:) bende de var tarot çalışıp öğrenmek zor geldi kitaptan okuyorum yrumları
jado sen kartları çekersin. Ben yorumlayım canım. Bana e iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuym.
jado sen kartları çekersin. Ben yorumlayım canım. Bana e iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuym.
Herkese merhaba arkadaşlar;
Hem sohbet hem fal hem eğlence bir arada olsun istedim. Eski topiğimdeki arkadaşlar hep dağılmış sanırım, yenilerden de kimse uğramadı sıkıldım falsızlıktan :)
Burada karşılıklı fal bakmak ve baktırmak istiyorum. 1 ay kadar süreyle burada olacağım ve falıma bakanların falına bakacağım.
İsterseniz kahve falı
İsterseniz melek destesinden bir kart
İsterseniz bir soruyla tarot yorumu (tarotta iyi değilim kartı seçip kitabından okuyarak yazabiliyorum henüz)
İsterseniz iskambil falı (kendinizin ve partnerinizin ten rengini yazmanız yeterli ---sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer şeklinde---)
Fallarda iddialı değilim fakat bir çok kişiden olumlu yorumlar aldım. Haydi başlayalım fallaşmaya
Günaydın canım. Gece telimin şarjım bitti. Yorum yapamadım kusura bakma .tamam canım kartlarımı çektim ben sana açarken sen de bana yorumlarsın kartlarımı
kupa ikilisi düz
kupa üçlüsü ters
değnek ikilisi ters
kupa onlusu düz
para kralı düz
dünya düz
adalet ters
kupa beşlisi düz
para prensi ters
asılan ters
yani kahve falında bir çok şekil çıkıyor daha uzun yrum yapılabiliyor. ama hepsinin doğruluğu tartışılır. atıyoruz sonuçta :)
banada baksanaaa:)
banada fal bakarmisin rica etsem...
arkadaşlar kart falı işi nasıl oluyor yeniyimde bende baktırmak isyiorum
Günaydın canım. Gece telimin şarjım bitti. Yorum yapamadım kusura bakma .
Yorum yapayım hemen. Bu seferki kartların daha güzel çıkmış.
Güzel bir ilişkin olduğu gözüküyor. Karşılıklı güzel duygular içindesiniz .Evlilik yolu gözüküyor sana . 2 kart güzel bir evlilik olacagını gösteriyor. Aile bağlarınız güçlenecek. Yakın zamanda tartışma yaşanmış. Senin aleyhine bir durum var sanırım. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorsun. Gelecekte yine ufak engellerin çıkacağını gösteriyor.
tabiki canim zaten bence fallar suan kafamizdan gecenleri yani dusuncelerimizi yansitiyo en azindan bana oyle geliyo :)))))
neyse falini yorumlayayim kahve fincanimi da eklerim birazdan :)))
bu aralar kafan cok yogun aklinda evliligini cok dusunuyorsun galiba ve bu evlilikle ilgili bi Haber gelecek Sana ummadigin bi anda ama bu guzel bi Haber... Nisanliydin degil mi nisanlin seni cok seviyor ve Sana cok sagdik fakat bu aralar parayla ilgili bi konuda kendisini cok yargiliyor olabilir ya bi para kaybetmis bu yuzden ya da maddi durumu biraz kötü olabilir o yuzden.... Kisa bi zaman once kiskancliktan dolayi bi kavga cikmis olabilir ama gelecekte Sana mutluluk huzur ve sans kartlari cikmis... Son kartlarinda ise dikkatli olman gerekiyo dusmanlarin yuzunden kendini yorgun ve bitkin hissedebilirsin fakat sen bu dusmanlarin hepsini uzaklastirabileceksin hayatindan... Benden bu Kadar canm :)
bende yorumlarinizi bekliyorum
wow harika :) evet kafam çok yoğun ve sıkıntılıyım. nişanlımın maddi yönden çok sıkıntısı var o da doğru. şans da gelir umarım bekleyelim :)
falına birazdan bakarım canım baktığımda bana yine açarsın demi çingene kartı çok sevdim bunu :)
heeey banada bakıcaktıııııııııın lütfeeeen:))
bende yorumlarinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 765995
Eki Görüntüle 765994
Eki Görüntüle 765993
Eki Görüntüle 765992
Eki Görüntüle 765996
Eki Görüntüle 765997
baktim cnm bi on sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?