canım ya soru sorsam açsan öyle oluyor mu ki?
falıma bakarsan bakarım tabi ki
baktim cnm bi on sayfada
maalesef canm kartlarla genel yorum yapiliyo aksama tekrar acarim suan evde degilim.... Belki biraz bilgi verirsen daha kolay yorumlayabilirim
yorumun icin de cok saol evet maalesef insanlara kolay inaniyorum bunun hata oldugunu bile bile devam ediyorum yine de... Okul konusuda dogru ama engel Kim olabilir aceba onu cozemedim yorumun super umarim bu dogru yolu da bulabilirim yakinda :)) cok tesekkurler :)
canım ya soru sorsam açsan öyle oluyor mu ki?
canım bana çingene falı bakar misin.
Jadocum ikinci acilim :)) bu gidisle bende ilerleticem galiba bu Isi :))))
yine sevdigin Adam ve para kendini bu yónden kötü hissediyo... Evlilik konusunda yakinda mutlu bi Haber alacaksin hatta almista olabilirsin.... Bi kadin cikti bu kez senin mutsuz olmani isteyen birisi bu galiba yalan bi Haber ya da bi kavga ciksin istiyo bu konuda dikkat etmen lazim onun disinda pek fazla bisey cikmadi
teşekkür ederim canım, baktıkça ilerlersin zaten :)
bi de tuttuğunu gördükçe hevesleniyor insan :)
iyi haberlere çok ihtiyacım var yoksa bunallımdan kimse çıkaramıycak beni :)
Sabah Ki kartlarin guzel cikti canm sakinles biraz bu dónemin stressli gectigini cok kez duymustum meditasyon filan yap iyi gelir belki biraz rahatlarsib
sakinlik ve ben birbirine çok uzak :) ne zaman düğün oldu bitti o zaman biter stresim. ona da daha 1 yıl var.
herkes benim kadar stresli geçirmiyor arkadaşlarım var bu yaz evlenecek onlar benim kadar stresli değiller. benim yapımla ilgili çok sinirli ve stresliyim acayip plancıyım. ondan kaynaklanıyor. engelleyemiyorum :)
Eki Görüntüle 766429 Eki Görüntüle 766430 Eki Görüntüle 766432 Eki Görüntüle 766433 Eki Görüntüle 766436 Eki Görüntüle 766437
falıma bakanın istediği bir fala bakılır :)
ohhhoo cnm koskoca bir yil sen simdiden bu Kadar stress yaparsan butun yil Allah korusun sagligina zarar :))) arada bi kendine zaman ayir sakinlesmeyi dene....bende eskiden oyleydim cok sinir stress Hersey biran ónce netlige kavussun istiyordum ama Hayat bana sabretmeyi de ögretti sakinlesmeyi de :)))) artik kendimi frenleyebiliyorum Boyle daha guzelmis Hayat :))
öyle daha güzel olacağının farkındayım ama yapamıyorum :)
bu benim benliğime işlemiş değiştiremiyorum :)
:)))) hayirlisi olsun can hakkinda umarim Hersey istedigin gibi gelisir :)))
sağol canım :) fal ister misin :)
geçmişte üstünü kapadığın bir konu hakkında içinde biraz sıkıntı kalmış, at o sıkıntını da çünkü doğru şeyi yapmış ferahlamışsın.
canım sen ya çevresi çok kalabalık birisin ya da etrafında işlerine karışan çok insan var, bu insanlar senin biriyle arana girmeye çalışıyor bir kısmı destekliyor bir kısmı karşı ama sen o kişiye gidiyorsun, iri yapılı biri o da arkasında birini bırakmış senin için bir bayan ya onu seviyor ya da eski sevgilisi.Arkada bıraktığı kişi başını ağrıtmayacak ama olan olmuş biten bitmiş deyip gidiyor.
çok dileğin var birçoğu gerçekleşecek güzel dilekler.
yakın zamanda tüm ev halkını ilgilendirecek bir haber alacaksınız.
mutlu bir aile yaşamın olacak canım huzurlu güzel bir ortamın olacak, bunda senin çabalarında etkili olacak.
canım ailenle ilgili aldığınız haber pek iyi olmayabilir.
bunları gördüm canım.:)
zamanin varsa genel bisey bakabilirsin canim :)
tamam :)
sıkıldım boş boş oturmaktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?