Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
2 ay önce ayrıldım ondan ama bir türlü çıkmıyor aklımdan benden tamamen vazgeçtiğini biliyorum ama 2 ay sonra onunla aynı şehire aynı sınıfa döneceğim ne olur bana bir şeyler söyleyin neler bekliyor beni 2.5 senenin arkasından üzülmemek elde değil onu özlüyorum... Gerçekten şimdiden sağ olun... Falıma bakabilecek biri var mı ?

canım bana çingene falı bakar misin

canım kusura bakma ancak müsait olabildim..

iki güç arasında sıkışıp kalmışsın sen canım. senin için önemli olan iki şey arasında.
bir erkek yüzünden bir tartışma mı yaşadınız?
sana olan sevgisine karşı bir şüphecilik mi söz konusu desem. ama öyle bir durum yok sevgilin sana deli gibi aşık. tüm arzusu seni mutlu etmek. belki bazı olayları yanlış yorumluyor olabilirsin canım. yaşadığın (ız) olaylar senin biraz ilişkide kendini geri çekmene sebep olmuş. ama zamanla atlatacaksın bu durumu. çok uzun bir zamana ihtiyacın yok. bir süre kalbini dinlemen yeterli sonrasında güzel şeyler snei bekliyor

inşallah dediğin gibi olur canım artık şu gerginliği stresi üzerimden atmaya çok ihtiyacım var. seyahat düşünüyorum evet bu hafta sonuna inşallah :) teşekkür ederim canım inşallah çıkar söylediklerin

senin falına gelelim :)
canım sizin yüzyüze bir görüşmeni görünüyor ve bu görüşmede aranızda yakınlaşma olacak.
ileriye dönük planlar yapacaksınız. aile kartları çıkmış erkek tarafında. ilişkiniz ne durumda bilmiyorum söylediysen de unutmuş olabilirim, geleceğe yönelik ailelerin de işin içine karışacağı bir durum görünüyor. evlilik kartı da çıktı canım. bunların hepsi erkeğin düşünceleri seninle paylaştı mı bilmiyorum ama paylaşacak yakında tutarsa falım :) sen pek güvenmiyorsun sanırım ilişkinin geleceği için emin olamadığın şeyler var gibi. ama sevgisine güvenmeni söylüyor falın.

iki güç arasındaki kısmı bilmiyorumda diğerleri doğru canım teşekkür ederim

jado bana iskambil açar misin. Sıkıldım ya. Ben ve o kumral. Ben daha koyuym.

sana esmer bir erkekle görüşme var canım
kartlarınız birbirinden ayrı yerlede çıktı canım. erkeğin ailesiyle ilgili sıkıntısı var. tek düşündüğü bu şu sıralar. senindde kendi içinde yaşadığın sorunların var. zamana ihtiyacınız olduğu çıkmış canım erkekten yana yakınlaşma isteği var bu zamanın sonnunda, senden yana da evlilik kartı çıkmış. zamanla tekrar bir araya gelebilirsiniz

ben ondan hoşlanıyorum ama daha beyefendi gelip içinde bir duygu varsa onu bile söylemedi gerçekten o da bnm hissettiklerimi hissediyor mu hissetmiyor mu diye paronayak oldm kaldm :)

canım falını nasıl atlamışım. Resmen şok oldum. Evet doğru söylüyorsun. O benim aşkımdı. Hiç hak etmediğim şeyler yaşattı. Hem de düşmanım oldu. Bir insana hem aşk hem nefret beslenebilr mi. Bunu yaşattı bana. Falda Kim kendi kendini yargılıyor o kısmı anlamadım canım. Falın için çok teşekkür ederim. Akşam ki falı merakla bekliyorum. :)

ben ondan hoşlanıyorum ama daha beyefendi gelip içinde bir duygu varsa onu bile söylemedi gerçekten o da bnm hissettiklerimi hissediyor mu hissetmiyor mu diye paronayak oldm kaldm :)

:) kartlara göre hissediyor ama gerçeğini bilemiyorum :)
inşallah söyler kısa zamanda sen de rahatlarsın ve çoookk mutlu olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…