Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

ya canım inşallah.sınavı geçmeliyim haftaya sınavım var.o zaman yüksek lisansa alınırım belki oda devlet üniverstesi malum.başka şehir ama benim okulum orası gitmek istiyorum.evet ayrıyız sevgilimlede canım çok sağol teşekkür ederim

rica ederm canm elimden geldiğince yorumlamaya çalışıyorum işte

canım bakar mısın bekliyorum mucuk:)

Eklentiler

• $21082013308.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $21082013309.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $21082013310.webp
    15 KB · Görüntüleme: 27
  • $21082013311.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $21082013312.webp
    14 KB · Görüntüleme: 31
  • $21082013313.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $21082013314.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $21082013315.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $21082013316.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $21082013317.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $21082013318.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $21082013319.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $21082013320.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $21082013321.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $21082013322.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $21082013323.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $21082013324.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $21082013325.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $21082013326.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 30
canım bakar mısın bekliyorum mucuk:)

senin iki dileğin var.birinin zamanı var olmuyo henüz.diğeri sanki zafer kazanmakla ilgili sen güçleniyosun birilerine karşı özelliklede bi bayana karşı canım.ailenin içi yine çok karışık çıkmış.biri senin aklında olan bi olaya farklı bi bakış açısı getiricek aklına yatıcak bu seninde.çok düşündüğün bi durum bu düğünle ilgili olabilir gibi geldi.senin aslında için temiz olan sıkıntıların dışında.birinin gözü var bayan bu her yerde çıkıyo dikkat et buna canım ya.sıkıntılarını atıcaksın sabret.biri seni son raddeye getirmiş artık ona bağırıyosun kızıyosun.yakın zamanda bu olay.kalbin var.sen bu adamı seviyosun aslında ama kendinden emin değilsin yada evlenme korkusu.çok temiz görüyorum ama ben.bi yolun var bu okul yada işle ilgili engelsiz bi yol.dedikodunu yapan 3 kişi var aile içinden dikkatli ol.çok konuşulup kıskanılan birisin sen özellikle ailede canım

Jadocum önce genel geceyim evlilikle ilgili özlem duydugun biseyler var cocuksu bi kavga cikabilir cok kisa zamanda sevdiginden bi hediye alacaksin... Evine gelen bi haber canini sikacak askinda suan sanssizlik ve düsmanlarin cekemyenlerin arasinda kalmis bi para kaybindan dolayi kendini yargilayacaksin... 3 vakte kadar sana bi yolculuk ve sonunda mutluluk gözüküyo ve sans geliyo canim.... Simdi diger kartlarla biraz daha inceliyorum evliliginde sagdik bi es özlemi duyuyorsun cikmis.. Sevdigin adam sana beklemedigin bi anda bi süpriz yapip seni mutlu edecek.... Evine üzülecegin bi haber gelecek kendini kötü hissedeceksive askin da bi kadin yüzünden seni cekemyen bi kadin yüzünden bi sanssizlik ve kiskanclik gecirebilirsin bu kadar cikti canim ( pek ic acici bi fal olmadi sanirim

canım bana çingene tarotu bakar mısın ? bende sana tarot yorumlarım.

Kartlarim canm bende bu sirada senin falini yorumlayim

Ters gelen degnek onlusu
Kilic krali
Kupa beslisi
Ters gelen günes
Ters gelen kupa sovalyesi
Ters gelen degnek beslisi
Degnek asi
Ters gelen kilic onlusu
Ters gelen degnek kralicesi
Ve aziz

Hepsi ters bunlarin umarim iyi bisey cikar

bana da bakar mısın canım

canım geçmişinde hava grubu biri olmuş. çok kavga etmişsiniz. kavga edip ayrılmışsınız. sen hala onun etkisindesin. onunla barışma durumu gözükmüyor. doğru olanı yapmışsınız ayrılmakla. bu ilişki artık yük haline gelmiş.kendini çok harap etmişsin. şimdi geleceğe daha umutla bakıyorsun.hayatında yeni yeni fiilizlenmeler olabilir. kartlar sabırlı olman gerektiğini söylüyor. yakın gelecekte yeni bir ilişki kapıyı çalabilir. evliilik kartlarından biri çıkmış canım.

Cnm genel olarak yorumluyorum sevdiginden dolayi uzgunsun düsman olarak görüyorsun onu bi kavga gecmis aranizda.... Yakin zamanda bi misafir gelecek canm resmi biri bu bi kadin var seni cekemyen galiba bu kadin bi haber umudu var kendini yargiladigin bi evlilik cikmis... Canm sevdigin adamla kartlariniz yanyana cikti ve askinizda düsman kartiyla yan yana cikti bu kadar kötümü ayrildiginiz bilmiyorum... Sana bu kadindan yalan bi haber gelecek ve sanssizlik getirecek bi yolculuk var sana sans getirecek bu yolculuk ve özlem duydugun icin kendini yargiliyorsun

canım anlamdım benim kartımla onun kartının yan yana çıkması ne anlama geliyor. düşman kartlarının yan yana çıkması ne anlama geliyor. bi de hem şans getiren yolculuk hemde şans getirmeyen yolculuk mu olacak. kafam çok karıştı. o beni düşman olarak görüyor mu ?

Kupa kralicesi
Kilic dokuzlusu
Tilsim dokuzlusu
Yildiz
Asa asi
Asa onlusu
Savas arabasi

canım bide ilişkin var mı ? varsa burçlarınız

canım senin ruh halini pek iyi görmedim. kendini birşeylerden dolayı yargılıyor gibisin. sevgi dolu bir kadın görüyorum karşımda. yıldız gibi parlıyorsun. gelecekte yeni gelişmeler olacak hayatında. yeni yeni filizlenmeler görülüyor. yalnız dikkatli olmakta fayda var. ileride bazı şeyler yük olabilir üzerinize. ilişkiyi bir taraf sırtlanır ve bilinmeyen bir yöne doğru gidebilirsiniz. duygu ve mantık durumunu dengelemende fayda var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…