Basin sagolsun canm ya Allah kalanlara saglikli uzun omurler versin... umarim hersey biran önce yoluna girer canim sen yine de moralini yuksek tutmaya calis
evet canım bendiim :)
hadi yükle de bakaym ,)
sağol canım. elbet girer yoluna :)
tamam içeyim de yüklerim canım sen de yaz istediğin faldan ben de sana bakayım canım :)
canım bana iskambil bakarsan sevinirim. ben açık tenliyim o da kumral. durum hala belirsiz biliyorsun
yeni falım fallaşalım kızlar:)
canım içimden geldi yorum yapmak istedim. sen bir şeye çok üzülmüşsün ve göz yaşı döküyorsun. esmer biri var erkek mi kadın mı tam seçemedim. bu kişiye bir yerden haber geliyor ve onunla konuşuyor. esmer dediğim kişinin sırtı birisine dönmüş ve arkasından gelen başka bir kişiyi görmüyor. arkasında kocaman bir balık çıkmış. fakat balığın farkında bile değil. uzaklara giden yalnız bir kalp var. havalanmış uçuyor. belki bu sensindir. bir yere seyahat gözüküyor canım.
Jadocum fal yorumlayayim mi biraz zamanim var sende bana iskambil acarmisin bakalim bugün hangi maceralr cikacak
Ben esmer o kumral
Jadocum fal yorumlayayim mi biraz zamanim var sende bana iskambil acarmisin bakalim bugün hangi maceralr cikacak
Ben esmer o kumral
menekşe bende senden fal rica etsem. sevdiğim kişiyle ilgili fal açar mısın ? :)
reddmars rica etsem tarot falımı yorumlarmısın
menekşe bende senden fal rica etsem. sevdiğim kişiyle ilgili fal açar mısın ? :)
kartları yaz canım. kendimce yorumlarım. :)
Benimkinide yorumlar mısın acaba kahve resmi yükleyince alıntılarsn yorumlarım olur mu?
Kahvemi yuklerim sonra kizlar yorumlarsaniz sevinirim :)
Canm mutlu bi haber geliyo sana resmi bi yerden.... sevdigib adamin aklinda evlilik var ama senle degil galiba senin kartin baska bi yerde cikti..... senin bi yol umudun var canim bu yol sana sans getirecek... bi kiskanclik yasayacaksin bu yüzden kavga cikacabilir... ve askina cok sagdiksin kendini bu yüzden kötü hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?