Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
canım ben işten çıkacağım 15-20 dk. ya cvp geç yaza bilirim o yüzden. ve sanırım gene net deil resimler

zamanında bi kız seni çok mu üzdü? böyle zayıf biri arkadaşın yada bu aralar üzücek.sen onla karşı karşıya geliyosun ve hıncını almak denir ya içini rahatlatıyosun içindekileri ona karşı dökerek.senin sırtına çok büyük bi yük binicek çok zorlanıcaksın ama başarıcaksın.sanki sen bi yere gidiyosun.istemediğin bi yere ama.sen sevgilşinden mi ayrısın? yada bii var karşına çıkıcak.kavuşma var el ele tutuşma.hemde beklemediğin bi zamanda hereşy üst üste gelmişken.çok sıkıntılısın ama falın içimi kararttı yani biraz rahatlamaya ihtiyacın var.

2 ay sonra düğünüm var canım benim:) sıkıntı dersen de çok yani ondan bol ne var ki

sıkıntıdan ölmüşsün sende canım ya.noldu böyle sana.ben öldüm bittim modundasın çok kafana takmışsın herşey üst üste gelmiş hiçbişey iyi gitmicek gibi düşünüyosun.bi haberin var çok kısa süre içinde gelecek beklediğin bi haber ama olumlu değil.istemediğin bi haber olcak yani.canım bir erkek görüyorum bu erkek arkadaşın mı yada ayrıldınız mı bilmiyorum ama aynı yola ayrı ayrı gidiyosunuz siz.oda üzülüyo sende ama kavuşamıyosunuz bi türlü neden bilmiyorum.biri seni bi yere gitmen için zorlicak istemeye istemeye gidiceksin o yola.bu kısa bi yol ama tatil belki yada başka birinin yanına bi kaç günlüğüne.bide bu adamanın aklına birileri bişey sokmuş senle ilgili ondan olmuyo sanki.bu kişide kısa boylu bi erkek zayıf.bunun adında e harfi var sanki.ben bununla tekrar konuşma görüyorum ama.er geç sanki birleşiceksiniz hemen değil zamanı var.biri aracı olucak.biri var çevrende sana çok nazarı dokunuyo dikkat et kim seçemiyorum ama.bu sıkıntın biraz daha sürücek canım ama sonu iyi sıkma canını
sende bana bakar mısın?

benim falımada baka bilir misin canım?

bende kahve falından pek anlamıyorum ama sallıyorum birşeyler bakarım :)

teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:
bende kahve falından pek anlamıyorum ama sallıyorum birşeyler bakarım :)

teşekkür ederim canım.

tarot kartlarım yok benim.internetten seçmekte saçma geliyo enerji meselesi olduğuna inanıyorumda o yüzden canım:) olsun nolcak hepimiz sallıyoruz

doğru diyosun canım.pek tutturamamışım sana ama o zaman:)

yok yok o kız olayını felan bildin canım artık yarın daha iyi bakarsın bende zaten hem güzel cekemedim hemde fincan kurumustu yarın kimseye bakma ilk bana bak sabah saat 10-11 gibi gönderirim resimleri öpüldün iyi muhabbetler canım

tamam canım görüşürüüz

Sen bi kayıp yaşıcaksın. Belki bi ölüm, belki bi ayrılık bilmiyorum. Ama senden uzaklaşan biri var. Ve bunun acısını büyük yaşıyosun. Bi beraberlik görüyorum. Herhangi bi evliliğin, ilişkin var mı bilmiyorum ama var gibi görüyorum. Biriyle duygusal bi bağın var çünkü. Hatta o kişiyle yakın zamanda bi kavgan var. Tek tarafın haklı diğer tarafın tamamen haksız olduğu bi kavga. Eğitim ya da iş tam anlayamadım ama o tarz bi alanda dinlenme süreci görüyorum sende. Şuan bi işle uğraşıyo gibi görmüyorum .Ya da uğraşmayı bırakacaksın. Bi bebek var. Hamilelik, doğum olabilir.. Ama bu bebek tam vaktinde, hayırlısıyla ve etrafına mutluluk saçarak geliyor. Oturduğun mevkide bi kadın var. Ona dikkat et. Hiç iyi niyetli değil. Gözü sürekli sende. Bir de bacaklarından rahatsız biri var. Gecikmeden doktora gitsin derim.

