akşam isteyenlerin tarot falına bakabilirim. fal bakmayı bilenlerde benim falıma bakarsa sevinirim bakmazsanız da önemli değil
ilk benimkine bak o zaman canm hayatima ciddi anlamda birisi ne zaman girecek evlilik gozukuyo mu bana da ilerde birgun :))) merak ettim :)
yay erkeklerı kıskanc oldugu kdr da capkın ve aldtmaya megılıler aldatmasalarda fırsat bulamamıslardırr ama gozlerıyle yerler kızları o derece yanı yay bır erkegıne sakn bulasma
işteyim eve gdince bakarım canım
tamam cnm :) bende Sana cingene tarotu acayim :)
normalde karşılıksız fal bakmıyorum canım. kahve falımı koyucam biraz sonra, bilmesen bile bir şeyler yazarsan sevinirim. sonuçta herkes sadece kendine fal baktırmak istiyor. diğer arkadaşlara da haksızlık etmiş olurum.
hangi faldan istediğini pek anlayamadım meleklerime bakar mısın demişsin doğum tarihi vermişsin ten yazmışsın hepsi ayrı fallar için gerekli olan şeyler. genel bir yorum istediğin için melek kartlarından bir tane seçeyim senin için.
gönlünden her ne geçiyorsa bu konuda güç sende diyor kartın...
Gücünü eline al ve gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Gücünün kaynağı senin yüreğindeki sonsuz ışık ve sevgi. Onu bul ve içindeki sınırsız gücü hisset. Bu Yaradanın sana verdiği, her şeye kadir olan güçtür. Bu gerçek güçtür. Onun yaşamındaki her şeyi dönüştürebileceğini ve dilediğin her şeyi kolayca gerçekleştirebileceğini bil.
Tüm kuşkuyu, endişeyi, korkuyu ve tüm negatif düşüncelerini bana ver. Ben senin yanında ve içindeyim. Yaradanın bir parçasının senin içinde ve her yerde olduğu gibi.
Işığının, gücünün farkına var ve onu sevginin, ışığın yolunda kullan.
o nasıl oluyor canım :) benimde moralim çok bozuk aslında bakabiliyorsan sende benim falıma bakarsan sevinirim
Eki Görüntüle 767298 Eki Görüntüle 767297 Eki Görüntüle 767299 Eki Görüntüle 767300 Eki Görüntüle 767301 Eki Görüntüle 767302
neyse haliiimm çıksın falimmm :) haydi kızlar fallaşmaya
Canım fincanındaki telveler senin iç dünyanın sıkıntılı olduğunu gösteriyor fakat kısa bir süre sonra ferahlığa aydınlığa kavuşacaksın.Şu an kendini odaklanmış olduğun birşey herneyse iyi sonuçlar şanslı dönüşler alacaksın.Birde hayatında bulunan bir kimsenin kalbini kazanmak için gayret göstermen gerektiğini gösteriyor.Tabağında ki telvelerse birilerinden beklediğin ve sana gelecek bir haber olduğunu gösteriyor
Herkese merhaba arkadaşlar;
Fallarda iddialı değilim fakat bir çok kişiden olumlu yorumlar aldım. Haydi başlayalım fallaşmaya[/QUOTE
]
canım yüreğinde çok fazla şey biriktirmişsn. Bazı şeyleri atmışsn. Ama hala içinde tutuyorsn. Karşılıklı kuşların var. Güzel haberler alacaksn. Esmer bir erkek Uzaklardan inliyor. Sana bir paket gibi birşey veriyor. kutlama gibi birşey var. Saçları kısa bir kadın uzaklara doğru özlemle bakıyor. Açık yolların var. Tabakta da iki büyük balık var ve uzaktan birbirlerine bakıyorlar. Birbirlernden uzak kalmışlar.
bende yorumlarinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 765995
Eki Görüntüle 765994
Eki Görüntüle 765993
Eki Görüntüle 765992
Eki Görüntüle 765996
Eki Görüntüle 765997
Eki Görüntüle 767298 Eki Görüntüle 767297 Eki Görüntüle 767299 Eki Görüntüle 767300 Eki Görüntüle 767301 Eki Görüntüle 767302
neyse haliiimm çıksın falimmm :) haydi kızlar fallaşmaya
o nasıl oluyor canım :) benimde moralim çok bozuk aslında bakabiliyorsan sende benim falıma bakarsan sevinirim
canım merhaba. uzun züredir ihmal ettiğin biri var senden haber bekliyor bu kişi. bir de yıldızların çok senin. okuyor musun çalışıyor msuun bilmiyorum ama çok başarılı olacağını görüyorum. şansın açık senin maşallah diyelm :) yalnız etrafında kötülüğünü isteyen insanlar var. herkese çok çabuk güvenmezsen senin iyiliğin için daha iyi olur. fincanın bir çok yernde sürekli yıldızlar çıkmış. başarılı bir iş hayatın olucak senin. belki de çalıştığın iş yerinden bir terfi olabilir. ( zam da olabilir bu ) bnim gördüklerm bunlar canım.
çingene tarotu için hangi bilgiler gerekli. bna da bakarsan sevinirim :)
rapisa yorumluyorum simdi falini canm bakalim tutturabilmismiyim :)
sevdigin adamdan Sana bi Haber gelmis galiba ve bu Haber sonucu kendimi kotu hissediyorsun guvenin sarsilmis ve cok uzgunsun ama yakin zamanda mutlu olacagin bi hediye alacaksin bu hediye sonucu yeniden mutlu olacaksin ve evlilik umudun olacak... Biraz kiskancsin galiba ask ve kiskanclik kartlari yanyana cikmis ve ozlem duydugun ya da Sana ozlem duyan birisi var
bu Kadar canm
doğru canım evet bu yüzden moralim çok bozuk umarım bir an önce toparlarımteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?