Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
canım benim bakarken moralim bozuktu belki o yüzden öyle çıktı ya bu fallarda kötü çıkınca insanın morali bozuluyor dimi aslında fazla takmamak gerek ama işte üzülüyorum genede

bozuluyor tabi. keşke fal hoşuma gitmedi yazmak istemiyorum ya da sonra bakayım falan deseydin dhaa iyi olurdu.
evlilik hazırlığı yapan birine de ilişkiniz bozulacak demek bana tuhaf geliyor. fala inandığımdan değil ama sonuç olarak insan ilişkisi hakkında olumsuzluk duymak istemiyor.

Rica ederim:)
Keske oyle olsaydı ayrıldık barısma da yok su an evet ayrı yerlerdeyiz o kısmı doğru

Bilmem suan kiskanclik yapacagim bi durum olmadi daha canm evlilik esmer biri ilemi Allah Allah kim aceba ???
Canm ben senin icin iki kez fal actim fakat icime sinmedi gi icin yazmadim aksam tekrar bakarim

Sakin ol canm ya fal bu dogru olmak zorunda degilki hem oyle bile olsa birak Allah sana yazmamis demekki seni haketmeyen birisi

bakarım canım benim fallar pek çıkmıyo bu ara bakalım seninki çıkacak mı

hayatınla ilgili bir değişiklik yapmayı düşünüyorsan bu sana iyilik getirecek.yalnız başarılı olman için kararlı olmalısın,bencillik yapmamalısın,dengeli olmalısın.hayatını bir bekleyişe almışsın kafanı dinlemek rahatlamak istiyorsun.dinlenmeye ihtiyacın var gerçekten eğer dinlenmezsen zihinsel bir sorunla karşılaşabilirsin.hayatında geçmişte genelde başarılı birisin emek verdiğin konularda başarılı olmuşsun.istiyorsunki cesur mücadeleci dürüst iyilik dolu biri olsun hayatında sevgilin gibi.birkaç gün önce tatile çıkmaya mı karar verdin.yakında ileriye yönelik bir adım atacaksın bu iş yada aşkla ilgili bir adım. kendine güveneceksin ve işler senin istediğin yönde gidecek.sen kararlarınla aderine yön verebilen birisin hislerine de güveniyorsun ama mantığını da kullanıyorsun.insanların ne düşündüklerini söylemeden bilebiliyorsun.etrafında seni güçlü,konuşma yeteneği kuvvetli,atik,kabiliyetli biri olarak görüyorlar.ilerde mutlu bir yaşamın olacak kendinde birşeyler üretme çabasını bulacaksın tasarımla ilgin varmı?çalışırsan işinde başarılı evlendiğinde mutlu bir ailen olacak fakat karşına hava grubundan biri çıkabilir bir erkek cesur başarılı iyi biri gibi görünen biri bu kişi seni mutlu edecek biri değil ona dikkat et belki de hayatındadır bu kişi

Bana da bakar mısın kahve fotolarını yollarsan ben de bakarım :)

çok büyük bir derdin yok ama kafan çok karışmış senin düşünceler birbirine girmiş. ama evde bazı dertleriniz var yol yapan birileri olacak. nazar almışsın sen. ç harfli bir erkekle tanışabilirsin.bir de büyük s harfinden biriyle sıkıntı yaşayabilirsin.

haklısın canım keşke yazmasaydın geçen gün başka bir arkadaşa öyle yazdım o da yaz birşey olmaz dedi bende yazsammı yazmasammı bilemedim artık birdahakine güzel şeyler yazarım sana hem daha öncekilerde güzel şeyler çıkmıştı sana öyle hatırlıyorum benim kendimi kötü hissetmemden öyle çıkmıştır takma bence

"haklısın canım keşke yazmasaydın " değil yazmasaydım yazacaktım yanlış oldu :)

aman fal bu güzel de çıkar kötü de. kusura bakma canım sert çıktıysam.
moralim pek iyi değil moral bulmak için girdim bugün nete kötü şeyler duyunca iyice canım sıkıldı.

