sana esmer bir erkekle görüşme var canım
kartlarınız birbirinden ayrı yerlede çıktı canım. erkeğin ailesiyle ilgili sıkıntısı var. tek düşündüğü bu şu sıralar. senindde kendi içinde yaşadığın sorunların var. zamana ihtiyacınız olduğu çıkmış canım erkekten yana yakınlaşma isteği var bu zamanın sonnunda, senden yana da evlilik kartı çıkmış. zamanla tekrar bir araya gelebilirsiniz
canım çok teşekkür ederim.:)
rica ederim canım tarot kartlarımı yazayım mı :) yoksa kahve mi bakarsın
tarotta olur kahve falıda canım. Sen nasıl istersen . :)
canım maddiyatla ilgili bir sorununuz var. Senin için adaletsiz bir durum olmuş. Senin hazırlıklı olduğun bir yıkım gözüküyor.büyük bir yıkım olmuş. Ve senin bu konuyla ilgili bir karar vermen gerekiyor. Bundan dolayı sevgi anlamında yanlış kişiyle birlikte olduğunu düşünüyor olabilirsin. Aşıklar kartı ilişki de sorun olduğunu gösteriyor. Aranızda bir anlaşmazlık varsa bu durum nişanlın lehine olmuş. Nişanlının işle ilgili bir sıkıntısı var galiba. Çok çabaladığı gözüküyor. Bu konuda bir başarı elde edecek gibi . :)canın hangisinden istiyorsa ondan bak canım tarotu da yazayım kahve falımı da yüklicem şimdi. hangisini istersen onu yorumla :)
adalet ters
para ası düz
para yedilisi ters
para kralı düz
mahkeme düz
aşıklar ters
kule ters
kılıç ası düz
kılıç onlusu düz
para sekizlisi düz
Eki Görüntüle 768015 Eki Görüntüle 768016 Eki Görüntüle 768017 Eki Görüntüle 768018 Eki Görüntüle 768019 Eki Görüntüle 768020
falıma bakanın falına bakarımmm
aksama bakarim cnm gecen defa bakmistim ama yorum yapmadin tutturabildim mi diyeaksam yine acarim
canım maddiyatla ilgili bir sorununuz var. Senin için adaletsiz bir durum olmuş. Senin hazırlıklı olduğun bir yıkım gözüküyor.büyük bir yıkım olmuş. Ve senin bu konuyla ilgili bir karar vermen gerekiyor. Bundan dolayı sevgi anlamında yanlış kişiyle birlikte olduğunu düşünüyor olabilirsin. Aşıklar kartı ilişki de sorun olduğunu gösteriyor. Aranızda bir anlaşmazlık varsa bu durum nişanlın lehine olmuş. Nişanlının işle ilgili bir sıkıntısı var galiba. Çok çabaladığı gözüküyor. Bu konuda bir başarı elde edecek gibi . :)
falıma bakanın falına baktım
kızlar lütfen artık birisi bana bi cvp versin.kahve falında şaha kalkmış at(üzerinde bir erkek)bir de bu atı kuyruğundan tutmuş bir insan ne anlama geliyor?lütfen birisi yardımcı olabilir mi?
senin istediğin bir erkek var senin dileğin bu kişi, ama başka birine gitmek istiyor sen de bırakmıyorsun snein kısmetin benim nereye diye tutuyorsun :)
ben böyle yorumladım.
yorumun için sağol canım tutan ben miydim bilmiyorum pek bana benzemiyordu.:44:bir de o bahsettiğin kişi başka biri için gitmedi.:)çok merci tekrar
kız bu nasıl fal
tarot bende de var kartı açıp bende okuyorum
böyle eğlenceli olmuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?