- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Sevgilimin::) Nasıl yapacağız ki:)hoşgeldiniz :)
kime fal baktırmak istiyorsanız önce o kişinin falına bakmanız lazım..
bende sadce melek kartları mevcüt..başka da fal bilmiyorum..:26:
ben tarot baktırmak istiorum da....
Sevgilimin::) Nasıl yapacağız ki:)
Aaa çok özür dilerimbu topikte kimden sizin için fal bakmasını istiyorsanız öncelikle o kişiye sizin fal bakmanız lazım. yani burdaki herkes fal karşılığında fala bakıyor
Aaa çok özür dilerim
tarot bakan bir kaç arkadaşımız var kime baktırmak istiyorsanız onunla yazışabilirsiniz :)
ben tarot bilmiyorum ama tek kart çekimi yapıyorum ona göre kitaptan yazıyorum yorumu. reddmars ve rapisa arkadaşlarımız tarot bakıyor
istersen melek kartı açabilirim sana ...sorunu sor
tamam :)
canımı sıkan konu hakkında nasıl bir duruşum olmalı, ne yapmalıyım?
sen de sor canım sorunu ben de sana tarot çekeym
...........
müsait bir zamanında iskambil bakarsan çok sevinirim. ben beyaz tenliym o kumral :)
nedense reddmars baksın istiyorum
bugün enerjim üst safada
canım...ben melek kartı bakarken ilk önce hissiyatıma sonra karta bakıyorum...
içime doğan şey şu...
çok narin ve zarif bir tutum içinde olmalısın ...kesinlikle bunu yap!
kartın ise akışta ol diyor...eğer sen o tutumunu sergilersen...çok mükemmel olur...
hmmm...sorum ise eşimle yakın gelecekte ne bekliyor bizi?
canım teşekkür ederim
canım eşin ve sen çok cömert insanlarsınız. ancak bu durumu kullanan insanlar çok fazla hayatınızda. size dürüst olmadıkları şeyler var etrafınızdakilerin. eşinin kendi işyeri falan mı var? kart, bir hile ile karşılaşacağınızı söylüyor ve bu yönde sıkıntılarınızın olacağını. ancak yeni fırsatlar geçecek elinize her ne kadar sizi engellemeye çalışanlar olsa da başarıyı tekrar yakalayacaksınız.
o kadar doğru ki aslındaa ...çok tşk ederim
görmemişimdir canım, bugün pek iyi değilim sözüm olsun başka bigün bakayım olur mu?
canım uyuyamadım boş boş oturmaktansa fal bakayım dedim :)
Canım saçlarını bağlayan bir kadın var suratsızın teki çok canını sıkıyor senin. Özellikle de iki konu var bu konular hakkında üzerine vazife olmayan şeyler yapıyor. Lafı sözü çok sinir bozucu biri.
Canım 3 vakit var, sanki sana bir melek eli değmiş gibi olcak. Böyle bi feraha çıkıcaksın iç sıkıntıların geçecek.
Adında veya soyadında z harfi olan biri var. Bu kişinin yardımı dokunacak sana.
Tembellik ettiğin bi konu var. Üzerine çok düşmüyorsun ama başarmayı da çok istiyorsun. Sana bir fırsat çıkacak bu konuyla ilgili bunu değerlendirmen için zamanın kısıtlı olacak. Karınca misali çalışmayı hızlandırman lazım. Yoksa kaçıracaksın fırsatı elinden.
Yılan korkun var mı canım. Sanki böyle rüyalarından korkarak uyanıyorsun gibi geldi bana.
67 veya 69 rakamalrı senin için bişey ifade ediyor mu? Ayrı ayrı da olabilir 6-7 veya 6-9 gibi. Bir yılanın ağzına girmek üzere bu rakamlar. Ne alaka çözemedim pek ama..
Adında veya soyadında h harfi olan biri var gözleri sürekli üzerinde. Kötü bakmıyor ama etkiliyor seni.
Bir de e harfi gördüm canım sanki bir artın üzerinde bu harf. E harfli biriyle ilgili muradın varsa o çıkmış olabilir. Temiz çıkmış muradın olacak demektir. Hem de yakın bir zmanda.
Tabağın gnel olarak aydınlık çıkmış canım. Eve gelen birileri var, dışarıdan birileri bunlar. Sanki bir tanışma olayı var gibi. Ziyaretinize gelen kişilerle olan muhabbet gayet hoş.
Bu kadar görebildim canım
falıma bakarsan yorumlarm canım
bende sadce melek kartları mevcüt..başka da fal bilmiyorum..:26:
ben tarot baktırmak istiorum da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?