Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
teşekkür ederim canım tarot bekliyordum zaten kahve falı değil :)
tarif ettiğin gibi biriyim ama saçlarımı toplamıyorum :)

selam tarot kartın "kılıç şövalyesi"
yorumu:fırtınalı bir havada atını dört nala koşturan kılıç şövalyesi, sağ elindeki kılıcı göğe doğru kaldırmaktadır.zamanla yarışır bir hal içerisindedir

merhaba... benim sadece tek sorum var bu aralar işle ilgili kafamı kurcalayan. bir sınava gireceğim acaba bana başarı görünüyor mu ? müsaitsen bakarsan çok çok mutlu olurum :)

işteyim canım tarot kartlarım evde eve gidine unutmazsam bakarım

merhaba... benim sadece tek sorum var bu aralar işle ilgili kafamı kurcalayan. bir sınava gireceğim acaba bana başarı görünüyor mu ? müsaitsen bakarsan çok çok mutlu olurum :)

çok çok sevinirim... ya bu aralar işte bir fal manyaklığı başladı baktırdığımdan da değil de pek aklımdaki sorulara cevap arama diyelim :)

evet canım ara ara bende de oluyor sanırım boşluktan oluyor sen kahve falı bakabiliyormusun

teşekkür ederim canım

kizlar banada bakarmisiniz.ama ben fal bakmiyorum.yani size bakamam.fal bakmayi bilmiyorum cunku.

Son düzenleme:
canım ruhsal yönden seni pek iyi görmedim. Saplantılı bir ilişki gözüküyor. Birşeylerin bitmesini istemiyorsun. Sımsıkı sarılmışmışsin. Geçmişte güzel bir birliktelik veriyor kartlar. Geleceğe dönük planlarınız ters dönmüş. Gelecek göremiyorsunuz. Sevdiğinden de emin değil gibisin. Bi geri çekilme dinlenme dönemi gözüküyor.maddi yönden bir şans elinize geçmiş fakat değerlendirememişsinz. Gelecekte ayrılık gözüküyor canım. Belki üçüncü bir kişi neden olabilir. Bunların hepsi bir ihtimal. Olasılıkları gösteriyor canım. Yorumunu bekliyorum

kız anlamlarına bende baktım bu kadar karamsar değildi
evlencem ben böyle kötü şeyler söyleme :)
maddi manevi sıkıntılarım var ama sevgisinden şüphem yok çok şükür
iç sıkıntılarım fena halde var.

Geçen bakamadım canım kusura bakma , en son yüklediğine baktım :))
Senin ilişkini yolu basbaya açık güzel bir ilişki, geleceği de güzel bunun.Evleneceğini biliyorum fakat bilmesemde senin ilişkin baya baya yoluna girmiş ilerliyor derdim. Sıkıntın felan yok bu fincanda zaten odağın ilişkiyle ilgili olaylar olmuş o durumlarla ilgileniyorsun. Bu arada karşındaki adamda ilişkiyi sen gibi önemsiyor değer veriyor. Tıknaz bir kadından paket gelebilir. Tabak çok karışık :)) ona da ilerde şekil alacak olaylar diyelim hazırlık aşamasındalar :))

teşekkür ederim canım :)
evet son zamanlar tek uğraşım, düşüncem düğün, ev, eşya.....

tarot kartın: tılsım dokuzlusu
kartın yorumu: iyi giyimli bir kadın asma bahçesinde elinde ehlileştirilmiş kuşu tutmakta.elindeki kuş iyi kontrol edilebilen düşünceleri simgelemekte. geri planda ev görülmekte. yalnız, ama sahip oldukları ile güven içinde olduğunu göstermekte. bir şey hedeflediniz ve o yöne kararlılıkla devam edeceksiniz. gelecekte şansınız açık. daha çok iç dünyanızdaki güzelliklerin farkına varmalısınız. siz kendiyle barışık ve kontrolü kendi elinizde tutan bir kişisiniz, elde ettiğiniz şansla beraber başarıya ulaşacaksınız. ne istediğinizi iyi bilmelisiniz

tarot kartın :imparatoriçe
imparoteriçe kartı yeni düşüncelerle yeni bir yaşamı simgeler.toprak ana olan imparatoriçe bir bahçede oturmalta.önünde olgunlaşmış buğday tarlası uzanmaktadır. venüsün simgesi işlenmiş şiltin üzerinde oturmaktadır. ayrıca imparatoriçe, aşk tanrıçası evrensel bereketin sembolü venüs tür. geçmiş ile gelecek arasındaki veren boyutunu temsil ederek, yaradılış ve zamanı sembolize eder. doğanın yaşamı yenileyici sonsuz gücünü sşmgeler. bu kart canlılığın, verimliliğin, gelişmenin, ve yeniden doğuşun kartıdır.

yorumu:bu kart güçlü enerjilerin ortaya çıkacağı bir dönemi simgeler.bu dönem içerisinde güzellikleri takdir edecek ve yaratma arzusu ile dolu olacaksınız. artık, enerjinizi hayattan zevk aldığınız olaylara verme zamanıdır. değişen şartlara ayak uydurulması gerektiğini ve rutin düzenden kurtaracak yeni gelişmeleri haber verir. iş alanında yeni pozisyonların ve iyi kariyerinde habercisi olabilir. düşünce bakımından zenginleşeceksiniz. verimli olduğunuz kadar yeniliklere ve değişimlere hazırsınız. aynı zamanda kaderi ve aşkı temsil ettiği için zafer ve başarı anlamına da gelir

bakarım canım koy resimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…