Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
canım çevrendeki bir kişi, hoşlandığın biri olabilir veya senden hoşlanan biri olabilir. kargaşa yaratmayı seven bir tip. kendine güveni yok bu yüzden aşırı kıskanç davranıyor.
genel hayatın için, bir durum kritiği yapman gerekiyor. başarmak istediklerini başarabilmen için tedbirler almalısın. sonuçları sana zor gibi gelse de başarı ihtimalin var yeterince çaba gösterirsen
melek destesinden de kart çekeyim sana
bir adım at diyor kartın
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapılan açacak.
Atman gereken o adım, sana ufacık bir damla gibi görünebilir ama o, evrene yüreğinin yolunda ilerlemekte olduğunun mesajını verecektir. Belki o adımı atmak sana zor geliyor, ya da anlamsız. Yine de bunu yap.
Bil ki o adımı attığında, bütün kapılar ardı ardına açılacak. Bil ki meleklerin sana adım adım yol gösteriyorlar.
Eğer atman gereken adımın ne olduğunu bilmiyorsan şu anda hayalini düşün, yüreğine odaklan. Gözünde hayalini, onun ışığım canlandır. Ye meleklerin sana o adımı fısıldayacaklar. Aklına gelen bir düşünce, birinin söylediği bir cümle, içine doğan bir his ya da görüntü, meleklerin mesajıdır. Buna güven.
Doğru yolda olduğunu bil ve o adımı güvenle at.

Evet cok zor bi adim kac haftadir ugrasiyorum bi adim icin ama atamadim gitti bazen anlamsiz geliyo ne gerek var diyorum bazen o adimi atmak icin heyecandan ölüyorum meleklerimden yardim isteyeyim en iyisi ben bu konuda :))) hayatim icin bi genelleme yapicam zaten haftaya basliyorum pilanlarimla bu ara kendimi cok saldim :))) ellerine saglik canm

çok teşekkür ediyorum çok sağolun :)

jado bana iskambil açar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum. Senin de kahve falına bakarım . :)

Malaseef ben karşılığında sana fal bakamıcam ama rica etsem benimde meleklerime bakarmısın

Ikimizinde ismi N harfiyle başlıyor 5 harfli

Ben: 01.07.1995 ( 1 temmuz 1995)

O: 08.08.1986 ( 8 ağustos 1986)

Ben beyaz tenli orta boylu,o esmer uzun boy

Genel yorum yaparsan sevinirim Önceden çok teşekkürler, ellerine yüreğine sağlık canım ALLAH 1000 kere razı olsun

Son düzenleme:
Ay şu an konuya bir göz atdımda herkes birbirine karşılıklı bakıyor, bende sizin falınıza bakmayı çok isterdim fakat maleseef bakamıyorum çok rica ediyorum kusuruma bakmayın. Çok teşekkür ederim Kendimi borçlu hissediyorum artık İNŞALLAH ALLAH ne muradınız varsa gönlünüze göre verir

kızlar fallarınızı açarım birazdan, ben de falımı koyucam baktıklarımdan bekliyorum yorumlarını
menekşem senden de çingene falı :)

jado bana iskambil açar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum. Senin de kahve falına bakarım . :)

aile ile sıkıntısı var bu çocuğun ciddi anlamda hem de. beden kartlarınız yanyana çıktı canım. erkekten yana bir teklif var. sen de görüşmek istiyorsun ama öncelikli olarak sorunlara odaklısın. sorunlar hallolmalı sonra ne konuşulacaksa konuşulsun diyorsun
fincanımı birazdan koyarım canım daha yeni içiyorum

Banada iskambil acarmisin cnm ben esmer o kumral :)

size de aileden kaynaklı bir mesafe olacağı çıktı canım. hanginizin ailesi bilemiyorum.
canım sanırım sorun çıkaran aile seninki. açılımda da çkıktı aile kartı, senin yanında ççıktı. birbirinizden çok bağımsız yerlerde çıktı kartlarınız canım. senin içinde büyüttüğün bir sıkıntın var bu sıkıntıdan dolayı yaşamındaki kişilere karşı mesafe koyma gereği hissediyorsun. günlük hayatta da olabilir duygusal anlamda da olabilir. bunları aşman için biraz sabretmelisin zaman ihtiyacın var bunları aşmak için.

