Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
canım ya soru sorsam açsan öyle oluyor mu ki?

maalesef canm kartlarla genel yorum yapiliyo aksama tekrar acarim suan evde degilim.... Belki biraz bilgi verirsen daha kolay yorumlayabilirim

yorumun icin de cok saol evet maalesef insanlara kolay inaniyorum bunun hata oldugunu bile bile devam ediyorum yine de... Okul konusuda dogru ama engel Kim olabilir aceba onu cozemedim yorumun super umarim bu dogru yolu da bulabilirim yakinda :)) cok tesekkurler :)

özelden bilgi veriyorum tatlım

canım ya soru sorsam açsan öyle oluyor mu ki?

tekrar actim canm senin icin bakalim bu kez olacak mi ben cok profesyonel degilim yorumlamada bi kac kez baktim sadece neyse deneyelim :

kendini yorgun ve bitkin hissediyorsun nedeni özlem ve ask cikti özledigin birisi var ve bu kisiden yöne kendini cok sanssiz hissediyorsun bilmiyorum ama yine evlilikle ilgili bi Haber bekliyosun ve bu konu üzerinde cok düsünüyorsun sürekli... Bi düsmanin ya da seni cekemeyen birisinden kurtulmussun bu Sana mutluluk vermis gelecekte ise bi hediye alacaksin ve bunun sonucunda bi tartisma cikacak kendini yine mutsuz hissedeceksin bi Haber bekliyorsun bu Haber bayramda gelebilir

canım bana çingene falı bakar misin.

yaziyorum canm bakalim biraz tutturabilmismiyim :)))

galiba bu aralar evlilik ve ask konularini cok düsünüyorsun ilk kartlar bunlar cikti... Gecmis zamanda sevdigin Adam ayni anda düsmanin olarak cikmis anlamadim ya da o Sana bi kötúlúk yapmis ve bu yúzden kendi kendini yargilayip duruyo... Önümüzdeki günlerde ise bisey kaybesebilirsin bunun sonucu kendini cok üzgün hissedeceksin ve Sana bi yolculuk cikti canim bu yolculuga cikarsan Eger sonucunda mutlu olacaksin yine ve kendini daha iyi hissedeceksin

Jadocum ikinci acilim :)) bu gidisle bende ilerleticem galiba bu Isi :))))

yine sevdigin Adam ve para kendini bu yónden kötü hissediyo... Evlilik konusunda yakinda mutlu bi Haber alacaksin hatta almista olabilirsin.... Bi kadin cikti bu kez senin mutsuz olmani isteyen birisi bu galiba yalan bi Haber ya da bi kavga ciksin istiyo bu konuda dikkat etmen lazim onun disinda pek fazla bisey cikmadi

teşekkür ederim canım, baktıkça ilerlersin zaten :)
bi de tuttuğunu gördükçe hevesleniyor insan :)
iyi haberlere çok ihtiyacım var yoksa bunallımdan kimse çıkaramıycak beni :)

teşekkür ederim canım, baktıkça ilerlersin zaten :)
bi de tuttuğunu gördükçe hevesleniyor insan :)
iyi haberlere çok ihtiyacım var yoksa bunallımdan kimse çıkaramıycak beni :)

Sabah Ki kartlarin guzel cikti canm sakinles biraz bu dónemin stressli gectigini cok kez duymustum meditasyon filan yap iyi gelir belki biraz rahatlarsib

Sabah Ki kartlarin guzel cikti canm sakinles biraz bu dónemin stressli gectigini cok kez duymustum meditasyon filan yap iyi gelir belki biraz rahatlarsib

sakinlik ve ben birbirine çok uzak :) ne zaman düğün oldu bitti o zaman biter stresim. ona da daha 1 yıl var.
herkes benim kadar stresli geçirmiyor arkadaşlarım var bu yaz evlenecek onlar benim kadar stresli değiller. benim yapımla ilgili çok sinirli ve stresliyim acayip plancıyım. ondan kaynaklanıyor. engelleyemiyorum :)

ohhhoo cnm koskoca bir yil sen simdiden bu Kadar stress yaparsan butun yil Allah korusun sagligina zarar :))) arada bi kendine zaman ayir sakinlesmeyi dene.... bende eskiden oyleydim cok sinir stress Hersey biran ónce netlige kavussun istiyordum ama Hayat bana sabretmeyi de ögretti sakinlesmeyi de :)))) artik kendimi frenleyebiliyorum Boyle daha guzelmis Hayat :))

geçmişte üstünü kapadığın bir konu hakkında içinde biraz sıkıntı kalmış, at o sıkıntını da çünkü doğru şeyi yapmış ferahlamışsın.

canım sen ya çevresi çok kalabalık birisin ya da etrafında işlerine karışan çok insan var, bu insanlar senin biriyle arana girmeye çalışıyor bir kısmı destekliyor bir kısmı karşı ama sen o kişiye gidiyorsun, iri yapılı biri o da arkasında birini bırakmış senin için bir bayan ya onu seviyor ya da eski sevgilisi.Arkada bıraktığı kişi başını ağrıtmayacak ama olan olmuş biten bitmiş deyip gidiyor.

çok dileğin var birçoğu gerçekleşecek güzel dilekler.

yakın zamanda tüm ev halkını ilgilendirecek bir haber alacaksınız.

mutlu bir aile yaşamın olacak canım huzurlu güzel bir ortamın olacak, bunda senin çabalarında etkili olacak.

canım ailenle ilgili aldığınız haber pek iyi olmayabilir.

bunları gördüm canım.:)

öyle daha güzel olacağının farkındayım ama yapamıyorum :)
bu benim benliğime işlemiş değiştiremiyorum :)

teşekkür ederim canım ağzına sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…