Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

onun burcunu bilmiyorum ama yine exim mi cikti yoksa ya onun burcu yay :))) ve cokta kiskancti kendisi bu cocuk olabilir demek Ki bisey olmamasinda bi hayir varmis :)))

baska bildigim fal yok maalesef bi ara tarota bende merak sarmistim ama sonra icinden cikamadim :)) biraktim kahveye cok ugrasiyorum ama yok olmuyo :))

teşekkür ederim canım emek harcaman bile yeter :) hamile biri var yakınımdan. 3 yolum da var :) ilişkim resmi zaten nişanlıyım :)

iskambil olsa hoş olur :) ben buğday tenliyim saçlarım kahve o biraz daha beyaz saçları benden daha koyu,koyu kahve falan

bakıyorum canım hemencecik

karşılıklı sevgi çıktı kartlarınızda.
açılımda da çok kart kalmadı canım hatta kendi ten kartlarınızdan hariç sadece sevgi kartı kaldı. gayet mutlu ve hoş bir birlikteliğe sahipsiniz veya sahip olacaksınız. kalp kartlarınız bir arada aşk yoğunluğunu gösterir bu. o sana, sen ona yürekten bağlısınız.
çok kart kalmadığı için çok yorum da yapamadım bi de tarot çekeyim ilişkinize.
canım iki tane kart çektim hoşuma gitmedi ikisinin yorumları da istersen yazayım yok can sıkmayalım ne de olsa fal umursmıyorum dersen yazmayım

ehh ben bu kadar tutturabiliyorum işte :) o zaman aralıkta ikiniz önemli bir karar vereceksiniz dym ev gibi falan toparlym böle

yok yok yaz sen :) zaten bendeki ufak bir hoşlantı belki o bile değil aslında ben böyle şeyler yapmazdım küçük hoşlantılara ama sorasım geldi niyeyse :) başka ilişki görüyorsan da söyle :)

Son düzenleme:

bilmiyorum artık hangisi çıktı :)

tarota bende hakim değilim kart çekip kitaptan yazıyorum
kahve baka baka gelişiyor canım eskiden ben de hiç bakamıyordum. etrafımda fal bakanların yanında durup neyi neye benzettiklerini anlamaya çalışarak öğrendim ve her gece kahve içip birinin adına kapatıp yorumluyodum kendimce öyle gelişti

yok yok yaz sen :) zaten bendeki ufak bir hoşlantı belki o bile değil aslında ben böyle şeyler yapmazdım küçük hoşlantılara ama sorasım geldi niyeyse :) başka ilişki görüyorsan da söyle :)

yok canım başka ilişki görmedim de bu çocuk pek iyi değil öyle diyor kartlar. ikisini de yazayım
ilk çektiğim kartta sadakatsizlik çıktı. aldatılma söz konusu olabilir ve ayrılık gelebilir sonucunda diyordu.
ikincisi ise, güvenilmez bir kişiliğe sahip entrikacı bir yapısı var diyor. sıradan biri gibi görünüyor ama sözünü pek tutmayan biri diyor. senin için de riskleri iyi hesapla ve ona göre davran ki üzülme diyor

yaa banada bakarmısınnnn :))) dıer fallarda ne gerekıo bılmıorm ama ıskambıl falını yazmıssın ben yazayım hemen :)

ben beyaz tenlıyım yesıl goz kumral saclarm var.. sevgılımın ıse oda beyz tenlı, koyu kestane sacları ve gozlerı kahverengı smdıden tskrlerr sabırsızlıkla beklıorm cvbınızı :))))

yüksek bir ihtimal öyle :) zaten olma ihtimali yok ilişki falan ben neye taktıysam artık :) çok sağol kahve içersem koyarım ben de bakarım yine tutmasa da :)

kahve falımı yükledim canım bakarsan bakarım hemen :) ya da başka bir fal biliyorsan ondan da olur

yay erkeklerı kıskanc oldugu kdr da capkın ve aldtmaya megılıler aldatmasalarda fırsat bulamamıslardırr ama gozlerıyle yerler kızları o derece yanı yay bır erkegıne sakn bulasma

kahve falımı yükledim canım bakarsan bakarım hemen :) ya da başka bir fal biliyorsan ondan da olur

aa karsılıklımı olması gerekıo ben hıc fal bakmayı bılmıorm ve hıc hayatımda baktıramadım yanı cevremde bakn hıc yok hayatım boyunca belkı sadece ıkı kere baktırabldım dusunun yanı ama karsılıklı olması gerekıosa saglık olsun yınede tskr ederım :)

alıntıladığın yazıda yazıyor ki falıma bakanın falına bakıyorum sadece diye kırmızı harflerle :)
at bir iki bişey bakayım ben de sana :)

fal bakmayı bılmedıgım ıcn yanlıs bıse solersem mazur gor lutfen :))))

ıcınde cok buyuk bır sıkıntı var taa derınlerınde.. ama bunu asacaksın onun acık.. o sıkıntıların arasında bır erkek var ve aydınlıga dogru donmus yuruyor fakat senın kafanı karıstıracak.. gelecegınle ılgılı bır kac planın olacak ve sen hangısı yapman gerektıgını dusuneceksın. ve bu erkekte sana eslık edecek gıdecegn yolda fakat dıkat etmen lazım her yol acık deıl en hayırlısı secmelısın :))) ama genel olarak falın acık yanı guzel bı fal engellerı asacaksın :)) sıra sende

teşekkür ederim yorumun için :)

ben beyaz tenlıyım yesıl goz kumral saclarm var.. sevgılımın ıse oda beyz tenlı, koyu kestane sacları ve gozlerı kahverengı smdıden tskrlerr sabırsızlıkla beklıorm cvbınızı :))))
ben de iskambilini açayım...

brbirinzden ayrı yerlerdemisiniz şu an? özlem kartı çıkmış aranızda, sevginiz de çok yoğun birbirinize karşı.
açılımın merkezinde yine özlem kartı çıktı. baya hasret çekiyorsunuz sannırım. kalp kartlarınız br arada çıkmış. sevgilin seni daha bi fazla seviyor ve daha çok özlüyor. senin için sakladığı güzel bir şey var. bir teklifte bulunacak sana. sen sevgilini çok seviyorsun ama her zaman aklında ne olur ne olmaz endişesi var sanki. tamamıyle kendini adayamıyorsun sevgiline. o sana göre daha fedakar sevgisini sunma konusunda

kusura bakmayın ohaaa demek ıstıorm ancak bu kdr cıkabılırdı yanıııı ınanamıorm yaa supersın cok tskr ederımmmm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…