- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
bana ne diyor melekler birde yavuklunun isminin kaç harften oluştuğunu söylersen iskambil bakayım :))
melissadan benim için de bir kart çekermisin sorum ne zaman iş bulucam :) senin kartlar hep iyi şeyler söylüyo galiba bana mı öyle denk geliyor:)
sorunun olmayacağını tahmin etmiştim :)
yakın bir zamanda bir haksızlığa uğramışsın ama isteseydin bunu önleyebilirdin.buna sebep senin otoriter insanların üzerinde hakimiyet kurmak istemen.yaşantından pek memnun değilsin bazı şeyleri değiştirmek istiyorsun bu değişiklik işle ilgili olabilir çalışıyormuydun canım hatırlamıyorum biraz sabretmen gerek.yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsun ama kafanda maddi konular var daha çok. 3-5 gün önce bir fırsatı kaçırmışsın.yakında bir değişim yaşayacaksın ilişkin varmı eğer varsa onunla ilgili sorumluluk almanı gerektirecek birşey olabilir fakat belki senin istediğin gibi birşey olmayacak bu.
canım 6 kişi bir araya toplanmış bir şey konuşuluyor. Merkezde biri var ve çok üzüntülü görünüyor. Diğerleri bu kişiyi teselli etmeye çalışıyor sanırım. Üç kişi destekliyor yardım etmeye çalışıyor. Diğer ikisi yanında gibi durup fenalık düşünüyor.
Canım başka da hiçbişey çıkmamış ki fincaında hiç mi sallamadın kız fincanı kapatırken :)
Tabağına bakayım :)
Canım hane içinde stres çıkmış. Ama kendinle veya ailenle ilgili bir durum değil bu. Dışarıdan iki kişi veya iki olayla ilgili bir durum.
Ç harfli biri var çok şanslı biri. Ama o da çok darda şu an.
Hane içine giren bir sürü insan var. Çok dedikodu var yahu. Canım dediğim gibi hanenizin içinde normalde hiçbir ey yok çok iyi her şey ama hane dışından size yansıyan şeyler var bunlar yüzünden canınız sıkılıyor ve mutsuz oluyorsun.
evet benim kartlar pozitif nadirdir negatif hisettiğim...
canım meleğin diyor ki güç sende ...
sen toparlanamadın daha doğru düzgün ama biliyorsun ki istesen yaparsın..
bu dalgın ruh halin biraz hoşuna da gidiyor gibi...
ve toparlanman için sana aşk lazım diyor kartın...
ve o aşk sana geliyor ...hemde en gerçeğinden
Fincanın çok tatlı :)
Ama içi niye bu kadar kapalı çıkmış ki. Neyi sorun ettin kendine böylesine. Çok daralmış bunalmış hatta hayattan bıkmış görünüyorsun. Boğulmuşsun düşüncelerin içinde ve işin içinden bir türlü çıkamıyorsun.
Peşpeşe bir sürü insan dizilmiş hani futbolcular yapıyo ya herkes emekleme pozisyonunda ayaklarından tutup yürüyolar ya timsah yürüyüşü mü ne diyolar öyle bişey çıkmış. Bir başarı kazanıp hep beraber kutlama mı yapacaksınız diyim buna :)
Canım bir kapı açılacak sana zamanı yakın, şu an üzerinde kara bulutlar var. Sen olmayacak snıyorsun umutsuzluğa kapılmışsın ama bu kapı senin için harika olacak. Ve amacına ulaşacaksın.
Canım çok kısmetlisin gerçekten bir çok sefer eline güzel şanslar geçiyor ama sen pek göz önünde bulundurmuyorsun bunları. O an sana mantıklı mı gelmiyor yoksa hoşuna gitmeyip daha iyilerini mi istiyorsun bilemiyorum ama gelen şansları kullanmıyorsun. Gelecek olan birkaç şey daha var içlernden biri de gayet güzel görünüyor umarı kaçırmazsın
Arkadaşlarınla bir arada olduğun bir ortam var. İçinizde laf taşıyan birini gördüm canım. Ara bozmaya çalışıyor sinsi biri.
Tabağında da çok karamsar çıkmışsın ama karamsar oln hayatın değil tekrar söylüyorum düşüncelerin karamsar canım. T,e, ç harfleri var güzel şeyler çıkmış bu kişiye. tuğçe diyesim geldi :)
Bu kadar görebildim canım
meleğin diyor ki artık güç sende
al eline gücünü ve gidişata kuşkuya korkulara dur de...
ışığının ,gücünün farkına var ve onu sevginin ,ışığın yolunda kullan ...
