anaa esmerlerin arasinda kaldim... :)))) kiz ben kumral bekliyodum neyse olsun bakalim hayirlisi :))) Birisi evet benden epeyce uzakta suan ama ne bileyim özledigini tahmin edemiyorum keske öyle olsa ne güzel olurdu senin fallarin cikiyo genelde canm heyecan yaptim simdi digeri Kim aceba :))) Ben bi düsünmeye baslayim :)))) cok saol yorumun icin canm
yaa duysun işte, okusa ya bunları :)
çok kıskancım diye kızıyo bi de :) napıyım canım yaa kıskançlık öyle lanet bişey ki gözüm dönüyor resmen. bunu bilip canımı sıkan da oluyor saçma sapan şeylerle.
3 haftadır o :) inşallah öyledir yani :) 3 hafta sonrasına beklediğimiz bişey var :)
dün doğum günümdü uzak olduğumuz için bişi yapamadı, bir araya geldiğimizde yapmasın da göreyim sürprizimii :)
teşekkr ederim canım ağzına sağlık
valla kumral yoktu ortalıkta ben kartların yalancısıyım canım :)
rica ederim canım. valla senin fallar da tutuyor insnın canı sabaha kadar sana fal baktırmak istiyor :)
simdi okuynca farkettim sana bol bol Haber gelecek bu Ara ne cok yazmisim kartlari sirasina Gore yorumlayip yazdim her sirada bi haberin var sansli döneme giriyosun heralde hepsi mutlu Haber birisi haric ama bu da o kadar sorun olmayacak senin icin
dogum günün kutlu olsun canm yapacagi biseyler var demekki :))) Özlem kartida vardi aranizda ama mesafe oldugunu bilmedigim icin tm yorumlayamadim... Aslinda bende cok kiskancimdir :)) cokta iyi anliyorum seni ama Ben belli etmeden burnundan getiririm :) yazik ne oldugunu bile anlamazdi :))
Sabah erken kalkmam lazim yoksa bi iki acilim daha yapardim sana :)))
inşllah öyledir canım :) olsun o mutsuz haber de mutluların nazar boncuğu olur :)
canımsın, ben kaçıyorum teşekkür ederim yorumların için
hee bi de yatmadan bişi sorayım. bu çingene kartlarını yorumlamayı öğrenmek zor mu? sevdim ben bunu. sevdiğim kartların hepsini alıyorum ama öğrenemeyince hayal kırıklığı oluyor. katinayı ve tarotu öğrenemedim mesela, zor geldi zaman da olmadı öğrenmeye çabalamak için. öğrenmek zor değilse alıcam :)
teşekkür ederim cnım
ben belli ederim hem de fazlasıylaörneğin kıskandığım şey o an yanımızdan geçerken ona bakan bir kız ise, o kıza saldırma teşebbüsünde bulunurum
sağol canım benm de uykum geldi zaten fal açmaya takatim kalmadı, karşılıksız fal baktırmak da hoşuma gitmiyor yarın fallaşırız yine :)
iyi uykular canım
hahaha Oda güzel seven insan kiskanir zaten Ya benim mantigim budur Yani en azindan :))
iyi geceler tatlim görüsürüz
yok cnm bi iki kez baktiktan sonra kaparsin anlamlari Ben genelde kartlardaki resimlere göre yorumluyorum tarotta anlamlarini ögrenmek bana da zor geldi ama ayni kartlarin Ben sana bi Ara resimlerini gondereyim ona göre alirsin :)
sağol canım . :)
tatlım bu aralar seni gerek iş hayatında gerekse özel hayatında çok sıkıntıların var. içini çok karartmışsın bu konularda. özellikle de ilişki konusunda çok sorunlar çıktı ayrılık var arada ve bu uzun sürede devam edecek gbi de duruyor. aile olarak da bazı sorunlar görünüyor hane içerisinde bu durumu alacağınız bir haber düzeltecek. ben sana yeni bir ilişki görüyorum canım eskisiyle pek olacak gbi gelmedi bana. iş hayatında beklemedesin bu aralar sanırım biraz daha zamanı var bunun ama beklediğine değecek. çok seveceğin ve huzur bulacağın bir ortamda işe başlayacaksın sen. çok yoğun olacak işin. sürekli koşturmaca olacak. ama sen yine de bu ortam da huzur bulacaksn çünkü ne kdr da tempolu bir iş olsa da sana iyi gelecek çalışacağın ortam. harcadıgın emeklerin, verdiğin uğraşların neticesini yavaş yavaş almaya başlacayacaksn. bu ara şansın da açık senin maşallah. bir dostundan seni üzecek yanlış bir hareket göreceksn sen ve bunun sonucunda da onunla bir tartışmanız görünüyor. bu yakınlar bir zarara uğarayabilirsin çok üzgn olacaksn ama hngi anlamda olacak dersen onu göremedm canm. çok yakında seni sevindirecek bir habern var. şuan çok sıkıntılısın ama bu durumları atlatmanın senn için en iyi yolu suan sadece sabır. dısarıdan biri gizliden gizliye sana hayranlık duyuyor canım. sen onu arkdsn olarak görüyorsun ama o sana karşı çok yoğun hisler besliyor. sana açılmayı da düşüdüğü zamanlar oluyor fakat yasadıgın durumları da bildiği için adım atmaktan da çekiniyor. sana üzüntü ve sıkıntı veren biri var etrafında. bu kişiyi her gördüğünde yada adını duydgunda bütün enerjin bitiyor resmen. sevmediğin biriyle de aranda bir tartışma gececek ve aranz her gecen gün açılacak araya mesafeler giricek canım.
