Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
jadoo bana da fal açar mısın ? sende kartlarını yaz yorum yapayım.

ikiniz de kumral sen daha koyuydun demi?

4 evlilik kartından üçü açılımda çıktı diğeri de kart kesiminde çıktı.
çift taraflı evlilik düşüncesi var ama birbirinizle bağlantılı görünmüyor canım. çok ayrı yerlerde çıktı bu sefer kartlarınız. erkekten yana evlilik isteği çok daha fazla. araya aile kartı girmiş aile sorun çıkarmış ve aranıza mesafeler girmiş. belki evlilik düşüncesi ikinizin de birbiriyle olan evlilik isteği de olabilir ama aile araya girmiş ve ondan sonra sizin aranıza mesafe girmiş. sana destek esmer bir arkadaşın var bayan.

kartlarım

aziz ters
kader çarkı ters
değnek dörtlüsü ters
kupa üçlüsü ters
kupa prensi ters
kupa ası ters
para ası düz
güneş ters
değnek prensi düz
kupa dörtlüsü düz

evet canm gelip gidiyo acilamiyo :))) hmm o esmer kiz Kim aceba baska birisi var demek...

umarim mutlu olacagin cook güzel haberler alirsin canim yakin zamanda

umarım canım sağl iyi dileğin için
birer tane daha fallaşalım mı?
soru sormak istiyorum bu sefer eğer bakmak istrsen canım

bana da biriniz bakar mısınız? bakmayı bilmiyorum hiç.. son 3aydır kararsızlık,çıkmaz,umutsuzluktayım..
ilişkim de yok işim de yok

çok teşekkür ederim :)

tam emin değilim ama tahminimce yakın arkadaşı beni istemedi. beni değilde yakın arkadaşını tercih etti. bu duruma diyecek bir şey bulamadım. hayatını kendisi değilde yakın arkadaşları yönlendiriyor. hatalı olmasına rağmen yeri geldi arkadaşlarıma karşı onu savundum. ama o yanımda bir kere bile durmadı.

çok teşekkür ederim canım. kartlarını şimdi yorumluyorum.

Son düzenleme:
aziz ters
kader çarkı ters
değnek dörtlüsü ters
kupa üçlüsü ters
kupa prensi ters
kupa ası ters
para ası düz
güneş ters
değnek prensi düz
kupa dörtlüsü düz

senin evlilik düşünceleri ters dönmüşe benziyor. şansız bir dönemde olduğunu düşünüyorsun. çok hayal kuruyorsun ve beklenti içindesin bu beklentilerin gerçekleşmesi gecikebilir. elinize her alanda büyük bir şans elinize geçmiş fakat değerlendirememişsiniz. ilişkide parasal yönden bazı terslikler gözüküyor. son kartın önüne çıkan güzellikleri göremediğini söylüyor. bardağın boş tarafını değil de dolu tarafını görmen gerekiyor. çok umutsuz gördüm seni. elinde hala gerçekleştireceğin güzel adımlar var.

evet geçrkten çok mutsuzum çok umutsuzum. ömrümün en kötü günlerinden birini yaşadım dün..
Rabbim yardımcımız olsun.
teşekkür ederim canım umarım o güzel adımlar bir an evvel gelir beni bulur.

ne oldu canım. anlatmak istersen özelden yaz. düğün arifesinde her zaman bazı olaylar olur. önemli olan fazla büyütmemek.

reddmars falin canm Dun aksam gec bakmistim gormedin galiba benimde kartlarimi yorumlarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…