canım benim bakarken moralim bozuktu belki o yüzden öyle çıktı ya bu fallarda kötü çıkınca insanın morali bozuluyor dimi aslında fazla takmamak gerek ama işte üzülüyorum genede
teşekkür ederim canım moral oldu sağol
canım sana aşk dolu bir teklif var bu çocuktan. kalp kartlarınız birlikte çıktı maşallah çok güzel bir aşkınız var
beden kartlarınız arasında özlem kartı çıktı birbirinizi fiziksel olarak da çok özlüyorsunuz duygusal olarak da. birbirinizden ayrı yerlerde misiniz şu an? zamana ihtiyacınız var bir araya gelebilmek için. erkektn yana evlilik kartı çıkmış canım evlilik planı yapıyor. kumral bir bayan var senin arkadaşın mı yoksa erkek tarafından biri mi bilemiyorum ama erkek tarafından biri gibi hissettim ben. bu kişiyle çok iyi anlaşacaksın çok sevdiğin biri olacak.
olur canım
canım esmer bir erkek çıktı sana. esmer erkekle evlilik çıktı hatta. ama senin kalbin şu an kumralda. kumralın yanında iki tane farklı kız çıkmış. bunlar onun etrafındaki kızlar mı yoksa senin kıskançlığın mı bilemedim. sen kıskanmışsın gbi hissettim ben.
tarot da çektim cnım iş hayatına biraz daha adapte olmalısın. gereksiz zıtlaşmalar yaşayıp sıkntıya girebilirsin. zorlu bi dönem geçireceksin ancak bu zorlukların üstesinden gelmene yardımcı olacak bir erkek var. dürüst ve bilgili biri. ikizler terazi kova burçlarından biri.
sorum yok yine canım. genel bişeyler açabilirsin ortaya karışık :)
Rica ederim:)
Keske oyle olsaydı ayrıldık barısma da yok su an evet ayrı yerlerdeyiz o kısmı doğru
Bilmem suan kiskanclik yapacagim bi durum olmadi daha canm evlilik esmer biri ilemi Allah Allah kim aceba ???
Canm ben senin icin iki kez fal actim fakat icime sinmedi gi icin yazmadim aksam tekrar bakarim
adamın adına mı çektin canım kartları. pislik benim gibisini bulsunda öpüp başına koysun. ne hali varsa görsün. atanayım çekip gideceğim burdan. ben onu allaha havale ettim . ne hali varsa görsün. bana attığı kazıkları ömrüm boyunca unutmayacağım.
Bana da bakar mısın kahve fotolarını yollarsan ben de bakarım :)
teşekkürler
çok büyük bir derdin yok ama kafan çok karışmış senin düşünceler birbirine girmiş. ama evde bazı dertleriniz var yol yapan birileri olacak. nazar almışsın sen. ç harfli bir erkekle tanışabilirsin.bir de büyük s harfinden biriyle sıkıntı yaşayabilirsin.Eki Görüntüle 783545
Eki Görüntüle 783544
Eki Görüntüle 783547 Eki Görüntüle 783548
Eki Görüntüle 783550 Eki Görüntüle 783551 Eki Görüntüle 783552
Buyrun kizlar sabirsizlikla bekliyorum
Yükledim cnm fotolarimi
bozuluyor tabi. keşke fal hoşuma gitmedi yazmak istemiyorum ya da sonra bakayım falan deseydin dhaa iyi olurdu.
evlilik hazırlığı yapan birine de ilişkiniz bozulacak demek bana tuhaf geliyor. fala inandığımdan değil ama sonuç olarak insan ilişkisi hakkında olumsuzluk duymak istemiyor.
bozuluyor tabi. keşke fal hoşuma gitmedi yazmak istemiyorum ya da sonra bakayım falan deseydin dhaa iyi olurdu.
evlilik hazırlığı yapan birine de ilişkiniz bozulacak demek bana tuhaf geliyor. fala inandığımdan değil ama sonuç olarak insan ilişkisi hakkında olumsuzluk duymak istemiyor.
baktım ama bu kadar görebildim fal karışık ve fotolar yamuk bir sonrakine uzun bakarım :)
haklısın canım keşke yazmasaydın geçen gün başka bir arkadaşa öyle yazdım o da yaz birşey olmaz dedi bende yazsammı yazmasammı bilemedim artık birdahakine güzel şeyler yazarım sana hem daha öncekilerde güzel şeyler çıkmıştı sana öyle hatırlıyorum benim kendimi kötü hissetmemden öyle çıkmıştır takma bence
aman fal bu güzel de çıkar kötü de. kusura bakma canım sert çıktıysam.
moralim pek iyi değil moral bulmak için girdim bugün nete kötü şeyler duyunca iyice canım sıkıldı.
Olsun cnm diline saglik falda kafam gibi karisik :)
Olsun cnm diline saglik falda kafam gibi karisik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?