Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
olsun maksat kafa dağıtmak :)

ters aşık ikilisi
ters kılıç dokuzludu
ters kılıç şovalyesi
başrahip
mahkeme
kılıç şovalyesi
ters joker

bi siteden seçtim ama bunlar mı ki?

yinede yorumlayım canım.

gerçek aşkı bulmadığını düşünüyorsun. hava grubu biriyle anlamazlık olmuş. ayrılık yaşamışsın. ve kendini yargılamışsın. gelecekte hava grubu geri gelebilir. aslında saçma olmuş kartlar. 2 kart aynı gelmiş . o kısmı tam anlamadım. son kart yeni bir başlangıç yapamayacağını söylüyor. geçmişe saplanıp kalabilirsin.

aslında o dediğin kartları bulabilsem oradan seçicem ama ben bir araştırayım canım sağol :)

kartlarımı da yazayım

para prensi ters
yıldız ters
kılıç dörtlüsü düz
değnek prensi düz
imparator düz
güç düz
para dörtlüsü ters
para dokuzlusu düz
değnek beşlisi düz
kupa kraliçesi düz

Para Ası
Ters Gelen Para Üçlüsü
Ters Gelen Değnek Sekizlisi
Kupa Beşlisi
Değnek Altılısı
Ters Gelen Asılmış adam
Değnek dörtlüsü
kral
değnek şovalyesi
ters gelen adalet

bunlar doğru mu ki acaba:26:

aa sen gitmedin mi. evet canım ben daha koyuyum.

ben bilgisayar başındayım arada geliyorum sıkılınca çıkıyorum sonra geri geliyorum :)

canım kartların güzel ççıktı. size birliktelik görünüyo diye diye barıştırcam
şu an aranızda sorun var evet ama tekrar bir araya gelmeyi görüşebilmeyi deli gibi istiyosunuz. sadece sen değil o da çok istiyo. sana herhangi bir teklif gelirse kayıtsız kalamıycaksın canım. görüşelim barışalım vs gibi bir teklif gelirse yani.çok özlemişsiniz beraber olmayı, sevgili olmayı

canım maddi yönden sıkıntıdasın. elindeki bazı şansları değerlendirememişsin. bunalmışsın ve kendini geri çekmişsin. bir dinlenme dönemi gözüküyor. elindeki maddi şeyleri koruma isteğin var. eğer babanla ya da bir büyüğünle ilgili bir sorunun varsa gelecekte düzelecek. nişanlınla tartişmaktan korkuyor gibisin. tartişmak istemiyorsun. gelecek kartı sevgi dolu bir kadını işaret ediyor. sanırım nişanlınla daha güzel günleriniz olacak. daha güçlü hissedeceksin kendini

Para sekizlisiDunyaPara dortlusuKupa altilisiPara prensiKilic sekizlisiBiri tarot falima bakabilir mi

Bende sizinkine bakarim sen bana bakmistin oldu dediklerin bir daha bak lutfen bende sana duacigim

şimdi anlamadım. ben biraz zor anlıyorum. gece yarısı zor çalışıyor aklım. ondan yana ne çıktı. özlem kartı mı çıktı ? kalp kartları nasıl çıktı ? bende çok meraklıyım.

haha aynen öyle bir kuruş bile harcamıyorum o kadar cimrileştim
inşallah canım, teşekkür ederim

kartların aralarında başka kartlar vardı, görüşme kartları vardı sanırım.
olumsuz bişey yoktu zaten canım :)
kartları dağıttım kız şeklini hatırlamıyorum şu an :) hatırladığım kadarıyla kalp kartlarınız da birbirine yakndı beden kartlarınız da, aralarında görüşme kartları vardı

sağ ol canım.teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…