- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
Ask evlilik ve surekli kavga kendini kötü ve mutsuz hissediyorsun bu yüzden ummadigin anda sana sanssiz gördügün bi olay aslinda sans getirecek sevdigin adamdan evine bi haber var kiskanclik yapacaksin bundan dolayi mutluluk umudunu kaybedeceksin
çok sevindim canım ne zamandır kimse tarot falıma bakmıyordu
1 imparatoriçe ters
2 tılsım prensi ters
3 tılsım prensi ters
4 değnek 4lüsü ters
5 kupa kraliçesi düz
6 değnek 9lusu düz
7 tılsım 10lousu düz
8 kılıç 3lüsü ters
9 ölüm düz
10 kılıç sövalyesi ters
canım şimdi çıkmama gerekiyor. gelince yorumlarım.
Jadocum fal yorumlayayim mi biraz zamanim var sende bana iskambil acarmisin bakalim bugün hangi maceralr cikacak
Ben esmer o kumral
olur canım
canım esmer bir erkek çıktı sana. esmer erkekle evlilik çıktı hatta. ama senin kalbin şu an kumralda. kumralın yanında iki tane farklı kız çıkmış. bunlar onun etrafındaki kızlar mı yoksa senin kıskançlığın mı bilemedim. sen kıskanmışsın gbi hissettim ben.
tarot da çektim cnım iş hayatına biraz daha adapte olmalısın. gereksiz zıtlaşmalar yaşayıp sıkntıya girebilirsin. zorlu bi dönem geçireceksin ancak bu zorlukların üstesinden gelmene yardımcı olacak bir erkek var. dürüst ve bilgili biri. ikizler terazi kova burçlarından biri.
sorum yok yine canım. genel bişeyler açabilirsin ortaya karışık :)
olur canım
canım esmer bir erkek çıktı sana. esmer erkekle evlilik çıktı hatta. ama senin kalbin şu an kumralda. kumralın yanında iki tane farklı kız çıkmış. bunlar onun etrafındaki kızlar mı yoksa senin kıskançlığın mı bilemedim. sen kıskanmışsın gbi hissettim ben.
tarot da çektim cnım iş hayatına biraz daha adapte olmalısın. gereksiz zıtlaşmalar yaşayıp sıkntıya girebilirsin. zorlu bi dönem geçireceksin ancak bu zorlukların üstesinden gelmene yardımcı olacak bir erkek var. dürüst ve bilgili biri. ikizler terazi kova burçlarından biri.
canım seni biraz daha ferahlamış gördüm. kalbin aydınlanmış. kalbinin bir köşesinde sıkıntıların var. esmer uzun boylu bir adam var. sanki masa başı bir işte çalışıyor gibi ya da bir şeyleri bekliyor. kocaman bir kalp çıkmış yine aklı karışmış.kalbin üzerinde kaplumbağa var . yavaş olacak güzel bir gelişme olacak hayatında. kollarını açmış iri yapılı biri var. :) esmer birinden haber gelecek. 2 farklı yola çıkacaksın sonra bu yollar kesişecek tek bir yere gideceksin.
Rica etsem bana da iskambil bakar mısın kahve fotosu baktım göremedim yüklediysen onun linkini ver ya da yeni yükleyince foto bakarım sana :)
merhaba jadoloz benimde iskambil falıma bakarmısın ben beyaz tenliyim o da beyaz bende sana tarot bakayım
olur canım
canım hanginiz daha beyazsınız aynı ten kartını alamam ikiniz için de
ilişkinle ilgili açtım canım
emek verdiğin bir konuda başarıya ulaşmışsın bunun meyvelerini yiyorsun bu aralar:) bu sanırım ilişkinde aranızda bir sorun vardı senin çabalarınla çözmüşsünüz.bilinçaltında bir değişim yaşamak istiyorsun rahatsız olduğun birşey var bu seni etkiliyor ilişkinle ilgili bunu değiştirmek istiyorsun ne olduğunu anlayamadım ama korkuyorsunda bundan.yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyor olabilirmisin diye düşündüm.şuanki ilişkinde hırsın uğruna ayrılıkmayı düşünüyor olabilirmisin yada kısa bir süre sonra böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsin yani hem yeni bir ilişkiye başlama durumu ve eskisiyle ilgili devam etmelimiyim düşüncesine kapılabilirsin 2 arada bir derede kalmak gibi.sonunda da ilişkiniz olumsuz seyredecek iyi başlamış ama sonradan olumsuz seyrediyor
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-111.html#post31622104
burda kahve fotolarım.
tenlerinizi yazarsın bakarım canım
Allah korusun kız düğün tarihimiz bile belli
canım ben daha beyazım inşallah güzel bişeyler söylersin
canım ben daha beyazım inşallah güzel bişeyler söylersin
canım şimdi çıkmama gerekiyor. gelince yorumlarım.
güzel şeyler ççıktı. karşılıklı duygular beslediğiniz güzel bir birliktelik çıktı. ikinizden yana da evlilik kartı var.
aileler işin içine girebilir yakınlaşmanız görünüyor biraz daha fazla.
Allah korusun kız düğün tarihimiz bile belli
skintilarinin büyük kısmını atmak uzeresin az zamanı kalmış. iki tane uzun temiz yok var.bir yolun daha var bu yolun sonunda biriyle bulusacaksin. sevdiginle bir tartismaniz olabilir kisa zamanlı kırgınlık anlaşmazlık var. v harfiyle ilgili bir olay yaşayacaksın. bir dilek dilemissin olacak gibi duruyor. haneden biri yol yapacak temiz bir yol. düşünceleriniz var kafa karışıklığı var. gelen gidenin olduğu bi dönem olacak
Ben beyaz tenliyim o hafif esmer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?