- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
cok guzel yorum canm saol :) cingene tarotu icin aslinda bilgiye gerek yok cikan kartlari yorumluyorum ama bilmek istedigin sey hakkinda biraz bilgi verirsen daha kolay yorum yapabilirim :)
cok guzel yorum canm saol :) cingene tarotu icin aslinda bilgiye gerek yok cikan kartlari yorumluyorum ama bilmek istedigin sey hakkinda biraz bilgi verirsen daha kolay yorum yapabilirim :)
canm posta kutun dolu bir bk istersen :)
teşekkür ederim canım
canım bana çingene falı bakar misinjadocum merhaba ben gelddiiimmm :)
senin yakın bir zamanda planladığın bir seyehat mi var bilmiyorum ama burda yolun çıkmış. yalnz bu seyehat sonucu hem iyi hem de kötü olarak görünüyor. umarım hakkında hayırlısı olur. senin için önemli olan bir kaç haber var sanırım onları alıcaksın yakın zamanda. en azından bunlar sana büyük moral olucak. sanırım biraz gergin günler geçmiş ama bugünlerde herşey tersine dönemye başlıyor çok şükür. elini neye atsan olumlu olucak bir zamandasın. iyi değerlendir bunu. hazır böyle verimli bir zamandayken düşündüğün işleri ertelemeden bugünlerde uygulaman senin hayrına canm. insanları etkileme gücünde bu aralar çok yüksek. üzerinde olumlu enerjiler var bunları dogru kullanmak tamamen sana kalmış canım.
her zaman ki gbi iskambil bakarsan çok sevinirim canım. ben beyaz tenli o da kumral :)
bosalttim canm :))
canım bana çingene falı bakar misin
canım bana çingene falı bakar misin
jadaloz merhaba sana özel mesaj atmıştım falıma bakarmısın diye benim ten rengim beyaz saç kahverengi göz rengim kahverengi sevgiliminki saç kumral beyaz tenli gözyeşil sen hangi fala bakmak istersen ona bak canım aslında kahve falıma da bakmanı isterdim ama şimdi fotoları atamıyorum kablo yok yanımda akşam eve gidince sana tarot bakarım o zaman bakarsan kahve falımı da atarım teş. ederim canım
jadocum merhaba ben gelddiiimmm :)
senin yakın bir zamanda planladığın bir seyehat mi var bilmiyorum ama burda yolun çıkmış. yalnz bu seyehat sonucu hem iyi hem de kötü olarak görünüyor. umarım hakkında hayırlısı olur. senin için önemli olan bir kaç haber var sanırım onları alıcaksın yakın zamanda. en azından bunlar sana büyük moral olucak. sanırım biraz gergin günler geçmiş ama bugünlerde herşey tersine dönemye başlıyor çok şükür. elini neye atsan olumlu olucak bir zamandasın. iyi değerlendir bunu. hazır böyle verimli bir zamandayken düşündüğün işleri ertelemeden bugünlerde uygulaman senin hayrına canm. insanları etkileme gücünde bu aralar çok yüksek. üzerinde olumlu enerjiler var bunları dogru kullanmak tamamen sana kalmış canım.
her zaman ki gbi iskambil bakarsan çok sevinirim canım. ben beyaz tenli o da kumral :)
canım kusura bakma ancak müsait olabildim..
iki güç arasında sıkışıp kalmışsın sen canım. senin için önemli olan iki şey arasında.
bir erkek yüzünden bir tartışma mı yaşadınız?
sana olan sevgisine karşı bir şüphecilik mi söz konusu desem. ama öyle bir durum yok sevgilin sana deli gibi aşık. tüm arzusu seni mutlu etmek. belki bazı olayları yanlış yorumluyor olabilirsin canım. yaşadığın (ız) olaylar senin biraz ilişkide kendini geri çekmene sebep olmuş. ama zamanla atlatacaksın bu durumu. çok uzun bir zamana ihtiyacın yok. bir süre kalbini dinlemen yeterli sonrasında güzel şeyler snei bekliyor
aksama bakarim cnm gecen defa bakmistim ama yorum yapmadin tutturabildim mi diyeaksam yine acarim
jado bana iskambil açar misin. Sıkıldım ya. Ben ve o kumral. Ben daha koyuym.
jado bana iskambil açar misin. Sıkıldım ya. Ben ve o kumral. Ben daha koyuym.
inşallah dediğin gibi olur canım artık şu gerginliği stresi üzerimden atmaya çok ihtiyacım var. seyahat düşünüyorum evet bu hafta sonuna inşallah :) teşekkür ederim canım inşallah çıkar söylediklerin
senin falına gelelim :)
canım sizin yüzyüze bir görüşmeni görünüyor ve bu görüşmede aranızda yakınlaşma olacak.
ileriye dönük planlar yapacaksınız. aile kartları çıkmış erkek tarafında. ilişkiniz ne durumda bilmiyorum söylediysen de unutmuş olabilirim, geleceğe yönelik ailelerin de işin içine karışacağı bir durum görünüyor. evlilik kartı da çıktı canım. bunların hepsi erkeğin düşünceleri seninle paylaştı mı bilmiyorum ama paylaşacak yakında tutarsa falım :) sen pek güvenmiyorsun sanırım ilişkinin geleceği için emin olamadığın şeyler var gibi. ama sevgisine güvenmeni söylüyor falın.
yaziyorum canm bakalim biraz tutturabilmismiyim :)))
galiba bu aralar evlilik ve ask konularini cok düsünüyorsun ilk kartlar bunlar cikti... Gecmis zamanda sevdigin Adam ayni anda düsmanin olarak cikmis anlamadim ya da o Sana bi kötúlúk yapmis ve bu yúzden kendi kendini yargilayip duruyo... Önümüzdeki günlerde ise bisey kaybesebilirsin bunun sonucu kendini cok üzgün hissedeceksin ve Sana bi yolculuk cikti canim bu yolculuga cikarsan Eger sonucunda mutlu olacaksin yine ve kendini daha iyi hissedeceksin
ben ondan hoşlanıyorum ama daha beyefendi gelip içinde bir duygu varsa onu bile söylemedigerçekten o da bnm hissettiklerimi hissediyor mu hissetmiyor mu diye paronayak oldm kaldm :)
:) kartlara göre hissediyor ama gerçeğini bilemiyorum :)
inşallah söyler kısa zamanda sen de rahatlarsın ve çoookk mutlu olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?