Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

içinde bi sıkıntı var için kabarmış senin:)sana arkaasını dönen biri var bu geri gelicek bir haber alıcaksın ondan.sen bi yere gitmek istiyosun yolun başındasın ama gidemiyosun bişeyler engel oluyo sana.beklediğin bi haber var senin daha zamanı var ama güzel olucak.biri gizli gizli hep koruyup kolluyo seni canım çok seviyo.bi kişiyi hayatından çıkarıyosun yakın zamanda

mrhba.. içtiğim kahvenin resimlerini yüklesem benim falıma da bakar mısınız acaba?

Eklentiler

• $CIMG0003.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $CIMG0004.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $CIMG0006.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $CIMG0007.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $CIMG0008.webp
    11 KB · Görüntüleme: 48
  • $CIMG0010.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $CIMG0012.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $CIMG0014.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $CIMG0015.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $CIMG0016.webp
    16 KB · Görüntüleme: 36
  • $CIMG0017.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $CIMG0018.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $CIMG0019.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $CIMG0020.webp
    11 KB · Görüntüleme: 43
canım bu benim falım seninkini de bekliyorum

canım fincanının içi karanlık pek göremedim ama sen sanki giden birini bekliyosun.bakıyosun arkasından uzağa gitmiş bu kişi.sanki aranızda konuşmalar geçicek ama bişey olmicak gibi yada sen bişey olmicak artık diye çok karartmışsın içini.3 konu hakkında çok sıkıntılısın.bi konu bu diğer ikisini göremiyorum.çok bulanık çekmişsin.2 tane istediğin dilek var ama biri olucak.diğerine biri engel oluyo ve olur gibi olacakken olmicak.ben seni çok karışık düşünceli gördüm çok sıkmışsın içini.millette sıkman için yardımcı olmuş ama bence herkese her derdini anlatma aklını karıştırıyo bir sürü yorum kötü değiller yoksa.aile içide karışık görüyorum ben.bi kadın elinden tutuyo senin.annen yada daha yakın gördüğün bi akraban.sana yardım edicek.sen düştüm artık sanıcaksın çok sıkılıcakken yanında olucak atlatıcaksın bu durumu.ama bu karşıklığının geçmesi için daha zamanın var.aile içi dedikodu çok fazla.ara ara ağlıyosun sanki sen.ağlama canım herşey olacağına varır üzme kendini

sağol canım benim yüreğine sağlık

canım,
ufak ufak kısmetlerin var. içini çok sıkmışsın fakat ay doğuyor sıkıntılarına, eni çekemeyen biri var kısmetlerini engellemeye çalışıyor fakat başarılı olamayacak, fesat birisi sen tahmin edebiliyorsun fakat konduramıyorsun ona. biri var güven duyduğun fakat sende şüphe uyandırmış aklında soru işaretleri var artık o kişi ile ilgi ama o kişi her kimse iyi biri temiz çıkmış. ya senden uzakta ya da yakın fakat aranızda kırgınlık olan biri var kısa süre içinde kavuşacaksınız ya da barışacak sarılacaksınız birbirinize S harfinde bir tanıdığın var mı? isminin ya da soy isminin içinde S harfi var bu kişinin iyi biri fakat sen çok takmışsın onu kafana fakat her şey düzeliyor sanırım bu aklında soru işaretleri bırakan kişi ile bu s harfli kişi aynı ola bilir.
hanenin içi biraz sıkıntılı çıkmış ve kalabalık geleni gideni bol veya hakkında çok konuşulan bir aile. biran çok iyi iken birden bire sıkıntılar yaşanıyor ortada birşey yokken. fincanında çıkan kavuşma tabağındada çıkmış çok temiz hanenden ya da hanene yakın biri ile olacak bu kavuşma veya barışma. dileğin oluyor çıkmış. sevinç gözyaşları dökeceksin dileğin ile ilgili.
şimdi içinden bir dilek daha tut fakat bu farklı bir dilek olsun ve 1 ile 5 arasında bir sayı tut sayıyı bana yazma canım dileğini tuttuğun zaman cevap yaz.

ağzına sağlık canım.ben sevgilimden ayrıldım evet uzakta farklı şehirlerdeyiz.s harfi yok adında ama durumu anlatan o hani dediklerine uyan.onla mı kavuşma olucak acaba? bide ben okulu bitirdim ama okuduğum şehre dönmek istiyorum yüksek lisans için babam karşı çıkıyo işte burda ol diye.yani dileğimde oydu aslında:)) şimdi tuttum dileğimi ama sayımıda..

3 mü tuttun canım?

bi dahakine ilk aklına geleni tut canım:) fincanımın daha net resimlerini çektim göndereyim mi?

gönder canım bakayım
birde hani kavuşma olucak dedin ya o eski sevgilim mi? ona odaklı baksan:)) yani onun okulu bitmedi mesela biraz o yüzdende dönmek istiyodum okuduğum yere ama ayrıldık yinede istiyorum gitmek.kısmetse bakalım ama sen falda ne görüyosun canım

canım ben uzakta olan dargın olunan biri ile barıştığını gördüm karılıp kavuşma gördüm..

canım ben işten çıkacağım 15-20 dk. ya cvp geç yaza bilirim o yüzden. ve sanırım gene net deil resimler

Eklentiler

• $13082013258.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $13082013263.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $13082013265.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $13082013267.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…