Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

canım şimdi çıkmama gerekiyor. gelince yorumlarım.

Jadocum fal yorumlayayim mi biraz zamanim var sende bana iskambil acarmisin bakalim bugün hangi maceralr cikacak
Ben esmer o kumral

olur canım

canım esmer bir erkek çıktı sana. esmer erkekle evlilik çıktı hatta. ama senin kalbin şu an kumralda. kumralın yanında iki tane farklı kız çıkmış. bunlar onun etrafındaki kızlar mı yoksa senin kıskançlığın mı bilemedim. sen kıskanmışsın gbi hissettim ben.
tarot da çektim cnım iş hayatına biraz daha adapte olmalısın. gereksiz zıtlaşmalar yaşayıp sıkntıya girebilirsin. zorlu bi dönem geçireceksin ancak bu zorlukların üstesinden gelmene yardımcı olacak bir erkek var. dürüst ve bilgili biri. ikizler terazi kova burçlarından biri.

sorum yok yine canım. genel bişeyler açabilirsin ortaya karışık :)

Rica etsem bana da iskambil bakar mısın kahve fotosu baktım göremedim yüklediysen onun linkini ver ya da yeni yükleyince foto bakarım sana :)

merhaba jadoloz benimde iskambil falıma bakarmısın ben beyaz tenliyim o da beyaz bende sana tarot bakayım

teşekkr ederim canım, yazmamışsın istedğin falı yaz da bakayım ben de

ilişkinle ilgili açtım canım

emek verdiğin bir konuda başarıya ulaşmışsın bunun meyvelerini yiyorsun bu aralar:) bu sanırım ilişkinde aranızda bir sorun vardı senin çabalarınla çözmüşsünüz.bilinçaltında bir değişim yaşamak istiyorsun rahatsız olduğun birşey var bu seni etkiliyor ilişkinle ilgili bunu değiştirmek istiyorsun ne olduğunu anlayamadım ama korkuyorsunda bundan.yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyor olabilirmisin diye düşündüm.şuanki ilişkinde hırsın uğruna ayrılıkmayı düşünüyor olabilirmisin yada kısa bir süre sonra böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsin yani hem yeni bir ilişkiye başlama durumu ve eskisiyle ilgili devam etmelimiyim düşüncesine kapılabilirsin 2 arada bir derede kalmak gibi.sonunda da ilişkiniz olumsuz seyredecek iyi başlamış ama sonradan olumsuz seyrediyor

Allah korusun kız düğün tarihimiz bile belli

skintilarinin büyük kısmını atmak uzeresin az zamanı kalmış. iki tane uzun temiz yok var.bir yolun daha var bu yolun sonunda biriyle bulusacaksin. sevdiginle bir tartismaniz olabilir kisa zamanlı kırgınlık anlaşmazlık var. v harfiyle ilgili bir olay yaşayacaksın. bir dilek dilemissin olacak gibi duruyor. haneden biri yol yapacak temiz bir yol. düşünceleriniz var kafa karışıklığı var. gelen gidenin olduğu bi dönem olacak

canım ben daha beyazım inşallah güzel bişeyler söylersin

güzel şeyler ççıktı. karşılıklı duygular beslediğiniz güzel bir birliktelik çıktı. ikinizden yana da evlilik kartı var.
aileler işin içine girebilir yakınlaşmanız görünüyor biraz daha fazla.

bende sana tarot açtım canım

bir amaç için 3 kişi uğraşmışsınız emek vermişsiniz ama çabalamanıza göre fazla bir yol katedememişsiniz.çalışıyormusun bilmiyorum ama belki işe girmekle ilgili birşey de olabilir bu uğraş yada işindeyken yükselmek için bir adım atmışsın ama yalnız değil başkalarınında desteğiyle.fakat umudun kırılmış biraz isteksizsin enerjin eksilebilir duygusal anlamda kendini boşlukta hissedebilirsin bu sana zarar verebilir buna dikkat et kendini çekme biraz daha istekli olman senin için daha iyi olacak.sevgilin varmı bilmiyorum ama varsa evlilikle ilgili karar vermen gerekebilir yoksa da karşına aşık olacağın biri çıkacak.fakat yine de sen dilediğin gibi mutlu olamayacaksın melankolik bir haller içinde olabilirsin.sanki şansın iyiye gidiyor gibi oluyor sonra bakıyorsun yine mutsuzsun üzülüyorsun gibi hissettim

canım şimdi çıkmama gerekiyor. gelince yorumlarım.

demin kendime tarot açtım hiç güzel şeyler çıkmadı canım sıkıldı ama evlilikte düşünmüyoruz yakın zamanda bilmiyorumki hayırlısı canım sağol

teşekkür ederim canım moral oldu sağol

Ben beyaz tenliyim o hafif esmer

canım sana aşk dolu bir teklif var bu çocuktan. kalp kartlarınız birlikte çıktı maşallah çok güzel bir aşkınız var
beden kartlarınız arasında özlem kartı çıktı birbirinizi fiziksel olarak da çok özlüyorsunuz duygusal olarak da. birbirinizden ayrı yerlerde misiniz şu an? zamana ihtiyacınız var bir araya gelebilmek için. erkektn yana evlilik kartı çıkmış canım evlilik planı yapıyor. kumral bir bayan var senin arkadaşın mı yoksa erkek tarafından biri mi bilemiyorum ama erkek tarafından biri gibi hissettim ben. bu kişiyle çok iyi anlaşacaksın çok sevdiğin biri olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…