canım ben işten çıkacağım 15-20 dk. ya cvp geç yaza bilirim o yüzden. ve sanırım gene net deil resimler
zamanında bi kız seni çok mu üzdü? böyle zayıf biri arkadaşın yada bu aralar üzücek.sen onla karşı karşıya geliyosun ve hıncını almak denir ya içini rahatlatıyosun içindekileri ona karşı dökerek.senin sırtına çok büyük bi yük binicek çok zorlanıcaksın ama başarıcaksın.sanki sen bi yere gidiyosun.istemediğin bi yere ama.sen sevgilşinden mi ayrısın? yada bii var karşına çıkıcak.kavuşma var el ele tutuşma.hemde beklemediğin bi zamanda hereşy üst üste gelmişken.çok sıkıntılısın ama falın içimi kararttı yani biraz rahatlamaya ihtiyacın var.
katına ask falıdır askla alakalı bı sorun varsa yada aklındakı bırısı ıcın o kısının ısmını verırsen bakabılırım genel hayatın ıcınde bakabılırım ama bıraz yuzeysel kalablır
2 ay sonra düğünüm var canım benim:) sıkıntı dersen de çok yani ondan bol ne var ki
sıkıntıdan ölmüşsün sende canım ya.noldu böyle sana.ben öldüm bittim modundasın çok kafana takmışsın herşey üst üste gelmiş hiçbişey iyi gitmicek gibi düşünüyosun.bi haberin var çok kısa süre içinde gelecek beklediğin bi haber ama olumlu değil.istemediğin bi haber olcak yani.canım bir erkek görüyorum bu erkek arkadaşın mı yada ayrıldınız mı bilmiyorum ama aynı yola ayrı ayrı gidiyosunuz siz.oda üzülüyo sende ama kavuşamıyosunuz bi türlü neden bilmiyorum.biri seni bi yere gitmen için zorlicak istemeye istemeye gidiceksin o yola.bu kısa bi yol ama tatil belki yada başka birinin yanına bi kaç günlüğüne.bide bu adamanın aklına birileri bişey sokmuş senle ilgili ondan olmuyo sanki.bu kişide kısa boylu bi erkek zayıf.bunun adında e harfi var sanki.ben bununla tekrar konuşma görüyorum ama.er geç sanki birleşiceksiniz hemen değil zamanı var.biri aracı olucak.biri var çevrende sana çok nazarı dokunuyo dikkat et kim seçemiyorum ama.bu sıkıntın biraz daha sürücek canım ama sonu iyi sıkma canını
sende bana bakar mısın?
bende kahve falından pek anlamıyorum ama sallıyorum birşeyler bakarım :)
teşekkür ederim canım.
doğru diyosun canım.pek tutturamamışım sana ama o zaman:)
yok yok o kız olayını felan bildin canım artık yarın daha iyi bakarsın bende zaten hem güzel cekemedim hemde fincan kurumustu yarın kimseye bakma ilk bana baksabah saat 10-11 gibi gönderirim resimleri öpüldün iyi muhabbetler canım
Eki Görüntüle 777682 Eki Görüntüle 777683 Eki Görüntüle 777684 Eki Görüntüle 777686 Eki Görüntüle 777685 Eki Görüntüle 777687
falıma bakanın falına bakarım.
bir de ricam var arkadaşlar nasıl ki siz kendi falınıza baktırmak istiyorsanız ben de aynı şekilde istiyorum bir fala bir fal bakıyorum bu yüzden. ikinci fal istiyorsanız ben de ikinci falımı isterim.
kendini yaralanmış hırpalanmış hissediyorsun. bir daha böyle birşeyin olmasını istemediğin için tedbirli davranıyorsun. sizin ilişki ters dönmüşe benziyor. seni eleştiren hırpalayan biri var karşında. bir karara varmak istiyorsun fakat karar veremiyorsun. artık sorunlardan sıkılmışsın ve kaçıp kurtulmak istiyorsun. cesaretli bir adım atacaksın. gelecekte de olumlu güzel bir haber seni bekliyor.