*İskambil falı istiyorum canım. Bakarsan sevinirim..
Ben buğday tenliyim. Sevgilim açık esmer.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım
olumlusu hiç bulmuyo ki beni

inşallah olur canım ataman, farklı yerde farklı insanlarla olmak uzaklaştırır seni düşüncelerinden
rica ederim canım benm

teşekkür ederim canım
istediğin falı yazmamışsın hangisinden bakayım sna?

teşekkür ederim yorumun için :)

açayım hmen falınızı

canım şu sıralar sorunlu bir süreçten mi geçiyorsunuz? sanki aranızda bir kırgınlık yaşanmış gibi. kartlarınız birbirinden ayrı çıktı. erkek ailesine biraz fazla düşkün görünüyor. belki de sorunlarınız bu sebeple. ancak ilişkiniz gayet ciddi görünüyor. evlilik kartı çıktı aranızda. ikinizin de dileği bu zaten. sana teklif geliyor canım evlilikle mi ilgili başka bir durum mu bilemiyorum.

Eklentiler

• $14082013275.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $14082013276.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $14082013278.webp
    18 KB · Görüntüleme: 63
  • $14082013279.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $14082013281.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 71
  • $14082013282.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $14082013283.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $14082013284.webp
    29 KB · Görüntüleme: 35
  • $14082013285.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $14082013286.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $14082013287.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 31
canım bana fal açar mısın ? tarot kahve falı bakarım sana da :) evde oturmaktan sıkıldım. zaman geçer biraz.

aynen ya ben de sıkıldım. kahve fotolarımı düzenleyim de ekliycem şimdi ama sen bana tarot bak :)
ben de tarot kartlarımı yazayım sen de tenleri :)

araba düz
kılıç dörtlüsü düz
değnek yedilisi ters
değnek dörtlüsü düz
imparatoriçe ters
para altılısı düz
kupa altılısı düz
kılıç ası düz
para kralı ters
kılıç kraliçesi dz

Selamm
Benim falıma bakanın kahve veya tarot falına bakabilirim :)

Fotolar çıkmıştır umarım :44:

canım sana yer değişikliği başarı gibi birşey görünüyor. sanırım başka yere taşınacaksın. onunla ilgili planlarınız var. evlilikle ilgili düşünclerein geçmişte ters dönmüş. gelecekte daha cömertçe paylaşımlarınız olacak . bir karar varmak istiyorsun. sonunda doğru kararı bulacaksın. nişanlınla aranın bozulmasında ve evlilikten vazgeçmesinden korkuyorsun. bana bu düşüncelerin yersiz geldi. son kartı tam anlamadım hava grubu bir kadın çıkmış. ya da kızgın nefret dolu bir kişilik anlamına da gelebilir. sen birisine karşı öfke duyacak olabilirsin. dikkatli ol derim.

ben ve o kumral. ben daha koyuyum.

Son düzenleme:

iş yerinde değişiklik ve başarı olsun noluurr :)
ya tatilde birine fal baktırdım, 2 yıl önce de baktırmıştım kadının dedikleri çıkmıştı. ayrılabilirsiniz falan dedi kadın korktum valla.
teşekkür ederim canım

senin falını açayım canım

canım bu falda duygu yoğunluğu yaşayan sen olarak görünüyorsun. erkek kendi halinde kendi yağında kavruluyor. senin duyguların çok karmaşık çıkmış ne istediğinden pek emin değilsin galiba. özlem duyuyorsun bu çocuğa karşı görüşmek istiyorsun hatta ondan gelecek bir teklifi bir haberi bekliyorsun. ama bir yanında hiçbirini istemiyor, aman boşver tek yaptığı şey sorun çıkarmak diyorsun. duygularında etkisi olan bir arkadaşın var senin esmer bir kız. senin üzerinde etkisi çok olumlu mu olumsuz mu bilemiyorum ama hayatının baş köşesine yerleştirdiğin biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…