oyle yeteneklerim yok malesef ya.ama yinede bakmazmisin rica etsem..
tarot kartın: tılsım dokuzlusu
kartın yorumu: iyi giyimli bir kadın asma bahçesinde elinde ehlileştirilmiş kuşu tutmakta.elindeki kuş iyi kontrol edilebilen düşünceleri simgelemekte. geri planda ev görülmekte. yalnız, ama sahip oldukları ile güven içinde olduğunu göstermekte. bir şey hedeflediniz ve o yöne kararlılıkla devam edeceksiniz. gelecekte şansınız açık. daha çok iç dünyanızdaki güzelliklerin farkına varmalısınız. siz kendiyle barışık ve kontrolü kendi elinizde tutan bir kişisiniz, elde ettiğiniz şansla beraber başarıya ulaşacaksınız. ne istediğinizi iyi bilmelisiniz
jado bana iskambil açar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum. Senin de kahve falına bakarım . :)
Banada iskambil acarmisin cnm ben esmer o kumral :)
Malaseef ben karşılığında sana fal bakamıcam ama rica etsem benimde meleklerime bakarmısın
Ikimizinde ismi N harfiyle başlıyor 5 harfli
Ben: 01.07.1995 ( 1 temmuz 1995)
O: 08.08.1986 ( 8 ağustos 1986)
Ben beyaz tenli orta boylu,o esmer uzun boy
Genel yorum yaparsan sevinirimÖnceden çok teşekkürler, ellerine yüreğine sağlık canım ALLAH 1000 kere razı olsun
kızlar fallarınızı açarım birazdan, ben de falımı koyucam baktıklarımdan bekliyorum yorumlarını
menekşem senden de çingene falı :)
tesekkurler canm fal icin ama bu cocukla ilgili bisey cikmadimi yine :))) düsüncesi filan :)))) bi adim atacakmi artik ya da adim atmak istiyormu Ki...:)
neyse senin falini yorumlayayim :)
sevdigini özlemissin :) dusuncelerin onunla evliliginde yine ama kendini yargiliyosun galiba biraz ikilemdemisin mutlu olabilecekmisin diye bunlar senin aklinda dolasanlar... Yakinda bi yerden para haberi gelecek Sana canim... Düsmanlarin seni cekemeyen insanlar var yine cok kiskaniliyorsun onlar tarafindan ve bayramda bi Haber alacaksin... Kiskancligina da dikkat etmen lazim yoksa huzurunu ve askini kaybedebilirsin cikmis kartlarda dikkat :)))
canım iskambil sorulara cevap vermiyor tene göre açılım yapıyorum elimde kalan kartlara göre yorum yapabiliyorum sadece. soru sorarak tarot çekebilirim istersen
senin yorumlar da tutuyor valla :) maaşlarımızı 6sında yatırcaklarmış o mu ki hehe
kıskançlıktan bi gün başıma bişey gelicek ama ne zaman bilmiyorum :)
teşekkür ederim canımmmm
Eki Görüntüle 767298 Eki Görüntüle 767297 Eki Görüntüle 767299 Eki Görüntüle 767300 Eki Görüntüle 767301 Eki Görüntüle 767302
neyse haliiimm çıksın falimmm :) haydi kızlar fallaşmaya
olabilir o zaman tarotla denesene canm zamanin varsa :)))
benim yorumlara bende sasirmaya basladim senle bag olusturduk heralde artik hissedebiliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?