Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım bana da tarot bakar misin

teşekkür ederim canım çok incesin :)
kusura bakma nete ancak girebildim ben bakıcam birazdan kahve falına, sahurumu yapayım da :)

heey ben bakayımda bana iskambil bak jado:))
hamile bir arkadaşın mı var senin yada hamile haberi alacağın biri.böyle çok temiz ama o haber çok sevinilcek bişey.bir erkek nişanlın olabilir bu ince zayıf orta boylu çok aşırı uzun değil yani sana sırtını dönüyo.sen üzüyosun onu yani.birine daha çemkiriyosun sen bir haberden sonra ama bu.sanki nşanlın hakkında konuşuyo öyle şeyler duyuyosun ve kızıyosun.bu aralar çok böyle konuşmalı dertleşmeli ortamlarda gördüm seni bilemem ama:) içinde sıkıntın yok ama birşey dert yaratıcak sana.y harfli biri var sanki dikkat et canım.
ben beyaz tenliyim o esmer.eski sevgilim malum

jado ya bu baktıgın fal cıktı bana esmer cocukla olmadı....

Canım bir yanın mutlu, neşeli diğer yanın ise karmakarışık. İnsanlar seni genelde güleç yüzlü esprili biri olarak biliyor, insanlara dertlerini üzüntülerini belli etmekten hoşlanmıyor gibisin.
Canım sıkıntının temelinde bir insan yatıyor. Gözü çıkmış tam fincanın ortasında. Ve dikkatli baktığım zaman içimi daraltıyor bu göz. Çok keskin bir nazar var üzerinde. Kendini okutabiliyorsan birine okut veya kendin oku kendini.
Gözlerini kapattığın bir gerçek var. Kaçınıyorsun o gerçekle yüzleşmekten. Ama yüzleştiğinde doğacak sonuçlar senin tahmin ettiği gibi kötü olmayacak aslında. Akışına bırakmalısın bazı şeyleri, her şeyi yönetmeye çalışma bu seni çok yoruyor.
Saçlarını toplayan bir bayan var z harfi olabilir isminde veya soyadında. Çok keskin sözleri var bu kadının seni sıkıntıya skuyor bazen, üzüyor. Ama nyeti kötü değil.
Bir yüzük çıkmış canım. F harfi var yüzüğün yanında. Güzel bir birliktelik.
Çok mutsuz olduğun bi anda seni çok şaşırtacak ve mutlu edecek bir olayla karşılaşıyorsun.
Genç bir bayan çıkmış sen misin bilemiyorum. Geleceğe yönelik planlar yapıyor. Doluya koyuyorum almıyor boşa koyuyorum dolmuyor diye bir söz var ya aynı onun gibi bişeyleri netleştirememiş bu kişi. Ama aklındakileri başaracak.
55 rakamı senin için bişey ifade ediyor mu? Rakam çıkmış.
Besleyip büyüttüğün bişey var. Soyut olarak da düşünebiliriz somut olarak da. Emek verdiğin bir durum vardır bunun meyvelerini toplayabilirsin.
Başarmayı istediğin bir şey var iş konusunda gibi hissettim ben bunu. Kancayı atmışsın ama beklemen lazım biraz istediğini elde etmek için.
Vinç çıkmış anlamı nedir bilmiyorum. Şöyle yorumlayabilirim, kaldıramaycağın bazı şeylerle karşılaşacaksın ve bu zamanlarda sana yardım edecek biri olacak hayatında.
Tabağın çok karışık çıkmış canım. Hasta biri var mı?
Evinize gelecek çok fazla misafir görünüyor.
Ben de senin için ekstradan melek kartı çektim. Zamana bırak diyor kartın.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
“Zaman en iyi ilaçtır. Her şeyi yoluna sokar. Ve zaman bizim; meleklerin mucizelerini mümkün kılar.” Diye fısıldıyor kulaklarına meleklerin.
Şu anda bazı şeylerin oturması, yerleşmesi, olgunlaşması gerekiyor. Zamanla olaylar herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde gelişecek.
Beklerken yapacağın şey, hüzünlenmemek ve içindeki ışığı arttırmak, kendini bu konuda huzurlu ve rahat hissetmek.
Meleklerine zaman ver. Her şeyin yoluna gireceğini göreceksin.

