Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
olur canm sor bakalim bi deneyim sende bana su kumral cocukla biraz daha derin baksan :))))

canım kartlarla açılım yapıyorum sayısını kendim belirleyemiyorum tarot gibi falan değil iskambil. tenlerinize göre açıyorum hangi kartlar kalırsa ona göre yorum yapıyorum. bazen hiç kart kalmıyor bazen bir sürü kart kalıyor. bu bana bağlı değil yani

canım bu kez karışık çıktı biraz.
kartlarınız ayrı çıktı. senin içinde aşman gereken bir problemin olduğu görünüyor kartlarda. esmer bir erkek var bu kişi senden hoşlanıyor sanırım. kumral çocuğun yanında takılan esmer biri var mı sana ilgisini belli eden. sanki bu esmer çocuk kumral çocuğun görüştüğü biri. kumral çocuğun kartlarının yanında başka bir kız çıktı. kumral bir kız. dallas gibi bi fal olmuş yahu bu da. başka bir kız daha var açık tenli kumral çocuğun geçmişinde kalan ama unutamadığı biri.

canım; evimle ilgili sıkıntım ne yönde ilerleyecek, istediğim gibi olacak mı? bunu merak ediyorum.
bakabilirsen çok sevinirim

hahahaha bu ne faldir Ya amma macera dolu :)))

canm Ben simdi Ise gidiyorum aksama ancak acabilirim kartlari yorumlayip yazarim hemen

iste kartlarim cnm

aziz
degnek asi
seytan
Para dörtlüsü
kupa üclüsü ters
kupa dörtlüsü ters
kilic krali ters
kupa sekizlisi
kupa beslisi
asiklar

canım evlilik düşüncelerin gözüküyor. yalnız dikkat et şeytan kartı çıkmış. neyle ilgili tam çözemedim . saplantılı bir aşk anlamına da gelebilir ya da çevrende seni sevmeyen bir düşman anlamına da gelebilir. bu kişi oğlak burcundan biri muhtemelen. canım sana çok güzel bir aşk gözüküyor. kartlar bana gerçek açkı gelecekte bulacağını söylüyor. yalnız şuanda herşeyi bırakıp gitme isteğin var. ve bir belirsizlik içindesin. çokta umutlu değilsin sanki. en büyük korkun gelecekteki kişi ile kavgalı bir ayrılık yaşamak. geçmişte hava grubu biri ile ilişki ters gitmiş. gelecek için kartlar bana güzel bir ilişkin olacağını söylüyor. ama kiminle olacağı belirsiz. :)

ismim seval 1985 terazi burcuyum..

bende melek kartı çekerbilirim size lütfenn..

Girişimci bir ruha sahip birisin. Hayal gücün çok kuvvetli. Çok pratik bir yapıya sahipsin, azimlisin ve değişen durumlara kolaylıkla adapte olabiliyorsun. El becerisi isteyen işlerde çok başarılısın. Çok zor sinirlenen birisin ama sinirlendiğin zaman seni tutabilene aşk olsun. Sevdiklerine karşı çok sadıksın.
Önsezilerin oldulça kuvvetli bu yeteneğinle hedeflerine ulaşman çok zor olmayack. Önemli bir iş arifesindesin diyor kartın. Bu işte başarılı olacaksın. Yeni bir macera seni bekliyor.
Benim için bir melek kartı çekeiblirsen sevinirim.

jado bana yine kart açar mısın ? kart çek ya da kahve falını yorumlayım.

canım merhaba :)

