Jadocum senden son bi fal daha isteyebilirmiyim zahmet olmassa cok tesekkurler simdiden... Ben esmer koyu o kumral acik tenli
evet iç sıkıntısından ölücem bu günlerde.Eski erkek arkadaşım buraya gelicekmiş yeni öğrendim internette gördüm.daha kötü oldum bilmiyorum
ben de isteyebilir miyim
isteyebilirsin :)
falına baktığın kişiden hangi falına bakmasını istiyorsan yazarsan bakar herkes :)
canım siz birlikte miydiniz?
kartlarınız şu an beraber görünmüyor. birbirinizden kopuk çıkmışsınız. birbirinize yakınsınız ama birbirinizden uzaksınız gibi çıktı.
senin yanında esmer bir erkek çıktı canım senin tanıdığın biri bu kişi. erkekten tarafta da başka esmer bir kız çıktı. bu nasıl bi fal oldu yahu
tnler doğru mu canım sen koyu esmer erkek kumral. bi daha açayım olmazsa
Bilemedim ki ben şimdi :44: siz mi bakıyorsunuz ? hangisine bakıyorsunuz ? hangi bilgileri vermem lazım ? çok mu soru sordum heyecanlandım da
:) burda herkes birbirine bakıyor. ben de bakıyorum
35inci sayfada fincan fotolarım var ona yorum yapana vya bildiği başka fal bakanlra istediği bir faldan bakıyorum. birinci mesajda yazıyor hepsi bakıp seçebilirsin :)
yok canim dogru ben bu cocuktan hoslaniyorum flirt ettik is yerime cok sik gelip gitmeye basladi sonra... Esmer olanin hala ne isi var aceba o exim oluyo baskasiyla evleniyo o esmer kizda mustakbel esidir de ya benim falimda ne isleri var Ki bunlarin ben Su kumral cocukla ilerisini bilmek istedim sadece((( Hayatim karisik kafam karisik falda Boyle cikmasi cok normal :)))) brezilya dizisi gibi oldu :)))) yine de eline saglik canm ben yarin Sana bakip yazarim
Tamam istiyorum ama şimdi kahve içemem zaten uyuyamıyorum
Diğer 3'ü de çok cazip görünüyor ... seçeyim birini ...
melek destesi ve iskambil olsabiz ikimiz de esmeriz :) ( hatta birbirimize o kadar benziyoruz ki kuzen hatta kardeş olduğumuzu sanan var - tabi bu ek bilgi burda çok saçma durdu neyse )
Sonra da siz bana bir soru sorun ben de sorunuzun cevabına bakayım
En iyisi birde kahve koyayim ben yarin galiba biraz daha net oluyo kahve fali :)
hanginiz daha esmersiniz peki ikinize aynı kartı alamam :)
şu soru işini hiç beceremiyorum işte napcaz :) aşk hayatı ile ilgili bir yorum alsam olur mu öyle genel bişey
bi dakka hemen gidip çaktırmadan bakayım bilemedim şimdi kim daha çok yandı bu yazbaktım walla o daha esmer
harikasın ya
sen ailene baya düşkünsün sanırım. ailene düşkünlüğün bazen sıkıntılara sebep oluyor. şu an kendi içinde sakladığın bir sorunun var. çok büyük değil ama aklına takmışsın yine de. eşinle aranız güzel görünüyor kalp kartlarınız ve beden kartlarınız yan yana çıkmış. eşin senden daha fedakar ve segisini daha gönülden yaşıyor gibi görünüyor. seninle görüşmek istediği bir konu var.
melek destesinden de çekeyim bi tane, normalde bir fala bir fal bakıyorum ama bu seferlik böyle olsun :)
kartın evet diyor sana, Kalbindeki sorunun cevabı evet.
Evet, düşündüğün doğru. Ve bil ki, bu hayırlı. Hem de çok hayırlı. Sadece senin için değil, ilgili herkes için en hayırlısı bu.
Bil ki gelecek tamamıyla ışık dolu ve bil ki evrenin enerjileri, senin ve tüm sevdiklerinin arkasında.
Şu anda meleklerin, sana ve tüm sevdiklerine sonsuz destek veriyorlar.
Bunu bil ve içini rahat tut.
Yemin ederim şuan eşimin yanıma gelip hayırdır noluyo gece gece demeyeceğini bilsem hıçkıra hıçkıra ağlarım ... zor tutuyorum kendimi ... çok güzel çıktı ya ben de buna inanmak istiyorum bunca fedakarlık bunca kayıp bu yüzden değil miydi zaten
anlık bunalımımdan çıkıp hemen bende sana bakıyorum ... aşk hayatınla ilgili ...
Sürpriz bir aşk var ve bir seyahatte karşına çıkabilir bu kişi .. Ateş grubundan olan biriyle hemde ... ( umarım evli diilsindir taklaya gelmeyim)
hayırdır canım niye ağlamak istiyorsun ki? ne güzel çıktı işte
taklaya geldn diyelim o zaman :) nişanlıyım çünkü :) su grubu burcu da :)
benim baktığım fal anca bu kadar olur zaten :26: biri bana el vereydi iyiydi :26:
ben vereyim el, kendi kahve fincanına bakmayla başlayabilirsin :) ben öyle öyle geliştirdim yorum yapmayı.
iddialı olmasam da baktığım her falda tuttu diyor genel olarak baktığım kişiler
Ben de gittim tarot aldım yorumları kpss'ye çalışır gibi ezberledim önüme gelene fal açtım tanımadığım insanlara gittim fal bakayım kendimi geliştireyim dedim bi kaç adım ilerledim de tarotlarımı da eşim eve sokmadı almam dedi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?