kızlar yeni falım fallaşalım:)
çok karışık gördüm çevreni canım senin.bi gözyaşın var yakın zamanda bu.takıntılı olduğun bi konu var senin.bu yüzden içini karartmışsın ama ben bu sorunun olumlu sonuçlancağını düşünümüyorum canım.bi erkekten gelen haberin var senin.bence dikkat et bu habere iyi gibi gelicek sana ama aslında iyi bi haber değil.ailede bi karışıklık var.bi kavga var gibi.biri var yine aileden seni hiç istemeyen sevmeyen biri bu hep kötülüğünü istiyo.biriyle kavuşman var.beklediğin bişey bu kavuşma bi süredir.sıkıntılarını atmana daha zaman var.çevren seni çok etkiliyo gibi
Evet var bir gözyaşım olumlu sonuçlanmayacağı da belli artıkama o kavuşma da yalan olucak o durumda bakalım neler olacak dertler dertler :/
benim falımada bakar mısın canım??:26::26:
aksam bakiyim canim kahve bakıyorum ben resim yollarsin su an karamsar durumdayım
kızlar fallarınıza bakıyorum bi benimkinede bakın.haftaya sınavım var.geçmeliyim onu geçebilcek miyim muallakta özgüvenim sıfırlarda bi kaç gündür.
jadocum içindeki sıkıntılar sıkıntılar..ama geçicek sen hiç takma o kafanı.nişanlınla kavuşman var çok seviyo bence seni bu adam:)sen bir yere gidiyosun ama üzülerek gidiyosun sanki.bişey olmuşta gidiyosun yani.böyle sıkıntı yapmışsın bunu sen ama üzülme zamanı var daha düzelmesine de düzelicek sen bu kadar olumsuz bakma yani.kötü bi haber gelmiş bi bayanla ilgili aileden muhtemelen.böyle bi kara bulut çökmüş gibi canım.bu nişanlın biraz rrahatlamanı sağlıcak sen rahatlayamıyosun sanki kendi kendine kurmaya başlamışsın başında çok kalabalık etrafın falan.dileğin olucak canım benim.bu kadarüzülme boşver hiçbişeye herşey geçer
Canım için kapalı ama etrafın açık gönlünü daha ferah tut ki daha olumlu sonuçlar alabilesin.
Canım bir erkek var arkasında bir şeyler saklıyor. Sanki bir hediye gibi. Sen bir şeyler beklemişsin ama olmamış ama beklemediğin bi anda olacak.
Devlet işiyle ilgili bir haber geliyor canım sana kocaman bir elma çıkmış.
Çok fazla dileğin var ve bu dileklerinin çoğu sevdiğin insanla alakalı. Her yerde çift çıkmışsınız. Bir kavuşma sarılma görünüyor.
Yaşlı biri çıkmış hane içinde birine laf anlatmaya çalışıyor ama karşısındaki onu pek dinlmiyor.
Haneye gelen insanlar var dışarıdan. Biri yeni evli bir çift gibi görünüyor.
Dileğin için senin adım atman gerekiyor canım. Senin çabanla olacak bir şey. Olumlu çıkmış.
içimdeki sıkıntılar her yere taştı. gelsin nişanlım da azalacak biraz da olsun inşallah. teşekkür ederim canım umarım çıkar söylediklerin
oof canım o adım bu sınavı geçmem işte:)) çözemiyorum resmen 2 3 gündür soruları çıldırmama az kadı sınavda yakın iyice delirdim.teşekkür ederim canım.
teşekkr ederim canım, yazmamışsın istedğin falı yaz da bakayım ben de
ne sınavına gireceksin canım?
çok üstüne düşme o zaman daha çok strese girersin, biraz olduğun ortamdan uzaklaş istersen canım
Bana da bakar mısın kahve fotolarını yollarsan ben de bakarım :)
Bana da bakar mısın kahve fotolarını yollarsan ben de bakarım :)
canım benim falıma bakacaktın unuttun mu acaba
canım çektiğin kartlar nerede. oturmuşken bakayım :)
ingilizce sınavı canım ya.bilmiyorum strese girdim belkide ondan çözemiyorum
bakarım canım benim fallar pek çıkmıyo bu ara bakalım seninki çıkacak mı
hayatınla ilgili bir değişiklik yapmayı düşünüyorsan bu sana iyilik getirecek.yalnız başarılı olman için kararlı olmalısın,bencillik yapmamalısın,dengeli olmalısın.hayatını bir bekleyişe almışsın kafanı dinlemek rahatlamak istiyorsun.dinlenmeye ihtiyacın var gerçekten eğer dinlenmezsen zihinsel bir sorunla karşılaşabilirsin.hayatında geçmişte genelde başarılı birisin emek verdiğin konularda başarılı olmuşsun.istiyorsunki cesur mücadeleci dürüst iyilik dolu biri olsun hayatında sevgilin gibi.birkaç gün önce tatile çıkmaya mı karar verdin.yakında ileriye yönelik bir adım atacaksın bu iş yada aşkla ilgili bir adım. kendine güveneceksin ve işler senin istediğin yönde gidecek.sen kararlarınla aderine yön verebilen birisin hislerine de güveniyorsun ama mantığını da kullanıyorsun.insanların ne düşündüklerini söylemeden bilebiliyorsun.etrafında seni güçlü,konuşma yeteneği kuvvetli,atik,kabiliyetli biri olarak görüyorlar.ilerde mutlu bir yaşamın olacak kendinde birşeyler üretme çabasını bulacaksın tasarımla ilgin varmı?çalışırsan işinde başarılı evlendiğinde mutlu bir ailen olacak fakat karşına hava grubundan biri çıkabilir bir erkek cesur başarılı iyi biri gibi görünen biri bu kişi seni mutlu edecek biri değil ona dikkat et belki de hayatındadır bu kişi
Eki Görüntüle 783561 Eki Görüntüle 783562 Eki Görüntüle 783563 Eki Görüntüle 783564 Eki Görüntüle 783565 Eki Görüntüle 783566 Eki Görüntüle 783567 Eki Görüntüle 783569 Eki Görüntüle 783570
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?