Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
iskambil açar mısın yine :) ikimizde kumral. ben daha koyu

canım beden kartlarınız yan yana çıktı. esmer bi kız çıktı bi de canım erkeğn yanında. sen onunla bi ilişkisi olduğunu düşünüyosun sanırım. bedensel olarak yan yana görünüyo bu kişiler ama duygusal bişi görünmüyo falda canım. bedensel olarak yan yana olmaları ne demek dicen şimdi :) yani belki sadece arkadaşlardır, yanında olmaya çalışan bi kızdır. veya duygusal bişey yoktur aralarında bedensel şeyler vardır.
esmer bir erkek daha var mesafeye sebep olan kişilerden biri de bu sanırım. erkeğin kalp kartının yanı çok kalabalık. ne kadar şeyi dert etmiş kendine öyle. seninle görüşmek istiyor bu çocuk. çok istiyor ama engeller var arada bu yüzden sıkıntıya giriyor. zamana bırakmış bazı şeyleri kendi içinde. ilk defa bu kadar fazla kart kaldı 14 tane kart vardı açılımda :) sabahkinde 4 kart vardı sadece :)

icin cok skintili temiz yolların var . denizatin cikmis kismet ddemektir.gülen bir kadın sürati cikmis bence bu sensin belki de sınavının iyi gececegindendir. iki yolun sonu kapalı. bir balığın daha cikmis güzel bir döneme girebilirsin. bir de soru işareti var bir belirsizlik var hayatında o iyi.y onde çözülebilir. biriyle yüzyüze önemli bir konusman olacak. hanede nazar var. gelen giden olabilir bu ara. hanede iki kisi sarilirken cikmis yine kismetleriniz var.ama biraz karışık bu ara ev düşünceler olaylar.her ne kadar skintilarin cok olsa da ben guzel bir dönem olacağını hissettim canim hayırlısı :)

"cok uzak shop senden aranızda "ve " haneden buri temiz bir ol yapacak" derken ne demek istedin canım teş.ederim

canım teşekkür ederim inşallah iyi geçer sınavım herşey ona bağlı.çok teşekkürler

doğru anlatıyorsun canım. esmer bi yakın arkadaşı var. o esmer çocuk istemiyor beni. benim onunla hiç bir sorunum olmamasına rağmen istemiyor beni. ben öyle hissediyorum. genelde hislerim kuvvetlidir. çevremdeki herkes hislerime güvenir. inşallah benimkinin bir gün aklı başına gelir. bana yaptığı haksızlığı anlar. bekliyorum. elimden başka bir şey gelmiyor.

sabah işte oluyor.akşamları iş çıkışı beni mi düşünüyor yoksa.:26: ne demişler fala inanma falsız da kalma.

Son düzenleme:

ayrıca çook teşekkür ederim.

canım senin kartlara da bakamadım. kurusa bakma. yemek yapmam gerekiyordu. hemen yorumluyorum.

parasal yönden kendini sıkıntıda hissediyorsun. geçmişte ateş grubu biri ile bi anlaşmazlık olmuş. ayrılmışsınız. bu ayrılık iki tarafı da çok üzmüş. ani bir ayrılık olmuş. yakın gelecekte güzel bir beraberlik, güzel bir aile, güzel bir evlilik gözüküyor canım. şuanda aşıklar kartı ters gelmiş. yanlış aşk olduğunu düşünüyorsun. herşeyi bırakıp gitmek istiyor gibi bir düşüncn var. artık bunalmışsın ama nereye gideceğini de bilmiyorsun. içinde bir belirsizlik var. canım gelecekte işle çok çalışacağın ve kendini işe vereceğin gözüküyor.

Son düzenleme:
aşıklar kartı ters gelmiş diyorsun biz yine şimdi ayrıldık evlilik onunla mı acaba

aşıklar kartı ters gelmiş diyorsun biz yine şimdi ayrıldık evlilik onunla mı acaba

bilemiyorum canım ama sanki başkasıyla olacak gibi geldi.zaten bu da fal sonuçta. her kart çekişinde farklı şeyler çıkıyor. bilmem canım. :26:

Son düzenleme:

çalışırken düşünemez mi kız :)

olsun maksat kafa dağıtmak :)

ters aşık ikilisi
ters kılıç dokuzludu
ters kılıç şovalyesi
başrahip
mahkeme
kılıç şovalyesi
ters joker

bi siteden seçtim ama bunlar mı ki?
canım kelt açılımı biliyorum. kelt açılımı 10 kartlık bir açılım. bunu pek bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…