ben varım canım. fallaşalım mı ?
2 adı var 4 + 3:))) illkini kullanıyoruz genelde ama aileside ikinciyi artık nasıl bakıyosan canım:))
Olur canm kartlarimi yaziyorum bende o ara sana acarim
Joker
Kilic dörtlüsü
Degnek onlusu ters
Kilic beslisi ters
Asilmis adam
Degnek dokuzlusu
Kralice ters
Kilic krali ters
Kilic asi
Degnek onlusu
kahveni yükle bakayım canım
benimki de öyle ben genelde kullandığımız adına bakıyorum :)) yakın zamanda gelişecek bir olay var canım kadın gibi görünüyor zarar görebilirsin dikkat et sizi istemiyor fakat baktırdığın kişinin ilgisi baya yoğun sana :))
Canm sevdigin adama düsmanmisin sen :))) onu düsman olarak görüyorsun ve bu yüzden kavga cikmis kendini cok kötü hissediyorsun... Sansli bi evlilige özlem duyuyorsun üzülecegin bi haber alacaksin bi adamdan hastalik haberi olabilir yasca büyük birisi sana bol para ve yolculuk gözüküyo canim
Cnm yeni kahvem yok ama istersen buna yorum yapabilirsin bende sana acayim bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-115.html
canım ben onun düşmanı değilim. kızıyorum ona hemde çok kızıyorum.
canım senden bişey daha istesem. o adam içinde kart çeker misin ?
Canim onun düsüncelerinde kendini yargiladigi bu para olayi var belki de para kaybetmis bilmiyorum... Mutlu bi evlilik var kiskandigi ve kendini kötü hissettigi.... Kartlariniz yanyana cikti canim yani senin askina inanmiyo olabilir mi canim aranizda ask karti var fakat cevresindeki kartlar bana sanki senin askini yüzeysel buluyomus gibi geldi ve onun özlem duydugu bi haber var bi kadin ve bi adamdan dolayi kendini hasta gibi hissediyo bu kadinin para umudu var canim ailesi belki zor durumdadir bilemiyorum...
kartlarımızın yan yana çıkması ne anlama geliyor . ya daha da inanmıyorsa bana ne deyimözelden birşeyler yazacağım canım.
Yani onun senin hakkinda düsünceleri oluyo canim... Bilmiyorum ki güzelim ben erkekleri anlasaydim keske... Benim olaylari da biliyosun iste az biraz yani bisey diyemiyorum onun icin
canım dün gece yüklemiştim bu topiğe bana da bakar mısın bende küçük bir iskambil biliyorrum ondan açayım sana baktıracağın kişinin harf sayısı lazım sadece :))
tatlım kusura bakma o gün bakamadm. patronlar sağolsun ayrılmadı başımdan. dünde şehr dışındaydm. anca :)
sevdiceğinle herşey güzl gidiyor maşallah. arada yaşanan küçük tartışmalar da tatlıya bağlanmış gördüm. maddi anlamda biraz sıkıntılar olmuşa benziyor ama kısa zamanda bu konuda ferahlıcaksn canm. sevdiceğinle evliliğinde çıktı. düznli ve huzurlu bir evlilik olacak. toplu bir para geçicek elinize belki miras konusu felan varsa o da olablir bu. seni sıkıntıya sokacak bir olay yaşayacaksın ama bu kısa süreli olacak. hastalıklar sürekli etrafınızda dolaşıyor dkkatli olmanzda fayda var. sana gelecek güzl haberler var bol bol..
canım dün gece yüklemiştim bu topiğe bana da bakar mısın bende küçük bir iskambil biliyorrum ondan açayım sana baktıracağın kişinin harf sayısı lazım sadece :))
tamam canım bulup bakarım birazdan. patron yanımda şimdi. ben sana vereyim bilgileri. onunki 6 harfli gerekliyse eger benim ki de 6 harfli
canım kahveni eklede bakayım bakamadım sana eklemedin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?