Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
bana ne diyor melekler birde yavuklunun isminin kaç harften oluştuğunu söylersen iskambil bakayım :))

meleğin diyor ki artık güç sende

al eline gücünü ve gidişata kuşkuya korkulara dur de...

ışığının ,gücünün farkına var ve onu sevginin ,ışığın yolunda kullan ...

6 harf canım

melissadan benim için de bir kart çekermisin sorum ne zaman iş bulucam :) senin kartlar hep iyi şeyler söylüyo galiba bana mı öyle denk geliyor:)

evet benim kartlar pozitif nadirdir negatif hisettiğim...

canım meleğin diyor ki güç sende ...

sen toparlanamadın daha doğru düzgün ama biliyorsun ki istesen yaparsın..

bu dalgın ruh halin biraz hoşuna da gidiyor gibi...

ve toparlanman için sana aşk lazım diyor kartın...

ve o aşk sana geliyor ...hemde en gerçeğinden

Fincanın çok tatlı :)
Ama içi niye bu kadar kapalı çıkmış ki. Neyi sorun ettin kendine böylesine. Çok daralmış bunalmış hatta hayattan bıkmış görünüyorsun. Boğulmuşsun düşüncelerin içinde ve işin içinden bir türlü çıkamıyorsun.
Peşpeşe bir sürü insan dizilmiş hani futbolcular yapıyo ya herkes emekleme pozisyonunda ayaklarından tutup yürüyolar ya timsah yürüyüşü mü ne diyolar öyle bişey çıkmış. Bir başarı kazanıp hep beraber kutlama mı yapacaksınız diyim buna :)
Canım bir kapı açılacak sana zamanı yakın, şu an üzerinde kara bulutlar var. Sen olmayacak snıyorsun umutsuzluğa kapılmışsın ama bu kapı senin için harika olacak. Ve amacına ulaşacaksın.
Canım çok kısmetlisin gerçekten bir çok sefer eline güzel şanslar geçiyor ama sen pek göz önünde bulundurmuyorsun bunları. O an sana mantıklı mı gelmiyor yoksa hoşuna gitmeyip daha iyilerini mi istiyorsun bilemiyorum ama gelen şansları kullanmıyorsun. Gelecek olan birkaç şey daha var içlernden biri de gayet güzel görünüyor umarı kaçırmazsın
Arkadaşlarınla bir arada olduğun bir ortam var. İçinizde laf taşıyan birini gördüm canım. Ara bozmaya çalışıyor sinsi biri.
Tabağında da çok karamsar çıkmışsın ama karamsar oln hayatın değil tekrar söylüyorum düşüncelerin karamsar canım. T,e, ç harfleri var güzel şeyler çıkmış bu kişiye. tuğçe diyesim geldi :)
Bu kadar görebildim canım

:)
ayy evet işte o benim hakimiyet otorite
yeni ilişki vallahi istemiyorum nişanlımla evleneyim yeter kız :)
teşekkür ederim canımmm

saol cnm salladim ama neyse bu Ara fallarim yarim cikiyo Hep haha :)))
ortadaki benim heralde etraftakilerde arkadaslarimdir haha hemen uydurdum kilifi da bu harfte Kim aceba hmmm neyse cnm aksama bende kartlarimi acarim sana

vaaayy hemde en gerçeğinden gelsin bakalım

heheh fincanımı bende sevrim :)

ağzına yüreğine sağlık canım...çok tşk ederim

Canım sorun çıkabilir ayrılığa kadar varabilir belki de olmuştur. Hatta senin için başka biri bile gündeme gelebilir. Ama hem kıskanılıyorsun hemde seviliyorsun :)

