Jadaloz'um bi buna baksan bi de iskambil açsan olur mu :))
Ben bi kahve bakabiliyorum onu da yükle bana bakarım görür görmez :))
Fal da bakmayı seviyormuşsun . Başınıda şişirdim . Lütfen bana müsayitseniz vaktinizi ayırırmısınız ?
jadocum benim içinde iskambil açar misin. Ben ve o kumral. Ben biraz koyuyum.
canımmm fincanında ay şekli çıkmış ay şekli sıkıntıların atlatılacağına işarettir güzel günlere işarettir güzel günlerin gelmesine az kalmışş birde kalabalığın icerisindesin bir kalabalık var herkez birbirinle konuşuyor telaşlı bir ortam böyle birde cok uzun boylu bir insan var canımm aklında cok güzel şeyler düşünüyor düşünceleri cok güzel önü cok parlak ferah canımm nişanlına bir konudan dolayı sırt cevrdn sanki kırgınsın ona biraz birde nişanlın ibadet yapar mı canım ibadetni yapan bir insanmı birisi var bunu nşanlına benzettm oturmuş dua edyor birşeyler icin gördüklerm bunlar canım
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...235-kahve-fali-bakanin-falina-bakarim-40.html
benimkide burda jadocum
herkese merhaba güel bir konu olmuş falıma bakanın falına bakarım demişsin tarot kartlarını yorumlayamıyorum diye bende geçen hafta tarot destesi aldım ama bende yorumlayamıyorum :) senin usul oradan okuyorum ama ondanda bişey anlamıyorum belki de kendi kendime bakmaya çalıştığımdan. benim sorum şu erkek arkadaşımla sürekli tartışıp barışıyoruz bu kişiyle bir geleceğim varmı bunu merak ediyorum o kumral saçlı beyaz tenli bende kahverengi saçlı beyaz tenliyim eğer bakarsan falıma hangisi kafana yatarsa birine bakabilirsin çok sevinirim eğer istersen bende tarot kartlarından bakıp yazabilirim ama acemiyim teşekkür ederim
açıyorum şimdi ama ben de falımı isterim fallara bakmayı bitirince kendi falımı eklicem :)
canım onun ailesiyle ilgili sorunları var sanırım önceki fallarda da çıkmıştı bu. sürekli aile çıkıyor.
aranızdaki mesafe çabuk kapatılabilecek bir mesafe değil. kalpleriniz bir arada çıkmış ama sevgi yoğunluğu sende görünüyor. erkekten yana mesafe var ve sevgisini içinde yaşıyor sana göstermekten kaçınnıyor.
Bu nasıl bir iç sıkıntısı canım. Biraz rahatlamaya nefes almaya ihtiyacın var canım senin. Olaylardan insanlardan biraz uzaklaşmalısın kendi iç sesini dinlemelisin biraz kafanı dinlendirmelisin.
Bir erkek var iki kişi arasında kalmış. Bu erkek anne-sevgili arasında da kalmış olabilir. İki kız arasından tercih de yapıyor olabilir karar veremedim. Bayanlardan birinin elinde büyük bir koz var. Eğer beni dinlemezsem çok kötü olur tüm kirli çamaşırlarını ortaya sererim modunda.
E harfli biri var canım bu sen mmisin karşındaki mi bilmiyorum. İki kişi bi şey için kavgaya tutuşmuş. Bişeye sahip olma arzusu var burda. Maddi manevi ne bilemiyorum.
Üzerinde büyük bir göz var canım seni çok aşırı etkilemiyor ama yine de etkiliyor yani. Tilki gibi çıkmış çok kurnaz biri bu gözü olan.
3 vakte kadar ilanı aşk var sana :) bir erkek dizleri üstüne çökmüş elinde bişey uzatıyor.
Bi sıkıntını içinden atıyorsun canım. Rahatlıyorsun. 5 rakamı senin için bşey ifade ediyor mu? Bir erkek çıkmış 5 rakamı var ayaklarının altında. Bu kişiyle başkaları yüzünden bir tartışma yaşayabilirsin belki de 5 vakit anlamındadır. Seni bu konuda kavga etmen adına kışkırtanlar olabilir dikkatli olmalısın.
Canım haneye sürekli girip çıkan esmer biri çıkmış pek iyi görmedim bu kişiyi. Sana kötülüğü olan biri mi yoksa kendi içinde mutsuzluğu olan biri mi bilemiyorum ama içimde büyük bi sıkıntı yaptı bu kişi.
Senin dayanağım dediğin bazı şeyler var. Ama dayanağın gördüğün şeyler (insan da olabilir manev bişiler de bilemiyorum onu) aslında sana destek vermiyor daha çok köstek görünüyor . dert yığınından başka bişey değil.
E harfi ve 3 vakit tabağında da çıktı.
