- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
kartları nasıl seçicem pekicanım kelt açılımı biliyorum. kelt açılımı 10 kartlık bir açılım. bunu pek bilmiyorum.
olsun maksat kafa dağıtmak :)
ters aşık ikilisi
ters kılıç dokuzludu
ters kılıç şovalyesi
başrahip
mahkeme
kılıç şovalyesi
ters joker
bi siteden seçtim ama bunlar mı ki?
yinede yorumlayım canım.
gerçek aşkı bulmadığını düşünüyorsun. hava grubu biriyle anlamazlık olmuş. ayrılık yaşamışsın. ve kendini yargılamışsın. gelecekte hava grubu geri gelebilir. aslında saçma olmuş kartlar. 2 kart aynı gelmiş . o kısmı tam anlamadım. son kart yeni bir başlangıç yapamayacağını söylüyor. geçmişe saplanıp kalabilirsin.
ahh jado ahh. bi fal daha aça bilir misin ? tarot yorumlarım.
açarım canım. aynı kartlar için demi. o kumral sen koyu kumral
yinede yorumlayım canım.
gerçek aşkı bulmadığını düşünüyorsun. hava grubu biriyle anlamazlık olmuş. ayrılık yaşamışsın. ve kendini yargılamışsın. gelecekte hava grubu geri gelebilir. aslında saçma olmuş kartlar. 2 kart aynı gelmiş . o kısmı tam anlamadım. son kart yeni bir başlangıç yapamayacağını söylüyor. geçmişe saplanıp kalabilirsin.
aa sen gitmedin mi. evet canım ben daha koyuyum.
Jadaloz canimsen bana da bakarmisin rica etsem
kartlarımı da yazayım
para prensi ters
yıldız ters
kılıç dörtlüsü düz
değnek prensi düz
imparator düz
güç düz
para dörtlüsü ters
para dokuzlusu düz
değnek beşlisi düz
kupa kraliçesi düz
ben bilgisayar başındayım arada geliyorum sıkılınca çıkıyorum sonra geri geliyorum :)
canım kartların güzel ççıktı. size birliktelik görünüyo diye diye barıştırcam
şu an aranızda sorun var evet ama tekrar bir araya gelmeyi görüşebilmeyi deli gibi istiyosunuz. sadece sen değil o da çok istiyo. sana herhangi bir teklif gelirse kayıtsız kalamıycaksın canım. görüşelim barışalım vs gibi bir teklif gelirse yani.çok özlemişsiniz beraber olmayı, sevgili olmayı
canım maddi yönden sıkıntıdasın. elindeki bazı şansları değerlendirememişsin. bunalmışsın ve kendini geri çekmişsin. bir dinlenme dönemi gözüküyor. elindeki maddi şeyleri koruma isteğin var. eğer babanla ya da bir büyüğünle ilgili bir sorunun varsa gelecekte düzelecek. nişanlınla tartişmaktan korkuyor gibisin. tartişmak istemiyorsun. gelecek kartı sevgi dolu bir kadını işaret ediyor. sanırım nişanlınla daha güzel günleriniz olacak. daha güçlü hissedeceksin kendini
şimdi anlamadım. ben biraz zor anlıyorum. gece yarısı zor çalışıyor aklım.ondan yana ne çıktı. özlem kartı mı çıktı ? kalp kartları nasıl çıktı ? bende çok meraklıyım.
Para sekizlisiDunyaPara dortlusuKupa altilisiPara prensiKilic sekizlisiBiri tarot falima bakabilir mi
Bende sizinkine bakarim sen bana bakmistin oldu dediklerin bir daha bak lutfen bende sana duacigim
kartların aralarında başka kartlar vardı, görüşme kartları vardı sanırım.
olumsuz bişey yoktu zaten canım :)
kartları dağıttım kız şeklini hatırlamıyorum şu an :) hatırladığım kadarıyla kalp kartlarınız da birbirine yakndı beden kartlarınız da, aralarında görüşme kartları vardı
Evet sen bakmistin nasil tarot bakiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?