jadocum yükle fo toları hali hazırda seni bekliyorum. bu arada ben açık tenliyim o da kumral :)tarottaki gibiyse kapabileceğimi sanmıyorum pek :) tarotta aynı kart arka arkaya gelse bile aklımda tutamıyorumgerçi bi de şöyle bişey var kendi falına zaten bakamıyorsun
jadocum yükle fo toları hali hazırda seni bekliyorum. bu arada ben açık tenliyim o da kumral :)
Eki Görüntüle 777682 Eki Görüntüle 777683 Eki Görüntüle 777684 Eki Görüntüle 777686 Eki Görüntüle 777685 Eki Görüntüle 777687
falıma bakanın falına bakarım.
bir de ricam var arkadaşlar nasıl ki siz kendi falınıza baktırmak istiyorsanız ben de aynı şekilde istiyorum bir fala bir fal bakıyorum bu yüzden. ikinci fal istiyorsanız ben de ikinci falımı isterim.
tşk ederim canım bir jesti oalbilir bu akşam. geçen hfta dgum günümdü hediye almış bana öyle geldi kulagıma ama daha karsılaşamadık bir türlü illa birşeyler cıktı buluşamadık. bakalm bu akşam görcem bu jest ondan mı olcak başkasından mı. belli olur akşama. ağzına sağlık canmcanım kartlarınız bir arada değil bir ilişki yoktu demi şu an? ayrı görünüyorsunuz. senden yana özleme dayalı sorunlar çıkmış görüşüp yakınlaşmak istiyorsun bu çocukla. erkekten yana sevgi kartı çıkmış mesafelere karşı içten içe sevgi besliyor ama kime karşı besliyor bilemiyorum. onun yanında başka bir kız var esmer biri. ama kız mı erkeğe yanaşıyor erkek mi kıza yanaşıyor bilemiyorum canım. kızda evlilik isteği var yaklaşımı bu yönde. canım bu çocukla mı başkasıyla mı bilemiyorum ama sna karşı duygular besleyen birinden güzel bir jest göreceksin. geçmişini özlediğini görüyorum ancak şu an daha mutsuz olduğun için değil özlemin. hatırladıkların seni mutlu ediyor iyikilerini anımsıyorsun. çok geçmişten bu yana düşlediğin bir şey var bu hayaline kavuşuyorsun. eski bir dostunla karşılaşabilirsin.
canım kartlarınız bir arada değil bir ilişki yoktu demi şu an? ayrı görünüyorsunuz. senden yana özleme dayalı sorunlar çıkmış görüşüp yakınlaşmak istiyorsun bu çocukla. erkekten yana sevgi kartı çıkmış mesafelere karşı içten içe sevgi besliyor ama kime karşı besliyor bilemiyorum. onun yanında başka bir kız var esmer biri. ama kız mı erkeğe yanaşıyor erkek mi kıza yanaşıyor bilemiyorum canım. kızda evlilik isteği var yaklaşımı bu yönde.
canım bu çocukla mı başkasıyla mı bilemiyorum ama sna karşı duygular besleyen birinden güzel bir jest göreceksin. geçmişini özlediğini görüyorum ancak şu an daha mutsuz olduğun için değil özlemin. hatırladıkların seni mutlu ediyor iyikilerini anımsıyorsun. çok geçmişten bu yana düşlediğin bir şey var bu hayaline kavuşuyorsun. eski bir dostunla karşılaşabilirsin.
Eki Görüntüle 777682 Eki Görüntüle 777683 Eki Görüntüle 777684 Eki Görüntüle 777686 Eki Görüntüle 777685 Eki Görüntüle 777687
falıma bakanın falına bakarım.
bir de ricam var arkadaşlar nasıl ki siz kendi falınıza baktırmak istiyorsanız ben de aynı şekilde istiyorum bir fala bir fal bakıyorum bu yüzden. ikinci fal istiyorsanız ben de ikinci falımı isterim.
ben söyleyene kadar fal gelmiş bile :))
canım burda bir ihanet çıkmış ama bu sevgili olarak değil de güvendiğin bir insandan gelen bir ihanet olmuş sana. hiç ummadgn bir andan arkndan bıçaklamış sanki seni. ailenden yada yakın çevrenden biri maddi bir kayıp yaşayacak canım zarara uğrayacak. devlet kapısında bir işin olacak senin ve orda tanıyacağın yeni biri sayesinde hallolucak işin. çok ayrdımı dokunacak sana bu kişinin. senin de falına ne zaman baksam hep bir yolun var ne kız bu böyle durdugun yerde durmaz mısın sen :) ama bu yolun çok hayırlı olacak. dünkü gbi karanlık gelmedi bana. ama sanki bu yolculuk işle alakalı oalcak gbi geldi bana. kalabalık bir davet var canım ya sizle alakalı yada senin katılacağn bir davet. biraz seni sıkıntıya sokacak bir dönem geçireceksn ama çok uzun sürmeyecek bir durum.
tşk ederim canım bir jesti oalbilir bu akşam. geçen hfta dgum günümdü hediye almış bana öyle geldi kulagıma ama daha karsılaşamadık bir türlü illa birşeyler cıktı buluşamadık. bakalm bu akşam görcem bu jest ondan mı olcak başkasından mı. belli olur akşama. ağzına sağlık canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?