Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

valla kumral yoktu ortalıkta ben kartların yalancısıyım canım :)
rica ederim canım. valla senin fallar da tutuyor insnın canı sabaha kadar sana fal baktırmak istiyor :)

dogum günün kutlu olsun canm yapacagi biseyler var demekki :))) Özlem kartida vardi aranizda ama mesafe oldugunu bilmedigim icin tm yorumlayamadim... Aslinda bende cok kiskancimdir :)) cokta iyi anliyorum seni ama Ben belli etmeden burnundan getiririm :) yazik ne oldugunu bile anlamazdi :))

inşllah öyledir canım :) olsun o mutsuz haber de mutluların nazar boncuğu olur :)
canımsın, ben kaçıyorum teşekkür ederim yorumların için
hee bi de yatmadan bişi sorayım. bu çingene kartlarını yorumlamayı öğrenmek zor mu? sevdim ben bunu. sevdiğim kartların hepsini alıyorum ama öğrenemeyince hayal kırıklığı oluyor. katinayı ve tarotu öğrenemedim mesela, zor geldi zaman da olmadı öğrenmeye çabalamak için. öğrenmek zor değilse alıcam :)

teşekkür ederim cnım
ben belli ederim hem de fazlasıyla örneğin kıskandığım şey o an yanımızdan geçerken ona bakan bir kız ise, o kıza saldırma teşebbüsünde bulunurum

Sabah erken kalkmam lazim yoksa bi iki acilim daha yapardim sana :)))

sağol canım benm de uykum geldi zaten fal açmaya takatim kalmadı, karşılıksız fal baktırmak da hoşuma gitmiyor yarın fallaşırız yine :)
iyi uykular canım

yok cnm bi iki kez baktiktan sonra kaparsin anlamlari Ben genelde kartlardaki resimlere göre yorumluyorum tarotta anlamlarini ögrenmek bana da zor geldi ama ayni kartlarin Ben sana bi Ara resimlerini gondereyim ona göre alirsin :)

hahaha Oda güzel seven insan kiskanir zaten Ya benim mantigim budur Yani en azindan :))

iyi geceler tatlim görüsürüz

yok cnm bi iki kez baktiktan sonra kaparsin anlamlari Ben genelde kartlardaki resimlere göre yorumluyorum tarotta anlamlarini ögrenmek bana da zor geldi ama ayni kartlarin Ben sana bi Ara resimlerini gondereyim ona göre alirsin :)

tarottaki gibiyse kapabileceğimi sanmıyorum pek :) tarotta aynı kart arka arkaya gelse bile aklımda tutamıyorum
gerçi bi de şöyle bişey var kendi falına zaten bakamıyorsun

tatlım bu aralar seni gerek iş hayatında gerekse özel hayatında çok sıkıntıların var. içini çok karartmışsın bu konularda. özellikle de ilişki konusunda çok sorunlar çıktı ayrılık var arada ve bu uzun sürede devam edecek gbi de duruyor. aile olarak da bazı sorunlar görünüyor hane içerisinde bu durumu alacağınız bir haber düzeltecek. ben sana yeni bir ilişki görüyorum canım eskisiyle pek olacak gbi gelmedi bana. iş hayatında beklemedesin bu aralar sanırım biraz daha zamanı var bunun ama beklediğine değecek. çok seveceğin ve huzur bulacağın bir ortamda işe başlayacaksın sen. çok yoğun olacak işin. sürekli koşturmaca olacak. ama sen yine de bu ortam da huzur bulacaksn çünkü ne kdr da tempolu bir iş olsa da sana iyi gelecek çalışacağın ortam. harcadıgın emeklerin, verdiğin uğraşların neticesini yavaş yavaş almaya başlacayacaksn. bu ara şansın da açık senin maşallah. bir dostundan seni üzecek yanlış bir hareket göreceksn sen ve bunun sonucunda da onunla bir tartışmanız görünüyor. bu yakınlar bir zarara uğarayabilirsin çok üzgn olacaksn ama hngi anlamda olacak dersen onu göremedm canm. çok yakında seni sevindirecek bir habern var. şuan çok sıkıntılısın ama bu durumları atlatmanın senn için en iyi yolu suan sadece sabır. dısarıdan biri gizliden gizliye sana hayranlık duyuyor canım. sen onu arkdsn olarak görüyorsun ama o sana karşı çok yoğun hisler besliyor. sana açılmayı da düşüdüğü zamanlar oluyor fakat yasadıgın durumları da bildiği için adım atmaktan da çekiniyor. sana üzüntü ve sıkıntı veren biri var etrafında. bu kişiyi her gördüğünde yada adını duydgunda bütün enerjin bitiyor resmen. sevmediğin biriyle de aranda bir tartışma gececek ve aranz her gecen gün açılacak araya mesafeler giricek canım.

