Evet canim bir baksan bakabildigin kadar
Canim beni cok uzdun iskambil falina baksan ben acik tenliyim esim esmer lutfen son birkere bak
açarım canım. aynı kartlar için demi. o kumral sen koyu kumral
aynı durumdayım fincanımı yüklesem bakar mısın canım ?çok içim sıkılıyo kızlar ya bi anda oldu
aynı durumdayım fincanımı yüklesem bakar mısın canım ?
canım bi haberin var bu erkekten.eski erkek arkadaşın vs olabilir.sanki istediğin biri yani şu an erkek arkadaşın var mı bilmiyorum ama:)) daha bu habere var yalnız hemen değil.aslında sıkıntın yok bu erkekten başka.biraz sen kuruntu yapmışsın.çok anlatma insanlara herşeyini çok konuşulan birisin sen.ben senin kendini zorlayıp başarılar elde eddebileceğini görüyorum.baya bi çaba sarfedip istediğin bişeyi yapıcaksın ama bu iş yada okulla ilgili.y harfli biriyle bi konuşman var ama sen karamsar bakıyosun bu görüşmeye.bu eski sevgilin mi her neyse pek sevmedim ben bunu karanlık çkmış çünkü bu bilmiyorum ama.aileden birine sırtını dönüceksin üzücek seni canım bu kadar.ya iskambil falan bakabiliyo muydun baksan bana bi kere bakmıştın sanki sen? tutarlı şu an ama geleceği bilmiyorum demiştin falan diye hatırlıyorum
Kizlar kim var kim yok
harf sayısı alayım :) baktıracağın kişinin adının harf sayısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?