kız bu nasıl fal
tarot bende de var kartı açıp bende okuyorum
böyle eğlenceli olmuyo :)
kız bu nasıl fal
tarot bende de var kartı açıp bende okuyorum
böyle eğlenceli olmuyo :)
canım dün akşam kahve falı eklemiştim bakabilirmisin
canım falına bakarsam bana tarot bakar misin.
aslında tarot yorumlamayı pek bilmiyorum ama kartta yazan yorumları ekliyorum ama yorumlamaya çalışırım
canım tamam. Sen kartları çek ben yorum yaparım. Hangi açılımı yapıyorsun. Ben boğa burcuyum. Belirleyici kartım para kraliçesi . Tarotu merakla bekliyorum.
canım tamam. Sen kartları çek ben yorum yaparım. Hangi açılımı yapıyorsun. Ben boğa burcuyum. Belirleyici kartım para kraliçesi . Tarotu merakla bekliyorum.
canım bazı şeyleri olumsuz düşünüyorsun. Içinde bir sıkıntı varmış ve sıkıntının bir kısmını atmışsın. Kocaman bir kalp görüyorum . Havalanmış uçuyor. Karşısında da küçük bir kalp daha var. Karşılıklı birbirine doğru uçuyorlar. Esmer bir adam var düşünceli gibi. Oturmuş birşeyleri bekliyor. Kalbinin içi aydınlanmış.sıkıntılarını atıyorsun. Bir tane horozun var. Sabah aydinliginda güzel bir haber alacaksın. :) böyle yorumladım canım. Herşey gönlünce olsun.
canım bana çingene falı bakacaktın. Unuttun mu ?
nasıl yorumluyorsun ben 3 hafta falan oldu tarot kartlarını alalı hiç bakan birinigörmedim yanında kitapçığı var oradan okuyorum yorumları mesela 4 kart çektim diyelim ilk kart şuanki durumun 2. kart gitmemen gereken yol 3. kart yapman gereken şey 4. kart sonuç böyle kartların anlamlarına göre yorumlamaya çalışıyorum sen nasıl yapıyorsun bu arada kahve falıma bkarsan sevinirim
kocaman bir kalp ve karşısındaki küçük kalp yani biri çok seviyor diğeri az mı ayrıca esmer adam kim sevgilim beyaz tenli :)
Sevdigin kisi ile aranizda bi tartisma gecmis ve guvenin sarsilmis ona karsi. Bi yolculuk var aklinda birde hediye bu yuzden kendini kotu hissediyorsun aska karsi Özlem duyuyorsun cikmis yakin zamanda evine Mutlu bi Haber alacaksin :)))
cnm Dun cok basim agriyodu uyuya kalmisim oyle simdi aciyorum hemen
Sevdigin kisi ile aranizda bi tartisma gecmis ve guvenin sarsilmis ona karsi. Bi yolculuk var aklinda birde hediye bu yuzden kendini kotu hissediyorsun aska karsi Özlem duyuyorsun cikmis yakin zamanda evine Mutlu bi Haber alacaksin :)))
tarotu kendimce yorumlamaya çalıştım
canım ilişkilerinde olumsuzluklar yaşamışsın bu yüzden olumsuz bakıyorsun hayata bunalmışsın,soğuksun ve hayatında yeni biri olmadığı için kendinde bir sorun mu var diye düşüncelere dalıyorsun anladığım kadarıyla yalnız olduğun için bu tür düşüncelere dalıyorsun.sana kötülük yapanları affetmeyen bir kişiliğin var. bekleyiş içindesin birşeyler kendiliğinden olacaksa olsun diye bekliyorsun ama birşeyler yapman gerekiyor bu bekleyiş senin içiniyi değil.buüne kadarki olan ilişkilerinde kendini hatalı görmüyorsun edindiğin tecrübe, bilgi, maddi kazanımlar hepsi kendin çabalayarak kazanmışsın.kendini koruma ihtiyacı duyuyorsun kendini sanki kapatmışsın.gerçekleştirmek istediğin şeyler için zamana itiyacın var tüm huzursuzluklarına rağmen sabredersen sonunda huzuru bulacaksın.ama cesaretin kırılmış kendine güvenin azalmış bu yüzden zor olacak senin için
sanirim bu benim falimin yorumu cok güzel yorumlamissin suanda Tam bu duygularla bogusuyorum ne kadar positif olmaya cabalasam negatife dogru cekildigimi hissediyorum nedeni belki de yanlizliktir ama birisine de acilmaya korkuyorum guvenim fena sarsildi :))) tesekkurler canm yorumun icin
Eki Görüntüle 768015 Eki Görüntüle 768016 Eki Görüntüle 768017 Eki Görüntüle 768018 Eki Görüntüle 768019 Eki Görüntüle 768020
falıma bakanın falına bakarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?