İskambiline de bakayım hadi fal yoğunluğu yok :)
İlişkide sen ağır basıyorsun sanki. Senin dediklerin oluyo daha çok. Kendini biraz da mesafeli tutuyorsun kalbini tamamen ona açmıyorsun gizlediğin şeyler oluyor ondan. Yakınlaşmak da istiyorsun ama sanırım kişiliğinle alakalı biraz da mesafeli durmak. Aranızda ufak bi sorun çıktı sen kaynaklı gibi görünüyor. Üzülen erkek olacak. Seni çok özlüyor oysaki, sevgini özlüyor. Sen de özlüyorsun ancak mesafe var aranızda.[/QUOTE
kendi falım diye okumuşum :)
iskambil açtım canım ten renginize göre. daha doğru çıktığını söylüyorlar genelde.
canm bu kişiden sana bir teklif geliyor. ailesi biliyor mu ilişkinizi? sanki ailenin onayıyla olan bir teklif bu. kalp ve beden kartlarınız yanyana çıkmış. ne kadar tartışsanız da sevginizden bir şey eksilmiyor ikinizin de. sevgi yoğunluğu erkekte daha fazla görünüyor. tartışmaların sebebi biraz daha senden kaynaklı sanki, belki sen yanlış anlıyorsundur veya büyütüyorsundur kafanda. sevgilin sana aşık ve seni benimsemiş. aşkınızın keyfini sürmeye bakın :)
sevinirim tarot açarsan acemi olman önemli değil ben de acemiyim tarotta :)
herhangi bir sorum yok sadece beni düşünerek bir kart çek ne çıkarsa bahtıma :)
Eki Görüntüle 764009 Eki Görüntüle 764010 Eki Görüntüle 764011 Eki Görüntüle 764012 Eki Görüntüle 764013 Eki Görüntüle 764014 Eki Görüntüle 764015
fallarına baktıklarımdan yorumlarını bekliyorum :)
yeni bakacak olanların da falına bakarım :)
Eki Görüntüle 764009 Eki Görüntüle 764010 Eki Görüntüle 764011 Eki Görüntüle 764012 Eki Görüntüle 764013 Eki Görüntüle 764014 Eki Görüntüle 764015
fallarına baktıklarımdan yorumlarını bekliyorum :)
yeni bakacak olanların da falına bakarım :)
selam canım senin bazı sıkıntıların var kalabalık insanlar var bunlar seni sıkıyor ama sen onlara arkanı dönmüşsün önün açık aydınlık yüzünü döndüğün yönde rahatsın bu arada orta yada biraz kısa boylu ince belli saçını üstten toplayan bir kız mısın öyle gördüm ben bi yerde sen oturmuş ağlıyorsun yada bişeyi düşünüyorsun etrafında 4-5 kişi var bunlardan biri orta boylu hafif kilolu ellerini bağlamış sana bakıyor :) canım ben pek kahve falından anlamıyorum ya bakabildiğim kadar bakmaya çalıştım
merhaba :)
canım burda bir karşılaşma çıkmış. uzun zamandır görmediğin bir dostun ya da ahbabın varsa onunla bugnlerde karşılaşabilirsn ya da ondan bir haber alabilirsin. hamile biri çıkmış burda. etrafınızdan öyle bir haber gelebilir yakında :)etrafında sana üzüntü ya da negatf enerji veren biri çıkmış burda ama ne kdr uğraşırsa uğraşsın da amacına da pek ulaşamıcak gibi. umursamaz davranmaya devam et bence. üzüntünü de ona pek belli etme. çünkü bu aralar elini attığın her iş uzun vadeli kazanç ve mutluluk getirecek sana. ailenden biri yaptığı bir iş neticesinde çok başarılı olacak. senin için kararsızlıkları bir kenara bırakma zamanı gelmiş. yakında bir iyilikle karşılacaksn ve nihayet istediğin şeye kavuşacaksın. içinde ne kadar sıkıntı varsa onları artık bir kenara atma vakti gelmiş canm :)
ben açık tenliyim o da kumral canım :)
teşekkür ederim canım tarot bekliyordum zaten kahve falı değil :)
tarif ettiğin gibi biriyim ama saçlarımı toplamıyorum :)
biliyorum tarot beklediğini de tarot destem evde şuan işteyim baktım kahve atmışsın dedim bişeyler sallıyım :) eve gidince tarota bakıcam
teşekkür ederim canım :)
inşallah kavuşurum o isteklerime :)
canım ilişki gayet güzel çıktı sana güzel bir teklifle geliyor bu çocuk. evlilik düşüncesiyle geliyor diyor kartlar . kalp kartlarınız ve beden kartlarınız yanyana çıktı. birbirinize aşıksınız ve ten arzunuz da karşılıklı. erkek merkezli bir ilişki olacak gibi görünüyor. sanki biraz bencilliği var erkeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?