önemli değil canım bana da oluyor anlıyorum seni :) sıkma canını hakkında hayırlısı olur inşallah

aman fal bu güzel de çıkar kötü de. kusura bakma canım sert çıktıysam.
moralim pek iyi değil moral bulmak için girdim bugün nete kötü şeyler duyunca iyice canım sıkıldı.

Ankara bahçelievler de bi kahve falı baktırmıştım. O gün falda çıkan söylenen bir çok şey değişik zamanlarda aynen yaşandı.geleceği allahtan başka kimse bilemez tabiki. Bir daha maksatı muhabbeti aşan falcılarla asla muhattap olmam.

son zamanlarda kendini güçsüz hissediyorsun.insanları yanlış anlıyorsun işine karılmasından rahatsız oluyorsun.buna sebep dengenin bozulmasını sağlayacak bir olay yaşamışsın biraz mutsuzsun sanki bu aralar ama çokta önemli değil.sevgilinle ayrıldığını yazmışsın bu konuda sen yapman gerekenleri yapmışsın mücadele etmişsin sorunlarla yüzleşmişsin ama sonunda senin istediğin gibi olmamış senin aleyhinde olmuş sonuç.parayla ilgili bir haber mi bekliyorsun belki işe başlamayı düşünüyorsundur.3-5 gün önce senden yaşça büyük bilgili birisi sana yardım etmiş baban olabilir yada başka biri.yakında hayatınla ilgili yanlış bir karar alabilirsin bu ayrıldığın sevgilinle barışma kararı olabilir fakat eğer buna karar verirsen hata edersin çünkü bu kişiyle mutsuz olursun kalbin kırılacak mutsuz olacaksın bak buna dikkat et.etratan senin bencil,kıskanç,maddi sıkıntı çektiğini düşünüyorlar yada sevgilin böyle düşünüyor.bak canım eğer bu eski ilişkine takılıp kalırsan ilerde mutsuz olabilirsin onu düşünmemeye çalış seni mutsuz ediyor eğer çalışıyorsan yada işe başlarsan iş hayatını da olumsuz etkileyebilir seni etkilediği için

Olsun cnm diline saglik falda kafam gibi karisik :)

son zamanlarda kendini güçsüz hissediyorsun.insanları yanlış anlıyorsun işine karılmasından rahatsız oluyorsun.buna sebep dengenin bozulmasını sağlayacak bir olay yaşamışsın biraz mutsuzsun sanki bu aralar ama çokta önemli değil.sevgilinle ayrıldığını yazmışsın bu konuda sen yapman gerekenleri yapmışsın mücadele etmişsin sorunlarla yüzleşmişsin ama sonunda senin istediğin gibi olmamış senin aleyhinde olmuş sonuç.parayla ilgili bir haber mi bekliyorsun belki işe başlamayı düşünüyorsundur.3-5 gün önce senden yaşça büyük bilgili birisi sana yardım etmiş baban olabilir yada başka biri.yakında hayatınla ilgili yanlış bir karar alabilirsin bu ayrıldığın sevgilinle barışma kararı olabilir fakat eğer buna karar verirsen hata edersin çünkü bu kişiyle mutsuz olursun kalbin kırılacak mutsuz olacaksın bak buna dikkat et.etratan senin bencil,kıskanç,maddi sıkıntı çektiğini düşünüyorlar yada sevgilin böyle düşünüyor.bak canım eğer bu eski ilişkine takılıp kalırsan ilerde mutsuz olabilirsin onu düşünmemeye çalış seni mutsuz ediyor eğer çalışıyorsan yada işe başlarsan iş hayatını da olumsuz etkileyebilir seni etkilediği için

sende benim falıma bakarmısın canım

Olsun cnm diline saglik falda kafam gibi karisik :)

kızlar fallarınıza bakıyorum bi benimkinede bakın.haftaya sınavım var.geçmeliyim onu geçebilcek miyim muallakta özgüvenim sıfırlarda bi kaç gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…