Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
tamam canım baktım bile seninkine

Böyle çadır gibi mi desem tek katlı bi ev mi desem öyle bi yer var canım. Huzur dolu bi yer burası. Bolluk bereket hiç eksik olmuyor maşallah.
Canım bi kalp var ama sen arkanı dönmüşsün bu kalbe. Eğer sevdiğin kişiyse bu küsseniz falan o çıkmıştır veya senin gözünün önünde olan ama senin görmediğin bi aşık var etrafında.
Uzunca kuyruğu olan elbiseli bir bayan var iki mutluluk yaşayacak bu bayan. Önü çok aydınlık.
Gözlüklü bi hatun var pek bi dedikoducu gördüm bu hatunu. E harfi var sanırım adında veya soyaıdnda. Bunun söylediği şeyler sana gelecek ama çok da tınlamıcaksın.
Müzik dinlemeyi seviyor musun? Hafif müzikler böyle yatıştırıcı tarzda olan müzikler sana çok iyi geliyor. Gözlerini kapatıp dinleyip huzur bulabilirsin
Fincanının en kapalı kısmı var ya işte orayı hiç sevmedim görür görmez içime sıkıntı düştü. Canım senin de farkında olduğun bir ortam var, sana iyi gelmiyor o ortam. Biliyorsun sen orada kimlerin olduğunu. Dilleri yılanınkinden daha zehirli.
Hanenin tam ortasına kocaman bir kısmet girmiş oturmuş. Hem de en sıkıntılı anınızda. L harfi gördğm canım bu kişiyle alakalı olabilir. Sıkntıların bitmesini sağlamıyo bu kısmet ama yine de geliyor.
T b harfleri gördüm tuğba diyesim geldi. Hane dışından biri. Derdini yansıtabilir sana.

canım kendini yargıladığınbir olay olmuş ve kendini yargılamaktan vazgeçmişsin. bir süre geri çekmiişsin kendini ve artık geri çekilmende bitmişe benziyor. geçmişte dengeli bir ilişki varmış, ateş burcu birisi ile. yakın gelecekte bir tartışma gözküyor sana. dikkat et canım. su grubu biri ile ateş grubu biri arasında olacak bu tartışma. ateş suyu döver derler. evlilk kartı çıkmış birde su grubu ile olabilir. gelecekte tartışmadan dolayı güç kaybedebilirsin. dikkatli ol derim.

teşekkür ederim canım
evet çok inatçıyım. anam maddi kazanç zarara mı olacak olmasın yahu :)

tutmuş canım tutmuş :) ben bunu yazdıktn sonra gördüm falını :) başka zaman çekersin kart çok yoruldum brçlanmak istemedim şu an :)

en iyisini yapmışsın canım :)

reddmars sende bi sayi soyle ona göre tek kart cekeyim bunlarda benim kartlarim canm

kral ters
Para yedilisi
yildiz
kupa beslisi ters
sihirbaz ters
kupa prensi ters
kupa asi
degnek beslisi ters
degnek kralicesi
mahkeme

jadoo bana bir fal daha bakar mısın ? ikimizde kumral ben daha koyu .

canım bugün pek kart kalmıyor açılımda. yine sade bir fal çıktı. beden kartlarınız yanyana yani bedensel olarak özlüyorsunuz birbirinizi. ama kalpleriniz bu kez ayrı düştü. senden yana hiçbir kart kalmadı hissiz misin kız :)
erkekten yana sevgi ve yakınlaşma kartları kaldı. seni seviyor ve yakınlaşmak istiyor sana tekrar

ooohhh çok şükür bitmiş :)
kızlar atladığım olduysa hatırlatsın beynim bulandı görmemiş olabilirim.

sağol jadocum . ahh canım kıyamam ben ona. gelsin yakınlaşsın.

kral ters
Para yedilisi
yildiz
kupa beslisi ters
sihirbaz ters
kupa prensi ters
kupa asi
degnek beslisi ters
degnek kralicesi
mahkeme

canım şuanda kendini yıldız gibi hissediyorsun. çevredende öyle görüyorlar seni. :) evlilik artın ters dönmüş. bence geçmişle ilgili bu . hayal kırıklığına uğramışsın. aslında geçmişte yaşamana ragmen hala güzel şeylerin olduğunun farkındasın. sana her alanda bolluk ve bereket geliyor. aşk, iş artık aklına ne gelirse her alanda bereket. aşk istiyorsan aşk gelecek. :) geçmişteki kavgalar bitmiş ve artık daha umutla bakıyorsun hayata ve bir uyanış olacak içinde. kendini yargılamaktan vazgeçip yeniden doğmuş gibi olacaksın. :)

oldu kiz o uyanis dün oldu... Benim kör olmayasica exin dügn resmini gördüm nasilda mutlu Adam oh karisiyla elele dedim bana noluyo derdim ne de Ben Hala bu öküz icin üzülüyorum seviyor diye umut ediyorum kendi kendime bi silkelendim kendime geldim... Artik Hayat bana güzel Gel keyfim gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…