içime kurt düşürdün canım ya :) zaten kıskanç ötesi biriyim
nişanlıma göz dikenin gözünü yuvalarından sökerim eline tutuştururum vallahi. kimse o yarım akıllı aklının diğer yarısını da ben alırım görür :) öyle biriyle karşılaştım saçma sapan konuştu benimle sonradan öğrendim sevgili görümcem o kişinin önceden nişanlımdan hoşlandğını vs söyledi bana. ama bu kadın evli ve iki çocuk sahibi. hala gözü benim eşimdeyse gözleri çıksın ne diyim. kimsenin elinden alıp kendime eş yapmadım adamı kaybeden de kendi derdine yansın :)
ev kurmaya çalışıyoruz eşyalarımızı alıyoruz stresli geçiyor ama zamanla düzelecek her şey biliyorum
teşekkür ederim canım hemen çekiyorum tarotunu :)

canım kartın diyor ki,
duygu ve düşüncelerin arasında çelişkiler söz konusu çok kararsız kalıyorsun bazı konularda. kararsızlıkların yüzünden kaybettiğin şeyler oluyor. bu yönde biraz daha cesaret sahibi olmalısın ve biraz da risk almalısın.
güçlü hissettiğin bir döneme giriyorsun. etrafındaki insanlara karşı çok adilsin.
çok bilgili ve tecrübeleri olan birisin, orijinal fikirler üretiyorsun ve iş yaşamında çok başarılı görünüyorsun.
canım çalışıyor musun bilmiyorum ama kartında yeni bir iş çıktı sna ait olan bir iş. başarı ve zenginlik seni bekliyor.
her şey harika çok insancıl bir yapın var, çok adilsin çok verici bir yapıya sahipsin ama oldu ki bunları suistimal eden biri çıktı vay haline. asla affetmeyen bir yapıya sahipsin

teşekkür ederim canım benim

saol cnm salladim ama neyse bu Ara fallarim yarim cikiyo Hep haha :)))
ortadaki benim heralde etraftakilerde arkadaslarimdir haha hemen uydurdum kilifi da bu harfte Kim aceba hmmm neyse cnm aksama bende kartlarimi acarim sana

o zaman güzel bir dönemdesin ki başka bişey çıkmıyor diyelim canım napalım :)
tamam canım yazarsın açtığın zaman :)

çok teşekkür ederim canım şu ançalışmıyorum ama dediğin gibi kendi isismi kurmak istiyorum bakalım

tarot çek o zaman :)) canım çok sıkkın , benimkiyle konuşcam olumlu olur mu felanda filan canım gönül işleri :))

canım sen iç dünyanla daha alakadarsın bu sıralar. sevgilinle sorunların var sanırım olumlu olur mu dediğin için diyorum. ama sorunlarınızı çok önemsemiyor kendi özel sıkıntılarınla daha meşgul oluyor gibisin. maneviyata ihtiyacın var ve sessizliğe. hayatın hakkında planlamalar yapman gerekiyor ve tecrübeli birinden yardım gelecek sana işine yarayacak tavsiyeler alacaksın bu kişiden. iş veya ğrenim için bir yolculuk görünüyor sana canım. sezgilerinin çok güçlü olduğunu söylüyor kartın sezgilerinin sesini dinle sna doğruyu gösterecek canım
iskambil için isminin harf sayısı yazmışsın birine ben de yazayım :) 5 harfli canım, benimki de gerekiyorsa 6 harf benimki de.

Canım mevcut ilşkinle ilgili bir şey çıkmadı sadece kısa süre içersinde bir başkası sana olan hayranlığını farketmeni sağlayacak bir şey yapacak diye göründü :))

canım sevgi dolu bir adam var karşında . seni çok seviyor. :) şuanda geçmişe özlem duyduğunu görüyorum. geçmiş anıları yaşatacak anlar yaşayabilirsiniz. evlilik, bereket kartları çıkmış. elinize çok güzel bir şans geçecek. bolluk bereket hayatınızın her yönüne yansıyacak bu durum. yalnız beyfendinin çok çalışması gerekiyor. bu fırsatları değerlendirmeli. kartlar sabırlı olman konusunda uyarıyor. gelecekte bazı sabırsız durumlar olabilir. daha sakin karşılamalısın.

bir de babanla bir büyüğünle ilgili bir sorun var mı ? ya da ben yanlış yorumlamış olabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…