jadoobana da fal açar mısın ? sende kartlarını yaz yorum yapayım.
evet canm gelip gidiyo acilamiyo :))) hmm o esmer kiz Kim aceba baska birisi var demek...
umarim mutlu olacagin cook güzel haberler alirsin canim yakin zamanda
kızlar ben görunmez mıyım acaba
bende size melek kartı çekebılırımm :26:
Benimde tarot falims bakarmisin lutfen
bana da biriniz bakar mısınız? bakmayı bilmiyorum hiç.. son 3aydır kararsızlık,çıkmaz,umutsuzluktayım..
ilişkim de yok işim de yok
hoşgeldiniz kızlar.
karşılıklı fal bakılıyor burda.
umarım canım sağl iyi dileğin için
birer tane daha fallaşalım mı?
soru sormak istiyorum bu sefer eğer bakmak istrsen canım
canm sevdigin adamdan biseyler bekliyosun seni ummadigin bi anda Mutlu etsin istiyorsun yasca buyuk bi kadindan bi Haber gelecek güvenilir birisi bu kadin etrafinda cekemeyen insanlar var seni.. Özlem duyuyosun ve bi kaybindan dolayi kendini sucluyorsun evine Ise sans geliyo canim bi Haber sonucu mutsuz olacaksin bi yol görünüyo ve Mutlu bi ask evliligi var fakat kendini kötü hissedeceksin belki de böyle bi Haber alacaksin canim
ikiniz de kumral sen daha koyuydun demi?
4 evlilik kartından üçü açılımda çıktı diğeri de kart kesiminde çıktı.
çift taraflı evlilik düşüncesi var ama birbirinizle bağlantılı görünmüyor canım. çok ayrı yerlerde çıktı bu sefer kartlarınız. erkekten yana evlilik isteği çok daha fazla. araya aile kartı girmiş aile sorun çıkarmış ve aranıza mesafeler girmiş. belki evlilik düşüncesi ikinizin de birbiriyle olan evlilik isteği de olabilir ama aile araya girmiş ve ondan sonra sizin aranıza mesafe girmiş. sana destek esmer bir arkadaşın var bayan.
aziz ters
kader çarkı ters
değnek dörtlüsü ters
kupa üçlüsü ters
kupa prensi ters
kupa ası ters
para ası düz
güneş ters
değnek prensi düz
kupa dörtlüsü düz
senin evlilik düşünceleri ters dönmüşe benziyor. şansız bir dönemde olduğunu düşünüyorsun. çok hayal kuruyorsun ve beklenti içindesin bu beklentilerin gerçekleşmesi gecikebilir. elinize her alanda büyük bir şans elinize geçmiş fakat değerlendirememişsiniz. ilişkide parasal yönden bazı terslikler gözüküyor. son kartın önüne çıkan güzellikleri göremediğini söylüyor. bardağın boş tarafını değil de dolu tarafını görmen gerekiyor. çok umutsuz gördüm seni. elinde hala gerçekleştireceğin güzel adımlar var.
evet geçrkten çok mutsuzum çok umutsuzum. ömrümün en kötü günlerinden birini yaşadım dün..
Rabbim yardımcımız olsun.
teşekkür ederim canım umarım o güzel adımlar bir an evvel gelir beni bulur.
yolculuk umud ediyosun cnm devletle ilgili bi konuda asktan yana kendini sanssiz hissediyorsun.. Cok Özlem duyuyorsun kendini hasta gibi hissediyorsun hatta biraz kiskanclikta var yasli bi adamla aranda kavga gecmis galiba Para konusunda fakat yakinda evine Mutluluk geliyo sevdigin adamdan dolayi kendini üzgün hissediyorsun
aziz
degnek asi
seytan
Para dörtlüsü
kupa üclüsü ters
kupa dörtlüsü ters
kilic krali ters
kupa sekizlisi
kupa beslisi
asiklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?