öncelikle iyi birşeyle başlayaym canım. ben bir kısmet görüyorum burda.. yanlız hemen olacak bir şey değil bu. biraz vakti var. senden uzun boylu çok zayf değil çok toplu da değil normal kumral biri olacak bu kişi. bu birliktelik de senin için uzun soluklu olacağa benziyor sonunda yüzük gördm çünkü. kendini şanssız ve kötü hissettiğin bir dönemdesin sanki ama çok yakında şansında kadernde açılacak canım. huzuru bulacaksn artık. aniden planlamadıgın bir yolculuğa çıkabilirsin ama sanki bu yolculuk sonunda da olası bir hayal kırıklığı söz konusu. sana bir yerden hediye gbi birşey gelecek. arkasından konustugun biri var senin. bu laflar onun kulağına gidecek ve sana kırgınlığını dile getirecek. aranızda küçük bir tartışma çıkması muhtemel. sana tez vakitte ulaşacak bir habern var ve bu haber neticesnde çok sevineceksn deyim yerndeyse havalara uçacaksn. eskilerden bir sevgilinle bir konusman var canım senin. çok ciddi olacak aranızda gecen konusma. sanırım sen bu kişi tarafından da daha önce aldatılmışsın. bu konusmada içinde ne kdr biriktrdiğin şey varsa hepsini de döküceksn ama ben senin bu çocukla geleceğini görmüyorum canım. az önce bahsettiğim kişi ile bir geleceğin olacak gbi geldi bana. başlarda bu kişiye karsı soguk olacaksn ama sen onun dürüstüğü ve sana verdiği huzuru gördükten sonra sandgndan çok daha fazla seveceksn onu. sinirlerin bu aralar oldukça gergin canım senin yernde olsam bu dönemde önemli karrlar almazdım seni yanlışa götürebilir.

bu da benm tarotum canım bakarsan sevinirim.
1) kılıç ası
2) joker
3) değnek üçlüsü
4) para ası
5) para prensi
6) kılıç altılısı
7)kule
8)kupa sekizlisi
9)güç
10) dünya

canım kartların hepsi düz mü geldi ?

bir karar aşamasındasın. karar vermen gerekiyor. geleceğe dönük umutla bakıyorsun. sana işle ilgi büyük güzel bir şans eline geçecek. ilişkin var mı bilmiyorum. geçmişte ya da gelecekte bir ayrılık yaşacaksın. bu her iki tarafı da çok üzeceğe benziyor. ve her şeyi bırakıp gitmek isteyeceksin. seni yaralayan olaylardan kurtulmak istiyorsun. gelecekte sana her yönden mutluluk gözüküyor. son kartında evlilik güzel bir ilişki veriyor kartlar.

​öncelikle tşk ederim tatlım. evet kartların hepsi düz geldi ve ilişkim yok.

canım senin bu aralar bir sağlık sorunun mu var? bir rahatszlık geçireceğini ama kısa zamanda atlatacağını gördm. bu ara çok hassassın sanki sen kim ne dese alınıyorsun, kndi kabuguna çekiliyorsun sanki. sen sevdiğinleayrıydın dimi ben yanlış hatrlamıyorum. birbirinize arknz dönük çıkmışsınız yine. sen herkesi kndin gbi görüyorsun canm ama bu sana fayda değil zarr getirir. insnlara iyilik yapmayı kendine görev edinmiş gbisin ama aynı karsılığı etrafndaki herkesten göremiyorsun ve bu da seni üzüyor. yıldzların var canım bol bol. bu başarı demktr. yapacağın bir iş neticesinde güzl bir başarı yakalayacaksn ve bu başarı seni bir üst mertebeye gecmeni sağlayacak. içinde pişmanlık duydugun ve sürekli keşke dediğin bir olay yaşamışsın sen. ama kendini bu kdr üzme bu olay için. senin için en iyisi olmuş sonucu. ilerde daha iyi anlayacaksn zatan senin hakkında böylesinin daha hayrlı oldugunu. yakın bir zaman bir yolculuk var sana. devlet kapısından gelecek güzel bir habern de var bu arada. senin için artık çok bir önem taşımayan bir haber alacaksn ama burda haberden çok haberi getirene dikkt et canm. çünkü senin için çok da iyi şeyler düşünen senin iyilğini isteyen biri olmayacak bu kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…