6 harf canım
:)
ayy evet işte o benim hakimiyet otorite
yeni ilişki vallahi istemiyorum nişanlımla evleneyim yeter kız :)
teşekkür ederim canımmm
canım birine kirilmissin ama gönlünü alacak lakin o insanin senin gönlünü almasini da senin yaninda olmasinida hic istemeyen biri var allah yardimcin olsun diyim çünkü tehlikeli biri
kaplumbağa çıkmış kaplumbağa ev demektir yalnız su an icin sorun olan şeyler var bu evle ilgili ama asilacak
ya sanki senin kismetine goz dikmis biri var hayret bise senin emeginle biyerlere gelmeye calisiyo gibi bu kadar one atlama hiçbi konuda hicbiseyin fazlasını yapma
sen uzulursun sonunda
bu arada sanki bir baskasinin hayallerini caliyormus gibi gorunuyorsun yanlış anlama biliyorsun demiyorum ama sanki birlikte oldugun insana cok asik biri var ve cok aci çekiyor ve sanırım bu insanla yüzyüze de gelmissin veya geleceksin
biseler daha görünüyor da falin beni kastı gülüm yaaa bikac gune tekrar koy da bi daha bakayım
bu arada bana Tarot bakarsan sevinirim
canım yaaa sen bana pas vermiyorsun ki hiç ahaahaha
neyse bana gerek yok
yalnız kalınca bana dönüş yaparsın artık napalım
olur tabi ki bekliyorum yorumunu
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-65.html#post31503825
burda falım
meleklerin diyor ki dileğin oldu...
yüreğindeki gerçekleşti.bunu bil...
sana düşen ,endişe ve korkularını ışığa dönüştürmek.
elini ışığa uzat ve bırak o ışık ,avuçlarında tuttuğun dileğine dönüşsün...
etrafındaki karanlığın gün doğmadan önceki alacakaranlık olduğunu bil.o, sadece yeni doğan güne
zemin hazırlamak için koyu renk olmak zorunda ...bil ki dileğin geliyor .
en doğru zamanda ve en doğru şekilde ..bunu bil ve inan
bana da bakar mısın Jadoloz birde müsaitsen tarot çeker misin ben de iskambil bakayım :))
saol cnm salladim ama neyse bu Ara fallarim yarim cikiyo Hep haha :)))
ortadaki benim heralde etraftakilerde arkadaslarimdir haha hemen uydurdum kilifi da bu harfte Kim aceba hmmm neyse cnm aksama bende kartlarimi acarim sana
çok teşekkür ederim canım şu ançalışmıyorum ama dediğin gibi kendi isismi kurmak istiyorum bakalımiçime kurt düşürdün canım ya :) zaten kıskanç ötesi biriyim
nişanlıma göz dikenin gözünü yuvalarından sökerim eline tutuştururum vallahi. kimse o yarım akıllı aklının diğer yarısını da ben alırım görür :) öyle biriyle karşılaştım saçma sapan konuştu benimle sonradan öğrendim sevgili görümcem o kişinin önceden nişanlımdan hoşlandğını vs söyledi bana. ama bu kadın evli ve iki çocuk sahibi. hala gözü benim eşimdeyse gözleri çıksın ne diyim. kimsenin elinden alıp kendime eş yapmadım adamı kaybeden de kendi derdine yansın :)
ev kurmaya çalışıyoruz eşyalarımızı alıyoruz stresli geçiyor ama zamanla düzelecek her şey biliyorum
teşekkür ederim canım hemen çekiyorum tarotunu :)
canım kartın diyor ki,
duygu ve düşüncelerin arasında çelişkiler söz konusu çok kararsız kalıyorsun bazı konularda. kararsızlıkların yüzünden kaybettiğin şeyler oluyor. bu yönde biraz daha cesaret sahibi olmalısın ve biraz da risk almalısın.
güçlü hissettiğin bir döneme giriyorsun. etrafındaki insanlara karşı çok adilsin.
çok bilgili ve tecrübeleri olan birisin, orijinal fikirler üretiyorsun ve iş yaşamında çok başarılı görünüyorsun.
canım çalışıyor musun bilmiyorum ama kartında yeni bir iş çıktı sna ait olan bir iş. başarı ve zenginlik seni bekliyor.
her şey harika çok insancıl bir yapın var, çok adilsin çok verici bir yapıya sahipsin ama oldu ki bunları suistimal eden biri çıktı vay haline. asla affetmeyen bir yapıya sahipsin
canım birini seç ondan bakayım ikisinden de bakamam şu an :)
hatta kahve çok yorumladım bugün beynim döndü tarot çek dersen daha mutlu olurum :)
tarot çek o zaman :)) canım çok sıkkın , benimkiyle konuşcam olumlu olur mu felanda filan canım gönül işleri :))
canım sen iç dünyanla daha alakadarsın bu sıralar. sevgilinle sorunların var sanırım olumlu olur mu dediğin için diyorum. ama sorunlarınızı çok önemsemiyor kendi özel sıkıntılarınla daha meşgul oluyor gibisin. maneviyata ihtiyacın var ve sessizliğe. hayatın hakkında planlamalar yapman gerekiyor ve tecrübeli birinden yardım gelecek sana işine yarayacak tavsiyeler alacaksın bu kişiden. iş veya ğrenim için bir yolculuk görünüyor sana canım. sezgilerinin çok güçlü olduğunu söylüyor kartın sezgilerinin sesini dinle sna doğruyu gösterecek canım
iskambil için isminin harf sayısı yazmışsın birine ben de yazayım :) 5 harfli canım, benimki de gerekiyorsa 6 harf benimki de.
tamam canım bakıyorum ben de kartlarımı yazayım sen de bana yaz bu arada :)
kupa altılısı düz
asılan ters
para üçlüsü düz
kupa ası düz
imparatoriçe düz
imparator ters
kupa şövalyesi düz
para sekizlisi düz
kılıç kralı ters
azize ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?