Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
akşam isteyenlerin tarot falına bakabilirim. fal bakmayı bilenlerde benim falıma bakarsa sevinirim bakmazsanız da önemli değil

yay erkeklerı kıskanc oldugu kdr da capkın ve aldtmaya megılıler aldatmasalarda fırsat bulamamıslardırr ama gozlerıyle yerler kızları o derece yanı yay bır erkegıne sakn bulasma

exim yaydi canm aldatma olayinda bisey diyemiycem gormedim yakalamadim haaa bende kor asiktim cok guvendim aldatilmista olabilirim bilemiyorum bundan sonra zaten yay burcuna bulasmam insallah egolari da bi yüksek oluyo anlatamam herseyi kendisi bilir karsisindaki insani cok dinlemez ve cokta inat oluyolar.. AMA romantik yanlari da coktu yani bana cok guzel bi ask yasatti cok fedakardi da :))

Ah tamam koy bilmesem bile birşeyler tahmin etmeye çalışıcam Bende melek destesinden kart isticektim çok teşekkür ederim.Ben faldan pek anlamam ilk kez baktırdığım için fakat içinde söylediğin şeylerin bana melekler tarafından söylenmiş olsada içinde söylenilenler gerçekten bana ait.Benim gerçekten korkularım endişelerim vardı.Çok iyi tutturmuşsun çok sağ ol ))

Canım fincanındaki telveler senin iç dünyanın sıkıntılı olduğunu gösteriyor fakat kısa bir süre sonra ferahlığa aydınlığa kavuşacaksın.Şu an kendini odaklanmış olduğun birşey herneyse iyi sonuçlar şanslı dönüşler alacaksın.Birde hayatında bulunan bir kimsenin kalbini kazanmak için gayret göstermen gerektiğini gösteriyor.Tabağında ki telvelerse birilerinden beklediğin ve sana gelecek bir haber olduğunu gösteriyor

Son düzenleme:

canım yüreğinde çok fazla şey biriktirmişsn. Bazı şeyleri atmışsn. Ama hala içinde tutuyorsn. Karşılıklı kuşların var. Güzel haberler alacaksn. Esmer bir erkek Uzaklardan inliyor. Sana bir paket gibi birşey veriyor. kutlama gibi birşey var. Saçları kısa bir kadın uzaklara doğru özlemle bakıyor. Açık yolların var. Tabakta da iki büyük balık var ve uzaktan birbirlerine bakıyorlar. Birbirlernden uzak kalmışlar.

teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
jadaloz merhaba sana özel mesaj atmıştım falıma bakarmısın diye benim ten rengim beyaz saç kahverengi göz rengim kahverengi sevgiliminki saç kumral beyaz tenli gözyeşil sen hangi fala bakmak istersen ona bak canım aslında kahve falıma da bakmanı isterdim ama şimdi fotoları atamıyorum kablo yok yanımda akşam eve gidince sana tarot bakarım o zaman bakarsan kahve falımı da atarım teş. ederim canım

Herkese merhaba arkadaşlar;

Fallarda iddialı değilim fakat bir çok kişiden olumlu yorumlar aldım. Haydi başlayalım fallaşmaya [/QUOTE
]

teşekkür ederim canım

canım merhaba. uzun züredir ihmal ettiğin biri var senden haber bekliyor bu kişi. bir de yıldızların çok senin. okuyor musun çalışıyor msuun bilmiyorum ama çok başarılı olacağını görüyorum. şansın açık senin maşallah diyelm :) yalnız etrafında kötülüğünü isteyen insanlar var. herkese çok çabuk güvenmezsen senin iyiliğin için daha iyi olur. fincanın bir çok yernde sürekli yıldızlar çıkmış. başarılı bir iş hayatın olucak senin. belki de çalıştığın iş yerinden bir terfi olabilir. ( zam da olabilir bu ) bnim gördüklerm bunlar canım.

çingene tarotu için hangi bilgiler gerekli. bna da bakarsan sevinirim :)

jadocum merhaba ben gelddiiimmm :)

senin yakın bir zamanda planladığın bir seyehat mi var bilmiyorum ama burda yolun çıkmış. yalnz bu seyehat sonucu hem iyi hem de kötü olarak görünüyor. umarım hakkında hayırlısı olur. senin için önemli olan bir kaç haber var sanırım onları alıcaksın yakın zamanda. en azından bunlar sana büyük moral olucak. sanırım biraz gergin günler geçmiş ama bugünlerde herşey tersine dönemye başlıyor çok şükür. elini neye atsan olumlu olucak bir zamandasın. iyi değerlendir bunu. hazır böyle verimli bir zamandayken düşündüğün işleri ertelemeden bugünlerde uygulaman senin hayrına canm. insanları etkileme gücünde bu aralar çok yüksek. üzerinde olumlu enerjiler var bunları dogru kullanmak tamamen sana kalmış canım.

her zaman ki gbi iskambil bakarsan çok sevinirim canım. ben beyaz tenli o da kumral :)

o nasıl oluyor canım :) benimde moralim çok bozuk aslında bakabiliyorsan sende benim falıma bakarsan sevinirim

rapisa yorumluyorum simdi falini canm bakalim tutturabilmismiyim :)

sevdigin adamdan Sana bi Haber gelmis galiba ve bu Haber sonucu kendimi kotu hissediyorsun guvenin sarsilmis ve cok uzgunsun ama yakin zamanda mutlu olacagin bi hediye alacaksin bu hediye sonucu yeniden mutlu olacaksin ve evlilik umudun olacak... Biraz kiskancsin galiba ask ve kiskanclik kartlari yanyana cikmis ve ozlem duydugun ya da Sana ozlem duyan birisi var

bu Kadar canm

cok guzel yorum canm saol :) cingene tarotu icin aslinda bilgiye gerek yok cikan kartlari yorumluyorum ama bilmek istedigin sey hakkinda biraz bilgi verirsen daha kolay yorum yapabilirim :)

doğru canım evet bu yüzden moralim çok bozuk umarım bir an önce toparlarım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…