Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım çok teşekkür ederim.:)

tarotta olur kahve falıda canım. Sen nasıl istersen . :)

canın hangisinden istiyorsa ondan bak canım tarotu da yazayım kahve falımı da yüklicem şimdi. hangisini istersen onu yorumla :)

adalet ters
para ası düz
para yedilisi ters
para kralı düz
mahkeme düz
aşıklar ters
kule ters
kılıç ası düz
kılıç onlusu düz
para sekizlisi düz

canım maddiyatla ilgili bir sorununuz var. Senin için adaletsiz bir durum olmuş. Senin hazırlıklı olduğun bir yıkım gözüküyor.büyük bir yıkım olmuş. Ve senin bu konuyla ilgili bir karar vermen gerekiyor. Bundan dolayı sevgi anlamında yanlış kişiyle birlikte olduğunu düşünüyor olabilirsin. Aşıklar kartı ilişki de sorun olduğunu gösteriyor. Aranızda bir anlaşmazlık varsa bu durum nişanlın lehine olmuş. Nişanlının işle ilgili bir sıkıntısı var galiba. Çok çabaladığı gözüküyor. Bu konuda bir başarı elde edecek gibi . :)

Son düzenleme:
kızlar lütfen artık birisi bana bi cvp versin.kahve falında şaha kalkmış at(üzerinde bir erkek)bir de bu atı kuyruğundan tutmuş bir insan ne anlama geliyor?lütfen birisi yardımcı olabilir mi?

teşekkür ederim canım
artık iş sıkıntısını maddi sıkntıyı çözse var ya başka bişi istemicem Allahtan..

kızlar lütfen artık birisi bana bi cvp versin.kahve falında şaha kalkmış at(üzerinde bir erkek)bir de bu atı kuyruğundan tutmuş bir insan ne anlama geliyor?lütfen birisi yardımcı olabilir mi?

senin istediğin bir erkek var senin dileğin bu kişi, ama başka birine gitmek istiyor sen de bırakmıyorsun snein kısmetin benim nereye diye tutuyorsun :)
ben böyle yorumladım.

senin istediğin bir erkek var senin dileğin bu kişi, ama başka birine gitmek istiyor sen de bırakmıyorsun snein kısmetin benim nereye diye tutuyorsun :)
ben böyle yorumladım.

yorumun için sağol canım tutan ben miydim bilmiyorum pek bana benzemiyordu.:44:bir de o bahsettiğin kişi başka biri için gitmedi. :)çok merci tekrar

yorumun için sağol canım tutan ben miydim bilmiyorum pek bana benzemiyordu.:44:bir de o bahsettiğin kişi başka biri için gitmedi. :)çok merci tekrar

o kadarını bilemiyorum falın kendini görerek daha iyi yorum yapılır. senin yazdığına göre erkek kız diyince ben, seninle bir erkeğe gör yorumladım :)

tarot kartlarını yorumlamaya çalıştım pek iyi bişe çıkmadı

başkalarına yardım etmeyi seven hem maddi hem manevi elindekini paylaşmayı seven birisin ama bu seni maddi sıkıntı içine sokuyor.etrafında seni zora sokan insanlara meydan okuyan bir yapın var kendine güveniyorsun akıllı bir kızsın ama kendini korumaya çalışırken başkalarını hakkında olumsuz fikirlerin oluyor onların senin kötülüğünü istediği için olur olmaz şeyler söylüyorsun tehlikeli olduklarınıdüşünüyorsun bu yüzden kendini korunman gerektiğini düşünüyorsun.hayatını dengeli, kontollü,bilinçli yaşayan birisin. seni tamamlayacak bazı değişiklikler yaşayacaksın evlilik olabilir mi diye düşündüm yada bu şekilde hayatını etkileyen senitamamlayan başka bir gelişme yaşayacaksın işle ilgili de olabilir. bu değişim sende hayal kırıklığı yaşatacak.hayatındaki olumsuzluklar seni daha kötüsü olamaz düşüncesine itiyor.ailevi sorunların var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…