canım senin bu aralar bir sağlık sorunun mu var? bir rahatszlık geçireceğini ama kısa zamanda atlatacağını gördm. bu ara çok hassassın sanki sen kim ne dese alınıyorsun, kndi kabuguna çekiliyorsun sanki. sen sevdiğinleayrıydın dimi ben yanlış hatrlamıyorum. birbirinize arknz dönük çıkmışsınız yine. sen herkesi kndin gbi görüyorsun canm ama bu sana fayda değil zarr getirir. insnlara iyilik yapmayı kendine görev edinmiş gbisin ama aynı karsılığı etrafndaki herkesten göremiyorsun ve bu da seni üzüyor. yıldzların var canım bol bol. bu başarı demktr. yapacağın bir iş neticesinde güzl bir başarı yakalayacaksn ve bu başarı seni bir üst mertebeye gecmeni sağlayacak. içinde pişmanlık duydugun ve sürekli keşke dediğin bir olay yaşamışsın sen. ama kendini bu kdr üzme bu olay için. senin için en iyisi olmuş sonucu. ilerde daha iyi anlayacaksn zatan senin hakkında böylesinin daha hayrlı oldugunu. yakın bir zaman bir yolculuk var sana. devlet kapısından gelecek güzel bir habern de var bu arada. senin için artık çok bir önem taşımayan bir haber alacaksn ama burda haberden çok haberi getirene dikkt et canm. çünkü senin için çok da iyi şeyler düşünen senin iyilğini isteyen biri olmayacak bu kişi.
ya canım inşallah.sınavı geçmeliyim haftaya sınavım var.o zaman yüksek lisansa alınırım belki oda devlet üniverstesi malum.başka şehir ama benim okulum orası gitmek istiyorum.evet ayrıyız sevgilimlede canım çok sağol teşekkür ederim
ya canım inşallah.sınavı geçmeliyim haftaya sınavım var.o zaman yüksek lisansa alınırım belki oda devlet üniverstesi malum.başka şehir ama benim okulum orası gitmek istiyorum.evet ayrıyız sevgilimlede canım çok sağol teşekkür ederim
canım bakar mısın bekliyorum mucuk:)
bi ön sayfada canim
canım bana çingene tarotu bakar mısın ? bende sana tarot yorumlarım.
Jadocum önce genel geceyim evlilikle ilgili özlem duydugun biseyler var cocuksu bi kavga cikabilir cok kisa zamanda sevdiginden bi hediye alacaksin... Evine gelen bi haber canini sikacak askinda suan sanssizlik ve düsmanlarin cekemyenlerin arasinda kalmis bi para kaybindan dolayi kendini yargilayacaksin... 3 vakte kadar sana bi yolculuk ve sonunda mutluluk gözüküyo ve sans geliyo canim.... Simdi diger kartlarla biraz daha inceliyorum evliliginde sagdik bi es özlemi duyuyorsun cikmis.. Sevdigin adam sana beklemedigin bi anda bi süpriz yapip seni mutlu edecek.... Evine üzülecegin bi haber gelecek kendini kötü hissedeceksive askin da bi kadin yüzünden seni cekemyen bi kadin yüzünden bi sanssizlik ve kiskanclik gecirebilirsin bu kadar cikti canim( pek ic acici bi fal olmadi sanirim
bana da bakar mısın canım
Kartlarim canm bende bu sirada senin falini yorumlayim
Ters gelen degnek onlusu
Kilic krali
Kupa beslisi
Ters gelen günes
Ters gelen kupa sovalyesi
Ters gelen degnek beslisi
Degnek asi
Ters gelen kilic onlusu
Ters gelen degnek kralicesi
Ve aziz
Hepsi ters bunlarin umarim iyi bisey cikar
Cnm genel olarak yorumluyorum sevdiginden dolayi uzgunsun düsman olarak görüyorsun onu bi kavga gecmis aranizda.... Yakin zamanda bi misafir gelecek canm resmi biri bu bi kadin var seni cekemyen galiba bu kadin bi haber umudu var kendini yargiladigin bi evlilik cikmis... Canm sevdigin adamla kartlariniz yanyana cikti ve askinizda düsman kartiyla yan yana cikti bu kadar kötümü ayrildiginiz bilmiyorum... Sana bu kadindan yalan bi haber gelecek ve sanssizlik getirecek bi yolculuk var sana sans getirecek bu yolculuk ve özlem duydugun icin kendini yargiliyorsun
Redmars bana bakabilirmisin acaba
Kupa kralicesi
Kilic dokuzlusu
Tilsim dokuzlusu
Yildiz
Asa asi
Asa onlusu
Savas arabasi
Yani daha bosanmadik sorum beni aricakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?