reddmars falin canm Dun aksam gec bakmistim gormedin galiba benimde kartlarimi yorumlarmisin
olur canm sor bakalim bi deneyim sende bana su kumral cocukla biraz daha derin baksan :))))
kartların nerde canım. yorumlayım hemen. boş boş oturuyorum. sıkıldım. biraz zaman geçer .
kartların nerde canım. yorumlayım hemen. boş boş oturuyorum. sıkıldım. biraz zaman geçer .
canım kartlarla açılım yapıyorum sayısını kendim belirleyemiyorum tarot gibi falan değil iskambil. tenlerinize göre açıyorum hangi kartlar kalırsa ona göre yorum yapıyorum. bazen hiç kart kalmıyor bazen bir sürü kart kalıyor. bu bana bağlı değil yani
canım bu kez karışık çıktı biraz.
kartlarınız ayrı çıktı. senin içinde aşman gereken bir problemin olduğu görünüyor kartlarda. esmer bir erkek var bu kişi senden hoşlanıyor sanırım. kumral çocuğun yanında takılan esmer biri var mı sana ilgisini belli eden. sanki bu esmer çocuk kumral çocuğun görüştüğü biri. kumral çocuğun kartlarının yanında başka bir kız çıktı. kumral bir kız. dallas gibi bi fal olmuş yahu bu da. başka bir kız daha var açık tenli kumral çocuğun geçmişinde kalan ama unutamadığı biri.
canım; evimle ilgili sıkıntım ne yönde ilerleyecek, istediğim gibi olacak mı? bunu merak ediyorum.
bakabilirsen çok sevinirim
iste kartlarim cnm
ismim seval 1985 terazi burcuyum..
bende melek kartı çekerbilirim size lütfenn..
canım kartlarla açılım yapıyorum sayısını kendim belirleyemiyorum tarot gibi falan değil iskambil. tenlerinize göre açıyorum hangi kartlar kalırsa ona göre yorum yapıyorum. bazen hiç kart kalmıyor bazen bir sürü kart kalıyor. bu bana bağlı değil yani
canım bu kez karışık çıktı biraz.
kartlarınız ayrı çıktı. senin içinde aşman gereken bir problemin olduğu görünüyor kartlarda. esmer bir erkek var bu kişi senden hoşlanıyor sanırım. kumral çocuğun yanında takılan esmer biri var mı sana ilgisini belli eden. sanki bu esmer çocuk kumral çocuğun görüştüğü biri. kumral çocuğun kartlarının yanında başka bir kız çıktı. kumral bir kız. dallas gibi bi fal olmuş yahu bu da. başka bir kız daha var açık tenli kumral çocuğun geçmişinde kalan ama unutamadığı biri.
canım; evimle ilgili sıkıntım ne yönde ilerleyecek, istediğim gibi olacak mı? bunu merak ediyorum.
bakabilirsen çok sevinirim
hahahaha bu ne faldir Ya amma macera dolu :)))
canm Ben simdi Ise gidiyorum aksama ancak acabilirim kartlari yorumlayip yazarim hemen
canım bana çingene falı açar mısın ?
bu da benm tarotum canım bakarsan sevinirim.
1) kılıç ası
2) joker
3) değnek üçlüsü
4) para ası
5) para prensi
6) kılıç altılısı
7)kule
8)kupa sekizlisi
9)güç
10) dünya
canım kartların hepsi düz mü geldi ?
bir karar aşamasındasın. karar vermen gerekiyor. geleceğe dönük umutla bakıyorsun. sana işle ilgi büyük güzel bir şans eline geçecek. ilişkin var mı bilmiyorum. geçmişte ya da gelecekte bir ayrılık yaşacaksın. bu her iki tarafı da çok üzeceğe benziyor. ve her şeyi bırakıp gitmek isteyeceksin. seni yaralayan olaylardan kurtulmak istiyorsun. gelecekte sana her yönden mutluluk gözüküyor. son kartında evlilik güzel bir ilişki veriyor kartlar.
​öncelikle tşk ederim tatlım. evet kartların hepsi düz geldi ve ilişkim yok.
Eki Görüntüle 782718 Eki Görüntüle 782719 Eki Görüntüle 782720 Eki Görüntüle 782721 Eki Görüntüle 782722 Eki Görüntüle 782723 Eki Görüntüle 782724 Eki Görüntüle 782725 Eki Görüntüle 782726 Eki Görüntüle 782727
kızlar kahvenize bakarıım içim çok sıkılıyo bi bakın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?