olan bir şeyi mi kaybettin bilmiyorum ama öyle birşey varsa kaybettiğin şeyi bulacaksın güzlm. evine çok gelen biri var. bir bayan gbi görüyorum ama erkekte olabilir bu kişiye çok dikkat et bir oyununa gelebilirsin. bu kişiyle daha öncede sorunlar yasamışsınız zaten. en azından bu söylediğim şeyle kim oldgunu tahmn edersn diye düşünüyorum. bu ara bazı sürprizlere de hazırlıkla ol canım. bütün bunların dısında ben senin için bundan sonrasında mutluluk görüyorum
eğer zahmet olmayacaksa keyfn yerndeyse açarsan sevinirm canım. açamıcak gibiysende hiç önemli değil.
jadomm bende geldm. koy hadi resmlerini. canm sıkılıyordu benm de[/QUOTE
neden sıkılıyosun canıım sende kahve iç hadi
bir nedeni yok canm ruhum sıkılıyor. yine konusmuyoruz bizimkiyle 5 gün oldu ona sıkılıyorum biraz.
tmm canm hemen yapıyorum.
bakarım canım tenlerinizi yaz :)
ben beyaz tenliyim canım o da kumral ( sarısın gbi de sanki )
hala ben sadece hoşlanma modu takılıyorum daha adı konmuş birşey yok. olur mu o da muamma gerçi :)
senden koyuysa teni zaten kumral alıcam canım
diğer karrtlarım olsaydı katinadan da çekerdim kart ama şu an sadece iskambiller ortalıkta
seni beyaz erkeği kumral alıyorum canım ?
tmm canım olur...
canım ilişkide erkek baskın görünüyor. ama ne istediği de pek belli değil bu adamın. senin duygular sabit görünüyor kalbin erkeğin yanında çıkmmış. olacaksa tam olsun, ciddi bi ilişki olsun diyorsun ama erkeğin belirsizliği yüzünden sen de belirsizsin. dün de erkekten yana sorun çıkmıştı demi? yine sorun kartı var erkekten yana. ailesel bir sorun.
evet canm dün de öyle çıkmştı. o kafasında belirszlikleri halledene kdr ben vazgecmesem bari
babymmmmm buyur kahvem :)
sanki arkasından baktığın biri var yani arasa iyi olucak iyi gelicek birini bekliyosun oturmuş ama sen hiçbişey yapmıyosun.
ah ne güzel demişsin falın sonunda:)) inşallah canım benim ağzına sağlık bi mutlu olsakta hepimiz kurtulsak:)okul hayatında bir isteksizlik bir yorgunluk var sanki üzerinde bunun sebebi muhtemelen bazı konuların istediğin gibi gitmemiş olması ve aklındaki herşeyi uygulayamamış olman. Üstüste gelen sıkıntıların olmuş, ancak en iyisini yapıp birisine içini boşaltmışsın sen.. Yeni bir baslangıç yaparak hayatına çok sey katacaksın. Oldukça zor günler geçirmişsin ancak bu durumdan yavaş yavaş sıyrılıyorsun. Dostlarından yardım isteyebilirsin. sonuçlandırmak istediğin bir konu var bunu da başaracaksın. birini bir konuda konuşturacak ve çok önemli şeyler öğreneceksin. Her geçen gün daha da mutlu günler seni bekliyor bebeğim .
söylediklerinin çoğu dogruydu bebeğim özellikle de bu kısmı ..
ah ne güzel demişsin falın sonunda:)) inşallah canım benim ağzına sağlık bi mutlu olsakta hepimiz kurtulsak:)
o zaman sen aramalısın bu bir erkek bence çünkü falda da dedim zaten.bu adamın kafası karışık sende kendini belli et yardım et bu durum için ona:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?