normalde karşılıksız fal bakmıyorum canım. kahve falımı koyucam biraz sonra, bilmesen bile bir şeyler yazarsan sevinirim. sonuçta herkes sadece kendine fal baktırmak istiyor. diğer arkadaşlara da haksızlık etmiş olurum.
hangi faldan istediğini pek anlayamadım meleklerime bakar mısın demişsin doğum tarihi vermişsin ten yazmışsın hepsi ayrı fallar için gerekli olan şeyler. genel bir yorum istediğin için melek kartlarından bir tane seçeyim senin için.
gönlünden her ne geçiyorsa bu konuda güç sende diyor kartın...
Gücünü eline al ve gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
“Gücünün kaynağı senin yüreğindeki sonsuz ışık ve sevgi. Onu bul ve içindeki sınırsız gücü hisset. Bu Yaradan’ın sana verdiği, her şeye kadir olan güçtür. Bu gerçek güçtür. Onun yaşamındaki her şeyi dönüştürebileceğini ve dilediğin her şeyi kolayca gerçekleştirebileceğini bil.
Tüm kuşkuyu, endişeyi, korkuyu ve tüm negatif düşüncelerini bana ver. Ben senin yanında ve içindeyim. Yaradan’ın bir parçasının senin içinde ve her yerde olduğu gibi.
Işığının, gücünün farkına var ve onu sevginin, ışığın yolunda kullan.”

kızlar fallarınızı açarım birazdan, ben de falımı koyucam baktıklarımdan bekliyorum yorumlarını
menekşem senden de çingene falı :)

tesekkurler canm fal icin ama bu cocukla ilgili bisey cikmadimi yine :))) düsüncesi filan :)))) bi adim atacakmi artik ya da adim atmak istiyormu Ki...:)
neyse senin falini yorumlayayim :)

sevdigini özlemissin :) dusuncelerin onunla evliliginde yine ama kendini yargiliyosun galiba biraz ikilemdemisin mutlu olabilecekmisin diye bunlar senin aklinda dolasanlar... Yakinda bi yerden para haberi gelecek Sana canim... Düsmanlarin seni cekemeyen insanlar var yine cok kiskaniliyorsun onlar tarafindan ve bayramda bi Haber alacaksin... Kiskancligina da dikkat etmen lazim yoksa huzurunu ve askini kaybedebilirsin cikmis kartlarda dikkat :)))

canım iskambil sorulara cevap vermiyor tene göre açılım yapıyorum elimde kalan kartlara göre yorum yapabiliyorum sadece. soru sorarak tarot çekebilirim istersen
senin yorumlar da tutuyor valla :) maaşlarımızı 6sında yatırcaklarmış o mu ki hehe
kıskançlıktan bi gün başıma bişey gelicek ama ne zaman bilmiyorum :)
teşekkür ederim canımmmm

Son düzenleme:

olabilir o zaman tarotla denesene canm zamanin varsa :)))

benim yorumlara bende sasirmaya basladim senle bag olusturduk heralde artik hissedebiliyorum :)))

şimdi fal bakmayı bilmem baştan söylym ama benzettiklerimi söyleyeyim :) 3kişi var bunlar kafa kafaya vermiş bir şey konuşuyorlar ama sen bundan haberdar oluyorsun ve arkanı da güçlü birine dayamışsın. yakınlarından biri hamile gibi sanki? 6 tane yolun var 3ü kapalı 3 ü açık. kış aylarında yeni bir ilişkiye başlayabilirsin ilişkin varsa işi resmiyete dökebilirsiniz bir adım atılabilir.
rica etsem sen de bana bakar mısın ? şu an kahve içebilseydim koyardım resimleri ama ne falı bakıyordun unuttum içinden geleni bak sen en iyisi :) melek kartı dışında :)

Cok ugrastim ama kahve falini yorumlayabilmem icin daha cok cok calismam lazim :)))) hic bisey goremiyorum maalesef kartlarla daha kolay galiba :)

iskambil olsa hoş olur :) ben buğday tenliyim saçlarım kahve o biraz daha beyaz saçları benden daha koyu,koyu kahve falan

olabilir o zaman tarotla denesene canm zamanin varsa :)))

benim yorumlara bende sasirmaya basladim senle bag olusturduk heralde artik hissedebiliyorum :)))

bu kişinin burcu koç yay veya aslan burçlarından biri mi?
canım kişiliği hakkında bir kart çıktı. diyor ki, kavgacı ve uyumsuz bir karakteri var. kendine güveni yok bu yüzden çok aşırı kıskanç. kıskançlığı yüzünden de karmaşa çıkarmayı seven bir yapıya sahip.
senin için de elindeki seçenekleri iyi değerlendir ve ona göre kararını ver diyor. mutsuzluklar yaşayablirsin ama sonunda mutluluk seninle olacak diyor

ben de farklı bir tat alıyorum seninnle fallaşmaktan :) başka bildiğin fal var mı canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…