sen fal bakabiliyormusun
canım benim kartlarım yok. Arkadaşıma verdim. Ben Sadece yorum yapıyorum
Jadocum senden son bi fal daha isteyebilirmiyim zahmet olmassa cok tesekkurler simdiden... Ben esmer koyu o kumral acik tenli
Eki Görüntüle 765820 Eki Görüntüle 765822 Eki Görüntüle 765823 Eki Görüntüle 765824 Eki Görüntüle 765827 Eki Görüntüle 765828
falımı yorumlayanın falı yorumlanırr
canıım sanki biri hızla sana doğru koşşuyo bekliyosun sende onu dört gözle.biraz uzak kalmışsınız kavuşuyosun ama.gözün var çok yakın zamanda bi kötülüğü olacakta çok küçük bişey takmıcaksın bile.2 kişi ayrı düşmüş arkadaşın galiba.sen birinin yanındasın ama aslında barıştırmakta istiyo gibisin baya kötü bu kişi.çevren temiz ama çok dedikodun var gibi yine.nişanlınla muhtemelen bi konuşman var havalara uçuyosun ya çok seviniceksin sen.inşallah.bi sıkıntın var böyle senin ama geçiyo artık az bişeyciği kalmış bu akdar canımcım
isteyebilirsin falıma bakarsan tabi ki :)
koyucam birazdan fincan fotolarımı
teşekkür ederim canımm
merak ettim şu konuşmaa olur inşallah :)
ben sana iskambil mi açayım kahve falına mı bakayım canım
fincan yorumlayamiyorum maalesef canm( cingene tarotu acarim yarin sana
fincan yorumlayamiyorum maalesef canm( cingene tarotu acarim yarin sana
tamam canım anlaştık :)
babyster ın falına bakıyım senin iskambilini de açarım hemen
banada baksanaaa:)
teşekkür ederim tekrardan
Canım çok sinirli bri çıkmış falında. Erkek bu, biraz kel gibi sanki. O her şeye sinirlendikçe sen geriliyorsun. Bazen çekip gidesin geliyor.
Uzun uzadıya düşündüğün bir konu var. Kafanı çok meşgul ediyor. Önüne bakmak istiyorsun ama sana engel olan şeyler var geçmişinde. Sırtına yük olmuş sıkı sıkı yapışmış sırtına bırakmıyor.
Geçmişteki mutlu olduğun anları düşünerek geçiriyorsun bazen zamanını. Ne güzel günlerdi diye.
Canım bi yolun var yolunda da bir erkek var. Çok temiz çıkmış.
Hayatına gimek isteyen biri var. Çok sinsi biri pek güven verici tipi yok.
İki kişiye karşı tek başına kalacağın bir tartışma ortamı görünüyor canım. seni biraz yoracaklar ama ikisine karşı galip geleceksin.
Çok fazla güveniyorsun sanırım insanlara. Ve bu yüzden çok üzülüyorsun. Hanenin içini de sıkıntı kaplamış. Çok daralmış gördüm seni canım. Umut ışığı yakınında aslında ama pek önemsemiyorsun o ışığı. Karanlığa bırakıyorsun daha çok kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?