Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Kusura bakma canm noktalamalari kullanmadigim icin karisik olmus biraz

O seni üzmüs canm sana kötü davranmis ya da sen onu düsman gibi görmüssün.... Yolculuk sana sans getirecek... Sanssizlik getirecek olan ise o kadindan gelecek bi haber sana canm simdi biraz daha net oldu galiba

çok teşekkür ederim canım.

canım benim sevdiğim kişi içinde fal açar mısın ? müsait olduğun zamanda.

ne oldu canım. anlatmak istersen özelden yaz. düğün arifesinde her zaman bazı olaylar olur. önemli olan fazla büyütmemek.

özel değil canım sağolasın. babaannem vefat etti. aynı gün ev sahibim aradı. 7 ay önce onlar istanbula taşınmıştı ben de onların evine taşınmıştım. işyerlerini oturtamamışlar tekrar dönüş yapacaklarmış ev bul dyolar. eşyalarımı falan aldım beğendim eylülde evime gelecekti eşyalar. şimdi ev bulup taşınmam gerekecek. zaten masraflar gırtlağı aştı bi de ev taşıma ev bulma işleri beni çok strese sokacak. okul da başlıyor. aman dert bitmiyor birine çözüm bulursun başka bişey çıkar. tek şükrettiğim şey perdelerimi ve halılarımı yaptırmaya başlamamıştım onları yaptırmış olsaydım bu eve göre ne yapardım bilmiyorum.

teşekkür ederim canım çok iç açıcı durumda değilim o yüzdendir canım
dediklerin de çıkıyo zaten evimle ilgili kötü bir haber ve buna mutlu olan insanlar...

jado bana iskambil açar mısın ? ben ve o kumral. ben daha koyuyum.

sana da tarot bakarım. :)

açayım canım

mesafeden gelen bir teklif var canım sana. belki onunla iletişimiin olabilir belki de ondan bir haber alabilirsin.
canım sadece ten kartlarınız kaldı açılımda. beden ve kalp kartlarınız yan yana çıktı. sen çok fazla düşünüyorsun onu. geçmişinizi sorguluyorsun sürekli. yaşadıklarınızı güzel anılarınızı hatırlıyorsun. canım benim kartlarda gördüğüm şey şu. ne kdar ayrı da olsanız ikiniz de birbirinizi düşünüyorsunuz. sen asla asla diyorsun ama aklın sürekli onda. o belki başkalarıyla unutmaya çalışıyor ama ne yaparsa yapsın aklına mutlaka sen geliyorsun. onun bi yarısı sende kalmış senin bi yarın onda.

kılıç kraliçesi ters
kılıç üçlüsü ters
kupa onlusu ters
kupa ikilisi ters
kupa kraliçesi ters
değnek prensi ters
joker ters
asılan düz
kılıç prensi ters
kupa prensi düz

bu ne yahu hep kraliçe prens. gene terslikler.. umarım yorumları güzeldir

canım bu aralar bazı şeylere çok negatif bakıyorsun. şöyle söyleyim nişanlınla ilişkin ters dönmüş gibi. bazı olumsuzluklar yaşamışsınız. bir bekleme sürecine girebilirsiniz. sen ona karşı ya da o sana karşı bi kızgınlık mı duyuyor? belki yaşadıklarınızın etkisi olabilir. yakın gelecekte yine bazı planlarınızda gecikme olabilir. uzun vadece bakıldığında seni güzel şeyler bekliyor. ilişkiniz zamanla rayına oturacaktır. yeni bir iş , barışma ya da bebek olabilir. karşınıza çok güzel bir fırsat çıkacak. şanslı bir döneme gireceksiniz. :)

canım sadece ten kartlarının kalması ne anlama geliyor.

inşallah canım. sağol :)

canım sadece ten kartlarının kalması ne anlama geliyor.

özel bi anlamı yok canım yoruma açık kart kalmadı sadece

başın sağolsun canım. babaannenin mekanı cennet olsun. senin işler baya karışmış. sen istanbulda mı oturuyordun ? sana yardımcı olacak kimse yok mu ?elbet bir şekilde her şey zamanla düzene girer.

jadocum başın sağolsun Allah yerinde dinlendirsin babanneciğini.

bu arada bende artık kndmden korkmaya bşladım yavaştan yavaştan. hatrlarsan sana geçenlerde bir hastanız var herkes basında toğlanmış demiştim. aslında orda gördüğüm ölümdü ama seni üzmk için birşey demedim. haa tbi birde tasınma durumun var bir ev değişikliği olacak da dedm. ne oluyor yahu bana ? :18:

başın sağolsun canım. babaannenin mekanı cennet olsun. senin işler baya karışmış. sen istanbulda mı oturuyordun ? sana yardımcı olacak kimse yok mu ?elbet bir şekilde her şey zamanla düzene girer.

sağol canım amin.
aynen öyle karıştı her şey tüm düzenim alt üst oldu. sivasta oturuyorum canım. ailem yardıma gelir ama kendi düzenin başka oluyor. sıkıntı her şey aman rabbim yardımcı olsun napayım.

sağol canım, amin. zaten hastaydı canım babaannem. bekliyorduk.
sen miydin bana taşınma var diyen. aklıma o geldi biliyo musun kadın beni arayınca kim demişti acaba bana onu diye.
kız bi fal daha bak da bari güzel şeyler söyle moralim yerine gelsin azıcık :)
kahve mi bakıyodun sen canım?

teşekkür ederim canım çok iç açıcı durumda değilim o yüzdendir canım
dediklerin de çıkıyo zaten evimle ilgili kötü bir haber ve buna mutlu olan insanlar...

Basin sagolsun canm ya Allah kalanlara saglikli uzun omurler versin... umarim hersey biran önce yoluna girer canim sen yine de moralini yuksek tutmaya calis

evet canım bendiim :)

hadi yükle de bakaym ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…