hadi hayırlısı nasıl bir haber gelecek bakalım.
o kız ben miyim yoksaaralarında öyle bir durum varsa eğer hiiiiiiiiçççççç işim olmaz. sevgililerin arasında kara çalı olmak istemem. ölürüm de bir daha yüzüne bakmam. aklıma koydum zaten. gidicem ben buralardan. inşallah atamam olur da giderim.
sağ ol canım . çoook teşekkür ederim.sen bitanesin
içinde bi sıkıntı var için kabarmış senin:)sana arkaasını dönen biri var bu geri gelicek bir haber alıcaksın ondan.sen bi yere gitmek istiyosun yolun başındasın ama gidemiyosun bişeyler engel oluyo sana.beklediğin bi haber var senin daha zamanı var ama güzel olucak.biri gizli gizli hep koruyup kolluyo seni canım çok seviyo.bi kişiyi hayatından çıkarıyosun yakın zamanda
Sen bi kayıp yaşıcaksın. Belki bi ölüm, belki bi ayrılık bilmiyorum. Ama senden uzaklaşan biri var. Ve bunun acısını büyük yaşıyosun. Bi beraberlik görüyorum. Herhangi bi evliliğin, ilişkin var mı bilmiyorum ama var gibi görüyorum. Biriyle duygusal bi bağın var çünkü. Hatta o kişiyle yakın zamanda bi kavgan var. Tek tarafın haklı diğer tarafın tamamen haksız olduğu bi kavga. Eğitim ya da iş tam anlayamadım ama o tarz bi alanda dinlenme süreci görüyorum sende. Şuan bi işle uğraşıyo gibi görmüyorum .Ya da uğraşmayı bırakacaksın. Bi bebek var. Hamilelik, doğum olabilir.. Ama bu bebek tam vaktinde, hayırlısıyla ve etrafına mutluluk saçarak geliyor. Oturduğun mevkide bi kadın var. Ona dikkat et. Hiç iyi niyetli değil. Gözü sürekli sende. Bir de bacaklarından rahatsız biri var. Gecikmeden doktora gitsin derim.
*İskambil falı istiyorum canım. Bakarsan sevinirim..
Ben buğday tenliyim. Sevgilim açık esmer.
redd, canım diğer dediğim fala sonra bakalım benim acil dışarı çıkmam gerekiyor. görüşürüz kızlar
canım bana fal açar mısın ? tarot kahve falı bakarım sana da :) evde oturmaktan sıkıldım. zaman geçer biraz.
aynen ya ben de sıkıldım. kahve fotolarımı düzenleyim de ekliycem şimdi ama sen bana tarot bak :)
ben de tarot kartlarımı yazayım sen de tenleri :)
araba düz
kılıç dörtlüsü düz
değnek yedilisi ters
değnek dörtlüsü düz
imparatoriçe ters
para altılısı düz
kupa altılısı düz
kılıç ası düz
para kralı ters
kılıç kraliçesi dz
canım sana yer değişikliği başarı gibi birşey görünüyor. sanırım başka yere taşınacaksın. onunla ilgili planlarınız var. evlilikle ilgili düşünclerein geçmişte ters dönmüş. gelecekte daha cömertçe paylaşımlarınız olacak . bir karar varmak istiyorsun. sonunda doğru kararı bulacaksın. nişanlınla aranın bozulmasında ve evlilikten vazgeçmesinden korkuyorsun. bana bu düşüncelerin yersiz geldi. son kartı tam anlamadım hava grubu bir kadın çıkmış. ya da kızgın nefret dolu bir kişilik anlamına da gelebilir. sen birisine karşı öfke duyacak olabilirsin. dikkatli ol derim.
ben ve o kumral. ben daha koyuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?