canım merhaba :)
bu aralar biraz sıkıntılı bir döneme girebilirsin. ama bu problem ve zorlukla biraz sabır etmen gerekecek. zamanla bunları çözüme kavuşturacaksın çünk. bu dönemde yaşadıklarından psikolojik olarak kötü etkilenebilirsin ama bir adam çıkmış burda uzun boylu biraz yapılı ama çok değil ( sanırım partnern) onun bu dönemde sana çok büyük desteği olucak. düğün tarihiniz yakın bir zamanda mı bilmiyorum ama burda bir yüzük çıkmış. bu aralar szi sıkıntıya sokucak yüklü miktarda bir para da elinizden çıkabilir canm. şu sıralar her iş için oldukça çabuk karar vermek zorunda kalabilirsin. bir de uzun süredr beklemede olan bir işin varsa onu da yakın zamanda çözüme kavuşturabilirsin. hoşçakal :)
yine etrafında çok konuşan kişi çıkmış seni.çok güzel bir yere gidiceksin orda bekleyeninde var zaten.2 kişi konuşuoyusunuz bu muhtemelen nişanlın.içi kararmış bişeyler olmuş dertlerini anlatıyo sana.biri seni kırıp üzücek dikkat et.2 tane peşpeşe gelicek güzel birbrine bağlı haberlerin var.çevrene dikkat et canım.başkada kötü bişey yok:)
teşekkür ederim canım :)
ben sana hangi faldan bakayım
rica ederm canm. benim durumumu biliyorsun canm geçenlerde konusmuştuk. iskambil bakarsan çok sevinirim :)
uzun boylu zayıf biri var.bundan sana kötü bir haber gelicek çok yakında.birine kavuşuyosun sen. sarılmışsınız kollarını açmış bekliyosun sen zaten.biri sana kırılıcak.buda bayan.uzun boylu orta halli biri.bi lafına çok kırılıcak.yine bir sürü konuşman var etrafın çok kalabalık.için çok temiz canım.allah sıkıntı vermesin
benimde kahveme bakar mısııın?
Eki Görüntüle 762463 Eki Görüntüle 762464 Eki Görüntüle 762465 Eki Görüntüle 762466 Eki Görüntüle 762467 Eki Görüntüle 762468 Eki Görüntüle 762469
kızlar nolur bakın nolur noluuuur.bende size bakarım.şu gıcık eski erkek arkadaşım anlıcak mı hatasını lütfeeeeeeen anlasın
tabi canım bakarım da tenleri yazman gerekecek aklımda tutamıyorum :)
ben beyaz tenlym canım o da kmral. sorumu hatırlıyor musun peki :)
tamam canım. iskambilde soru sormana gerek yok ki, tenlere göre açılım yapılıyor soruya göre değil.
açıyorum falını...
senden yana özlem kartı çıktı canım, çok özlüyorsun bu kişiyi.
canım açılımda ten kartlarınızdan başka kart kalmadı. onlara göre yorum yapıcam. sen bu kişiye karşı hoşlantını, sevgini çok belli etmiyorsun sanırım. çekimser kalıyorsun. ama gönlün hep onu arzuluyor. erkek de sana karşı duygular besliyor en az senin kadar sevgiyi arzuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?