Eki Görüntüle 777682 Eki Görüntüle 777683 Eki Görüntüle 777684 Eki Görüntüle 777686 Eki Görüntüle 777685 Eki Görüntüle 777687
falıma bakanın falına bakarım.
bir de ricam var arkadaşlar nasıl ki siz kendi falınıza baktırmak istiyorsanız ben de aynı şekilde istiyorum bir fala bir fal bakıyorum bu yüzden. ikinci fal istiyorsanız ben de ikinci falımı isterim.
yazarsın jestini, yaparsa eğer :)
canım falına bakacağım. bana iskambil açar mısın ? ikimiz de kumral. ben daha koyuyum. :)
canım yüreğin kabarmış . içine çok atıyorsun. bir köşeye biriktirmişsin. kalbinin içi yarılmış ve aydınlanıyor. aklın çok karışık bir sürü yolların var.yine bir sürü kuşun var. güzel güzel haberler gelecek. haberlerden binin ucu sivri sana olumsuz eleştiri yapan biri olabilir.
tabakta da 3 kişi var. 2 kişi karşılıklı birbirine bakıyor ve uzak kalmışlar. tam ortalarında da 1 kişi daha var. bilmiyorum ne anlama geliyor. birbirlerine hayretle bakıyorlar.ortada ki sanki erkeğe benziyor. :)
canm az önce kahveni yorumlamıştım kart çeksem sende yorumlar mısın. göznden kaçtı sanırımsağol canım . :)
canım sadece ten kartlarınız kaldı açılımda. kalp kartlarınız bir arada çıktı aşk hala taze ikinizden yana da öyle. ama beden kartlarınız ayrı çıkmış. senden daha çık tenli bir bayan daha çıktı kart kesiminde. bu kızla da bir yakınlaşma görünüyor. biri çantada biri yanımda dursun hesabı mı yapıyor bu adam nedir anlamadım ki
canm az önce kahveni yorumlamıştım kart çeksem sende yorumlar mısın. göznden kaçtı sanırım
canım ilişkin var mı ? bir de ikinizin burçları nedir.1) kupa onlusu
2) para kraliçesi
3) para onlusu
4) para yedilisi
5) kupa kralı
6) para dörtlüsü
7) dünya
8) kupa prensi
9) kule
10) kılıç dörtlüsü
ilişkim yok canım hoşlandgm biri var ama ikimizde aslanız :)canım ilişkin var mı ? bir de ikinizin burçları nedir.
1) kupa onlusu
2) para kraliçesi
3) para onlusu
4) para yedilisi
5) kupa kralı
6) para dörtlüsü
7) dünya
8) kupa prensi
9) kule
10) kılıç dörtlüsü
canım sadece ten kartlarınız kaldı açılımda. kalp kartlarınız bir arada çıktı aşk hala taze ikinizden yana da öyle. ama beden kartlarınız ayrı çıkmış. senden daha çık tenli bir bayan daha çıktı kart kesiminde. bu kızla da bir yakınlaşma görünüyor. biri çantada biri yanımda dursun hesabı mı yapıyor bu adam nedir anlamadım ki
canım ten kartlarının kalması ne anlama geliyor. sana zahmet bir de şu açık tenli kız ve onunla ilgili açılım yapar mısın? sana tarot bakarım.
kartlar ilginç çıkmış. ikinizde aslansınız fakat kartlar su grubu ve toprak grubu ağırlıklı çıkmış. sanırım yükselen burçlarınız etkilemiş.
canım sana evlilik kartları çıkmış. kartlar ikinizin arasında güzel bir ilişki olacağını söylüyor. karşı tarafın sana olan duyguları var. yalnız birde başka bir kız daha çıkmış. belki adamın geçmişsinden gelen birisidir. bu kişi engel olmaya çalışabilir. bekleme süresindesin , emekvermişsin ve karşılığını görmek için bekliyorsun. sana güzel bir süprizle su grubundan birisi gelebilir. aranızdaki arkadaşlığın bozulmasından korkuyorsun . kartlar seni uyarıyor gelecekte kendini çok yıpratabilirsin. beklediğin şeyler gerçeklşmeyebilir. bu senin için hiç iyi olmaz. kendini çok kaptırırsan bir süre kendini geri çekebilirsin .
canım ten kartlarının kalması ne anlama geliyor. sana zahmet bir de şu açık tenli kız ve onunla ilgili açılım yapar mısın? sana tarot bakarım.
şu kız artık çok merak etmeye başladım her falda çıkıyor karşıma. gerçekte öyle birşey var mı yok mu bilmiyorum ama sylenenlerden etkilenip çocuğa ne msj atıyorum ne arayıp soruyorum. artık bildiğin trip atıyor bana ben birşey yazmasam hiç birşey yazdgn yok merak etmiyorsun herhalde diye. az öncede yazms yine ama cvp veresm kalmadı artık baika kız var diye szden duydukça :)
canım önce tenlerinize göre kart seçiyorum 4 tane. ona göre açılım yapıyorum tüm kartları kullanarak. kartların açılımına göre eleme yapıyorum kartlar arasında 4 aşamada. en son elimde kalan kartları sıraya dizerek yorum yapıyorum. senin açılımında sadece teninize göre seçtiğim 4 kart kaldı. yanında başka kart olmayınca yorum yapammıyorsun sadece kalp ve beden yakınlığı hakkında yorum yazabliyorsun.
tamam canım tarot kartlarımı yazayım ben sana bakarken sen de bana bakarsın
değnek dokuzlusu düz
değnek dörtlüsü ters
kılıç ası ters
kılıç şövalyesi düz
kupa ası ters
değnek ikilisi ters
kılıç altılısı düz
değnek yedilisi düz
para ikilisi ters
değnek sekizlisi düz
canım kartları yeniden çekmek zoruma gitti de buna baktıktan sonra bi de nişanlım için çekeyim de ona da bak olur mu? ben de sana bi fal daha bakayım
canım fal bu sonuçta fala göre trip yapma çocuğa yazıktır.
canım bu ikisinin kalpleri bir arada çıktı bedenleri de bir arada çıktı. eğer kız arkadaşı alansa gayet güzel bir ilişkileri var gibi görünüyor duyguları karşılıklı ama kızın sorun ettiği bir şey var. sanırım bu çocuk seni unutamamış ya da başka sebeplerle kızla çocuğun arasında sorun yaratan bir kız görünüyor bunlardan biraz daha koyu tenli. kız zamana bırakmış durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?