Fal bakanamı bakıyorsunuz acaba yoksa bende istesem:))
Canım mevcut ilşkinle ilgili bir şey çıkmadı sadece kısa süre içersinde bir başkası sana olan hayranlığını farketmeni sağlayacak bir şey yapacak diye göründü :))
Fal bakamıyorum biri bakıyorsa bende isteyecektim sorayım dedim iyi bakalım:)evet canım fal bakana bakıyoruz :)
canım sevgi dolu bir adam var karşında . seni çok seviyor. :) şuanda geçmişe özlem duyduğunu görüyorum. geçmiş anıları yaşatacak anlar yaşayabilirsiniz. evlilik, bereket kartları çıkmış.elinize çok güzel bir şans geçecek. bolluk bereket hayatınızın her yönüne yansıyacak bu durum. yalnız beyfendinin çok çalışması gerekiyor. bu fırsatları değerlendirmeli. kartlar sabırlı olman konusunda uyarıyor. gelecekte bazı sabırsız durumlar olabilir. daha sakin karşılamalısın.
bir de babanla bir büyüğünle ilgili bir sorun var mı ? ya da ben yanlış yorumlamış olabilirim.
teşekkür ederim :) çok doğru çıkmış bu kez canım. sabırsızım aceleciyim ama kendimi dizginleyemiyorum maalesef.
nasıl bir sorun canım?
rica ederim canım. nişanlınla aranızda sorunlara neden oluyor gibi. aslında kartlar net cevap vermiyor. tahminimce babanla ilgili bir kart çıkmış ve bu kart ters dönmüş. bu da aranızda sorunlara neden olduğunu gösteriyor.
o zaman güzel bir dönemdesin ki başka bişey çıkmıyor diyelim canım napalım :)
tamam canım yazarsın açtığın zaman :)
cnm geldim falinin yorumu
devletten gelecek bi Haber bekliyosun ve kendini maddi ynden üzgün hissediyorsun... Yine epey kiskanclik yapmissin sakinles kuzum biraz hasta olacaksin yoksa bu kiskancliktanbi kaybin olmus Ya da bi Haber gelmis bundan dolayi kendini kötü hissediyorsun hissediyorsun sevdigin adamla ilgili yanlis umutlar besledigini düsünüyorsun galiba bu Ara Ben kartlarin yalancisiyim mutluluga huzura Özlem duyuyorsun cikmis kartlarinda ve bi mucize olsun istiyorsun ama ne mucizesi onu bilemiyorum... Düsmanlarina dikkat sana sanssizlik getirebilirler askina cok sagdiksin cikmis Para konularini cok düsünüyorsun cikmis evlilikle ilgili kendini yargilayan birisi var bu senmisin baskasimi onu cözemedim ....:)
benden bu kadar canim
canım teekkür ederim yine döktürmüşsün :)
tuttu yine falın :)
rica ederim canm
müsaitsen bana bakarmisin ikimizde esmer o daha esmer
kız ben senin falına bakmamış mıydım zaten :)
bitanede iskambil acsan cnm :))) o kahve iyi karismamis bi fal borcum olsun hahaha :)))
rica ederim canm
müsaitsen bana bakarmisin ikimizde esmer o daha esmer
Müsaitsen bana baka bilirmisin senin icin hangisi daha uygunsa su an :)
hehe olur tamam :)
seviyorum zaten çingene falını hadi ben sana yorumlayım sen bana :)
ooff ne kadar çok kart kaldı böyle :)
canım şu an birbirinzden uzak yerlerde misiniz? arada bi mesafe çıkmış. sevdiceğin seni özlemiş ve sana güzell bir teklifle geliyor. aranızda görüşme isteği çıktı canım. sen de en az onun kadar özlemişsin sevdceğini. aynı istekler sende de çıkmış. birbirinizin yansıması gibisiniz kartlar o kadar simetrik geldi ki :) maşallah
canım esmer bir erkek daha çıktı fallında. kimdir bilemiyorum ama zamana bıraktığı bişiler var bu kişinin. diyelim ki senin geçmişinde kalan biri veya sana platonik aşık olan bri, yeniden karşına çıkabilir.
hahahah inanamiyorum yine kiskanclik bu kez biraz farkli bi yöntem denedim ilk cikan kartlar cok kiskanc bi asiksin ve düsünmekten kendini yeyip bitiriyosun kiz ne kadar cok seviyosun sen bu cocugu bu kadar kiskaniyosun... Bi haberi mutlu bi Haber bekliyosun sürekli... Ve sana sansli bi Haber gelecek yakinda 3 gün 3 hafta olabilir Ya da 3 ay sonra olabilir evinizde yalan yanlis bi Haber gelecek ama fazla sorun gözükmüyo.. Beklenmedik bi anda mutlu bi Haber alacaksin evlilikle Ya da nisanlinla ilgili belki sana beklenmedik bi süprizi vardir
hahahah inanamiyorum yine kiskanclik bu kez biraz farkli bi yöntem denedim ilk cikan kartlar cok kiskanc bi asiksin ve düsünmekten kendini yeyip bitiriyosun kiz ne kadar cok seviyosun sen bu cocugu bu kadar kiskaniyosun... Bi haberi mutlu bi Haber bekliyosun sürekli... Ve sana sansli bi Haber gelecek yakinda 3 gün 3 hafta olabilir Ya da 3 ay sonra olabilir evinizde yalan yanlis bi Haber gelecek ama fazla sorun gözükmüyo.. Beklenmedik bi anda mutlu bi Haber alacaksin evlilikle Ya da nisanlinla ilgili belki sana beklenmedik bi süprizi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?