sağol canım . :)

falıma bakanın falına bakarım.
bir de ricam var arkadaşlar nasıl ki siz kendi falınıza baktırmak istiyorsanız ben de aynı şekilde istiyorum bir fala bir fal bakıyorum bu yüzden. ikinci fal istiyorsanız ben de ikinci falımı isterim.

tarottaki gibiyse kapabileceğimi sanmıyorum pek :) tarotta aynı kart arka arkaya gelse bile aklımda tutamıyorum gerçi bi de şöyle bişey var kendi falına zaten bakamıyorsun
jadocum yükle fo toları hali hazırda seni bekliyorum. bu arada ben açık tenliyim o da kumral :)

jadocum yükle fo toları hali hazırda seni bekliyorum. bu arada ben açık tenliyim o da kumral :)

canım kartlarınız bir arada değil bir ilişki yoktu demi şu an? ayrı görünüyorsunuz. senden yana özleme dayalı sorunlar çıkmış görüşüp yakınlaşmak istiyorsun bu çocukla. erkekten yana sevgi kartı çıkmış mesafelere karşı içten içe sevgi besliyor ama kime karşı besliyor bilemiyorum. onun yanında başka bir kız var esmer biri. ama kız mı erkeğe yanaşıyor erkek mi kıza yanaşıyor bilemiyorum canım. kızda evlilik isteği var yaklaşımı bu yönde.
canım bu çocukla mı başkasıyla mı bilemiyorum ama sna karşı duygular besleyen birinden güzel bir jest göreceksin. geçmişini özlediğini görüyorum ancak şu an daha mutsuz olduğun için değil özlemin. hatırladıkların seni mutlu ediyor iyikilerini anımsıyorsun. çok geçmişten bu yana düşlediğin bir şey var bu hayaline kavuşuyorsun. eski bir dostunla karşılaşabilirsin.

ben söyleyene kadar fal gelmiş bile :))

canım burda bir ihanet çıkmış ama bu sevgili olarak değil de güvendiğin bir insandan gelen bir ihanet olmuş sana. hiç ummadgn bir andan arkndan bıçaklamış sanki seni. ailenden yada yakın çevrenden biri maddi bir kayıp yaşayacak canım zarara uğrayacak. devlet kapısında bir işin olacak senin ve orda tanıyacağın yeni biri sayesinde hallolucak işin. çok ayrdımı dokunacak sana bu kişinin. senin de falına ne zaman baksam hep bir yolun var ne kız bu böyle durdugun yerde durmaz mısın sen :) ama bu yolun çok hayırlı olacak. dünkü gbi karanlık gelmedi bana. ama sanki bu yolculuk işle alakalı oalcak gbi geldi bana. kalabalık bir davet var canım ya sizle alakalı yada senin katılacağn bir davet. biraz seni sıkıntıya sokacak bir dönem geçireceksn ama çok uzun sürmeyecek bir durum.

tşk ederim canım bir jesti oalbilir bu akşam. geçen hfta dgum günümdü hediye almış bana öyle geldi kulagıma ama daha karsılaşamadık bir türlü illa birşeyler cıktı buluşamadık. bakalm bu akşam görcem bu jest ondan mı olcak başkasından mı. belli olur akşama. ağzına sağlık canm

canım falına bakacağım. bana iskambil açar mısın ? ikimiz de kumral. ben daha koyuyum. :)

canım yüreğin kabarmış . içine çok atıyorsun. bir köşeye biriktirmişsin. kalbinin içi yarılmış ve aydınlanıyor. aklın çok karışık bir sürü yolların var.

evet, senin yazdığında yükleniyordu fotolar :)
2 haftam kaldı canım evime dönücem o çıkmıştır sonra yol falan yok :)
teşekkür ederim canım benim

yazarsın jestini, yaparsa eğer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…