Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
canım bana iskambil bakarsan sevinirim. ben açık tenliyim o da kumral. durum hala belirsiz biliyorsun

canım sen mesafelerin yok olup bir yakınlaşma olmasını diliyorsun. aklın sürekli onda. ondan pek bir ışık göremiyorsun sanırım belli etmiyor duygularını. belki kendi bile emin değil ne istediğinden. iskambilinde pek bişey çıkmadı canım bi tane de tarot çekeyim dur
canım bu ara maddi sıkıntıların görünüyor. kendini şanssız hissedebilirsin. duygusal anlamda da sıkıntılı görünüyorsun ama umulmadık bi şans elde edeceksn genel olarak tüm hayatında. yaptığın iyiliklerin sonuçlarını alacaksın. mutluluk ve başarı ummadığın bi şekilde kapını çalacak. ancak tüm çabalarına rağmen değiştiremeyeceğğin bazı olaylar var bunları da kadere bağlaman gerekiyor. olaylara daha geniş açıyla bakman gerektiğini söylüyor kartınn

yeni falım fallaşalım kızlar:)

canım içimden geldi yorum yapmak istedim. sen bir şeye çok üzülmüşsün ve göz yaşı döküyorsun. esmer biri var erkek mi kadın mı tam seçemedim. bu kişiye bir yerden haber geliyor ve onunla konuşuyor. esmer dediğim kişinin sırtı birisine dönmüş ve arkasından gelen başka bir kişiyi görmüyor. arkasında kocaman bir balık çıkmış. fakat balığın farkında bile değil. uzaklara giden yalnız bir kalp var. havalanmış uçuyor. belki bu sensindir. bir yere seyahat gözüküyor canım.

canım seni biraz daha ferahlamış gördüm. kalbin aydınlanmış. kalbinin bir köşesinde sıkıntıların var. esmer uzun boylu bir adam var. sanki masa başı bir işte çalışıyor gibi ya da bir şeyleri bekliyor. kocaman bir kalp çıkmış yine aklı karışmış.kalbin üzerinde kaplumbağa var . yavaş olacak güzel bir gelişme olacak hayatında. kollarını açmış iri yapılı biri var. :) esmer birinden haber gelecek. 2 farklı yola çıkacaksın sonra bu yollar kesişecek tek bir yere gideceksin.

Son düzenleme:

Sağol canım :) esmer dediğin kişi eski sevgilim olabilir ona yeni bir kısmet mi var yani bu şekilde mi yorumlayalım, evet gözyaşı kısmı seyahat kısmı doğru

menekşe bende senden fal rica etsem. sevdiğim kişiyle ilgili fal açar mısın ? :)

Canm mutlu bi haber geliyo sana resmi bi yerden.... sevdigib adamin aklinda evlilik var ama senle degil galiba senin kartin baska bi yerde cikti..... senin bi yol umudun var canim bu yol sana sans getirecek... bi kiskanclik yasayacaksin bu yüzden kavga cikacabilir... ve askina cok sagdiksin kendini bu yüzden kötü hissediyorsun

çok sevindim canım ne zamandır kimse tarot falıma bakmıyordu

1 imparatoriçe ters
2 tılsım prensi ters
3 tılsım prensi ters
4 değnek 4lüsü ters
5 kupa kraliçesi düz
6 değnek 9lusu düz
7 tılsım 10lousu düz
8 kılıç 3lüsü ters
9 ölüm düz
10 kılıç sövalyesi ters

kartları yaz canım. kendimce yorumlarım. :)

Benimkinide yorumlar mısın acaba kahve resmi yükleyince alıntılarsn yorumlarım olur mu?

Ask evlilik ve surekli kavga kendini kötü ve mutsuz hissediyorsun bu yüzden ummadigin anda sana sanssiz gördügün bi olay aslinda sans getirecek sevdigin adamdan evine bi haber var kiskanclik yapacaksin bundan dolayi mutluluk umudunu kaybedeceksin

adamın adına mı çektin canım kartları. pislik benim gibisini bulsunda öpüp başına koysun. ne hali varsa görsün. atanayım çekip gideceğim burdan. ben onu allaha havale ettim . ne hali varsa görsün. bana attığı kazıkları ömrüm boyunca unutmayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…