Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım ben faldan pek anlamıyorum ama yinede bir kaç yorum yapayım. çok sıkıntılı gördüm seni. içini çok karartmışsın. M harfinde biri var ve düşünceleri çok karışık. dilek tutuysan dileğin olacak gibi. esmer bir adam var. sanki bir şeylere sırtını dönmüş gibi. tabakta z ya da s harfi çıkmış . bir de kilolu gibi birisi var ve birisinin arkasından üzgün bir şekilde bakıyor.

teşekkür ederim :) kilolu kisi kimdir acaba

benim de falımı yorumlar mısınızzzz lütfeennnn

Eklentiler

• $IMG_1668.webp
    16 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_1669.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_1670.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_1671.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_1672.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_1673.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_1674.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_1675.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_1676.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Bende istiyorum..
ben anne olcak miyim ??

menekşe bana da açar mısın ? tarot yorumlayım bende sana.

yolculuk umud ediyosun cnm devletle ilgili bi konuda asktan yana kendini sanssiz hissediyorsun.. Cok Özlem duyuyorsun kendini hasta gibi hissediyorsun hatta biraz kiskanclikta var yasli bi adamla aranda kavga gecmis galiba Para konusunda fakat yakinda evine Mutluluk geliyo sevdigin adamdan dolayi kendini üzgün hissediyorsun

bana. da acar misin kahve yorumlayabilirim :)

Mutlu olacagin bi süpriz ve Sans geliyo sana canim bunun sonunda kendi kendini yargilayacaksin... Insan sorunlara alisinca biraz mutlu olsa hersey yolunda mi diye düsünmeye basliyo :)))) sevdigin Adam güzel bi Haberle misafir geliyo sana :)))) yakin zamanda :) yine yalan dolan bi haberden kiskanclik yasayacaksin dikkat etmessen kavga cikabilir ! Ve üzgün olabilirsin sonunda canim

jado senin falindi canm :)

bana. da acar misin kahve yorumlayabilirim :)

canm sevdigin adamdan biseyler bekliyosun seni ummadigin bi anda Mutlu etsin istiyorsun yasca buyuk bi kadindan bi Haber gelecek güvenilir birisi bu kadin etrafinda cekemeyen insanlar var seni.. Özlem duyuyosun ve bi kaybindan dolayi kendini sucluyorsun evine Ise sans geliyo canim bi Haber sonucu mutsuz olacaksin bi yol görünüyo ve Mutlu bi ask evliligi var fakat kendini kötü hissedeceksin belki de böyle bi Haber alacaksin canim

teşekkür ederim canım. mutlu olacağım hiçbişey olmuyo maalesef özellikle de bugün. yarın ola hayrola.

Jadooooo canm fal :)))) Ben esmer o kumral

canım beden kartlarınız ve kalp kartlarınız yanyana çıktı. sana açılamıyo muydu bu çocuk? içinde saklamış seni, utangaç mı ki? sanki kendine bile söylemekten çekiniyor gibi hissettim. onun kalbinin yanında esmer bi kız daha çıktı canım bu kız bu çocuğu zamana bırakmış. eski sevgili falan olabilir ya da ne bileyim platonik seven biri de olabilir

evet canm gelip gidiyo acilamiyo :))) hmm o esmer kiz Kim aceba baska birisi var demek...

umarim mutlu olacagin cook güzel haberler alirsin canim yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…