Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
Evet canim bir baksan bakabildigin kadar

tamam şimdi kesinleşti benim fal bakmadığım. ben bu tür olaylarda fal bakmam üzgünüm.
herhangi bi şekilde etkilenirsin vs ben bunun yükümlülüğünü alamam.
başka bakmak isteyen olursa rica edersin.
Rabbim yardımcın olsun evliliğin hakkında en hayırlısını versin

canım bi haberin var bu erkekten.eski erkek arkadaşın vs olabilir.sanki istediğin biri yani şu an erkek arkadaşın var mı bilmiyorum ama:)) daha bu habere var yalnız hemen değil.aslında sıkıntın yok bu erkekten başka.biraz sen kuruntu yapmışsın.çok anlatma insanlara herşeyini çok konuşulan birisin sen.ben senin kendini zorlayıp başarılar elde eddebileceğini görüyorum.baya bi çaba sarfedip istediğin bişeyi yapıcaksın ama bu iş yada okulla ilgili.y harfli biriyle bi konuşman var ama sen karamsar bakıyosun bu görüşmeye.bu eski sevgilin mi her neyse pek sevmedim ben bunu karanlık çkmış çünkü bu bilmiyorum ama.aileden birine sırtını dönüceksin üzücek seni canım bu kadar.ya iskambil falan bakabiliyo muydun baksan bana bi kere bakmıştın sanki sen? tutarlı şu an ama geleceği bilmiyorum demiştin falan diye hatırlıyorum

harf sayısı alayım :) baktıracağın kişinin adının harf sayısı :)

Jado cnm fal borcum vardi sana bu kez biraz daha iyi oldugu icin yaziyorum :))) kötü fallari yazmak istemiyorum :)))

Canm bu aralar aklin karisik moralin bozuk bi kavgadan dolayi kendini yargiliyorsun... Maddi acidan üzgünsün canim.... Ve aska özlem duyuyosun cikmis.. Evliliginle ilgili korkularin var canm heran bisey kaybedeceksin korkuyorsun bu korkundan kurtulmalisin cünkü evliliginle ilgili sans geliyo sana.. Canim seni cekemyen bi kadin var suan cok mutlu görünüyo.... Kiz nisanlin hala gelmedi mi sana cooook güzel bi süprizle gelecek ve birde para haberi alacaksin canm ummadigin bi anda cok mutlu olacaksin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…