canm merhaba. sana dün de söylemiştim bu aralar enerjn yüksek diye resmen bu iki fal birbirini tamamlar gibi olmuş. isteklerine kavuşabilmen için şansın çok yüksek sadece isteklern için adım atmalı ve uğraş vermelisin. gerisi kendiliğinden çorap söküğü gibi gelicek zaten. sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun sanırım ama bu dönemde kızgınlık anında bilerek yada bilmeyerek arkasından konustugun kişilerin bu konuşulanlar kulaklarına gidicek ve bu tutumuna da bozulucaklar canım. sen sen ol ne kadar kızsan da yine de kimseye belli etme, kimseye güvenip bir şey söyleme. çünkü laf taşıyan insanlar var etrafında. böylece kimsenin de kalbi kırılmamış olur. yakın zamanda evleneceğini biliyorum ama at çıkmış ki at murat demektir yine de belirtmeden geçmek istemedm. sevdiğinle de aranda küçük anlaşmazlıklar çıkabilir ama sen alttan almaya çalış canım. yoksa yok yere ikinizde üzülüceksnz. unutma ki evlilik arifesindeki her çift arasında bunlar olur tuzu biberi de sakinliğini koru. kafanda o kdr çok şey var ki kndini sıkışıp kalmış gbi hissediyorsun ama bu günlerin geçmesine çok az kaldı yakında ferah bir noktaya ulaşacaksn az kalmış.etrafındaki insanlar hakkında düşüncelerinin değişmesine sebep olacak şeyler yaşamışsın ve sanırım bunun şaşkınlığını da henz üzernden atamamışsın ama aslına bakarsan iyi olmuş bu kim dost kim düşman görmüş oldun. görebildiklerim bu kadar canım..
müsait bir zamanında iskambil bakarsan çok sevinirim. ben beyaz tenliym o kumral :)
adige canım benim falımı da yorumlar mısın
falıma bakarsan yorumlarm canım
şimdi işteyim evde tarot kartlarım var istersen tarot falına bakarım canım
tm canm anlaştık .)
bugünlerde seni sıkıntıya sokucak işlere girebilirsin dikkatli olmanda fayda var. çok istediğin birşey var senin ama bu öyle pat diye olucak birşey değil. vadesi uzun ve senin de bunun için çokça çaba sarfetmen, çalışman gerekiyor. çok yakın zamanda seni sevindirecek bir haber alıcaksın eli kulağında :) sıkıntılı zamanlar geçirmişsin ama artık senin için iyi günler başlıyor. gündemde olan bir miras konusu var mı bilmiyorum ama toplu olarak büyük miktarda bir para yda mal geçicek elinize. şuan bir ilişkin var mı bilmiyorum fakat burda yüzünü birbirnze döndğünüz bir bey çıkmış. çokta yaknınzda bu kişi. onunla yaşadığın ( yada yaşayacağın) ilişki yşantını etkileyecek. bir evlilik veya hayat paylaşımı olan ciddi bir ilişki görüyorum canm.
fal pek güzel çıkmasa da tutmasına sevindim çünkü gerçekten ilk yorumlarım bunlar
canım bana da iskambil açar misin ?
sevgilim vardı ama tartıştık ayrıldık gibi birşey barışırmıyız bilmiyorum o kişiyle ilgili harf falan varmı canım
canm tekrar baktm ama harf felan göremedm. diğer fallara artık :)
iskambil falı nasıl bakılıyor bilmiyorum canım ama tarot kartları var bende iskambilin kartları farklı sanırsam istersen akşam eve gidince tarot falına bakmayı denerim
ya ama ben yorumlayamıyorumki bakam birini biraz izlesem yorumlarım belki siz nasıl öğrendiniz :)
tarot kartlarını yorumlamaya çalıştım pek iyi bişe çıkmadı
başkalarına yardım etmeyi seven hem maddi hem manevi elindekini paylaşmayı seven birisin ama bu seni maddi sıkıntı içine sokuyor.etrafında seni zora sokan insanlara meydan okuyan bir yapın var kendine güveniyorsun akıllı bir kızsın ama kendini korumaya çalışırken başkalarını hakkında olumsuz fikirlerin oluyor onların senin kötülüğünü istediği için olur olmaz şeyler söylüyorsun tehlikeli olduklarınıdüşünüyorsun bu yüzden kendini korunman gerektiğini düşünüyorsun.hayatını dengeli, kontollü,bilinçli yaşayan birisin. seni tamamlayacak bazı değişiklikler yaşayacaksın evlilik olabilir mi diye düşündüm yada bu şekilde hayatını etkileyen senitamamlayan başka bir gelişme yaşayacaksın işle ilgili de olabilir. bu değişim sende hayal kırıklığı yaşatacak.hayatındaki olumsuzluklar seni daha kötüsü olamaz düşüncesine itiyor.ailevi sorunların var
canım dün akşam kahve falı eklemiştim bakabilirmisin
canm merhaba. sana dün de söylemiştim bu aralar enerjn yüksek diye resmen bu iki fal birbirini tamamlar gibi olmuş. isteklerine kavuşabilmen için şansın çok yüksek sadece isteklern için adım atmalı ve uğraş vermelisin. gerisi kendiliğinden çorap söküğü gibi gelicek zaten. sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun sanırım ama bu dönemde kızgınlık anında bilerek yada bilmeyerek arkasından konustugun kişilerin bu konuşulanlar kulaklarına gidicek ve bu tutumuna da bozulucaklar canım. sen sen ol ne kadar kızsan da yine de kimseye belli etme, kimseye güvenip bir şey söyleme. çünkü laf taşıyan insanlar var etrafında. böylece kimsenin de kalbi kırılmamış olur. yakın zamanda evleneceğini biliyorum ama at çıkmış ki at murat demektir yine de belirtmeden geçmek istemedm. sevdiğinle de aranda küçük anlaşmazlıklar çıkabilir ama sen alttan almaya çalış canım. yoksa yok yere ikinizde üzülüceksnz. unutma ki evlilik arifesindeki her çift arasında bunlar olur tuzu biberi de sakinliğini koru. kafanda o kdr çok şey var ki kndini sıkışıp kalmış gbi hissediyorsun ama bu günlerin geçmesine çok az kaldı yakında ferah bir noktaya ulaşacaksn az kalmış.etrafındaki insanlar hakkında düşüncelerinin değişmesine sebep olacak şeyler yaşamışsın ve sanırım bunun şaşkınlığını da henz üzernden atamamışsın ama aslına bakarsan iyi olmuş bu kim dost kim düşman görmüş oldun. görebildiklerim bu kadar canım..
müsait bir zamanında iskambil bakarsan çok sevinirim. ben beyaz tenliym o kumral :)
Bende istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?