tamam canım baktım bile seninkine
teş.ederim yazıyorum kartlarımı
1 mahkeme ters
2 kılıç 2lisi ters
3 kupa dörtlüsü ters
4 denge düz
5 değnek kralı düz
6 kılıç 5lisi düz
7 kupa şövalyesi düz
8 imparatoriçe düz
9 güneş ters
10 güç ters
canım ilişkinle ilgili açtım.
hayatında bu aralar değişim yaşıyorsun rutinden çıkıyorsun.kendini daha verimli ve enerjik hissediyorsun.aşk hayatında mutlusun.karşına fırsat gibi görünen bir seçenek çıkacak buradan maddi kazancın olabilir fakat bu sana faydalı gibi gözüksede aslında zararlı olacak bir seçenek.bu belki maddi durumu iyi bir erkekten gelecek teklifte olabilir.inatçı birimisin.öyleysen bu hayatını zorlaştırıyor.kendi içinde yaşadığın problemlerin var ve bunları çözmediğinin farkında değilsin.zorluklarla mücadele edeceğin bir dönem yaşayabilirsin.
.acilim en azindan biraz daha yorumlanabilir bi fal...:))) jadocum senin icin.... Bi misafir bekliyosun canm güzel bi haberle gelsin diye umud ediyorsun bi seylere uzulmussun canm ve senin üzüntüne sevinen bi kadin var seni cekemeyen ve bu kadin senin askindan dolayi kendini yargiliyo kendi kendini sorguluyo... Suan kendini üzgün hissediyorsun canm ama sevinmelisin evliliginle ilgili sans karti geldi sana sans geliyo fakat kiskancliktan dolayi kavga cikabilir canim burada birazcik dikkatli olman lazim
tutmus mu canm :))))
36lik deste canm sen bi sayi soyle Ben tek kart cekeyim Hadi :) boylede deneyim
jadaloz canım falıma bakan herkes sıkıntılı olduğumu söylüyor ama sen "Canım sıkıntılarını bir kenara toplamışsın artık kafamı toplama zamanı geldi demişsin ve kendi işlerine yoğunlaşmaya başlamışsın." demişsin ya çok doğru aynen öyle yaptım :)
ayy bu güzel cikti :))) sevindim buna :)) koparsin gecmisten kendini gelsin bakalim bekliyorum :)))))) bi sayi soyle kiz cekeyim kart Hadi :)))
canım kendini yargıladığınbir olay olmuş ve kendini yargılamaktan vazgeçmişsin. bir süre geri çekmiişsin kendini ve artık geri çekilmende bitmişe benziyor. geçmişte dengeli bir ilişki varmış, ateş burcu birisi ile. yakın gelecekte bir tartışma gözküyor sana. dikkat et canım. su grubu biri ile ateş grubu biri arasında olacak bu tartışma. ateş suyu döver derler. evlilk kartı çıkmış birde su grubu ile olabilir. gelecekte tartışmadan dolayı güç kaybedebilirsin. dikkatli ol derim.
jadoo bana bir fal daha bakar mısın ?ikimizde kumral ben daha koyu .
reddmars sende bi sayi soyle ona göre tek kart cekeyim bunlarda benim kartlarim canm
canım bugün pek kart kalmıyor açılımda. yine sade bir fal çıktı. beden kartlarınız yanyana yani bedensel olarak özlüyorsunuz birbirinizi. ama kalpleriniz bu kez ayrı düştü. senden yana hiçbir kart kalmadı hissiz misin kız :)
erkekten yana sevgi ve yakınlaşma kartları kaldı. seni seviyor ve yakınlaşmak istiyor sana tekrar
madem çok ısrar ettin söylüyorum bak :)
23 olsun :)
sağol jadocum .ahh canım kıyamam ben ona. gelsin yakınlaşsın.
canm kartin direnc cikti... Yolunda sabir ve direncle ilerlersen eger sonucunda emeginin karsiligini da alacaksin... Pes etmeden yilmadan amacina ulasacaksin :))
kral ters
Para yedilisi
yildiz
kupa beslisi ters
sihirbaz ters
kupa prensi ters
kupa asi
degnek beslisi ters
degnek kralicesi
mahkeme
19 olsun canım :) kartlarını yorumluyorum hemen.
yanlış yere yorum yaptım.canm kartin direnc cikti... Yolunda sabir ve direncle ilerlersen eger sonucunda emeginin karsiligini da alacaksin... Pes etmeden yilmadan amacina ulasacaksin :))
canm kartin direnc cikti... Yolunda sabir ve direncle ilerlersen eger sonucunda emeginin karsiligini da alacaksin... Pes etmeden yilmadan amacina ulasacaksin :))
rica ederim canım :)
teşekkür ederim canım direnjado diyorsun yani
canim sana umut karti cikti... Umudunu sakin kaybetme ama dikkat!! Bos umutlarla ve rüyalarda kendini kaybetme :)
canım şuanda kendini yıldız gibi hissediyorsun. çevredende öyle görüyorlar seni. :) evlilik artın ters dönmüş. bence geçmişle ilgili bu . hayal kırıklığına uğramışsın. aslında geçmişte yaşamana ragmen hala güzel şeylerin olduğunun farkındasın. sana her alanda bolluk ve bereket geliyor. aşk, iş artık aklına ne gelirse her alanda bereket. aşk istiyorsan aşk gelecek. :) geçmişteki kavgalar bitmiş ve artık daha umutla bakıyorsun hayata ve bir uyanış olacak içinde. kendini yargılamaktan vazgeçip yeniden doğmuş gibi olacaksın. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?