Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
kız bu nasıl fal
tarot bende de var kartı açıp bende okuyorum
böyle eğlenceli olmuyo :)

tarot kartlarını yorumlamaya çalıştım pek eğlenceli bişe çıkmadı :)

başkalarına yardım etmeyi seven hem maddi hem manevi elindekini paylaşmayı seven birisin ama bu seni maddi sıkıntı içine sokuyor.etrafında seni zora sokan insanlara meydan okuyan bir yapın var kendine güveniyorsun akıllı bir kızsın ama kendini korumaya çalışırken başkalarını hakkında olumsuz fikirlerin oluyor onların senin kötülüğünü istediği için olur olmaz şeyler söylüyorsun tehlikeli olduklarınıdüşünüyorsun bu yüzden kendini korunman gerektiğini düşünüyorsun.hayatını dengeli, kontollü,bilinçli yaşayan birisin. seni tamamlayacak bazı değişiklikler yaşayacaksın evlilik olabilir mi diye düşündüm yada bu şekilde hayatını etkileyen senitamamlayan başka bir gelişme yaşayacaksın işle ilgili de olabilir. bu değişim sende hayal kırıklığı yaşatacak.hayatındaki olumsuzluklar seni daha kötüsü olamaz düşüncesine itiyor.ailevi sorunların var

aslında tarot yorumlamayı pek bilmiyorum ama kartta yazan yorumları ekliyorum ama yorumlamaya çalışırım

canım tamam. Sen kartları çek ben yorum yaparım. Hangi açılımı yapıyorsun. Ben boğa burcuyum. Belirleyici kartım para kraliçesi . Tarotu merakla bekliyorum.

canım şimdi ben işteyim ancak akşam eve gidince yapabilirim sanırım 10-11 gibi bakabilirim ben tarot falına yeni bakmaya başladım 4 kart çekiyorum ona göre yorumlamaya çalışıyorum

canım tamam. Sen kartları çek ben yorum yaparım. Hangi açılımı yapıyorsun. Ben boğa burcuyum. Belirleyici kartım para kraliçesi . Tarotu merakla bekliyorum.

nasıl yorumluyorsun ben 3 hafta falan oldu tarot kartlarını alalı hiç bakan birinigörmedim yanında kitapçığı var oradan okuyorum yorumları mesela 4 kart çektim diyelim ilk kart şuanki durumun 2. kart gitmemen gereken yol 3. kart yapman gereken şey 4. kart sonuç böyle kartların anlamlarına göre yorumlamaya çalışıyorum sen nasıl yapıyorsun bu arada kahve falıma bkarsan sevinirim

canım bazı şeyleri olumsuz düşünüyorsun. Içinde bir sıkıntı varmış ve sıkıntının bir kısmını atmışsın. Kocaman bir kalp görüyorum . Havalanmış uçuyor. Karşısında da küçük bir kalp daha var. Karşılıklı birbirine doğru uçuyorlar. Esmer bir adam var düşünceli gibi. Oturmuş birşeyleri bekliyor. Kalbinin içi aydınlanmış.sıkıntılarını atıyorsun. Bir tane horozun var. Sabah aydinliginda güzel bir haber alacaksın. :) böyle yorumladım canım. Herşey gönlünce olsun.

kocaman bir kalp ve karşısındaki küçük kalp yani biri çok seviyor diğeri az mı ayrıca esmer adam kim sevgilim beyaz tenli :)

Ben 1 senedir uğraşıyorum. Kartları arkadasima verdim. Sadece yorum yapmaya çalışıyorum. Ben kelt haçı yöntemini kullanıyorum. Senin yöntemin de güzelmiş. Hiç denememiştm. Yardımcı olmaya çalışırım fırsat buldukça.

Sevdigin kisi ile aranizda bi tartisma gecmis ve guvenin sarsilmis ona karsi. Bi yolculuk var aklinda birde hediye bu yuzden kendini kotu hissediyorsun aska karsi Özlem duyuyorsun cikmis yakin zamanda evine Mutlu bi Haber alacaksin :)))

kocaman bir kalp ve karşısındaki küçük kalp yani biri çok seviyor diğeri az mı ayrıca esmer adam kim sevgilim beyaz tenli :)

esmer Kim bilmiyorum ki. Baban kardeşin veya arkadaşın da olabilir. Düşünceli biri çıkmış. Biraz bunalmış gibi.

