Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

jadocum içindeki sıkıntılar sıkıntılar..ama geçicek sen hiç takma o kafanı.nişanlınla kavuşman var çok seviyo bence seni bu adam:)sen bir yere gidiyosun ama üzülerek gidiyosun sanki.bişey olmuşta gidiyosun yani.böyle sıkıntı yapmışsın bunu sen ama üzülme zamanı var daha düzelmesine de düzelicek sen bu kadar olumsuz bakma yani.kötü bi haber gelmiş bi bayanla ilgili aileden muhtemelen.böyle bi kara bulut çökmüş gibi canım.bu nişanlın biraz rrahatlamanı sağlıcak sen rahatlayamıyosun sanki kendi kendine kurmaya başlamışsın başında çok kalabalık etrafın falan.dileğin olucak canım benim.bu kadar üzülme boşver hiçbişeye herşey geçer

kızlar yeni falım fallaşalım:)

çok karışık gördüm çevreni canım senin.bi gözyaşın var yakın zamanda bu.takıntılı olduğun bi konu var senin.bu yüzden içini karartmışsın ama ben bu sorunun olumlu sonuçlancağını düşünümüyorum canım.bi erkekten gelen haberin var senin.bence dikkat et bu habere iyi gibi gelicek sana ama aslında iyi bi haber değil.ailede bi karışıklık var.bi kavga var gibi.biri var yine aileden seni hiç istemeyen sevmeyen biri bu hep kötülüğünü istiyo.biriyle kavuşman var.beklediğin bişey bu kavuşma bi süredir.sıkıntılarını atmana daha zaman var.çevren seni çok etkiliyo gibi

Evet var bir gözyaşım olumlu sonuçlanmayacağı da belli artık ama o kavuşma da yalan olucak o durumda bakalım neler olacak dertler dertler :/

kızlar fallarınıza bakıyorum bi benimkinede bakın.haftaya sınavım var.geçmeliyim onu geçebilcek miyim muallakta özgüvenim sıfırlarda bi kaç gündür.

Canım için kapalı ama etrafın açık gönlünü daha ferah tut ki daha olumlu sonuçlar alabilesin.
Canım bir erkek var arkasında bir şeyler saklıyor. Sanki bir hediye gibi. Sen bir şeyler beklemişsin ama olmamış ama beklemediğin bi anda olacak.
Devlet işiyle ilgili bir haber geliyor canım sana kocaman bir elma çıkmış.
Çok fazla dileğin var ve bu dileklerinin çoğu sevdiğin insanla alakalı. Her yerde çift çıkmışsınız. Bir kavuşma sarılma görünüyor.
Yaşlı biri çıkmış hane içinde birine laf anlatmaya çalışıyor ama karşısındaki onu pek dinlmiyor.
Haneye gelen insanlar var dışarıdan. Biri yeni evli bir çift gibi görünüyor.
Dileğin için senin adım atman gerekiyor canım. Senin çabanla olacak bir şey. Olumlu çıkmış.

içimdeki sıkıntılar her yere taştı. gelsin nişanlım da azalacak biraz da olsun inşallah. teşekkür ederim canım umarım çıkar söylediklerin

oof canım o adım bu sınavı geçmem işte:)) çözemiyorum resmen 2 3 gündür soruları çıldırmama az kadı sınavda yakın iyice delirdim.teşekkür ederim canım.

oof canım o adım bu sınavı geçmem işte:)) çözemiyorum resmen 2 3 gündür soruları çıldırmama az kadı sınavda yakın iyice delirdim.teşekkür ederim canım.

ne sınavına gireceksin canım?
çok üstüne düşme o zaman daha çok strese girersin, biraz olduğun ortamdan uzaklaş istersen canım

demin çektiğim kartları pek gözüm tutmadı tekrar çektim :)

1 tılsım 5lisi düz
2 ay ters
3 değnek sövalyesi ters
4 kupa 4lüsü ters
5 kule düz
6 tılsım 10lusu düz
7 aşıklar ters
8 denge düz
9 kupa 8lisi düz
10 tılsım 8lisi düz

canım çektiğin kartlar nerede. oturmuşken bakayım :)

canım benim falıma bakacaktın unuttun mu acaba

cok skintilarin var senin nefes alamıyorsunuz sanki. küskün biri var sana boynunun eğmiş arkasını dönmüş gibi ama hala cok uzak shop senden aranızda büyük bir kalp var sevginiz güçlü ama baya üzgün bu kisi cok kolay olmayacak düzelmesi. aniden bir olay duyucaksin sasiracaksin. sevdiğin biraz inatçı sanirim. haneden buri temiz bir ol yapacak. küçük kismetleriniz de var.ama bir düşünceniz bir sorununuz da yok degil ama genel olarak aile hayatın iyi. temiz bir kismet var sana. uzun temiz bir yol yapacaksın huzurlu olduğun bir yere.birilerinin etkisinde kalmış sen ya da o aranıza birileri girmiş o kişileri uzaklastirin kara bulut olmuşlar. bir arkadaşından destek alabilirsin bu ara iyi biri bu

çoğunu tutturdun gibi canım. Tarif ettiğin gibi biriyim yeni bir döneme girip ayakta durabilmek istiyorum.hava grubu kim onu bulamadım ve şu an tatilsdeyim eve döneceğim beli onu görmüşsündür ağzına sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…