teşekkür ederim canım tarot bekliyordum zaten kahve falı değil :)
tarif ettiğin gibi biriyim ama saçlarımı toplamıyorum :)
selam tarot kartın "kılıç şövalyesi"
yorumu:fırtınalı bir havada atını dört nala koşturan kılıç şövalyesi, sağ elindeki kılıcı göğe doğru kaldırmaktadır.zamanla yarışır bir hal içerisindedir
merhaba... benim sadece tek sorum var bu aralar işle ilgili kafamı kurcalayan. bir sınava gireceğim acaba bana başarı görünüyor mu ? müsaitsen bakarsan çok çok mutlu olurum :)
işteyim canım tarot kartlarım evde eve gidine unutmazsam bakarım
çok çok sevinirim... ya bu aralar işte bir fal manyaklığı başladı baktırdığımdan da değil de pek aklımdaki sorulara cevap arama diyelim :)
jadocum tarot çekte yorumlayim canım.
selam tarot kartın "kılıç şövalyesi"
yorumu:fırtınalı bir havada atını dört nala koşturan kılıç şövalyesi, sağ elindeki kılıcı göğe doğru kaldırmaktadır.zamanla yarışır bir hal içerisindedir
teşekkür ederim canım
rica ederim sende kahve falıma bakarmısın
canım ruhsal yönden seni pek iyi görmedim. Saplantılı bir ilişki gözüküyor. Birşeylerin bitmesini istemiyorsun. Sımsıkı sarılmışmışsin. Geçmişte güzel bir birliktelik veriyor kartlar. Geleceğe dönük planlarınız ters dönmüş. Gelecek göremiyorsunuz. Sevdiğinden de emin değil gibisin. Bi geri çekilme dinlenme dönemi gözüküyor.maddi yönden bir şans elinize geçmiş fakat değerlendirememişsinz. Gelecekte ayrılık gözüküyor canım. Belki üçüncü bir kişi neden olabilir. Bunların hepsi bir ihtimal. Olasılıkları gösteriyor canım. Yorumunu bekliyorumşeytan düz
kılıç yedilisi düz
para dörtlüsü düz
kupa kraliçesi ters
aşıklar düz
değnek üçlüsü ters
para ası ters
kılıç dörtllüsü düz
kupa prensi ters
kılıç üçlüsü düz
canım ruhsal yönden seni pek iyi görmedim. Saplantılı bir ilişki gözüküyor. Birşeylerin bitmesini istemiyorsun. Sımsıkı sarılmışmışsin. Geçmişte güzel bir birliktelik veriyor kartlar. Geleceğe dönük planlarınız ters dönmüş. Gelecek göremiyorsunuz. Sevdiğinden de emin değil gibisin. Bi geri çekilme dinlenme dönemi gözüküyor.maddi yönden bir şans elinize geçmiş fakat değerlendirememişsinz. Gelecekte ayrılık gözüküyor canım. Belki üçüncü bir kişi neden olabilir. Bunların hepsi bir ihtimal. Olasılıkları gösteriyor canım. Yorumunu bekliyorum
Eki Görüntüle 765015 Eki Görüntüle 765016 Eki Görüntüle 765019 Eki Görüntüle 765020 Eki Görüntüle 765021 Eki Görüntüle 765024 Eki Görüntüle 765025
falıma bakanın falına bakarımmmm :)
Geçen bakamadım canım kusura bakma , en son yüklediğine baktım :))
Senin ilişkini yolu basbaya açık güzel bir ilişki, geleceği de güzel bunun.Evleneceğini biliyorum fakat bilmesemde senin ilişkin baya baya yoluna girmiş ilerliyor derdim. Sıkıntın felan yok bu fincanda zaten odağın ilişkiyle ilgili olaylar olmuş o durumlarla ilgileniyorsun. Bu arada karşındaki adamda ilişkiyi sen gibi önemsiyor değer veriyor. Tıknaz bir kadından paket gelebilir. Tabak çok karışık :)) ona da ilerde şekil alacak olaylar diyelim hazırlık aşamasındalar :))
merhaba... benim sadece tek sorum var bu aralar işle ilgili kafamı kurcalayan. bir sınava gireceğim acaba bana başarı görünüyor mu ? müsaitsen bakarsan çok çok mutlu olurum :)
bakarım canım koy resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?