Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
sen fal bakabiliyormusun

canım benim kartlarım yok. Arkadaşıma verdim. Ben Sadece yorum yapıyorum

çektim canım benim rapisanın kartlarını yorumlarsın..

imparator düz
kupa yedilisi düz
ermiş ters
yıldız ters
joker ters
para prensi ters
kupa beşlisi düz
para kralı düz
imparatoriçe ters
kupa sekizlisi düz

kızlar kahvemi koyucam yorumlardan sonra yorum yapıcam bende. kalıyor sonra fallarım
redd canım tarot mu yorumlucan sen. ona göre yazayım tarotumu da sana :)

canıım sanki biri hızla sana doğru koşşuyo bekliyosun sende onu dört gözle.biraz uzak kalmışsınız kavuşuyosun ama.gözün var çok yakın zamanda bi kötülüğü olacakta çok küçük bişey takmıcaksın bile.2 kişi ayrı düşmüş arkadaşın galiba.sen birinin yanındasın ama aslında barıştırmakta istiyo gibisin baya kötü bu kişi.çevren temiz ama çok dedikodun var gibi yine.nişanlınla muhtemelen bi konuşman var havalara uçuyosun ya çok seviniceksin sen.inşallah.bi sıkıntın var böyle senin ama geçiyo artık az bişeyciği kalmış bu akdar canımcım

teşekkür ederim canımm
merak ettim şu konuşmaa olur inşallah :)
ben sana iskambil mi açayım kahve falına mı bakayım canım

teşekkür ederim tekrardan

Canım çok sinirli bri çıkmış falında. Erkek bu, biraz kel gibi sanki. O her şeye sinirlendikçe sen geriliyorsun. Bazen çekip gidesin geliyor.
Uzun uzadıya düşündüğün bir konu var. Kafanı çok meşgul ediyor. Önüne bakmak istiyorsun ama sana engel olan şeyler var geçmişinde. Sırtına yük olmuş sıkı sıkı yapışmış sırtına bırakmıyor.
Geçmişteki mutlu olduğun anları düşünerek geçiriyorsun bazen zamanını. Ne güzel günlerdi diye.
Canım bi yolun var yolunda da bir erkek var. Çok temiz çıkmış.
Hayatına gimek isteyen biri var. Çok sinsi biri pek güven verici tipi yok.
İki kişiye karşı tek başına kalacağın bir tartışma ortamı görünüyor canım. seni biraz yoracaklar ama ikisine karşı galip geleceksin.
Çok fazla güveniyorsun sanırım insanlara. Ve bu yüzden çok üzülüyorsun. Hanenin içini de sıkıntı kaplamış. Çok daralmış gördüm seni canım. Umut ışığı yakınında aslında ama pek önemsemiyorsun o ışığı. Karanlığa bırakıyorsun daha çok kendini.

evet iç sıkıntısından ölücem bu günlerde.Eski erkek arkadaşım buraya gelicekmiş yeni öğrendim internette gördüm.daha kötü oldum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…