Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
jado sen kartları çekersin. Ben yorumlayım canım. Bana e iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuym.

jado sen kartları çekersin. Ben yorumlayım canım. Bana e iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuym.

tamam canım kartlarımı çektim ben sana açarken sen de bana yorumlarsın kartlarımı

kupa ikilisi düz
kupa üçlüsü ters
değnek ikilisi ters
kupa onlusu düz
para kralı düz
dünya düz
adalet ters
kupa beşlisi düz
para prensi ters
asılan ters

ailenle aranda bir mesafe var canım. kırgınlık yaşamışsın sanırım ailenle.
canım ikiniz de yerinizde sayıyorsunuz aşk olayını beceremiyorsunuz valla. birbirinizden ayrısınız ama tekrar yakın olmak için can atıyorsunuz. ikinizin kartlarında da yakınlaşma çıktı. erkekte daha yoğun bu istek. seninle görüşmek isticek zaten bu çocuk. görüşmede de tekrar sana yakın olmak istediğini söylicek.

banada fal bakarmisin rica etsem...

Günaydın canım. Gece telimin şarjım bitti. Yorum yapamadım kusura bakma .
Yorum yapayım hemen. Bu seferki kartların daha güzel çıkmış.
Güzel bir ilişkin olduğu gözüküyor. Karşılıklı güzel duygular içindesiniz .Evlilik yolu gözüküyor sana . 2 kart güzel bir evlilik olacagını gösteriyor. Aile bağlarınız güçlenecek. Yakın zamanda tartışma yaşanmış. Senin aleyhine bir durum var sanırım. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorsun. Gelecekte yine ufak engellerin çıkacağını gösteriyor.

Son düzenleme:
yani kahve falında bir çok şekil çıkıyor daha uzun yrum yapılabiliyor. ama hepsinin doğruluğu tartışılır. atıyoruz sonuçta :)

tabiki canim zaten bence fallar suan kafamizdan gecenleri yani dusuncelerimizi yansitiyo en azindan bana oyle geliyo :)))))

neyse falini yorumlayayim kahve fincanimi da eklerim birazdan :)))

bu aralar kafan cok yogun aklinda evliligini cok dusunuyorsun galiba ve bu evlilikle ilgili bi Haber gelecek Sana ummadigin bi anda ama bu guzel bi Haber... Nisanliydin degil mi nisanlin seni cok seviyor ve Sana cok sagdik fakat bu aralar parayla ilgili bi konuda kendisini cok yargiliyor olabilir ya bi para kaybetmis bu yuzden ya da maddi durumu biraz kötü olabilir o yuzden.... Kisa bi zaman once kiskancliktan dolayi bi kavga cikmis olabilir ama gelecekte Sana mutluluk huzur ve sans kartlari cikmis... Son kartlarinda ise dikkatli olman gerekiyo dusmanlarin yuzunden kendini yorgun ve bitkin hissedebilirsin fakat sen bu dusmanlarin hepsini uzaklastirabileceksin hayatindan... Benden bu Kadar canm :)

banada baksanaaa:)

bakalim tutturabilecekmiyim senin kartlarini actim canm

aklindan gecenlerle baslayalim :)

kendini bu aralar kotu hissediyorsun yalan bi Haber almissin galiba ya da bi evlilik olmus cevrende sen bundan dolayi kiskanclik yasamissin icinde ve kendini cok kotu hissetmissin... Bi devlet adami cikti polis ya da memur ya da devletle ilgili bi iste calisiyo bu adamla mutlu bi ask cikti ileriye dónúk ve cok mutlu edebilir seni gecmiste bi Haber almissin seni cekemeyen birisinden ve bu Haber yuzunden ilerde mutsuz olabilirsin ve sevdigin adami kaybedebilirsin birde özlem karti cikti birisini özlúyorsun yasli bi Adam bu evinden birisi Sana cok bagli ailenden birisi olabilir... Kartlarda bu Kadar cikti canim kahveme sende yorum yapabilirsen sevinirim

teşekkür ederim canım, Allahtan yatmışım beklemeden

wow harika :) evet kafam çok yoğun ve sıkıntılıyım. nişanlımın maddi yönden çok sıkıntısı var o da doğru. şans da gelir umarım bekleyelim :)
falına birazdan bakarım canım baktığımda bana yine açarsın demi çingene kartı çok sevdim bunu :)

Son düzenleme:
bende yorumlarinizi bekliyorum

Canım için çok sıkılmış nasıl çökmüş dibine telvesi. Canım iki tane ayrı ayrı yerde çift çıkmışsın. Yani biriyle beraber çıkmışsın. Bi tanesinde elinde tuttuğun ve bırakmak istemediğğin bir şey var. Bu kişiyle olan şeyler belki de hislerin. Diğerinde ise sıkı sıkı sarılmaya çalışıyorsun o da sana karşılık veriyor. Ama ikinizde de umutsuzluk var.
Seni derinden etkilemiş iki olay var. Zamanla ikisini de aşacaksın. Umursamamayı öğreneceksin.
Canım hane içine akbaba girmiş. Senin veya ailenin açığını bekleyen aç insanlar. Çok büyük çıkmış bu kişi gerçekten çok büyük düşmanınız. Büyük pişmanlıklara sebep olabilir.
İki tane de güzel olayınz var hane içinde.
Senin üzüntün tabakta da çıkmış canım boynunu büken bi durum.
Bir de tavus kuşun çıkmış üzüntülerin ardından güzel günler seni bekliyor yeter ki doğru tarafa bakmayı bil.
Bu kadar görebildim canım fincanı kapatırken sallamamışsın galiba tek tarafta kalmış tüm şekiller diğer taraflar boş kalmış.

acarim canm ama suan disardayim eve geldigim zaman acarim yine....

bu arada supper yorumun icin tesekkurler galiba bu icimde sarildigim umut bu yeni cocuga karsi karsilik veriyo o da ama bi adim gelmiyo galiba ben biraz kararsiz oldugumdan olabilir bu umuda sarildigim dogru... Digerleride dogru cikmis canm harika yorumun icin cok saol

görmemişim bebeğim sağolda bu hiç tutmadı.isimle falan bakamıyo musun hani nasıl açıyosun falı bilmiyorum ama:)
kahveni yorumliyim.
canım sen bi basamak çıkıyosun sanki bu iş okul tarzı bişey.ama orda kısa boylu biri sana engel olucak.engel olmaya çalışıyo zaten başarıcakta.burda 2 kişi görüyorum çekemiyolar hiç seni.bildiğin kuyunu kazıyolar.sen biraz böyle herkese inanan biri misin.öyle gözüküyo hiç içinde kötülük fesatlık yok yani bu başına dert açıyo aslında biliyosunda yine aynı devam eidyosun.2 yol görüyorum sana.biri çok temiz ama bulamıcaksın gibi.aslında o yola gitsen herşey düzelicekmiş gibi.biraz sıkıntılısın bu aralar için kararmış herşeyi çok takan biri misin sen?ı yada i harfli biri var çevrende.sana bi haberi var çok kısa sürede iyi mi kötü mü çok çözemedim ama seninle lgili bir haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…