Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

adige canım benim falımı da yorumlar mısın

bugünlerde seni sıkıntıya sokucak işlere girebilirsin dikkatli olmanda fayda var. çok istediğin birşey var senin ama bu öyle pat diye olucak birşey değil. vadesi uzun ve senin de bunun için çokça çaba sarfetmen, çalışman gerekiyor. çok yakın zamanda seni sevindirecek bir haber alıcaksın eli kulağında :) sıkıntılı zamanlar geçirmişsin ama artık senin için iyi günler başlıyor. gündemde olan bir miras konusu var mı bilmiyorum ama toplu olarak büyük miktarda bir para yda mal geçicek elinize. şuan bir ilişkin var mı bilmiyorum fakat burda yüzünü birbirnze döndğünüz bir bey çıkmış. çokta yaknınzda bu kişi. onunla yaşadığın ( yada yaşayacağın) ilişki yşantını etkileyecek. bir evlilik veya hayat paylaşımı olan ciddi bir ilişki görüyorum canm.

sevgilim vardı ama tartıştık ayrıldık gibi birşey barışırmıyız bilmiyorum o kişiyle ilgili harf falan varmı canım

iskambil falı nasıl bakılıyor bilmiyorum canım ama tarot kartları var bende iskambilin kartları farklı sanırsam istersen akşam eve gidince tarot falına bakmayı denerim

tarot diyecektim iskambil demişim :) Tamam canım Akşama bakarsın.

ya ama ben yorumlayamıyorumki bakam birini biraz izlesem yorumlarım belki siz nasıl öğrendiniz :)

ben de bilmiyorum ki ööğrenemedim :) tek kart çekip yorumunu okuyup duruma göre yazıyorum :)

teşekkür ederim canım tam da tutmuş tüm yazdıkların. hayal kırıklığı tutmaz inşallah :)

içimi okudun resmen canım. kimin kırıldığı da umrumda değil valla gelsinler yüzlerine de söylerim hepsinin. yazdıklarını okurken yeniden yaşadım sanki tüm gün yaşadıklarımı. sinirim zıpladı gene :)

canım yarın bakmaya çalışıcam falına bugün pek iyi değil moral motivasyon.
teşekkür ederm canım yorumun içn

bende sadce melek kartları mevcüt..başka da fal bilmiyorum..:26:

ben tarot baktırmak istiorum da....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…