dert çok yahu daha gelmesin yeter :) teşekkür ederim canım
bakıyorum falına..

canım ikinize de yeni başlangıçlar görünüyor. senin yanında kumral bir erkek çıktı. güzel bir teklifle geliyor sana. ama senin kalbin esmerde görünüyor. erkeğin yanında da esmer bir kız çıktı. senin için srunlu bir dönem. sıkıntılar yaşıyorsun. ama kumral erkeği bir düşün derim.

öyle biri yok ki.o nasıl kız bulmuş ya.hiç öyle biri değil bide evde hep erkek arkadaşlarıyla bakıyorum yani.allah allah.sağol canım fal sonuçta:))

tolin bana katina bakar mısın lütfeeeeeeeeen
hatta yalvarırım falan.kahve içersen kahvenede bakarım iyi olmasada kahve falım.ancak bu kadar yapabiliyorum

tolin bana katina bakar mısın lütfeeeeeeeeen
hatta yalvarırım falan.kahve içersen kahvenede bakarım iyi olmasada kahve falım.ancak bu kadar yapabiliyorum

tamam yaz ozelden ısımlerınızı ve sorunuzu ama son kez bakıcam ok?

teşekkür ederim

tarot kartın: tılsım ikilisi
yorumu:genç adam elindeki sonsuzluk sembolü ile ebedi yaşamın gücünü elinde tutar.bu gücün içinde iki tılsımı dengelerken dans eder. kartın arkasında ise denizin üstünde gemiler hareket eder.
bu bütün taleplerinizin size bağlı olduğunu bilmenizi sağlayacak gücü size verir. siz önünüze çıkan engellerin vereceği heyecanı da seveceksiniz. bu dönemde kendinizi yeterli derecede güvende hissetmiyorsanız bile bu kart bunu size hatırlatır. amaçlarınıza ulaşmanız için ihtiyaç duyduğunuz enerjiye sahipsiniz.
tılsımların ikisi sizi esnek olma konusunda uyarmaktadır. yolunuza engeller çıkacak ve bazen tıkandığınızı ghissedeceksiniz. . esnek davranarak hissettiğiniz yorgunluğun üstesinden gelmelisiniz. önünüzde yenilenme canlanma olduğunu yakın zamanda göreceksiniz.
eğer risk almak durunda iseniz, iyice düşünmelisiniz. ancak kararsız kalmayın. yaşadıüğınız kararsızlık sizin için tehlikeli olabilir.
bu kart aynı zamanda eğlenceli ve iyi geçecek zamanların müjdecisidir.

düz:
-değişim, başka bir hale dönüşme
-yeni projelere başlama zorunluğu
-seyahatler, iş, para, maddi uğraşlar, ile ilgili haberler
-yazılı mesajlar
-değişikliklerin ortasında ahenk hali, aynı zamanda iki durumu da başarabilme, dengeleme hali
-başarıyı sağlamak ve devam ettirebilmek için yönetme bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olma
-dengeyi bulmaya çalışma, hızlı uyum sağlama, kavrama ve hareket edebilme, değişikliklerle başa çıkabilme
-plan yaparken şans faktörünün varlığını ve akışını doğal kabul etme, aynı anda iki kişi birden idare edebilme özelliği, değişik durumlarda dengeye ulaşma hali
-eğlenme, eğlendirme, para ile ilgili uğraşlar
-yeni girişimlere başlamada zorluk,yoğunlaşamama, kararsızlık
-hafifliğe neden olan inişli çıkışlı, bir neşeli bir hüzünlü tavırlar
-dost ziyaretleri

Tamam canım. Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…