Sevdigin kisi ile aranizda bi tartisma gecmis ve guvenin sarsilmis ona karsi. Bi yolculuk var aklinda birde hediye bu yuzden kendini kotu hissediyorsun aska karsi Özlem duyuyorsun cikmis yakin zamanda evine Mutlu bi Haber alacaksin :)))

. Evet fazlasıyla güvenim sarsıldı. merak ettim ne haberi olacak acaba :) aşka özlem duyduğum da doğru. canım sana zahmet olmazsa sevdiğim çocuk içinde Fal bakar misin.

Son düzenleme:
tarotu kendimce yorumlamaya çalıştım
canım ilişkilerinde olumsuzluklar yaşamışsın bu yüzden olumsuz bakıyorsun hayata bunalmışsın,soğuksun ve hayatında yeni biri olmadığı için kendinde bir sorun mu var diye düşüncelere dalıyorsun anladığım kadarıyla yalnız olduğun için bu tür düşüncelere dalıyorsun.sana kötülük yapanları affetmeyen bir kişiliğin var. bekleyiş içindesin birşeyler kendiliğinden olacaksa olsun diye bekliyorsun ama birşeyler yapman gerekiyor bu bekleyiş senin içiniyi değil.buüne kadarki olan ilişkilerinde kendini hatalı görmüyorsun edindiğin tecrübe, bilgi, maddi kazanımlar hepsi kendin çabalayarak kazanmışsın.kendini koruma ihtiyacı duyuyorsun kendini sanki kapatmışsın.gerçekleştirmek istediğin şeyler için zamana itiyacın var tüm huzursuzluklarına rağmen sabredersen sonunda huzuru bulacaksın.ama cesaretin kırılmış kendine güvenin azalmış bu yüzden zor olacak senin için

cnm Dun cok basim agriyodu uyuya kalmisim oyle simdi aciyorum hemen

sevgilim için fal baktırmak istiyorumda bakabilirmisin canım

sanirim bu benim falimin yorumu cok güzel yorumlamissin suanda Tam bu duygularla bogusuyorum ne kadar positif olmaya cabalasam negatife dogru cekildigimi hissediyorum nedeni belki de yanlizliktir ama birisine de acilmaya korkuyorum guvenim fena sarsildi :))) tesekkurler canm yorumun icin

fal pek güzel çıkmasa da tutmasına sevindim çünkü gerçekten ilk yorumlarım bunlar

canm merhaba. sana dün de söylemiştim bu aralar enerjn yüksek diye resmen bu iki fal birbirini tamamlar gibi olmuş. isteklerine kavuşabilmen için şansın çok yüksek sadece isteklern için adım atmalı ve uğraş vermelisin. gerisi kendiliğinden çorap söküğü gibi gelicek zaten. sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun sanırım ama bu dönemde kızgınlık anında bilerek yada bilmeyerek arkasından konustugun kişilerin bu konuşulanlar kulaklarına gidicek ve bu tutumuna da bozulucaklar canım. sen sen ol ne kadar kızsan da yine de kimseye belli etme, kimseye güvenip bir şey söyleme. çünkü laf taşıyan insanlar var etrafında. böylece kimsenin de kalbi kırılmamış olur. yakın zamanda evleneceğini biliyorum ama at çıkmış ki at murat demektir yine de belirtmeden geçmek istemedm. sevdiğinle de aranda küçük anlaşmazlıklar çıkabilir ama sen alttan almaya çalış canım. yoksa yok yere ikinizde üzülüceksnz. unutma ki evlilik arifesindeki her çift arasında bunlar olur tuzu biberi de sakinliğini koru. kafanda o kdr çok şey var ki kndini sıkışıp kalmış gbi hissediyorsun ama bu günlerin geçmesine çok az kaldı yakında ferah bir noktaya ulaşacaksn az kalmış.etrafındaki insanlar hakkında düşüncelerinin değişmesine sebep olacak şeyler yaşamışsın ve sanırım bunun şaşkınlığını da henz üzernden atamamışsın ama aslına bakarsan iyi olmuş bu kim dost kim düşman görmüş oldun. görebildiklerim bu kadar canım..

müsait bir zamanında iskambil bakarsan çok sevinirim. ben beyaz tenliym o kumral :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…